Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 21. června 2008 ve 14:10® lucioperce69
lucioperce69
Datum lovu: asi 10 dnů z5 | Revír: blanice | Způsob lovu: Feeder

trochu opožděně můj první mník v životě teda spíš miminko mníka ale potěšil

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18768.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 21. června 2008 ve 13:51® komenik
    komenik
    Datum lovu: 20.6. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Plavaná

Včera se zadařilo na ohři, potočák 51 a duhák rovnejch 50 na 6 metrovej plavačák super zážitek. VODA: Jiříku takový krasavci berou a ty musíš hárovat, je mi tě líto :-P Oba dostali pozvánku k obědu pro mojí milovanou vydru

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18767.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18766.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18765.jpg
      Sobota 21. června 2008 ve 12:36® Tomik
      Tomik

Dnes dopoledne s mušakem na potoce, chyceno 20 Po.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18763.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18762.jpg
        Sobota 21. června 2008 ve 12:34® paccco
        paccco
        Datum lovu: 21.6.2008 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní dopoledne jsem se prošel řekou.Nádherné počasí, řeka sice podkalená ,ale něco se podařilo čapnout. Za 3 hodinky chycena tato skladba ryb-5 štika (nej cca.45cm :-| ),okoun a jelec.Dneska je to spokojenost:-) !!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18761.jpg
          Sobota 21. června 2008 v 11:21profil byl smazán
          Datum lovu: 20.6. | Revír: doubrava | Způsob lovu: Muškaření

Tak včera poprvé s muškařským prutem na řece…Voda kalná až hrůza a tak jsem ztěží vydoloval 2 oukleje, 2jelce vše na své muchy což potěšilo o to víc a nakonec převázáno na koupeného streamra tvar okoun 3 cm a na něj v produ tlouštík 30+ ,2 pidi jelci a jeden okoun na závěr…Celkově spokojenost

Sobota 21. června 2008 v 8:37® Kuba V.
            Datum lovu: 20.6.2008 | Revír: Divoká řeka | Způsob lovu: Přívlač

Opět s UL nářadím na krásném úseku řeky. Úlovky ve složení 6× Tloušť (15–35cm) 4× Okoun a jeden malý Duhák. Co mě mrzí jsou dvě ztracené ryby z nich jeden pěkný Tloušť a druhá ryba byla tak rychlá, že zajela ke břehu a tam se vypnula.

Sobota 21. června 2008 v 8:33® Kuba V.
              Datum lovu: 19.6 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač

UL výprava na Loučnou. Na hladině znepřijemnující nepořádek naštěstí mě ke konci od nuly zachránilo hejno Okounků 4ks malé velikosti do 20 a jeden mikro Tlouštík

Sobota 21. června 2008 v 1:14® cormoran
                cormoran
                Datum lovu: 20. 6. 2008 | Revír: Bílina 6 | Způsob lovu: Sumcařina

Dneska 2 kousky cca 80 cm a 99 cm.:-) Celkem 3 záběry, první to nepobral…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18760.jpg
                  Sobota 21. června 2008 v 0:47® Sander
                  Sander
                  Datum lovu: 20.6.2008 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem také zkusil ty dravce, když je po tom slavném zahájení… Že by nějak brali se říci nedá, anebo spíše už nemělo co brát. Vyžehlil jsem 4 štiky, z toho té největší asi táhlo na 60.

Večer jsme ještě zkusili hady, tak aj zde se objevily ryby okolo 60cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18759.jpg
                    Pátek 20. června 2008 ve 23:25® LojzaRybka
                    LojzaRybka
                    Datum lovu: 20.06 | Způsob lovu: Muškaření

byla jednou jedna tůňka:-) ,a večer tam brali:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18758.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18757.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18756.jpg
                      Pátek 20. června 2008 ve 21:41® BoBo-Falknow
                      BoBo-Falknow
                      Datum lovu: posledních 14 dní | Revír: Různě | Způsob lovu: Muškaření

Zase jsem nějak nestíhal poreferovat o úlovcích, takže tak nějak najednou: Na zahájení pruhovaný plotice nespolupracovaly, zubatý ploťky to kousaly, tak jsem přejel na tečkovaný. Potok má 40cm, duhák 41cm. Duhoně si obzvlášť cením, evidentně starší ryba na 0,12 vlasec a 18 jepici.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18754.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18755.jpg
                        Pátek 20. června 2008 ve 20:45® Kubah
                        Datum lovu: 20.6.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Dnes chytání s feederem- první prut s mrtvou rybičkou, druhý na masný červy,žížaly a pařený rohlík. Na první prut chycen candátek okolo 30cm. Na druhý 8 rybek ve složení kapr,podoustev,plo­tice,cejn,per­lín. Pohodový lov,super :-D

Pátek 20. června 2008 ve 20:03® skwor
                          skwor
                          Datum lovu: 20.6.

