Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 20. června 2008 v 18:22® Kublaj
Kublaj
Datum lovu: 20.6.2008 | Revír: Pardubicko | Způsob lovu: Přívlač

Tak konečně první úspěšná vláčka :-) cekový skore 5 štik ve velikosti od 60–20cm a nespočet neproměněných záběrů…konečně sem si trošku zachytal , jen škoda že mi tu gumu nevzal hodně velkej bolen, dobu na to koukal, já na něj taky koukal jak puk, tak jsem s tim trošku cuknul a prd on v klidu odjel :´( tak snad příště pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18751.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 20. června 2008 v 18:16® sethy
    sethy
    Datum lovu: 16.-19.6. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Nejtragičtější zahájená co pamatuju. Za 4 dny jen pár tloušťů kolem 50, jeden mikro sumík a štíhle 76…:-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18750.jpg
      Pátek 20. června 2008 v 16:07® cormoran
      cormoran
      Datum lovu: 19. 6. 2008 | Revír: Bílina 6 | Způsob lovu: Sumcařina

Včara konečně první letošní sumík. Sice žádnej obr, ale potěšil. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18749.jpg
        Pátek 20. června 2008 ve 14:00® Zakin
        Zakin
        Datum lovu: 20.6.2008 | Revír: M4 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ráno jsme byli s Masérem vláčet na Hrachách. Chytali jsme na popíky z loďky. Čapli jsme asi sedm okyšů ( z toho tři byli slušní okolo 30 ). Tři krásný útoky na popa od zubatic – výsledek : dva ukousnutý popy. Oba byly Masérovo :-) Tímto se mu omlouvám a přísahám, že vrátím. Jinak pěkná výprava – DÍKY MASÉR, že s nás taky jednou vyvezl :-)

Pátek 20. června 2008 ve 12:50® Milano
          Datum lovu: 19.6.2008 | Revír: Bójka | Způsob lovu: Sumcařina

Včera přišel první letošní sumík na bójku. Měl sice jen 80cm, ale potěšil.Jinak vzkaz pro masaře co seděli naproti mě. PŘÍŠTĚ VÁM TAM TY PRUTY NAHÁŽU!

Pátek 20. června 2008 v 10:39® HaD
            HaD

Oprava, Aldova parma měla jedna 62 a druhá 70 cm. To abych nedostal po tlamě :-D

Pátek 20. června 2008 v 7:59® inspo
              Datum lovu: 19.6.2008 | Revír: 471094 | Způsob lovu: Přívlač

no tak jsem včera zase na necele dvě hodinky vyrazil vláčet na svůj oblíbený revír…říkal jsem si staré známe přísloví do třetice všeho dobrého snad něco příjde…ale spletl jsem se…hned po příjezdu k vodě mi klesla nálada, když jsem viděl na hladině plno toho bíleho hnusu…a ryby, no ty zase nebraly…jen jeden pidi okoun…a já příšel tak o litr krve :-) …těch komárů je stále více :-((

Pátek 20. června 2008 v 7:41® Zauwi
                Zauwi

Včera večer po práci jsme vyrazili s klukama na Loučnou, rybky v celku zobaly, chyceno pár duháků,hodně potočáků, pár sivenů,lipan a tloušť… Největší ryba potočák 37, a kámošovi zabralo nějaký ukrutný hovado…bohužel spadlo ještě než jsme ho stačili zahlídnout…takže vydařená chytačka, akorát ty komáři byli strašný…mám oteklou hubu a prsty, že sotva vidím a píšu…tak příště.)

Čtvrtek 19. června 2008 v 19:04® Mirus
                  Mirus
                  Datum lovu: 19.6.08 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes prochazka pod řípovský splav :-) … přišel jsem a první co jsem uvidel tak byl vláčkař co si plaval v trenkách pro nástrahu :-D

Jinak,pověsila se štička 53cm pak jsem utrhl woblera a už sem nic nečapl :-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18739.jpg
                    Čtvrtek 19. června 2008 v 18:21® skwor
                    skwor
                    Datum lovu: 19.6. | Způsob lovu: Přívlač

