Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 10. června 2008 v 17:05® Tomik
 - Datum lovu: Dnes | Revír: pstruhový | Způsob lovu: Muškaření
Parádní chytání na nové vodě s Mikem. Dost potočáků a dva lipani velikostně i 30+. Byl by to super den, kdyby Mike neutopil na jednom splavu mobil, po dvouhodinovém hledání za pomocí potápěčských brýlí nalezen..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. června 2008 v 18:47® Scanix
 - Datum lovu: 9.6.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem pro zmenu vyzkousel tresna na feeder, reka za barakem jeste kalna, ale za cca hodku rybareni s dcerkou, kterou to zrovna moc nebavilo, se ven podivalo 8ks tlouste mezi 44–48cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. června 2008 v 17:08® kubas
 - Datum lovu: víkend | Revír: JM | Způsob lovu: Muškaření
O víkendu na řece nezpočet okounů, perlínů pár štiček, jesena 2 kapry 55 a 47 na jigstreamra. Navíc dneska ráno na plavanou 18 vlas na vláčák amura 77cm, pěknej boj
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. června 2008 v 16:27® Vlaštovka
 - Revír: Zbirožský potůček | Způsob lovu: Přívlač
Tak letos podruhé na pstruhovce… Voda kalná, dost se měmil stav vody, pan hrázný se ve Zbirohu asi nudil… Jako vláčkař sem měl dost smůlu rojili se chrostíci a jiný brebery a pstruzi na mě házeli kakáč… a když měli náladu na moje umělý blbůstky tak se jen jeli podívat ale nevzali je… mrzelo to o to víc když ten pstruh měl 30+. Ke konci lovu jsem nasadil malý smáčky a bylo to o dost lepší, sice ne na velikost ale šlo do skvěle. Výsledkem bylo 7 pstruhů nej 30cm, 3 tloušti a 4 okounci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. června 2008 ve 12:57® Chose
 - Datum lovu: víkend | Revír: Řeky, říčky a potoky Vč | Způsob lovu: Muškaření
Posílám fotku z víkendu,Padis jich sem dá později víc.Šlo to hezky,jen stačilo přejet na správný revír,použít oblíbenou mouchu a supertajnou techniku lovu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. června 2008 v 11:02® VODA
 - Datum lovu: 8.6.08 | Revír: Jezero Čikytaka | Způsob lovu: Plavaná
Včera z komenikem na zapomunute vode a krasny lin 31 okounek 25 a jeden had 55 krasne odpoledne u vody

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. června 2008 v 11:02® petr13
 -  
včera jsem byl mušit chytačka úplně na hovno v řece tekl ňákej sajrajt takže nic moc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. června 2008 v 9:28® rohlston
 - Datum lovu: 08.06.08 | Revír: nádrž U selského lesa | Způsob lovu: Klasická položená
Chytačka ráno od 5:30 do 9:00, proměnlivé počasí s deštíky, chycen tento kapr 53cm/3,1kg + 2 plotičky a dva záběry neproměněny. Po delší době opět pěkně strávené ráno na rybách
 . Omlouvám se za špatnou kvalitu fota, foceno mobilem neb jsem zapomněl
foťák doma 
 .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 ve 21:52® Scanix
 - Datum lovu: 8.6.2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač
Voda kalna, rybky vubec nejevily zajem, nakonec jsem ale capnul 2 celkem slusne rybky na mistni pomery a to pekneho okyse a stiku. Hlavne ta sticka potesila a pri te vsi letosni smule jsem ji i vytah, coz se mi posl. dobou moc nedari
 – bez lanka, na 0.16mm mono, nastraha gumka na granulace
a podberak doma. Boj celkem prijemnej, hlavne proto, ze jsem dlouho nevedel,
jak je sekla a tak jsem volil radeji opatrne priblizovani, cca 10min+. Rozmery:
okys 35 a stika bez centaku rovnych 80. Aplaudovalo mi asi 40 vodaku na
brehu, co se vylodovali, nejvic asi za 3× neuspesny pokus vyndat stiku levou
rukou 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 ve 21:04® Zauwi
 - Datum lovu: 8.6. | Způsob lovu: Muškaření
Dneska jsme celej den mušili s Marťanem, chyceno kolem 100 ryb ve složení tloušť,duhák, potočák,lipan a ouklej, spousta ryb 35+ a Marťan se pochlapil…lapnul lipana 47cm, nádherně stavěná ryba, nechápeme kde se tam najednou vzal, snad napodzim bude mít 50:) P.S: nádherně se líhnuly šedivé jepice, ryby je tak nádherně sbíraly a honily po hladině, že jsem chvílema ani nechytal a jen se koukal,i přestože počasí stálo za prd a pouštěla se vodákům voda to bylo super.)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 ve 21:00® Zauwi
 - Datum lovu: 7.6.2008 | Způsob lovu: Muškaření
Muškaření s Jarrynem dopadlo výborně, lapnuli jsme spoustu potočáků a pár duháků, na větší rybky jsme moc štěstí neměli…snad příště..:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 v 19:57® ORIMP
 - Datum lovu: 7-8.6.2008 | Revír: 1.Liga Privlač- Lipt.Mikuláš
Zátišie s kostňákom…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 v 19:56® ORIMP
 - Datum lovu: 7-8.6. | Revír: 1.Liga Privlač- Lipt.Mikuláš | Způsob lovu: Přívlač
red v akcií…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 v 19:35® cormaxx
 - Datum lovu: 7.-8.6. 2008 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Kaprařina
Tak jsem si byl asi naposled na nějakou chvíli chytnout kapříka.Měl jsem 4 záběry.Tři kapříci měli ±55cm. Chvíli před půlnocí mi utekl jeden hodně slušnej,podle mě by byl novej osobáček.Bohužel vlasec se o něco dost odřel,takže nevydržel až do konce
 Táta měl jen jeden záběr

