Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 24. května 2008 v 9:17® schwara
schwara
Datum lovu: 23.5.2008 | Revír: 461 205 - Pávov 1 | Způsob lovu: Klasická položená

Včera na setmění na úhoře. 3 záběry sem neproměnil, jednou mi ryba po chvíli zdolávání spadla a až na plánovanej poslední nához se povedl úhořík 60cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18315.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 24. května 2008 v 1:22® b.gun
    Datum lovu: 23.05.2008 | Revír: North-Western Territory

Tak večer jsem vyrazil alespoň na hodinku lovu k vodě a na nějakou tu rybku jsem si i sáhnul – 3 okounci do cca 25, jedno štíhle ± 55 a línek 30–35 cm. Zpět do vody frčely tak rychle, že jsem ani nestačil pořídit dokumentační foto …

Pátek 23. května 2008 ve 23:27® Scanix
      Scanix
      Datum lovu: 23.5.2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Po praci jsem na chvili zajel na reku, sice byla voda krapet zvedla, ale neni nad to, kdyz je pstruhovka, jak ma byt, chytil jsem 3 okouny (20–25), sticku a tlouste cca 40, jen ti pstruzi se nekonali ani naznakem, tak snad priste :-) (foto mobilem, az skoro v 21h)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18312.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18313.jpg
        Pátek 23. května 2008 ve 23:11® Trsolois
        Trsolois
        Datum lovu: 22.05.2008 | Revír: xxx | Způsob lovu: Plavaná

tak jsem byl po hrozne dobe a zadarilose,chceno par Karasku,Okounku a Parem :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18310.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18311.jpg
          Pátek 23. května 2008 v 16:31® lucioperce69
          lucioperce69
          Datum lovu: 22.2. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Klasická položená

hadi včera moc nešli jen jedna 80ková tkanička :-P do udírny

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18307.jpg
            Pátek 23. května 2008 v 16:06® pokypetr
            pokypetr
            Datum lovu: 19.5.08 | Revír: 441003,plavana

zakopil jsem si plavackovy prut znacky shimano a jsel jsem ho vyskouset,a ihned na mne vybaflo toto krasne prekvapeni,lysavek 48,kaprik jako vzdy dostal svobodu;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18304.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18305.jpg
              Pátek 23. května 2008 ve 12:42® paccco
              paccco
              Datum lovu: 22.5.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Pokus o úhoře opět dopadl neslavně. Ješte za světla chycen koi kapřík a těsně před odchodem to vzala jedna hadička cca.50 cm.:-(

Pátek 23. května 2008 ve 12:33® jarryn21
                jarryn21
                Datum lovu: předevčírem ha | Revír: hadová oblast | Způsob lovu: Klasická položená

Předevčírem na hadech s Mikem to dopadlo slušně. Chyceny 3 ks nej 72 a jeden candátek kol 40. Foto není , vše bylo strašně rychlý.

Čtvrtek 22. května 2008 ve 21:28® Kubah
                  Datum lovu: 22.5.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Tři hodinky feedrovačky po praxi, chyceno 9 ryb- kapr,cejn,okou­n,plotice. Nej kapr 48 cm jel se mnou domu.:-) Chytáno na žížaly,rohlík a kukuřici 9-)

Čtvrtek 22. května 2008 ve 20:36® Kuba V.
                    Datum lovu: 22.5.08 | Revír: Rybníček

Dnes od 13 do 16 chytání na 5m bič a provizorní feeder(chvějivka 1–10g). Ryby najely hned po zakrmení převažovala Plotice + pár menších Kapříků. Za zmínku stojí jen o trochu větší dorostenec 43cm. Krásné rybářské odpoledne po dlouhé době:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18296.jpg
                      Úterý 20. května 2008 ve 20:33® stanley 4
                      stanley 4
                      Datum lovu: 20.5 | Revír: Berounka-feeder

tak takových dnes bylo více,super den až na to že je hodně vodypivo Tento příspěvek byl 20.5.2008 ve 22:11 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18276.jpg
                        Úterý 20. května 2008 v 9:58@ ???
                        Datum lovu: 20.5.2008

…tahám, tahám plotičku, a najednou je tam štika))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18273.jpg
                          Úterý 20. května 2008 v 0:44® rarach
                          Datum lovu: 19.5.2008 | Revír: řeka čaruje | Způsob lovu: Muškaření

Dle značky na prutu 44–45 cm, docela se snažil.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18272.jpg
                            Pondělí 19. května 2008 v 11:05® schneck
                            schneck
                            Datum lovu: 18.5.2008 | Revír: Dalešice | Způsob lovu: Plavaná

Včera se mi podařil krásný úlovek – candát 86cm, plavaná – bič 6m, vlasec 0,14 Stroft GTM, nástraha kukuřice. Zdoláván asi 4–5 minut, na bič zatím moje největší ryba a zároveň nový osobák candáta. Snad se mu plave dobře a naše včerejší setkání mu nijak neublížilo.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18270.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18271.jpg
                              Pondělí 19. května 2008 v 9:36® bubu
                              bubu
                              Datum lovu: 17.5. | Revír: potok | Způsob lovu: Muškaření

sobotní sušení

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18269.jpg
                                Neděle 18. května 2008 ve 21:46® Damys
                                Damys
                                Datum lovu: 17.5.08 | Revír: Bilina 6 B. Světec | Způsob lovu: Feeder

Ohře mne stále kvůli svému průtoku nedovolí zabrodit a tak jsem ze zoufalství zkusil revír, kde jsou jen karasi a perlíni. Při prvním vytahování krmítka jsem měl poněkud zvláštní „dabl“

