Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 16. června 2008 v 11:07® inspo
Datum lovu: 16.6.2008 | Způsob lovu: Přívlač

no tak jsem se vratil znaven po témeř čtyř hodinách vláčení, bohužel přišli jen tří okounci, ale i ti potěšili…no čekal jsem víc od zahájení, ale je pravda, že asi na nejlepších místech už bylo obsazeno :-(( … tak snad se Vám dařilo lépe

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 16. června 2008 v 8:43® Scanix
    Scanix
    Datum lovu: 16.6.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem po rannim lovu. Krom toho, ze jsem urval asi megabolena na poppa, to bylo dost slaby, ve 4:05 u vody, nahodil jsem cca 4:12 a do 5:45 ani tuk. Kolem cca 8 lidi, nikdo nic. Pak jsem dostal bolena 62, ale s cajkem na sumika sel ven na dech. Kdyz se rozednilo, prezbrojil jsem na lehci zbrane, chytil boleni mimco cca 35, urval toho poppa s 10m vlasce, asi to bylo naruseny z predchoziho lovu, pak 2 tlouste do 40, dalsi 3 zabery nepromenene a pred 8 jsem jel domu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18645.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18644.jpg
      Pondělí 16. června 2008 v 6:28® Milano
      Datum lovu: 16.6.2008 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní zahájená byla opravdu zajímavá! Hned ve 4h ráno hádka z blbcema co si myslí, že jim patří řeka. Moc nechybělo a muj letošní první úlovek byla rána pěstí tomu idiotovi s kterym sem se hádal. Pak vše zachránili 2 kudly. Zahájení v Praze už nikdy více!!!

Neděle 15. června 2008 ve 21:16® Renda
        Renda
        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
        foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18643.jpg
          Neděle 15. června 2008 ve 21:14® Renda
          Renda

Šel jsem s feedrem na karásky a tak to dopadlo,ale nevadí.

Neděle 15. června 2008 ve 14:06® cormoran
            cormoran
            Datum lovu: 14. 6. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Plavaná

Včera na Ohři naposled bez vláčáku:-) Celkem mě potěšil tloušť 52 cm a 2 malí potočáci…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18638.jpg
              Neděle 15. června 2008 v 7:44® čabi
              čabi
              Datum lovu: 14.6. | Revír: Mocla 1,Rokytná 3A | Způsob lovu: Feeder

Včera celý den u vody.Velice vydařený lov.Od sedmi od rána jsem byl na cihelně.Ze začátku mi hned upadl zřejmě velký cejn a pak dlouho nic.V 9:45 přišel záběr na druhej feeder s kukuřicí.Špička se najednou ohla „jaksviňa“.Ihned jsem přiskočil a zaseknul.Ryba okamžitě vystartovala a pořádně protočila cívku.Bojovala urputně silným tahem s občasným rychlým výpadem.Po deseti minutách jsem jí konečně přitáhl blíže ke břehu.Byl to nádherný šupináč.Měřil 66cm a je to zatím můj největší kapr na feeder.Vyfotil jsem si ho a pustil.Potom jsem ještě chytil dva amury oba 52cm a cejna,perlí­na,jesena a několik plotic.Ve čtyři hodiny jsem to zbalil a jel jsem na Gabčo.Zakrmil jsem si 15 metrů od břehu a do večera do půl jedenáctý jsem ještě vytáhl 7 kaprů od 35 do 45cm a spoustu plotic.

Sobota 14. června 2008 ve 21:25® Leonardo
                Leonardo
                Datum lovu: 14.6.2008 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem byl na řece na nové místo a odvděčilo se mi chycením 4 kaprů kolem 50cm a jedna červenka.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18628.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18627.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18626.jpg
                  Sobota 14. června 2008 ve 20:35® frenki
                  frenki
                  foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18624.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18623.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18622.jpg
                    Sobota 14. června 2008 ve 20:34® frenki
                    frenki
                    foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18621.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18620.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18619.jpg
                      Sobota 14. června 2008 v 18:26® Piranha
                      Piranha
                      Datum lovu: dneska | Revír: Bilina | Způsob lovu: Muškaření

Dneska na svojem plavackovem fleku.Dostal jsem chut si zamušit.Tak jsem k plavacaku pribalil i muskáč.Na nymfi jsem natahal nekolik tloustaku mensich a pak zacaly tahat kaprici a karasy. Pekny pochytanicko s jemnym klackem a 14kou vlasce.pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18614.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18613.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18612.jpg
                        Sobota 14. června 2008 v 17:00® Sander
                        Sander
                        Datum lovu: 14.6.2008 | Způsob lovu: Plavaná

Jediná fotka, která se mi dnes povedla. Foťák stěží cvaknul, pak už nestačily baterky ani na zavření objektivu… 50cm přesně, pod jezem krásnej boj.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18608.jpg
                          Sobota 14. června 2008 v 6:19® lucioperce69
                          lucioperce69
                          Datum lovu: celej minulej tejden | Revír: Blanice,otava litavka,berounka

na Blanici dva hadi nějakej ten okoun a hlavně první mník v životě(cca 25 cm), včera cestou domu z vodňan na otavě a na litavce proudníky a tlouště.

