Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 24. června 2008 ve 13:37® VODA
- Datum lovu: 23.6-24.6 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Plavaná
TAK VCERA JSME VYRAZILI NA CANDATY JA JAKO NANA 1 STICKU TAK 35 A KOMENIK 2 CANDATY 52,57 KRASNA NOC
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. června 2008 ve 12:56® Holajz2
- Datum lovu: 16.6.2008 | Revír: 471122 | Způsob lovu: Plavaná
Tož sezonu jsem letos začal hodně stylově. V pondělí ráno na rybičku had 69, ale večer přišel osobáček – viz foto. Pět centimetrů mu chybělo do metru!
Uloven na kačenku se živou rybkou. Už hodně let jsem neslyšel, aby se u nás na rybníku takovej chytil…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. června 2008 v 11:44® petr.esox
- Datum lovu: 23.6.2008 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem včera navečer vyrazil na Berounku do neznáma. Našel jsem si odlehlý jez a pokoušel se vláčet. Pořádně šlo chytat jen ze dvou míst a ještě po pás ve vodě – zbytek totálně zarostlý a nepřístupný. Na woblera přišly dvě parmy – moje první v životě – první měla 62 a druhá 70 – boj úžasnej – přál bych to každému. Štika ovšem nepřišla… p.s. ty dvě zlatavé krásky samozřejmě vyháčkované ve vodě a puštěny zpět!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. června 2008 v 7:35® osprey
- Datum lovu: 22.6. | Revír: zelené peklo
S hechtem v opravdové divočině, tělo mě bolí ještě teď. Ty mírové štiky byly tři, pokud se bude nějaká plus minus padesátka brát jako mírová
Fotky jsou někde na kartě a zůstanou tam. Kolega hecht měl víc záběrů než já, ale někde mu haprovala úspěšnost záseku. Sortiment úlovků doplnilo pár okounů a tloušť.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. června 2008 ve 23:56® hecht
- Revír: zelené peklo | Způsob lovu: Přívlač
Včera celodení sado-maso lov v jedné džungli S Ospreyem. Vypoceno víc potu než je zdrávo ale přece jen něco i chyceno.Osprey tam dostal dvě mírové štiky já pár kudel a několik promarněných záběrů. Foto možná poskytne Míra, jakožto vrchní umělecký fotograf.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. června 2008 ve 22:24® red
-
v zapale boja
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. června 2008 ve 21:11® inspo
- Datum lovu: 23.6.2008 | Revír: Opava 2 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se zas dnes vydal na ryby s vláčákem…po neúspěších na svém oblíbeném káčáku jsem se rozhodl tentokrát pro řeku, na které tak moc nechytám…at už z toho důvodu, že na mnoha místech jsou enormě vysoké břehy nebo že je tam zpravidla více vázek…ale chtělo to změnu, tak jsem vyrazil…nejdřív jsem chytal na proudnějším úseku a hned ze začátku přišel tloušť 35 cm…což mě po třech marnách vycházka vlilo novou krev do žil…ale pak zas delší dobu nic…tak jsem se přesunul trochu proti proudu, kde je tok trochu klidnější a přineslo to své ovoce…na jednom fleku jsem lapl dvě štičky (60 a 51 cm)…tudíš maximální spokojenost s dnešním lovem…jen mě mrzí, že se mnou nebyl kolega s foťákem…no tak snad se mnou bude až je chytím příště
… teda pokud je do té doby neodnese nějaký masař
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. června 2008 ve 20:42® Sander
- Datum lovu: 23.6.2008
Dnes se povedl krásný jesen, 50cm. Kamarád musel chvíli chytat na stojáka, bo ho bígl nepustil na křeslo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. června 2008 v 19:57® EDYS
- Datum lovu: 23.6.2008 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska na řece jen jeden maličkej okoun..jinač nika nic..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. června 2008 v 19:37® Piranha
- Datum lovu: dneska | Revír: Bílina | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem byl v podvecir na hodinku bo dve si zahazet.Chyceno mraky jelců, vse do 30.Jinak po tezkym prac. dni trochu oddych
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. června 2008 ve 13:12® HaD
- Datum lovu: 22.6.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Malá večerní-noční zahájená na Lužnici se povedla a novej proutek byl úspěšně pokřtěn. Napřed se na něm povozila parma 70 cm, pak jedna spadla a závěr udělal sumec okolo 85 cm. Na fotce je vidět, jak dopadly háčky na woblírku po souboji s parmou – jak se snažila zbavit té nepříjemné věci, utloukla na jednom trojháčku o kameny všechny volné hroty a druhý taky pěkně poškodila.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. června 2008 v 10:26® lucioperce69
-
ete fota
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. června 2008 v 10:24® lucioperce69
-
včera výstavní noc na sumejše a candoše trochu u nás kolem 7 zabouřilo. Kolega komenik 3 záběry jeden trefenej candoš 48 čísel, mě se letos povedl první fousáč asi ve čtvrt na 12 na 22cm línka, do 2 metrů mu chybělo hodně ale i tak 102 cm na zahřátí potěšil Cormoran nic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. června 2008 v 6:52® Zakin
- Datum lovu: 22.6.2008 | Revír: Radbuza 4 | Způsob lovu: Přívlač
Včera vláčka na Radbuze. Chytání na popíka. 4 pěkný útoky, ale trefil se jen tenhle 38 tlouštík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. června 2008 v 6:31® muf4
- Datum lovu: 16.6.2008 | Revír: Berounka
Pár fotek ze zahájení
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. června 2008 ve 23:50® koy
- Revír: lipno
Za dva dny cca 6 stik 40–60cm a asi 20 okounu okolo 25–30cm.uchazejici
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. června 2008 ve 22:53® Kuba V.
