Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 8. června 2008 v 1:22® Sander
Sander
Datum lovu: 7.6.2008

S hechtem na hadech…

Už sama strohá úvodní věta dává tušit, jak jsme asi dopadli – Pavel si sekl do prázdna, mně se tam oběsilo jedno polomonté. Už si ale začínám zvykat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 8. června 2008 v 0:53® cormoran
    cormoran
    Datum lovu: 7. 6. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Klasická položená

Tak to vypadá, že už se přemnožili i u nás. Na cca tří hektarovým rybníčku jsem za 2 hoďky vytáhnul 2 kolem 35 cm. :-| Kolega jedno hádě…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18536.jpg
      Sobota 7. června 2008 ve 21:10® Kubah
      Datum lovu: 7.6.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Dnes chytačka s feederem na řece, chyceno 12 ryb ve složení kapr, cejn, plotice, okoun, tloušť. Chytáno na žížaly, červy, rohlík a bonduellku. Všechny rybky si plavou dál…:-)

Sobota 7. června 2008 v 19:06® Sander
        Sander
        Datum lovu: 7.6.2008 | Způsob lovu: Plavaná

Dokud mě nevyhnala bouřka, byla to celkem žehlírna. Nejdelší tloušť přesně 50cm, což je na rozjezd dobrá míra.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18535.jpg
          Sobota 7. června 2008 v 18:43® filip111
          filip111
          Datum lovu: 7.6.2008 | Revír: Modlany | Způsob lovu: Klasická položená

Tak dens jsem se konečně dočkal, na břeh se podívali 2 úhoři, jeden 70, druhý 68, pak nějací cejni (ani jsem je nepočítal), 3 kapříci odhadem 40–45cm. Vše si vesele plave dál :-)

Sobota 7. června 2008 v 15:03® Futureriver
            Futureriver
            Datum lovu: 7.6.2008 | Revír: 411142 | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsme byli s kamarádem na rybách a celkem braly, na břeh se podívaly mý 3kapříci a karas + 3 kapříci mi utekli.Kamarád chytl 2kapříky a 2 mu taky spadly.Ryby kolem 40cm.Všechny ryby plavou dál :-D K fotce: Taky jednou záběr kapříka oboum ve stejný čas :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18533.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18534.jpg
              Sobota 7. června 2008 ve 14:52® schwara
              schwara
              Datum lovu: 7.6.2008 | Revír: 461 062 - Borovinka | Způsob lovu: Klasická položená
              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
              foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18530.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18531.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18532.jpg
                Sobota 7. června 2008 ve 14:48® schwara
                schwara
                Datum lovu: 7.6.2008 | Revír: 461 062 - Borovinka | Způsob lovu: Klasická položená

S Vlkym na Borovince. Hodně brali, mě se povedli 2 kapříci (40 a 35) a jeden cejnek. Vlky má čistou nulu. Vyhnal nás až nepřestávající déš­ť.

Sobota 7. června 2008 ve 14:19® rarach
                  Datum lovu: 7.6.2008 | Revír: Caddis river | Způsob lovu: Muškaření

Druhá letošní padesátka na pstruhovce. Chycen na bukostreamer za hubu, 15 minut tuhého boje.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18529.jpg
                    Sobota 7. června 2008 v 0:47® cormoran
                    cormoran
                    Datum lovu: 6. 6. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Plavaná

Dneska na s Olihní Ohři. Voda byla přikalená a i přesto, že byla trochu zvedlá, se dalo zabrodit a nějaký rybky se nachytali…:-) Jenom škoda, že Olihňák pospíchal domu a na ty top fleky „nezbyl čas“:-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18525.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18526.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18527.jpg
                      Pátek 6. června 2008 ve 23:53® HaD
                      HaD

Máme pro Vás novinku – Aukční síň rybářských potřeb. www.chytej.cz

Nakupujte a prodávejte!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18524.gif
                        Pátek 6. června 2008 ve 23:17® Zauwi
                        Zauwi
                        Datum lovu: 6.6 | Způsob lovu: Muškaření

Nevydržel jsem to a po 4 dnech jsem vyrazil mušit…řeka byla ještě docela hnědá po těch průtržích, ale chytat se dalo, rybky moc nebraly, celkem chyceno cca 15 ryb ve složení lipan, potočák a pidiokounek, spousta ryb spadla…chytáno od 20–21:25:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18515.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18516.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18517.jpg
                          Čtvrtek 5. června 2008 ve 23:24® drebin69
                          drebin69
                          Datum lovu: 3.6.08 | Revír: Skalice 2 | Způsob lovu: Klasická položená
                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                          foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18511.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18512.jpg
                            Čtvrtek 5. června 2008 v 19:52® Zdeněk Píša

Dneska jsme meli jit s Petrem na mouchu ale byl linej a tak jsem sel sam. Chytl jsem nekolik Lipanů a potočáku ale vyzkousel jsem novýho streamera a bobre se osvecil.:-1

Čtvrtek 5. června 2008 ve 12:17® VODA
                              VODA
                              Datum lovu: 5.6.08 | Revír: propadlina | Způsob lovu: Plavaná

Včera s Komenikem na propadline krasna rybačka par takovych krasnych linku a mnoho krasnych mladych sticek ale ty jsem radči nefotil sezona začina až za 11. dni vse vraceno vode

