Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 13. června 2008 v 16:02® KATAN
KATAN
Datum lovu: 9.6.08 | Revír: 411001
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18597.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 13. června 2008 v 15:59® Berty
    Berty

foto znovu?

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18596.jpg
      Pátek 13. června 2008 v 15:57® Berty
      Berty
      Datum lovu: 7.6.08 | Revír: Lužnice 4

Trochu pozdě, ale přece. Celou sobotu propršelo, ale stálo to za to :-93;

Čtvrtek 12. června 2008 ve 20:18® sus1

Dneska na feedr-(kapr 57cm)- ubral jsem na vlasci z 0,18 na 0,16.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18591.jpg
          Čtvrtek 12. června 2008 ve 13:39® skwor
          skwor

Původně plánovaný lov tloušťů se nezadařil, za půl hodiny se spletl jen jeden menší. Následoval přesun na nové místo, kde jsem se chystal zkusit feeder. A to byla trefa do černého, podoustve 30–40cm braly na hod a k nim se povedly i dvě plotice přes 30cm. Zhruba po třiceti kusech jsem poděkoval řece a šel domů.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18590.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18589.jpg
            Středa 11. června 2008 ve 23:21® Shrek23
            Shrek23

ještě jedna fotečka stím samim hrouzanem.....:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18586.jpg
              Středa 11. června 2008 ve 23:19® Shrek23
              Shrek23

Dneska jsem si byl vyházet ruku a ryby celkem šli . A touhle rybkou se musim poclubit hrouzek 20cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18585.jpg
                Středa 11. června 2008 ve 20:10® petr13

No dnes jsem se svym kámošem prohnal mušku na jedný řece bralo to jako o život, ale samí mladí pstroužsci, ale jinak pěkná chytačka::::::::::­:::9-)

Středa 11. června 2008 v 19:07® Kuba V.
                  Datum lovu: 11.6.08 | Revír: Rybníček | Způsob lovu: Plavaná

Dnes na 5m bič spousta Plotic, Perlínů a Kapříků. největší Kapřík měl 34cm, Plotice 26cm. Jedna ryba ztracena 0,10 forpas nevydržel, hned po záběru to ryba urazila.

Středa 11. června 2008 v 18:36® Piranha
                    Piranha
                    Datum lovu: dneska | Revír: Bílina | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska na chvilku na houpacku na muj flek.Malo vody ale pocital jsem s tim tak jsem si vzal 4,5 plavacak a 5m bič.Plavacak se ukazal byt nej a tak bic nebyl vysunut. Chyceno 9 kapriku vse 37–40 a 4 zlatí karasi.Pekna rybacka.Kaprici se opravdu nevzdavali a na 18ku to byl docela tanec v proudu pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18582.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18581.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18580.jpg
                      Středa 11. června 2008 v 18:11® Kobr
                      Kobr
                      Datum lovu: před časem | Revír: Turínský rybník

S kámošem jsme nedávno poránu vyrazili a nádherně šli kapříci na feeder a červy. Perfektní rybačka až na to že šli jenom miminka pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18579.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18578.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18577.jpg
                        Středa 11. června 2008 v 17:26® jirka88

lidi tak sem byl vcera na rybach a padl mi tam bolen 61 :-) tesne pred tim nez jsem chtel odejit tak mam radost jinak za tyden oc mam povolenku uz mam na uctu 35 bolenu od 30 –61 cm nejake kapry okolo 40 a pak plotice a cejny :-) proste na mlaskacku :-)

Úterý 10. června 2008 ve 21:02® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 10.6.2008

Vzal jsem kolegu Hechta na mé tajné top fleky, žehlit tlouště na třešně. Škoda, že ti tloušti o tom asi nevěděli a vyžehlili pro změnu nás…:-D Pavel vyndal fišku dne, 41cm, ale bohužel pro něj byla jediná. Mně čekalo asi 5 menších + dva urvaní (což se mi běžně stane tak 1–2× za rok). Bída, asi se ještě schovávají v nadjezích.

