Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 16. června 2008 ve 20:34® thundarr
- Datum lovu: 14.6.2008 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Testik naviaku dopadl dobre …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. června 2008 ve 20:22® Leonardo
- Datum lovu: 16.6.2008 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem šel ze školy o pár hodin dřív abych zahájil vláčkařskou sezonu a šel jsem na Dyji.Chytl jsem 1 štičku, 4 jelce a nakonec okouna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. června 2008 v 18:47® EDYS
-
Moje zahájení
..akorat nefunkční naviják..takže velké zklamání
..jinač za tu hodku co šel tak nic..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. června 2008 v 18:09® ART
-
neska ve slozeni okoun krát 15 sami nevim kde jsou stiky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. června 2008 v 17:53® Scanix
- Datum lovu: 16.6.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Tak po obede jsem zajel na pokracovani ranniho zahajeni, planovani boleni se tentokrat nekonali, jen jeden mi upadl, kratce po zaberu. Misto toho jsem na popper lapil paradniho tlouste 52cm, puvodne jsem si rikal, ze je to urcite bolen
Pak uz jen 4 okounci, zajimave je, ze jsem nezavadil ani o malou kudlu, kolega tentokrat skoncil jako bezrybka, proste se zda, ze dravci dnes na Vltave u CB moc nechteli kousat do umelaku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. června 2008 v 16:42® yerrx
- Revír: Bečva | Způsob lovu: Přívlač
tak jesm byl dnes zahajit, voda byla celkem kalna a tak sem dal neco provokativnehio…po hodine a pul prisel novy rekord 66cm, mela to ale celkem skarede zasekle tak byla asi 7 minut operace tak se snad zbrcha......ja a kdyz sem k ni klekal ze ji zmerim tak vyskocila a kousla me do nohy to se mi este nestalo:D
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. června 2008 v 15:57® muf4
- Datum lovu: 16.6.2008 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsme vyrazili s tátou ve 4 hodiny na Berounku,začátek byl docela slabý,ale potom se to i přez nepřízeň počasí začalo lepšit,v 10,30 bylo skóre 9:7 pro mně.Takže dohromady 16 štik nejvetší měla 62 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. června 2008 v 15:05® stikar
Tak stikar je tady,zahajena se celkem vydarila,treti nadhoz a krasna stika 65cm,po ctvr hodine dalsi zaber na stejnem miste a byla z toho kudla 50cm,lepsi zahajenou sem jeste neml)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. června 2008 ve 14:34® Kubah
- Datum lovu: 16.6.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Tak ráno stávačka ve 3:30 a jel jsem na záhájení s feederem a rybičkami. Chyceni jen 2 malí okouni a candátek kolem 30cm. Chytal jsem od 4:00 do 6:30, pak odjezd domu a do školy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. června 2008 ve 14:14® pike-007
-
Tak sem šel dneska zahájit s doměním že se chytne aspon štíhle, místo toho sem pěkně zmoknul ale nakonec sem si všiml amura ,který trhal rákos ze břehu tak sem kus rákosu píchl na háček a za chvíli sem ho vedl ke břehu tak aspon sem nebyl bezrybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. června 2008 ve 13:29® čabi
- Datum lovu: 16.6. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Přívlač
Já dneska taky nic moc.Za 6 hodin vláčky pouze 12 tloušťů,1 bolen 50cm a štička 48cm.Ještě jedna štika mi akorát vyjela po 20cm wobleru,měla něco lehce nad 60cm.Všechno chyceno na mělké vodě,na hloubce ani rana.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. června 2008 ve 13:15® paccco
- Datum lovu: 16.6.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená
Celej nadrženej jsem se celý včerejší den připravoval na dnešní ráno!
Abych se večer dozvěděl, že oblíbený revír(stoják a vyloženě hnědý) je celý zakalený
!Budíček ve 3:00 hod a jelo se na druhý ,ale pro mě nevyzkoušený. První záběr přišel ve 4:15 hod a byl z toho candátek cca.35cm.Solidní začátek…Do 7:30 hod jsem měl ještě dva záběry.Opět candátkové ,ta samá míra.Sedělo nás tam asi osm a neviděl jsem, že by někdo něco zdolal!