Pohodová rybačka s tátou. Ryb se na břeh podívalo dost, každý jsme si chytili i jednoho jesena kolem 35cm. Je to zde docela vzácná ryba, tak udělali radost.

Pátek 20. června 2008 v 19:22® Kublaj
                            Kublaj
                            Datum lovu: 20.6.2008 | Revír: Pardubicko | Způsob lovu: Přívlač

Tak konečně první úspěšná vláčka :-) cekový skore 5 štik ve velikosti od 60–20cm a nespočet neproměněných záběrů…konečně sem si trošku zachytal , jen škoda že mi tu gumu nevzal hodně velkej bolen, dobu na to koukal, já na něj taky koukal jak puk, tak jsem s tim trošku cuknul a prd on v klidu odjel :´( tak snad příště pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18751.jpg
                              Pátek 20. června 2008 v 19:16® sethy
                              sethy
                              Datum lovu: 16.-19.6. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Nejtragičtější zahájená co pamatuju. Za 4 dny jen pár tloušťů kolem 50, jeden mikro sumík a štíhle 76…:-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18750.jpg
                                Pátek 20. června 2008 v 17:07® cormoran
                                cormoran
                                Datum lovu: 19. 6. 2008 | Revír: Bílina 6 | Způsob lovu: Sumcařina

Včara konečně první letošní sumík. Sice žádnej obr, ale potěšil. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18749.jpg
                                  Pátek 20. června 2008 v 15:00® Zakin
                                  Zakin
                                  Datum lovu: 20.6.2008 | Revír: M4 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ráno jsme byli s Masérem vláčet na Hrachách. Chytali jsme na popíky z loďky. Čapli jsme asi sedm okyšů ( z toho tři byli slušní okolo 30 ). Tři krásný útoky na popa od zubatic – výsledek : dva ukousnutý popy. Oba byly Masérovo :-) Tímto se mu omlouvám a přísahám, že vrátím. Jinak pěkná výprava – DÍKY MASÉR, že s nás taky jednou vyvezl :-)

Pátek 20. června 2008 ve 13:50® Milano
                                    Datum lovu: 19.6.2008 | Revír: Bójka | Způsob lovu: Sumcařina

Včera přišel první letošní sumík na bójku. Měl sice jen 80cm, ale potěšil.Jinak vzkaz pro masaře co seděli naproti mě. PŘÍŠTĚ VÁM TAM TY PRUTY NAHÁŽU!

Pátek 20. června 2008 v 11:39® HaD
                                      HaD

Oprava, Aldova parma měla jedna 62 a druhá 70 cm. To abych nedostal po tlamě :-D

Pátek 20. června 2008 v 8:59® inspo
                                        Datum lovu: 19.6.2008 | Revír: 471094 | Způsob lovu: Přívlač

no tak jsem včera zase na necele dvě hodinky vyrazil vláčet na svůj oblíbený revír…říkal jsem si staré známe přísloví do třetice všeho dobrého snad něco příjde…ale spletl jsem se…hned po příjezdu k vodě mi klesla nálada, když jsem viděl na hladině plno toho bíleho hnusu…a ryby, no ty zase nebraly…jen jeden pidi okoun…a já příšel tak o litr krve :-) …těch komárů je stále více :-((

Pátek 20. června 2008 v 8:41® Zauwi
                                          Zauwi

Včera večer po práci jsme vyrazili s klukama na Loučnou, rybky v celku zobaly, chyceno pár duháků,hodně potočáků, pár sivenů,lipan a tloušť… Největší ryba potočák 37, a kámošovi zabralo nějaký ukrutný hovado…bohužel spadlo ještě než jsme ho stačili zahlídnout…takže vydařená chytačka, akorát ty komáři byli strašný…mám oteklou hubu a prsty, že sotva vidím a píšu…tak příště.)