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18267.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18268.jpg
                                  Neděle 18. května 2008 ve 21:04® filip111
                                  filip111
                                  Datum lovu: 18.5. | Revír: plavaná

Včra ráno na Modlanech perfektní chytačaka, 8 Cejnků, 4 Kapři, 1 Úhoř a 1 Okounek. Dnes jinde tento Okoun, zatím můj největší 41cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18264.jpg
                                    Neděle 18. května 2008 ve 20:43® Futureriver
                                    Futureriver
                                    Datum lovu: 18.5. | Revír: 411158 | Způsob lovu: Plavaná

ahoj, Nezaprší a nezaprší..,Na­konec se poštěstil alespoň 1 kapřík 37cm :-) , samozřejmě vrácen zpět do svého živlu.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18260.jpg
                                      Neděle 18. května 2008 v 18:54® joba
                                      Datum lovu: 16.5.08 | Revír: Berounka 7

Kapřík 83cm nevážen.Koule Robin Red, mušle-broskev.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18258.jpg
                                        Neděle 18. května 2008 v 15:51® Olihen
                                        Olihen
                                        Datum lovu: v tejdnu | Způsob lovu: Klasická položená

S kolegou s prace jsme si vyšlz na rzbz a mimo karasů se povedl i sumec kolem 50cmpivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18250.jpg
                                          Neděle 18. května 2008 ve 14:50® foks01
                                          foks01
                                          Revír: spláveček a rousnice

tak dnes sem vůbec netušil co mě na rybách čeká…4 krasavci a 5 vetší se vypnul..všichni plavou dál..srdce zvítězilo nad žaludkem:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18247.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18248.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18249.jpg
                                            Neděle 18. května 2008 ve 12:59® chosebaits
                                            chosebaits
                                            Datum lovu: 17.5.2008 | Revír: nechranice

Včerejší lov úspěšný,auto nestačilo a musel jsem vzí kontajner a ještě to bylo málo.Omlouvám se,že jsem si vzal více než 7 kilo a tímto děkuji všem zůčastněným.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18244.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18245.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18246.jpg
                                              Neděle 18. května 2008 ve 12:29® Riverperch
                                              Riverperch
                                              Datum lovu: 18.5.2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

Dneska s feederem na dvě hoďky u vody na břeh se podívali 3 kapříci nej 44,všichni na červi.

Neděle 18. května 2008 v 10:24® Robur
                                                Robur
                                                Datum lovu: 17.5. | Revír: svratka 4

tak jsem šel na oblíbený úhoří flek, byli jsme tam 3, všelijak jsme kombinovali nástrahy. Rohlíček celkem propadal, já vsadil na kukuřičku a dostal jsem dva kapříky 42 a 54. 54ka byla tlusťoučký lysec, tak jsem se těšil na jikry a nakonec se ukázalo, že je to přežraný mlíčňák, jeho chyba, kdyby tolik nežrla, mohl být naživu. Kamošovi 3* kapr upadl. Na břeh se podívali 2 líni, 2 kapři, plotice, nádherní cejni kolem 40 a pak jsem postupně začali nasstražovat rousnice a kolem 22:00 jsem po x letech chytl úhoře cca 55, chvíli po tom nás vyhnal déšť. Ještě je zajímavé, že na kuku na feedr to byl záběr za záběrem a ze stejného místa na plavačku ze dna jen 1 záběr, takový krásně opatrný, ale byl to ten větší kapr.

Neděle 18. května 2008 v 10:04® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 17.5.2008 | Revír: Orlík

Sobotní odpoledne strávené na přehradě dopadlo proti minulé výpravě, kdy jsme byli úplně bez ryby, o něco lépe. Cejni brali poměrně poctivě, občas se spletl kapr. Chvíle, kdy byla hladina bez vln, jsem využil k lovu z hladiny, ven se podívalo něco pod 20 bolenů do cca 50–52cm a o zpestření druhové rozmanitosti se postaral amur. Přehnaly se přes nás dvě bouřky a třetí nás minula jen těsně (viz foto).

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18242.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18243.jpg
                                                    Sobota 17. května 2008 ve 22:57® HaD
                                                    HaD
                                                    Datum lovu: 17.5.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder

Dnes odpoledne jsem se vydal se svým synáčkem na své oblíbenkyně parmy. Ihned jsme jednu odhadem 65–70 cm drapli, ale pak začala bouřka a mazali jsme domů. Podvečer mi to nedalo a na místo činu jsem se vrátil ale místo oblíbenkyně jsem vytáhl po urputném souboji, kdy jsem už viděl krásnou osmdesátku, oblíbence-sumečka okolo 70 cm. I tak dobrý :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18241.jpg
                                                      Sobota 17. května 2008 ve 22:30® jiris
                                                      jiris

I nejake fišky jsme pochytali.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18240.jpg
                                                        Sobota 17. května 2008 ve 22:29® Leonardo
                                                        Leonardo
                                                        Datum lovu: 17.5.2008 | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsem si vyšel na 2 hodinky na řeku a konečně jsem chytl kapra po 5 letech stálého chytání na téhle řece, měl 40cm ale vysokej a hodně tlustej asi 3kg.Pustil jsem ho

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18239.jpg
                                                          Sobota 17. května 2008 ve 21:56® jiris
                                                          jiris
                                                          Datum lovu: nedavno | Revír: Za sedmero horama | Způsob lovu: Muškaření

Nice week :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18236.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18237.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18238.jpg
                                                            Sobota 17. května 2008 ve 20:11® Vlaštovka
                                                            Vlaštovka

Tak dnes sem se vrátil na krásné místo mích začátků. Společnost mi dělalo asi 8 karasů okolo 20cm a jeden línek asi 30cm… Paráda, konečně něco jinýho něž jen kapříci…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18235.jpg