Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 13. června 2008 v 16:02® KATAN
- Datum lovu: 9.6.08 | Revír: 411001Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 13. června 2008 v 15:59® Berty
-
foto znovu?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. června 2008 v 15:57® Berty
- Datum lovu: 7.6.08 | Revír: Lužnice 4
Trochu pozdě, ale přece. Celou sobotu propršelo, ale stálo to za to
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. června 2008 ve 20:18® sus1
-
Dneska na feedr-(kapr 57cm)- ubral jsem na vlasci z 0,18 na 0,16.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. června 2008 ve 13:39® skwor
-
Původně plánovaný lov tloušťů se nezadařil, za půl hodiny se spletl jen jeden menší. Následoval přesun na nové místo, kde jsem se chystal zkusit feeder. A to byla trefa do černého, podoustve 30–40cm braly na hod a k nim se povedly i dvě plotice přes 30cm. Zhruba po třiceti kusech jsem poděkoval řece a šel domů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. června 2008 ve 23:21® Shrek23
-
ještě jedna fotečka stím samim hrouzanem.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. června 2008 ve 23:19® Shrek23
-
Dneska jsem si byl vyházet ruku a ryby celkem šli . A touhle rybkou se musim poclubit hrouzek 20cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. června 2008 ve 20:10® petr13
-
No dnes jsem se svym kámošem prohnal mušku na jedný řece bralo to jako o život, ale samí mladí pstroužsci, ale jinak pěkná chytačka:::::::::::::
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. června 2008 v 19:07® Kuba V.
- Datum lovu: 11.6.08 | Revír: Rybníček | Způsob lovu: Plavaná
Dnes na 5m bič spousta Plotic, Perlínů a Kapříků. největší Kapřík měl 34cm, Plotice 26cm. Jedna ryba ztracena 0,10 forpas nevydržel, hned po záběru to ryba urazila.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. června 2008 v 18:36® Piranha
- Datum lovu: dneska | Revír: Bílina | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska na chvilku na houpacku na muj flek.Malo vody ale pocital jsem s tim tak jsem si vzal 4,5 plavacak a 5m bič.Plavacak se ukazal byt nej a tak bic nebyl vysunut. Chyceno 9 kapriku vse 37–40 a 4 zlatí karasi.Pekna rybacka.Kaprici se opravdu nevzdavali a na 18ku to byl docela tanec v proudu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. června 2008 v 18:11® Kobr
- Datum lovu: před časem | Revír: Turínský rybník
S kámošem jsme nedávno poránu vyrazili a nádherně šli kapříci na feeder a červy. Perfektní rybačka až na to že šli jenom miminka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. června 2008 v 17:26® jirka88
-
lidi tak sem byl vcera na rybach a padl mi tam bolen 61
tesne pred tim nez jsem chtel odejit tak mam radost jinak za tyden oc mam povolenku uz mam na uctu 35 bolenu od 30 –61 cm nejake kapry okolo 40 a pak plotice a cejny
proste na mlaskacku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. června 2008 ve 21:02® Sander
- Datum lovu: 10.6.2008
Vzal jsem kolegu Hechta na mé tajné top fleky, žehlit tlouště na třešně. Škoda, že ti tloušti o tom asi nevěděli a vyžehlili pro změnu nás…
Pavel vyndal fišku dne, 41cm, ale bohužel pro něj byla jediná. Mně čekalo asi 5 menších + dva urvaní (což se mi běžně stane tak 1–2× za rok). Bída, asi se ještě schovávají v nadjezích.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. června 2008 v 18:05® Tomik
- Datum lovu: Dnes | Revír: pstruhový | Způsob lovu: Muškaření
Parádní chytání na nové vodě s Mikem. Dost potočáků a dva lipani velikostně i 30+. Byl by to super den, kdyby Mike neutopil na jednom splavu mobil, po dvouhodinovém hledání za pomocí potápěčských brýlí nalezen..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. června 2008 v 19:47® Scanix
- Datum lovu: 9.6.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem pro zmenu vyzkousel tresna na feeder, reka za barakem jeste kalna, ale za cca hodku rybareni s dcerkou, kterou to zrovna moc nebavilo, se ven podivalo 8ks tlouste mezi 44–48cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. června 2008 v 18:08® kubas
- Datum lovu: víkend | Revír: JM | Způsob lovu: Muškaření
O víkendu na řece nezpočet okounů, perlínů pár štiček, jesena 2 kapry 55 a 47 na jigstreamra. Navíc dneska ráno na plavanou 18 vlas na vláčák amura 77cm, pěknej boj
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. června 2008 v 17:27® Vlaštovka
- Revír: Zbirožský potůček | Způsob lovu: Přívlač