Čtvrtek 19. června 2008 ve 20:04® Mirus
                                            Mirus
                                            Datum lovu: 19.6.08 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes prochazka pod řípovský splav :-) … přišel jsem a první co jsem uvidel tak byl vláčkař co si plaval v trenkách pro nástrahu :-D

Jinak,pověsila se štička 53cm pak jsem utrhl woblera a už sem nic nečapl :-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18739.jpg
                                              Čtvrtek 19. června 2008 v 19:21® skwor
                                              skwor
                                              Datum lovu: 19.6. | Způsob lovu: Přívlač

Opožděné zahájení vláčecí sezóny se poměrně vydařilo. Na prvním místě jsme s kamarádem chytili jen několik tlouštíků a bolínka. Následoval přesun pod jeden z nejprofláknu­tějších jezů na řece, kde jsme si sáhli na lepší ryby. Mě na woblera Salmo bullhead přišla první letošní štika (asi 55cm) a kamarád chytil bolena lehce pod 50cm. PS: Fotky štiček vyválených na písku nemusím, tak jsem se pokoušel o fotky v jejich rodném živlu ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18738.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18737.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18736.jpg
                                                Čtvrtek 19. června 2008 v 18:26® HaD
                                                HaD
                                                Datum lovu: 17.6.2008 | Revír: Morava | Způsob lovu: Přívlač

Zahájení na Moravě s TR, Prutosem, Aldou a Radimem dopadlo docela dobře. Pochytali jsme nějaké candoše, sumečky, tlouště, bolena a parmy. Největší sumec 92 cm (Prutos), TR candoše cca do 60 cm a jeden 82 cm, jeden velkej sumec mu upadl (souboj natočen), já parma 71 cm (osobáček na přívlač), Alda parma 62 cm (taky osobáček). Byly to fajn 3 dny :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18735.jpg
                                                  Čtvrtek 19. června 2008 v 15:37® Zakin
                                                  Zakin
                                                  Datum lovu: 19.6.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Ráno jsem vyrazil na vláčku k nám na Mži. Chytil jsem bolena 51 cm na rotačku a malýho okyše. Udělal jsem docela hezký fotky, ale po příchodu domů mi umřela karta do foťáku a fotky jsou v .......... Ani odborníci z IT v práci mi je nedokázali zachránit. Měl jsem tam štičku, bolena, okouna a švárovo největšího amura. Ten bude mít radost až mu to řeknu :-((

Čtvrtek 19. června 2008 ve 14:21® Mirus
                                                    Mirus
                                                    Datum lovu: 18.6.08 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Přívlač

Včera chvilková večerní vláčka na řece … pověsilo se jedno štíhle 51cm :-)

PS:Na fotaku jsem měl vyplej stabilizator tak sry za spatnou kvalitu :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18734.jpg
                                                      Čtvrtek 19. června 2008 v 11:58® Olihen
                                                      Olihen
                                                      Datum lovu: 18.6.08 | Způsob lovu: Sumcařina

Včera s cormoranem a luciem na sumcích a výsledek jeden záběr ale bopužel netrefil hačky.:-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18733.jpg
                                                        Čtvrtek 19. června 2008 v 11:54® Olihen
                                                        Olihen
                                                        Datum lovu: před 14 dny | Způsob lovu: Kaprařina

Výkend stravený na jednom místním revíru boužel jenom tři záběry a jen jedem se prknul na břeh. 78cm 8 kg:-|

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18731.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18730.jpg
                                                          Čtvrtek 19. června 2008 v 10:47® cormoran
                                                          cormoran
                                                          Datum lovu: 16. - 17. 6. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Jedno z nejlepších zahájení na Ohři s luciem a s komenikem. Za 2 dny chyceno kolem 50 candátků, 5 štik od 55 cm do 65 cm a cca 20 bolenů od 40 do 64 cm. Odpolední hodiny se krátily lovem bílé ryby.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18729.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18728.jpg
                                                            Čtvrtek 19. června 2008 v 8:56® CYPRINUS
                                                            Způsob lovu: Kaprařina

pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18727.jpg