Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 23. května 2008 ve 12:33® jarryn21
- Datum lovu: předevčírem ha | Revír: hadová oblast | Způsob lovu: Klasická položená
Předevčírem na hadech s Mikem to dopadlo slušně. Chyceny 3 ks nej 72 a jeden candátek kol 40. Foto není , vše bylo strašně rychlý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. května 2008 ve 21:28® Kubah
- Datum lovu: 22.5.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Tři hodinky feedrovačky po praxi, chyceno 9 ryb- kapr,cejn,okoun,plotice. Nej kapr 48 cm jel se mnou domu.
Chytáno na žížaly,rohlík a kukuřici
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. května 2008 ve 20:36® Kuba V.
- Datum lovu: 22.5.08 | Revír: Rybníček
Dnes od 13 do 16 chytání na 5m bič a provizorní feeder(chvějivka 1–10g). Ryby najely hned po zakrmení převažovala Plotice + pár menších Kapříků. Za zmínku stojí jen o trochu větší dorostenec 43cm. Krásné rybářské odpoledne po dlouhé době:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. května 2008 ve 20:33® stanley 4
- Datum lovu: 20.5 | Revír: Berounka-feeder
tak takových dnes bylo více,super den až na to že je hodně vody
Tento příspěvek byl 20.5.2008 ve 22:11 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. května 2008 v 9:58@ ???
- Datum lovu: 20.5.2008
…tahám, tahám plotičku, a najednou je tam štika))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. května 2008 v 0:44® rarach
- Datum lovu: 19.5.2008 | Revír: řeka čaruje | Způsob lovu: Muškaření
Dle značky na prutu 44–45 cm, docela se snažil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. května 2008 v 11:05® schneck
- Datum lovu: 18.5.2008 | Revír: Dalešice | Způsob lovu: Plavaná
Včera se mi podařil krásný úlovek – candát 86cm, plavaná – bič 6m, vlasec 0,14 Stroft GTM, nástraha kukuřice. Zdoláván asi 4–5 minut, na bič zatím moje největší ryba a zároveň nový osobák candáta. Snad se mu plave dobře a naše včerejší setkání mu nijak neublížilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. května 2008 v 9:36® bubu
- Datum lovu: 17.5. | Revír: potok | Způsob lovu: Muškaření
sobotní sušení
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. května 2008 ve 21:46® Damys
- Datum lovu: 17.5.08 | Revír: Bilina 6 B. Světec | Způsob lovu: Feeder
Ohře mne stále kvůli svému průtoku nedovolí zabrodit a tak jsem ze zoufalství zkusil revír, kde jsou jen karasi a perlíni. Při prvním vytahování krmítka jsem měl poněkud zvláštní „dabl“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. května 2008 ve 21:04® filip111
- Datum lovu: 18.5. | Revír: plavaná
Včra ráno na Modlanech perfektní chytačaka, 8 Cejnků, 4 Kapři, 1 Úhoř a 1 Okounek. Dnes jinde tento Okoun, zatím můj největší 41cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. května 2008 ve 20:43® Futureriver
- Datum lovu: 18.5. | Revír: 411158 | Způsob lovu: Plavaná
ahoj, Nezaprší a nezaprší..,Nakonec se poštěstil alespoň 1 kapřík 37cm
, samozřejmě vrácen zpět do svého živlu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. května 2008 v 18:54® joba
- Datum lovu: 16.5.08 | Revír: Berounka 7
Kapřík 83cm nevážen.Koule Robin Red, mušle-broskev.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. května 2008 v 15:51® Olihen
- Datum lovu: v tejdnu | Způsob lovu: Klasická položená
S kolegou s prace jsme si vyšlz na rzbz a mimo karasů se povedl i sumec kolem 50cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. května 2008 ve 14:50® foks01
- Revír: spláveček a rousnice
tak dnes sem vůbec netušil co mě na rybách čeká…4 krasavci a 5 vetší se vypnul..všichni plavou dál..srdce zvítězilo nad žaludkem:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. května 2008 ve 12:59® chosebaits
- Datum lovu: 17.5.2008 | Revír: nechranice
Včerejší lov úspěšný,auto nestačilo a musel jsem vzí kontajner a ještě to bylo málo.Omlouvám se,že jsem si vzal více než 7 kilo a tímto děkuji všem zůčastněným.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. května 2008 ve 12:29® Riverperch
- Datum lovu: 18.5.2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
Dneska s feederem na dvě hoďky u vody na břeh se podívali 3 kapříci nej 44,všichni na červi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. května 2008 v 10:24® Robur
- Datum lovu: 17.5. | Revír: svratka 4
tak jsem šel na oblíbený úhoří flek, byli jsme tam 3, všelijak jsme kombinovali nástrahy. Rohlíček celkem propadal, já vsadil na kukuřičku a dostal jsem dva kapříky 42 a 54. 54ka byla tlusťoučký lysec, tak jsem se těšil na jikry a nakonec se ukázalo, že je to přežraný mlíčňák, jeho chyba, kdyby tolik nežrla, mohl být naživu. Kamošovi 3* kapr upadl. Na břeh se podívali 2 líni, 2 kapři, plotice, nádherní cejni kolem 40 a pak jsem postupně začali nasstražovat rousnice a kolem 22:00 jsem po x letech chytl úhoře cca 55, chvíli po tom nás vyhnal déšť. Ještě je zajímavé, že na kuku na feedr to byl záběr za záběrem a ze stejného místa na plavačku ze dna jen 1 záběr, takový krásně opatrný, ale byl to ten větší kapr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. května 2008 v 10:04® Sander
- Datum lovu: 17.5.2008 | Revír: Orlík
Sobotní odpoledne strávené na přehradě dopadlo proti minulé výpravě, kdy jsme byli úplně bez ryby, o něco lépe. Cejni brali poměrně poctivě, občas se spletl kapr. Chvíle, kdy byla hladina bez vln, jsem využil k lovu z hladiny, ven se podívalo něco pod 20 bolenů do cca 50–52cm a o zpestření druhové rozmanitosti se postaral amur. Přehnaly se přes nás dvě bouřky a třetí nás minula jen těsně (viz foto).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. května 2008 ve 22:57® HaD
- Datum lovu: 17.5.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder
Dnes odpoledne jsem se vydal se svým synáčkem na své oblíbenkyně parmy. Ihned jsme jednu odhadem 65–70 cm drapli, ale pak začala bouřka a mazali jsme domů. Podvečer mi to nedalo a na místo činu jsem se vrátil ale místo oblíbenkyně jsem vytáhl po urputném souboji, kdy jsem už viděl krásnou osmdesátku, oblíbence-sumečka okolo 70 cm. I tak dobrý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. května 2008 ve 22:30® jiris
-
I nejake fišky jsme pochytali.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. května 2008 ve 22:29® Leonardo
- Datum lovu: 17.5.2008 | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem si vyšel na 2 hodinky na řeku a konečně jsem chytl kapra po 5 letech stálého chytání na téhle řece, měl 40cm ale vysokej a hodně tlustej asi 3kg.Pustil jsem ho
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. května 2008 ve 21:56® jiris
- