Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 27. května 2008 v 17:26® Vlaštovka
- Revír: Zbirožský potok | Způsob lovu: Plavaná
Letos poprvé na pstruhovce, a stěžovat si nemůžu… Voda byla mírně kalná tloušti asi po tření celkem při chuti a pstruzi taky celkem spolupracovali. Tloušů sem dostal 6 přez 30cm což je tam dost velký štěstí a největší 41cm, chycenej večer na chlebový těsto, a toho si z tohodle potoka hrozně vážim…
A pstruhů asi 20 největší 32cm. Nejvíc mě štve a dlouho štvát bude že sem si nevzal foťák a fotil pouze mobilem.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. května 2008 v 11:56® Tomik
-
Dneska chvili s bičem, chyceni 4 okouni…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. května 2008 v 10:40® Georgino
- Datum lovu: 26.5. | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Plavaná
Krásný podvečer u slepého rameno, občas i něco zoblo, co víc si přát
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. května 2008 v 10:10® Scanix
- Datum lovu: 26.5.2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač
Vcera jsem zajel na cca 1.5h k vode, pro kamose z toho byl potocak cca 35 a par mensich okounku, vse na smacky, par jich tam pohrbil, ja pohrbil dnes horneta a shad rap, me jebne, sezona ani nezacala a ja trham. Presvedcil jsem vseho vsudy 3 ryby k ataku, jeden granul 32, pred nim pekna fiska, co se ale hned vypla, ale nic extremniho a pak bolen odhadem 55–60, co se mi na brehu mrsknul, prerval lanko a nastesti i vytrepal wobler, ani jsem ho nestacil blysknout, kazdopadne paradni zaber. Videl jsem ho, jak to stinuje, az kdyz jsem to zvedal z vody, a tak jsem mu to tam vratil a potah a byl tam. Paradni racha tak 1.5m ode me. Jinak drzim smutek za 3 letosni rapalky a to jedno salmo :'(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. května 2008 v 8:52® Milano
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 27. května 2008 v 8:46® Milano
- Datum lovu: 25.5.2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Kaprařina
Kaprařská výprava byla jako vždy úspěšná a tenhle mazlíček přišel závěrem když už jsem měl zbalený první prut.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. května 2008 v 1:40® b.gun
- Datum lovu: 25.05.2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Nedělní feedrovačku nám pracovníci zdymadel zpestřili přechodně zvýšeným průtokem (prakticky přesně na dobu našeho lovu), který měl za důsledek to, že se nám v lovném místě proháněly kvanta trávy, větví, klád a jiného bordelu. Ač se nám díky tomu prakticky nedařilo udržet montáže v zakrmeném místě, podařilo se nám nějaké ty kapříky, plotice, cejny, cejnky a ježdíky velikosti střední až menší na břeh dostat, k tomu ještě jednu ostrou cca 40 čísel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. května 2008 v 18:02® puch
- Revír: ohře,plavaná
O vikendu na Ohři.Povedlo se něco okolo 15ti velkých plotic , 6 bolinku a pár jesenů.A jako ,,bonus´´sem při brodění narazil na mrtvého sumce odhadem tak 80cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. května 2008 v 15:54® Tomik
-
Včera chvili s mušakem na stojaku, myslel jsem si, že jsem nic nechytil a dneska jsem zjistil že přece jen něco jo..Klíšťata bych vyhubil- nesnáším je!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. května 2008 v 15:24® Georgino
- Datum lovu: 24.5. | Revír: Poorlicko
Návrat ke klasice, bylo to fajn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. května 2008 ve 12:55® merysek007
- Datum lovu: 26.5 | Způsob lovu: Feeder
Dneska sem byl na řece a nic moc jen dva okouni, jeden kapřík sem mě nechytl a druhej tak 55cm mě spadl u kraje..to byl zase den
ale bylo tam zase pěkný počasí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. května 2008 ve 23:45® jarda21
- Datum lovu: 25.5.