Tak letos podruhé na pstruhovce… Voda kalná, dost se měmil stav vody, pan hrázný se ve Zbirohu asi nudil… Jako vláčkař sem měl dost smůlu rojili se chrostíci a jiný brebery a pstruzi na mě házeli kakáč… a když měli náladu na moje umělý blbůstky tak se jen jeli podívat ale nevzali je… mrzelo to o to víc když ten pstruh měl 30+. Ke konci lovu jsem nasadil malý smáčky a bylo to o dost lepší, sice ne na velikost ale šlo do skvěle. Výsledkem bylo 7 pstruhů nej 30cm, 3 tloušti a 4 okounci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. června 2008 ve 13:57® Chose
- Datum lovu: víkend | Revír: Řeky, říčky a potoky Vč | Způsob lovu: Muškaření
Posílám fotku z víkendu,Padis jich sem dá později víc.Šlo to hezky,jen stačilo přejet na správný revír,použít oblíbenou mouchu a supertajnou techniku lovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. června 2008 ve 12:02® VODA
- Datum lovu: 8.6.08 | Revír: Jezero Čikytaka | Způsob lovu: Plavaná
Včera z komenikem na zapomunute vode a krasny lin 31 okounek 25 a jeden had 55 krasne odpoledne u vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. června 2008 ve 12:02® petr13
-
včera jsem byl mušit chytačka úplně na hovno v řece tekl ňákej sajrajt takže nic moc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. června 2008 v 10:28® rohlston
- Datum lovu: 08.06.08 | Revír: nádrž U selského lesa | Způsob lovu: Klasická položená
Chytačka ráno od 5:30 do 9:00, proměnlivé počasí s deštíky, chycen tento kapr 53cm/3,1kg + 2 plotičky a dva záběry neproměněny. Po delší době opět pěkně strávené ráno na rybách
. Omlouvám se za špatnou kvalitu fota, foceno mobilem neb jsem zapomněl foťák doma
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 ve 22:52® Scanix
- Datum lovu: 8.6.2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač
Voda kalna, rybky vubec nejevily zajem, nakonec jsem ale capnul 2 celkem slusne rybky na mistni pomery a to pekneho okyse a stiku. Hlavne ta sticka potesila a pri te vsi letosni smule jsem ji i vytah, coz se mi posl. dobou moc nedari
– bez lanka, na 0.16mm mono, nastraha gumka na granulace a podberak doma. Boj celkem prijemnej, hlavne proto, ze jsem dlouho nevedel, jak je sekla a tak jsem volil radeji opatrne priblizovani, cca 10min+. Rozmery: okys 35 a stika bez centaku rovnych 80. Aplaudovalo mi asi 40 vodaku na brehu, co se vylodovali, nejvic asi za 3× neuspesny pokus vyndat stiku levou rukou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 ve 22:04® Zauwi
- Datum lovu: 8.6. | Způsob lovu: Muškaření
Dneska jsme celej den mušili s Marťanem, chyceno kolem 100 ryb ve složení tloušť,duhák, potočák,lipan a ouklej, spousta ryb 35+ a Marťan se pochlapil…lapnul lipana 47cm, nádherně stavěná ryba, nechápeme kde se tam najednou vzal, snad napodzim bude mít 50:) P.S: nádherně se líhnuly šedivé jepice, ryby je tak nádherně sbíraly a honily po hladině, že jsem chvílema ani nechytal a jen se koukal,i přestože počasí stálo za prd a pouštěla se vodákům voda to bylo super.)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 ve 22:00® Zauwi
- Datum lovu: 7.6.2008 | Způsob lovu: Muškaření
Muškaření s Jarrynem dopadlo výborně, lapnuli jsme spoustu potočáků a pár duháků, na větší rybky jsme moc štěstí neměli…snad příště..:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 ve 20:57® ORIMP
- Datum lovu: 7-8.6.2008 | Revír: 1.Liga Privlač- Lipt.Mikuláš
Zátišie s kostňákom…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 ve 20:56® ORIMP
- Datum lovu: 7-8.6. | Revír: 1.Liga Privlač- Lipt.Mikuláš | Způsob lovu: Přívlač
red v akcií…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 ve 20:35® cormaxx
- Datum lovu: 7.-8.6. 2008 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Kaprařina
Tak jsem si byl asi naposled na nějakou chvíli chytnout kapříka.Měl jsem 4 záběry.Tři kapříci měli ±55cm. Chvíli před půlnocí mi utekl jeden hodně slušnej,podle mě by byl novej osobáček.Bohužel vlasec se o něco dost odřel,takže nevydržel až do konce
Táta měl jen jeden záběr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 v 16:38® gabo
- Datum lovu: 21.5.-31.6. | Revír: Norsko
Vrátili jsme se z Norska (oblast Aure). Loveni keleři do 35 cm polaci do 60 cm tresky obecný do 80cm a mníci mořský do 75 cm. Chytali jsme hlavně v noci přes den velké teploty okolo 25.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 v 16:03® Zcuter
-
i takovýto se v našich vodách dají chytit:
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června 2008 ve 12:31® paccco
- Datum lovu: 7.6.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená
Po dlouhé době opět na uhořích
. Chyceni dva úhoříci cca.40 cm a jeden kapr 50 cm, další záběry neproměněny.
Nádherná noc a perfektní rybačka.......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.