Opožděné zahájení vláčecí sezóny se poměrně vydařilo. Na prvním místě jsme s kamarádem chytili jen několik tlouštíků a bolínka. Následoval přesun pod jeden z nejprofláknu­tějších jezů na řece, kde jsme si sáhli na lepší ryby. Mě na woblera Salmo bullhead přišla první letošní štika (asi 55cm) a kamarád chytil bolena lehce pod 50cm. PS: Fotky štiček vyválených na písku nemusím, tak jsem se pokoušel o fotky v jejich rodném živlu ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18738.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18737.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18736.jpg
                      Čtvrtek 19. června 2008 v 17:26® HaD
                      HaD
                      Datum lovu: 17.6.2008 | Revír: Morava | Způsob lovu: Přívlač

Zahájení na Moravě s TR, Prutosem, Aldou a Radimem dopadlo docela dobře. Pochytali jsme nějaké candoše, sumečky, tlouště, bolena a parmy. Největší sumec 92 cm (Prutos), TR candoše cca do 60 cm a jeden 82 cm, jeden velkej sumec mu upadl (souboj natočen), já parma 71 cm (osobáček na přívlač), Alda parma 62 cm (taky osobáček). Byly to fajn 3 dny :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18735.jpg
                        Čtvrtek 19. června 2008 ve 14:37® Zakin
                        Zakin
                        Datum lovu: 19.6.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Ráno jsem vyrazil na vláčku k nám na Mži. Chytil jsem bolena 51 cm na rotačku a malýho okyše. Udělal jsem docela hezký fotky, ale po příchodu domů mi umřela karta do foťáku a fotky jsou v .......... Ani odborníci z IT v práci mi je nedokázali zachránit. Měl jsem tam štičku, bolena, okouna a švárovo největšího amura. Ten bude mít radost až mu to řeknu :-((

Čtvrtek 19. června 2008 ve 13:21® Mirus
                          Mirus
                          Datum lovu: 18.6.08 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Přívlač

Včera chvilková večerní vláčka na řece … pověsilo se jedno štíhle 51cm :-)

PS:Na fotaku jsem měl vyplej stabilizator tak sry za spatnou kvalitu :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18734.jpg
                            Čtvrtek 19. června 2008 v 10:58® Olihen
                            Olihen
                            Datum lovu: 18.6.08 | Způsob lovu: Sumcařina

Včera s cormoranem a luciem na sumcích a výsledek jeden záběr ale bopužel netrefil hačky.:-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18733.jpg
                              Čtvrtek 19. června 2008 v 10:54® Olihen
                              Olihen
                              Datum lovu: před 14 dny | Způsob lovu: Kaprařina

Výkend stravený na jednom místním revíru boužel jenom tři záběry a jen jedem se prknul na břeh. 78cm 8 kg:-|

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18731.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18730.jpg
                                Čtvrtek 19. června 2008 v 9:47® cormoran
                                cormoran
                                Datum lovu: 16. - 17. 6. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Jedno z nejlepších zahájení na Ohři s luciem a s komenikem. Za 2 dny chyceno kolem 50 candátků, 5 štik od 55 cm do 65 cm a cca 20 bolenů od 40 do 64 cm. Odpolední hodiny se krátily lovem bílé ryby.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18729.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18728.jpg
                                  Čtvrtek 19. června 2008 v 7:56® CYPRINUS
                                  Způsob lovu: Kaprařina

pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18727.jpg
                                    Středa 18. června 2008 ve 22:35® hecht
                                    hecht

Dnes dva pokusy,dopoledne domovská řeka – hodně přikalená a bez kontaktu. Teď večer jiná řeka , hlavně čistá, okupoval jsem jednu jámu, a za soumraku dvě štiky. Jedna cca 45, druhá 59 ta za tu vzdušnou akrobacii, musela taky dostat svobodu. Bohužel bez foťáku.

Středa 18. června 2008 ve 21:57® Scanix
                                      Scanix
                                      Datum lovu: 18.6.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes byl lov ve dvou pouze o 4 rybach, od 20 do 22h. Ja ulovil 3 candatky 35–40 na rapalky a kolega na chorvatsky wobler 1 kousek rovnych 50 (viz foto). Jinak voda bez zjevne aktivity, lehce zvedla, zakalena a plna travy, ti zahradkari si to proste pletou s kompostem ci co :-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18724.jpg
                                        Středa 18. června 2008 ve 21:14® Salmo
                                        Salmo
                                        Datum lovu: 16.6. | Revír: Jihlava 13A | Způsob lovu: Přívlač