Dnes to šlo parádně. Za odpoledne 5 kapříků, nej 55 (na fotce) a jeden kolem 60 se uřezal o větev u břehu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. května 2008 ve 22:39® Leonardo
- Datum lovu: 25.5.2008 | Revír: Soukromý rybník | Způsob lovu: Feeder
Dnes dobrá chytačka.2 kapříci a 2 malí amurci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. května 2008 ve 21:58® Sander
- Datum lovu: 25.5.2008
Po delší době jsem vyrazil na tlouště. Nejdříve jsem se rozcvičil na stojáku s mačkou, ven se podívalo 7 kapříků + nějací cejni. Pak jsem šel na šoulačku s feederem. Velcí tloušti však ignorovali veškeré mé snahy, holt už je sestavou, úspěšnou zjara, neoslním. Nicméně stačilo mít trochu trpělivosti a v každé menší tůňce jsem si přišel na své. Brali skaláci, ploťky a tloušti, a na každém fleku jsem vyžehlil minimálně jednoho kapra. Jeden mi dal obzvláště zabrat. Vodil mě sem a tam více jak čtvrt hodiny v silném proudu vhodném tak akorát pro parmy, se čtrnáctkou vlascem si se mnou kapřík dělal co chtěl. Nakonec po té čtvrthodině lopotění v silně zarostlém břehu jsem ho konečně navedl asi napopáté do podběráku. Měl toho chudák dost. Míra ukázala rovných 60cm a za tento souboj si nezasloužil nic jiného, než svobodu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. května 2008 ve 21:38® standat12
- Datum lovu: 25.5 | Revír: Morava 11
Ůčast na dnešních ryb. závodech Výherní ryby na fotce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. května 2008 ve 21:36® J@na
- Datum lovu: 24.5. | Způsob lovu: Klasická položená
tak sem šla včera na úhoře ale místo úhoře sem chytila 40ti cm cejna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. května 2008 ve 21:33® Zauwi
- Datum lovu: 25.5.2008 | Způsob lovu: Muškaření
Dneska odpoledne mušeníčko s Jarrynem dopadlo parádně, chycena spousta okounů, pár štiček, tloušti,candátek,proudník a Jarrynova parádní ostroretka.)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. května 2008 v 15:02® foks01
- Revír: Labe,plavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 25. května 2008 ve 13:40® Sander
- Datum lovu: 24.5.2008 | Revír: Vltava 16-19
Většina míst byla kompletně pod vodou, přehrada byla dost naplněná. Fišky celkem kousaly, vyndali jsme spoustu cejnů, já opět zkoušel i lov z hladiny, který je přecijen aktivnější než bobkařina. Ulovil jsem spoustu bolenů a 4 pěkné jeseny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. května 2008 ve 12:00® LojzaRybka
- Datum lovu: 24.05.08 | Revír: rybník | Způsob lovu: Klasická položená
včera jsem chytil amura,,,,,,do podběráku,,,,,kolega rybář lovící vedle mě mě požádal o pomoc při zdolávání
65cm cena za pomoc byla plechovkové kafčo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. května 2008 ve 22:57® Zauwi
-
Dneska jsem navázal svého prvního zonkera, tak jsem to samo sebou musel jít hned vyzkoušet, chytáno na P stojáku, chyceni 4 okouni kolem 25cm a štička lehce přes 40cm, cca 5 ryb spadlo + nějaký neproměněný záběry…na ten stoják to fakt chce potápivku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. května 2008 ve 22:52® Scanix
- Datum lovu: 24.5.2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem zkusil jine misto, kam moc lidi nechodi, kde take clovek o granulace nezavadi, puvodne poskadlit potocaky, ale ti se nekonali. Krome par okounku a kudly podobne te vcerejsi se povedlo prekvapeni, na Shad Rap 7cm, ktery jsem zezoufalstvi nandal na picker (bylo to na nej fakt dost v tom proudu), tak zpocatecni „vazky“, vyklubala ryba, krasna parna 63 v plne sile.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. května 2008 v 16:51® Riverperch
- Datum lovu: 24.5. 2008 | Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Feeder
Dnes feederovačka na Ohři. 4 kapříci a pár plotic. Docela dobrá rybačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. května 2008 v 9:17® schwara
- Datum lovu: 23.5.2008 | Revír: 461 205 - Pávov 1 | Způsob lovu: Klasická položená
Včera na setmění na úhoře. 3 záběry sem neproměnil, jednou mi ryba po chvíli zdolávání spadla a až na plánovanej poslední nához se povedl úhořík 60cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. května 2008 v 1:22® b.gun
- Datum lovu: 23.05.2008 | Revír: North-Western Territory
Tak večer jsem vyrazil alespoň na hodinku lovu k vodě a na nějakou tu rybku jsem si i sáhnul – 3 okounci do cca 25, jedno štíhle ± 55 a línek 30–35 cm. Zpět do vody frčely tak rychle, že jsem ani nestačil pořídit dokumentační foto …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. května 2008 ve 23:27® Scanix
- Datum lovu: 23.5.2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač
Po praci jsem na chvili zajel na reku, sice byla voda krapet zvedla, ale neni nad to, kdyz je pstruhovka, jak ma byt, chytil jsem 3 okouny (20–25), sticku a tlouste cca 40, jen ti pstruzi se nekonali ani naznakem, tak snad priste
(foto mobilem, az skoro v 21h)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. května 2008 ve 23:11® Trsolois
- Datum lovu: 22.05.2008 | Revír: xxx | Způsob lovu: Plavaná
tak jsem byl po hrozne dobe a zadarilose,chceno par Karasku,Okounku a Parem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. května 2008 v 16:31® lucioperce69
- Datum lovu: 22.2. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Klasická položená
hadi včera moc nešli jen jedna 80ková tkanička
do udírny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. května 2008 v 16:06® pokypetr
- Datum lovu: 19.5.08 | Revír: 441003,plavana
zakopil jsem si plavackovy prut znacky shimano a jsel jsem ho vyskouset,a ihned na mne vybaflo toto krasne prekvapeni,lysavek 48,kaprik jako vzdy dostal svobodu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. května 2008 ve 12:42® paccco
- Datum lovu: 22.5.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená
Pokus o úhoře opět dopadl neslavně. Ješte za světla chycen koi kapřík a těsně před odchodem to vzala jedna hadička cca.50 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.