Pátek 13. června 2008 ve 22:30® Georgino
                            Georgino
                            Datum lovu: dneska | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Plavaná

Krátká vycházka s plavačkou na řece byla opět ve znamení slušných jesenů, sem tam zobla i plotice. Tentokrát vše na červiky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18606.jpg
                              Pátek 13. června 2008 v 17:52® ART
                              ART

dneska dva kapřící 40,41 cm foto nedám kapra všichni znáte

Pátek 13. června 2008 v 17:08® Vlaštovka
                                Vlaštovka

ještě jedna…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18601.jpg
                                  Pátek 13. června 2008 v 17:05® Vlaštovka
                                  Vlaštovka

Dneska jenom rychlovka s pickerem a rohlíkem… Chytil sem pár perlínů a plotic na najednou přišel pěknej záběr a picker se ohnul jako luk… táhnul sem ho od rákosí a se 14kou háčkem sem si moc vyskakovat nemoch… ale všecko skončilo happy endem, padesátník na břehu a pak si to odplaval zpět.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18600.jpg
                                    Pátek 13. června 2008 v 15:02® KATAN
                                    KATAN
                                    Datum lovu: 9.6.08 | Revír: 411001
                                    foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18597.jpg
                                      Pátek 13. června 2008 ve 14:59® Berty
                                      Berty

foto znovu?

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18596.jpg
                                        Pátek 13. června 2008 ve 14:57® Berty
                                        Berty
                                        Datum lovu: 7.6.08 | Revír: Lužnice 4

Trochu pozdě, ale přece. Celou sobotu propršelo, ale stálo to za to :-93;

Čtvrtek 12. června 2008 v 19:18® sus1

Dneska na feedr-(kapr 57cm)- ubral jsem na vlasci z 0,18 na 0,16.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18591.jpg
                                            Čtvrtek 12. června 2008 ve 12:39® skwor
                                            skwor

Původně plánovaný lov tloušťů se nezadařil, za půl hodiny se spletl jen jeden menší. Následoval přesun na nové místo, kde jsem se chystal zkusit feeder. A to byla trefa do černého, podoustve 30–40cm braly na hod a k nim se povedly i dvě plotice přes 30cm. Zhruba po třiceti kusech jsem poděkoval řece a šel domů.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18589.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18590.jpg
                                              Středa 11. června 2008 ve 22:21® Shrek23
                                              Shrek23

ještě jedna fotečka stím samim hrouzanem.....:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18586.jpg
                                                Středa 11. června 2008 ve 22:19® Shrek23
                                                Shrek23

Dneska jsem si byl vyházet ruku a ryby celkem šli . A touhle rybkou se musim poclubit hrouzek 20cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18585.jpg
                                                  Středa 11. června 2008 v 19:10® petr13

No dnes jsem se svym kámošem prohnal mušku na jedný řece bralo to jako o život, ale samí mladí pstroužsci, ale jinak pěkná chytačka::::::::::­:::9-)

Středa 11. června 2008 v 18:07® Kuba V.
                                                    Datum lovu: 11.6.08 | Revír: Rybníček | Způsob lovu: Plavaná

Dnes na 5m bič spousta Plotic, Perlínů a Kapříků. největší Kapřík měl 34cm, Plotice 26cm. Jedna ryba ztracena 0,10 forpas nevydržel, hned po záběru to ryba urazila.

Středa 11. června 2008 v 17:36® Piranha
                                                      Piranha
                                                      Datum lovu: dneska | Revír: Bílina | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska na chvilku na houpacku na muj flek.Malo vody ale pocital jsem s tim tak jsem si vzal 4,5 plavacak a 5m bič.Plavacak se ukazal byt nej a tak bic nebyl vysunut. Chyceno 9 kapriku vse 37–40 a 4 zlatí karasi.Pekna rybacka.Kaprici se opravdu nevzdavali a na 18ku to byl docela tanec v proudu pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18580.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18581.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18582.jpg
                                                        Středa 11. června 2008 v 17:11® Kobr
                                                        Kobr
                                                        Datum lovu: před časem | Revír: Turínský rybník

S kámošem jsme nedávno poránu vyrazili a nádherně šli kapříci na feeder a červy. Perfektní rybačka až na to že šli jenom miminka pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18577.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18578.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18579.jpg
                                                          Středa 11. června 2008 v 16:26® jirka88

lidi tak sem byl vcera na rybach a padl mi tam bolen 61 :-) tesne pred tim nez jsem chtel odejit tak mam radost jinak za tyden oc mam povolenku uz mam na uctu 35 bolenu od 30 –61 cm nejake kapry okolo 40 a pak plotice a cejny :-) proste na mlaskacku :-)

Úterý 10. června 2008 ve 20:02® Sander
                                                            Sander
                                                            Datum lovu: 10.6.2008

Vzal jsem kolegu Hechta na mé tajné top fleky, žehlit tlouště na třešně. Škoda, že ti tloušti o tom asi nevěděli a vyžehlili pro změnu nás…:-D Pavel vyndal fišku dne, 41cm, ale bohužel pro něj byla jediná. Mně čekalo asi 5 menších + dva urvaní (což se mi běžně stane tak 1–2× za rok). Bída, asi se ještě schovávají v nadjezích.