Zahájená dopadla na výbornou – za 3 hodiny se pověsilo 6 kudel a z toho 4 byly na domácího woblera.Sice to nebyly žádný krokouši ale udělaly mi strašnou radost :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18723.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18722.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18721.jpg
                                          Středa 18. června 2008 ve 20:25® stikar
                                          Způsob lovu: Přívlač

Dnesni chytacka opet nezklamala,jedna stika 61cm,plave dal,jinak sem se koupAL,poprve tuto sezonu)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18717.jpg
                                            Středa 18. června 2008 v 19:04® schwara
                                            schwara
                                            Datum lovu: 18.6.2008 | Revír: Jihlava 14 | Způsob lovu: Přívlač

S Vlkym, jsme chytli pár štiček. Největší chytl on – 54cm. Jinak celkem dost jich popadalo.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18714.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18713.jpg
                                              Středa 18. června 2008 v 18:26® kubas
                                              kubas
                                              Datum lovu: 7.6. 2008 | Revír: muškaření

Pozdě, ale přece. Na lury okouni, kapři. Na fotkách okoun cca 30cm+ a kapr cca 40cm. Jen mě štve že na ty nej ryby mě došly baterky:-( . Amur 77 a kapři 48 a 55 a 5 štik.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18712.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18711.jpg
                                                Středa 18. června 2008 v 18:22® Ftmči
                                                Ftmči

Dneska jsem byl letos prvně vláčet na domácí vodě. Dostal jsem asi 15 okounů do 20cm, ouklej, mini bolena, asi 7 tloušťů (nej 42cm bohužel jsem ho musel vzít, protože měl trojháčkem od wobleru úplně sešítý jícen, nepomohlo ani to, že byl bez protihrotů). Ke konci jsem vytáhl první letošní štičku (něco k 50cm), důležité bylo, že to je první štika na vlastnoručního woblera. Cestou domů jsem posbíral i něco hub.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18710.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18709.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18708.jpg
                                                  Středa 18. června 2008 v 11:01® Švejk
                                                  Švejk
                                                  Datum lovu: 16,6, - 17,6, | Revír: Jihlava 7-8 | Způsob lovu: Přívlač

Pokus na Dalasu prostě nevyšel… :-| Za celej den jen dva záběry měl kolega 1* štika cca 60+ a jeden candát 50+ asi v 7 ráno. Potom úplně mrtvo a kdyby se nás věčer nesželelo několika málo okounům kolem 15 cm. tak nevím:-/ Další den dopoledne furt lilo, i přes to jsme vyjeli na vodu. Bohužel ani ti okouni už nepřišli. Nakonec jsme se ještě málem i s lodí a vším utopili. ¨Tak si říkám jestli nezačnu včelařit :-1

Středa 18. června 2008 v 10:42® jiris
                                                    jiris
                                                    Datum lovu: 16-17.6 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Nejhorsi zahajena za poslednich 5 let............

Středa 18. června 2008 v 8:52® Vara
                                                      Datum lovu: 17.6.2008 | Revír: 421074 | Způsob lovu: Přívlač

Během dvou hodinek na rybníce přímo uprostřed města 4 kusy štiky, cca 60,60,55 a 40. Všechny plavou dál

Středa 18. června 2008 v 8:43® drebin69
                                                        drebin69
                                                        Revír: Lomnice | Způsob lovu: Plavaná

malá,zlatá,ale nic nesplnila…:-( :-|

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18702.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18701.jpg
                                                          Středa 18. června 2008 v 8:38® drebin69
                                                          drebin69
                                                          Datum lovu: 17.6.08 | Revír: Skalice 2 | Způsob lovu: Klasická položená

Nic většího zatim u nás není:-93; :-'

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18700.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18699.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18698.jpg
                                                            Středa 18. června 2008 v 8:37® inspo

tak jsem včera k večeru našel ve svém momentálně nabitém programu chvilku času a opět vyrazil chvilku vláčet…no nebudu to rozpitvávat do detailu…bylo to ješte horší jak pří zahájení…za necelé tři hodiny přišel jeden maly okounek, tak 10cm a něco dalšího v příbližně stéjné velikosti mi spadlo…no dravci mě zatím letos moc nepotěšili :-(( … teda až na jednu štiku (54cm), kterou jsem chytl 15.5. na žížalu a dalo by se říct, že to bylo přívlačí, jelikož mi na to skočila, když jsem vytahoval prut na položenou :-)