Takže zahájení úplně stejné jako každý rok
Odpoledne se pojede na řeku s vláčákem........Jestli teda nebude lejt!!!Jako že bude :-'
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. června 2008 ve 13:08® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: podyjí, přívlač
tak ve 4:00 bolen cca 67 možná i 70 nechtěl se moc měřit, pak mrtvo, přejezd č. 1 nic, přejezd č. 2 nic, přejezd č. 3 na náhodnou část řeky 3*štika, bolínek, 3 okoun, přejezd č. 4 upadená štika a mrtvo, já lapl toho 1. bolena a štičku cca 45, zbytek nachytal Jura.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. června 2008 ve 12:07® inspo
no tak jsem se vratil znaven po témeř čtyř hodinách vláčení, bohužel přišli jen tří okounci, ale i ti potěšili…no čekal jsem víc od zahájení, ale je pravda, že asi na nejlepších místech už bylo obsazeno
… tak snad se Vám dařilo lépe
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. června 2008 v 9:43® Scanix
- Datum lovu: 16.6.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem po rannim lovu. Krom toho, ze jsem urval asi megabolena na poppa, to bylo dost slaby, ve 4:05 u vody, nahodil jsem cca 4:12 a do 5:45 ani tuk. Kolem cca 8 lidi, nikdo nic. Pak jsem dostal bolena 62, ale s cajkem na sumika sel ven na dech. Kdyz se rozednilo, prezbrojil jsem na lehci zbrane, chytil boleni mimco cca 35, urval toho poppa s 10m vlasce, asi to bylo naruseny z predchoziho lovu, pak 2 tlouste do 40, dalsi 3 zabery nepromenene a pred 8 jsem jel domu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. června 2008 v 7:28® Milano
- Datum lovu: 16.6.2008 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní zahájená byla opravdu zajímavá! Hned ve 4h ráno hádka z blbcema co si myslí, že jim patří řeka. Moc nechybělo a muj letošní první úlovek byla rána pěstí tomu idiotovi s kterym sem se hádal. Pak vše zachránili 2 kudly. Zahájení v Praze už nikdy více!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. června 2008 ve 22:16® Renda
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 15. června 2008 ve 22:14® Renda
-
Šel jsem s feedrem na karásky a tak to dopadlo,ale nevadí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. června 2008 v 15:06® cormoran
- Datum lovu: 14. 6. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Plavaná
Včera na Ohři naposled bez vláčáku
Celkem mě potěšil tloušť 52 cm a 2 malí potočáci…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. června 2008 v 8:44® čabi
- Datum lovu: 14.6. | Revír: Mocla 1,Rokytná 3A | Způsob lovu: Feeder
Včera celý den u vody.Velice vydařený lov.Od sedmi od rána jsem byl na cihelně.Ze začátku mi hned upadl zřejmě velký cejn a pak dlouho nic.V 9:45 přišel záběr na druhej feeder s kukuřicí.Špička se najednou ohla „jaksviňa“.Ihned jsem přiskočil a zaseknul.Ryba okamžitě vystartovala a pořádně protočila cívku.Bojovala urputně silným tahem s občasným rychlým výpadem.Po deseti minutách jsem jí konečně přitáhl blíže ke břehu.Byl to nádherný šupináč.Měřil 66cm a je to zatím můj největší kapr na feeder.Vyfotil jsem si ho a pustil.Potom jsem ještě chytil dva amury oba 52cm a cejna,perlína,jesena a několik plotic.Ve čtyři hodiny jsem to zbalil a jel jsem na Gabčo.Zakrmil jsem si 15 metrů od břehu a do večera do půl jedenáctý jsem ještě vytáhl 7 kaprů od 35 do 45cm a spoustu plotic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. června 2008 ve 22:25® Leonardo
- Datum lovu: 14.6.2008 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem byl na řece na nové místo a odvděčilo se mi chycením 4 kaprů kolem 50cm a jedna červenka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. června 2008 ve 21:35® frenki
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 14. června 2008 ve 21:34® frenki
- Sobota 14. června 2008 v 19:26® Piranha
- Datum lovu: dneska | Revír: Bilina | Způsob lovu: Muškaření
Dneska na svojem plavackovem fleku.Dostal jsem chut si zamušit.Tak jsem k plavacaku pribalil i muskáč.Na nymfi jsem natahal nekolik tloustaku mensich a pak zacaly tahat kaprici a karasy. Pekny pochytanicko s jemnym klackem a 14kou vlasce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. června 2008 v 18:00® Sander
- Datum lovu: 14.6.2008 | Způsob lovu: Plavaná
Jediná fotka, která se mi dnes povedla. Foťák stěží cvaknul, pak už nestačily baterky ani na zavření objektivu… 50cm přesně, pod jezem krásnej boj.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. června 2008 v 7:19® lucioperce69
- Datum lovu: celej minulej tejden | Revír: Blanice,otava litavka,berounka
na Blanici dva hadi nějakej ten okoun a hlavně první mník v životě(cca 25 cm), včera cestou domu z vodňan na otavě a na litavce proudníky a tlouště.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. června 2008 ve 23:30® Georgino
- Datum lovu: dneska | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Plavaná
Krátká vycházka s plavačkou na řece byla opět ve znamení slušných jesenů, sem tam zobla i plotice. Tentokrát vše na červiky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. června 2008 v 18:52® ART
-
dneska dva kapřící 40,41 cm foto nedám kapra všichni znáte
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. června 2008 v 18:08® Vlaštovka
-
ještě jedna…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. června 2008 v 18:05® Vlaštovka
-
Dneska jenom rychlovka s pickerem a rohlíkem… Chytil sem pár perlínů a plotic na najednou přišel pěknej záběr a picker se ohnul jako luk… táhnul sem ho od rákosí a se 14kou háčkem sem si moc vyskakovat nemoch… ale všecko skončilo happy endem, padesátník na břehu a pak si to odplaval zpět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.