Úterý 10. června 2008 v 18:05® Tomik
                            Tomik
                            Datum lovu: Dnes | Revír: pstruhový | Způsob lovu: Muškaření

Parádní chytání na nové vodě s Mikem. Dost potočáků a dva lipani velikostně i 30+. Byl by to super den, kdyby Mike neutopil na jednom splavu mobil, po dvouhodinovém hledání za pomocí potápěčských brýlí nalezen..:-)

Pondělí 9. června 2008 v 19:47® Scanix
                              Scanix
                              Datum lovu: 9.6.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem pro zmenu vyzkousel tresna na feeder, reka za barakem jeste kalna, ale za cca hodku rybareni s dcerkou, kterou to zrovna moc nebavilo, se ven podivalo 8ks tlouste mezi 44–48cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18566.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18565.jpg
                                Pondělí 9. června 2008 v 18:08® kubas
                                kubas
                                Datum lovu: víkend | Revír: JM | Způsob lovu: Muškaření

O víkendu na řece nezpočet okounů, perlínů pár štiček, jesena 2 kapry 55 a 47 na jigstreamra. Navíc dneska ráno na plavanou 18 vlas na vláčák amura 77cm, pěknej boj:-93;

Pondělí 9. června 2008 v 17:27® Vlaštovka
                                  Vlaštovka
                                  Revír: Zbirožský potůček | Způsob lovu: Přívlač

Tak letos podruhé na pstruhovce… Voda kalná, dost se měmil stav vody, pan hrázný se ve Zbirohu asi nudil… Jako vláčkař sem měl dost smůlu rojili se chrostíci a jiný brebery a pstruzi na mě házeli kakáč… a když měli náladu na moje umělý blbůstky tak se jen jeli podívat ale nevzali je… mrzelo to o to víc když ten pstruh měl 30+. Ke konci lovu jsem nasadil malý smáčky a bylo to o dost lepší, sice ne na velikost ale šlo do skvěle. Výsledkem bylo 7 pstruhů nej 30cm, 3 tloušti a 4 okounci

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18562.jpg
                                    Pondělí 9. června 2008 ve 13:57® Chose
                                    Chose
                                    Datum lovu: víkend | Revír: Řeky, říčky a potoky Vč | Způsob lovu: Muškaření

Posílám fotku z víkendu,Padis jich sem dá později víc.Šlo to hezky,jen stačilo přejet na správný revír,použít oblíbenou mouchu a supertajnou techniku lovu pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18561.jpg
                                      Pondělí 9. června 2008 ve 12:02® VODA
                                      VODA
                                      Datum lovu: 8.6.08 | Revír: Jezero Čikytaka | Způsob lovu: Plavaná

Včera z komenikem na zapomunute vode a krasny lin 31 okounek 25 a jeden had 55 krasne odpoledne u vody

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18559.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18560.jpg
                                        Pondělí 9. června 2008 ve 12:02® petr13

včera jsem byl mušit chytačka úplně na hovno v řece tekl ňákej sajrajt takže nic moc

Pondělí 9. června 2008 v 10:28® rohlston
                                          Datum lovu: 08.06.08 | Revír: nádrž U selského lesa | Způsob lovu: Klasická položená

Chytačka ráno od 5:30 do 9:00, proměnlivé počasí s deštíky, chycen tento kapr 53cm/3,1kg + 2 plotičky a dva záběry neproměněny. Po delší době opět pěkně strávené ráno na rybách :-) . Omlouvám se za špatnou kvalitu fota, foceno mobilem neb jsem zapomněl foťák doma :-(( .