- Datum lovu: 22.6.08 | Revír: Divočina | Způsob lovu: Přívlač
Dnes Přívlač na mém oblíbeném revíru dopadl následovně. Ul proutek maká dobře:) 5×Tloušť,4× okoun, 1× Duhák pár záběrů neproměněných. Krásný parný den ještě že jsem brodil:) Plus dvě hodiny sušení mušky 4× Ostroretka 1× Okoun. Vše vráceno…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. června 2008 ve 22:43® Kuba V.
- Datum lovu: 21.6. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
NA chvilku jsem si zajel na ¨opomíjené¨ místo kde jsem nechytl ani rýmu. terén hodně zarostlý, ale já se nedal a ryby taky ne:D přejezd o kousek výše proti proudu. Konečný stav 4× okoun a několik neproměněných záběrů od lovících Bolenů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. června 2008 ve 20:24® EDYS
- Datum lovu: 20.-21.6 | Revír: Opava 1 | Způsob lovu: Přívlač
V pátek se mi pár ryb vypnulo, ale pán vedle chytil říčního kapra kolem 60 cm a zápasil s nim snad 40 minut(strašně silný proud)v sobotu dvě ryby kolem 25–30cm na rotačku viz. foto..
jinak nic víc ani okoun ani štika..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. června 2008 ve 20:20® petr.esox
- Datum lovu: 21.6.2008 | Revír: Lipno | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem provláčel cca.10 prutohodin za víkend, vykoupal všechny svoje nástrahy, tahal všemi možnými způsoby a výsledek byl 1 okoun cca.30 cm. Oni tam už opravdu ryby nejsou.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. června 2008 ve 20:13® Scanix
- Datum lovu: 20.-22.6.2008 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
V patek jsem si s kamosem zajel zacapat pstrouzky, bylo z toho 5ks a cca 10 spadlych, z toho i jeden peknej potocak
V sobotu jsem vecer vyslap na Hnevky, ale rybky moc nesly, povedl se bolen 66 a candos cca 40. Dnes jsem si v tom vedru zahnul hrbet a zacapal tloustaky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. června 2008 ve 20:09® Alov
-
Tak dneska třešní harašení s tloštěma. Po cca 3 hodinovém lovu chyceno 6 tloušťů vesměs dorostenecké velikosti 30±. Jeden kousek ± 50 se mi vypnul pod nohama. Každopádně good chytaní na to, že jsem je dráždil v tom největším vedru
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. června 2008 v 17:49® muf4
- Datum lovu: 19.6.2008 | Revír: MO Nové Strašecí
Můj největší bolen 66cm,chycen na třepačku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. června 2008 v 17:13® ART
-
Víkend na Orlasu ryby moc nepapaly, ale něco jsem přeci chytil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. června 2008 ve 12:57® drebin69
- Datum lovu: 21.6.08 | Revír: Skalice 2 | Způsob lovu: Plavaná
rovnejch 50 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. června 2008 v 10:47® roney
- Datum lovu: 22.6. | Revír: labe
Dnes jsem si krásně zavláčel, chytil jsem candáta 60 cm, okouna a dva sumce jeden 110 a druhý 108 cm.zdoláno na prut d 12 g a 0.18 vlasec.Většího jsem zdolával, asi 45 min., protože jsem nemohl jít po proudu, kvůli stromům.Nástraha bílý twister 7 cm.Fotky z mobilu naprd, ale to mi radost z ulovku nevezme.Ryby plavou dál.Ještě jeden sumec mi to pustil,asi po pěti minutách.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. června 2008 v 17:47® Georgino
- Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač
Pokračování, celkově je to docela slabota.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. června 2008 v 17:44® Georgino
- Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač
Pár fotek z předešlých několika dní na řece s vláčákem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. června 2008 ve 14:20® lucioperce69
- Datum lovu: 20.6. 2008 | Revír: kdesi v horách | Způsob lovu: Přívlač
Po zprávách od komenika z ohře sem nezahálel a taky sem vyrazil na puntíkatý, včera jim asi chutnalo všude já potoka 30 cm a kamarádi duháka 51 a potočáka 43
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. června 2008 ve 14:14® lucioperce69
- Datum lovu: 19.6. 2008 | Revír: kde si v horách | Způsob lovu: Přívlač
okouni na smáčka (31,33), siveň na bílýho micro twistera (40)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.