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18508.jpg
                                Čtvrtek 5. června 2008 v 9:35® mana01
                                mana01
                                Datum lovu: 27,5,2008 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Klasická položená

Poprvé jsem zkusil lov na boilí a samozřejmě nic. Druhý prut klasika krmítko a medovka a přišel tenhe krasavec. 77 cm a 8 kg. Samozřejmě dostal svobodu, tak tam na Vás čeká.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18507.jpg
                                  Středa 4. června 2008 v 18:08® Piranha
                                  Piranha

dneska jsem byl na dve hodinky na plavajdu na labi.chytil jsem 6 tloustu kráááásnou barevnou plotici a peknyho 40 karase, ta plotice mela tak krvave cerveny ploutve ze ani v autolakovne vam takovou nenamíchaj

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18501.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18502.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18503.jpg
                                    Středa 4. června 2008 v 18:04® cercer
                                    cercer
                                    Datum lovu: 3.6.2008 | Revír: Dubice

Večerní lov úhořů začal slibně,během 15min. 2 úhoříci kolem 55cm,jeden větší spadl.Pak ale přišla šílená bouře a bylo po lovu :-( ..jsem rád,že jsem přežil…:-D ale ta 15timinutovka lovu 25km od domova stála za to!pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18500.jpg
                                      Úterý 3. června 2008 v 18:16® petr13

Včera jsem prohnal mušku ale jen malí pstroužci a lipan jinak nic možná se to povede příště:)

Úterý 3. června 2008 v 16:33® Zauwi
                                        Zauwi
                                        Datum lovu: 2.6.2008 | Způsob lovu: Muškaření

Včera večer muškaření na neznámém úseku,i přesto že byla skoro tma jsem si parádně zachytal, chyceno cca 25 ryb největší lipani 35+, takže velká spokojenost.pivo

Úterý 3. června 2008 v 16:08® sus1
                                          Datum lovu: 3.6.2008 | Revír: 04 231 005 | Způsob lovu: Feeder

Dnes na ,,stojáku''- 18 vlasec,špička 0,5 unce.kapr 56cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18497.jpg
                                            Pondělí 2. června 2008 ve 20:40® filip111
                                            filip111
                                            Datum lovu: 2.6.2008 | Revír: Modlany | Způsob lovu: Klasická položená

Včera opět pokus o hada a opět jen cejnci a kapří dorost :-((

Pondělí 2. června 2008 v 19:10® hajan
                                              Datum lovu: 30.5.2008 | Revír: Berounka river

Další pokus o hada přinesl jednoho pěknýho sedmdesátníka. Pár cejnů a jinak nic.9-)

Pondělí 2. června 2008 v 10:14® Zauwi
                                                Zauwi
                                                Datum lovu: 1.6.2008 | Způsob lovu: Muškaření

Večerní muškaření s Jarrynem probíhalo za doprovodu hromů a blesků, žádný přívalový deště se naštěstí nekonaly, jinak pěkná chytačka, brali okouni,tloušti, sem tam nějakej potočák a Járovi spadnula pěkná štika

Pondělí 2. června 2008 v 10:06® Zauwi
                                                  Zauwi
                                                  Datum lovu: Sobota 31.5.2008 | Způsob lovu: Muškaření

Odpolední muškaření na řece v brutálním pařáku dopadlo nad očekávání..chyceno 13 potoků, největší 32cm, večer muškaření na rybníce, kde se mi teda vůbec nevedlo, ihned po záseku mi spadnuly 2 líni…jeden cca 35 druhej dobrejch 50, kolena rozklepaný na max…prostě smůla…

Pondělí 2. června 2008 ve 3:02® Masér
                                                    Masér
                                                    Datum lovu: 30.5 2008 | Revír: Hrachy.Muškaření

Ranní výjezd se celkem vydařil.Několik okounů a dvě štičky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18482.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18483.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18484.jpg
                                                      Pondělí 2. června 2008 v 0:01® Salmo
                                                      Salmo
                                                      Datum lovu: 1.6.2008 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Feeder

Dneska chytačka na jednom stojáku,na břeh se podívali 3 kapříci okolo 45 cm,jedna výstavní ploťka a 2 perlíni.Na úplný závěr jsem strhal nějakého veterána(0,16 vla­sec rupl jak nic…:-/ )

Neděle 1. června 2008 ve 22:55® Glein
                                                        Datum lovu: 1. 6. 2008 | Revír: Botic | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem se vypravil podivat se na Botic a nadherne jsem si zachytal. Maly kaprik, karas, nekolik cejnu, perlin, plotice, nadhera. Vsechno na rohlik.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18479.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18480.jpg
                                                          Neděle 1. června 2008 ve 22:15® jarda21
                                                          jarda21
                                                          Datum lovu: 1.6. | Revír: Tovačov

Dnes pár kapříků kolem 50. Zajímavější byly slunečnice, u břehu jich bylo snad 30. Krmil jsem je žížalama, snad to bude vidět

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18475.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18476.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18477.jpg
                                                            Neděle 1. června 2008 ve 21:53® Padis
                                                            Padis
                                                            Datum lovu: 31.5.08 | Způsob lovu: Plavaná

V sobotu ráno jsem vyrazil smáčkovat.Chyceno několik okounů a PO.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18472.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18473.jpg