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 v 15:38® gabo
 - Datum lovu: 21.5.-31.6. | Revír: Norsko
Vrátili jsme se z Norska (oblast Aure). Loveni keleři do 35 cm polaci do 60 cm tresky obecný do 80cm a mníci mořský do 75 cm. Chytali jsme hlavně v noci přes den velké teploty okolo 25.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 v 15:03® Zcuter
 -  
i takovýto se v našich vodách dají chytit:

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 v 11:31® paccco
 - Datum lovu: 7.6.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená
Po dlouhé době opět na uhořích
 . Chyceni dva úhoříci
cca.40 cm a jeden kapr 50 cm, další záběry neproměněny.
 Nádherná noc a perfektní rybačka.......

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 v 0:22® Sander
 - Datum lovu: 7.6.2008
S hechtem na hadech…
Už sama strohá úvodní věta dává tušit, jak jsme asi dopadli – Pavel si sekl do prázdna, mně se tam oběsilo jedno polomonté. Už si ale začínám zvykat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. června 2008 ve 23:53® cormoran
 - Datum lovu: 7. 6. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Klasická položená
Tak to vypadá, že už se přemnožili i u nás. Na cca tří hektarovým rybníčku jsem za 2 hoďky vytáhnul 2 kolem 35 cm.
 Kolega jedno hádě…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. června 2008 ve 20:10® Kubah
 - Datum lovu: 7.6.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Dnes chytačka s feederem na řece, chyceno 12 ryb ve složení kapr, cejn, plotice, okoun, tloušť. Chytáno na žížaly, červy, rohlík a bonduellku. Všechny rybky si plavou dál…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. června 2008 v 18:06® Sander
 - Datum lovu: 7.6.2008 | Způsob lovu: Plavaná
Dokud mě nevyhnala bouřka, byla to celkem žehlírna. Nejdelší tloušť přesně 50cm, což je na rozjezd dobrá míra.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. června 2008 v 17:43® filip111
 - Datum lovu: 7.6.2008 | Revír: Modlany | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dens jsem se konečně dočkal, na břeh se podívali 2 úhoři, jeden 70, druhý 68, pak nějací cejni (ani jsem je nepočítal), 3 kapříci odhadem 40–45cm. Vše si vesele plave dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. června 2008 ve 14:03® Futureriver
 - Datum lovu: 7.6.2008 | Revír: 411142 | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jsme byli s kamarádem na rybách a celkem braly, na břeh se podívaly mý 3kapříci a karas + 3 kapříci mi utekli.Kamarád chytl 2kapříky a 2 mu taky spadly.Ryby kolem 40cm.Všechny ryby plavou dál
 K fotce: Taky jednou záběr kapříka oboum ve stejný čas 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. června 2008 ve 13:52® schwara
 - Datum lovu: 7.6.2008 | Revír: 461 062 - Borovinka | Způsob lovu: Klasická položenáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. června 2008 ve 13:48® schwara
 - Datum lovu: 7.6.2008 | Revír: 461 062 - Borovinka | Způsob lovu: Klasická položená
S Vlkym na Borovince. Hodně brali, mě se povedli 2 kapříci (40 a 35) a jeden cejnek. Vlky má čistou nulu. Vyhnal nás až nepřestávající déšť.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. června 2008 ve 13:19® rarach
 - Datum lovu: 7.6.2008 | Revír: Caddis river | Způsob lovu: Muškaření
Druhá letošní padesátka na pstruhovce. Chycen na bukostreamer za hubu, 15 minut tuhého boje.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. června 2008 ve 23:47® cormoran
 - Datum lovu: 6. 6. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Plavaná
Dneska na s Olihní Ohři. Voda byla přikalená a i přesto, že byla trochu zvedlá, se dalo zabrodit a nějaký rybky se nachytali…
 Jenom škoda, že Olihňák pospíchal domu a na ty top fleky „nezbyl
čas“

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. června 2008 ve 22:53® HaD
 -  
Máme pro Vás novinku – Aukční síň rybářských potřeb. www.chytej.cz
Nakupujte a prodávejte!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. června 2008 ve 22:17® Zauwi
 - Datum lovu: 6.6 | Způsob lovu: Muškaření
Nevydržel jsem to a po 4 dnech jsem vyrazil mušit…řeka byla ještě docela hnědá po těch průtržích, ale chytat se dalo, rybky moc nebraly, celkem chyceno cca 15 ryb ve složení lipan, potočák a pidiokounek, spousta ryb spadla…chytáno od 20–21:25:)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. června 2008 ve 22:24® drebin69
 - Datum lovu: 3.6.08 | Revír: Skalice 2 | Způsob lovu: Klasická položenáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.