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18558.jpg
                                            Neděle 8. června 2008 ve 22:52® Scanix
                                            Scanix
                                            Datum lovu: 8.6.2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Voda kalna, rybky vubec nejevily zajem, nakonec jsem ale capnul 2 celkem slusne rybky na mistni pomery a to pekneho okyse a stiku. Hlavne ta sticka potesila a pri te vsi letosni smule jsem ji i vytah, coz se mi posl. dobou moc nedari :-) – bez lanka, na 0.16mm mono, nastraha gumka na granulace a podberak doma. Boj celkem prijemnej, hlavne proto, ze jsem dlouho nevedel, jak je sekla a tak jsem volil radeji opatrne priblizovani, cca 10min+. Rozmery: okys 35 a stika bez centaku rovnych 80. Aplaudovalo mi asi 40 vodaku na brehu, co se vylodovali, nejvic asi za 3× neuspesny pokus vyndat stiku levou rukou :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18554.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18555.jpg
                                              Neděle 8. června 2008 ve 22:04® Zauwi
                                              Zauwi
                                              Datum lovu: 8.6. | Způsob lovu: Muškaření

Dneska jsme celej den mušili s Marťanem, chyceno kolem 100 ryb ve složení tloušť,duhák, potočák,lipan a ouklej, spousta ryb 35+ a Marťan se pochlapil…lapnul lipana 47cm, nádherně stavěná ryba, nechápeme kde se tam najednou vzal, snad napodzim bude mít 50:) P.S: nádherně se líhnuly šedivé jepice, ryby je tak nádherně sbíraly a honily po hladině, že jsem chvílema ani nechytal a jen se koukal,i přestože počasí stálo za prd a pouštěla se vodákům voda to bylo super.)

Neděle 8. června 2008 ve 22:00® Zauwi
                                                Zauwi
                                                Datum lovu: 7.6.2008 | Způsob lovu: Muškaření

Muškaření s Jarrynem dopadlo výborně, lapnuli jsme spoustu potočáků a pár duháků, na větší rybky jsme moc štěstí neměli…snad příště..:)

Neděle 8. června 2008 ve 20:57® ORIMP
                                                  ORIMP
                                                  Datum lovu: 7-8.6.2008 | Revír: 1.Liga Privlač- Lipt.Mikuláš

Zátišie s kostňákom…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18553.jpg
                                                    Neděle 8. června 2008 ve 20:56® ORIMP
                                                    ORIMP
                                                    Datum lovu: 7-8.6. | Revír: 1.Liga Privlač- Lipt.Mikuláš | Způsob lovu: Přívlač

red v akcií…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18552.jpg
                                                      Neděle 8. června 2008 ve 20:35® cormaxx
                                                      cormaxx
                                                      Datum lovu: 7.-8.6. 2008 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Kaprařina

Tak jsem si byl asi naposled na nějakou chvíli chytnout kapříka.Měl jsem 4 záběry.Tři kapříci měli ±55cm. Chvíli před půlnocí mi utekl jeden hodně slušnej,podle mě by byl novej osobáček.Bohužel vlasec se o něco dost odřel,takže nevydržel až do konce:-( Táta měl jen jeden záběr:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18551.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18550.jpg
                                                        Neděle 8. června 2008 v 16:38® gabo
                                                        gabo
                                                        Datum lovu: 21.5.-31.6. | Revír: Norsko

Vrátili jsme se z Norska (oblast Aure). Loveni keleři do 35 cm polaci do 60 cm tresky obecný do 80cm a mníci mořský do 75 cm. Chytali jsme hlavně v noci přes den velké teploty okolo 25.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18542.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18543.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18544.jpg
                                                          Neděle 8. června 2008 v 16:03® Zcuter
                                                          Zcuter

i takovýto se v našich vodách dají chytit:

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18540.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18541.jpg
                                                            Neděle 8. června 2008 ve 12:31® paccco
                                                            paccco
                                                            Datum lovu: 7.6.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Po dlouhé době opět na uhořích :-D . Chyceni dva úhoříci cca.40 cm a jeden kapr 50 cm, další záběry neproměněny.:-93; Nádherná noc a perfektní rybačka.......:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18538.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18539.jpg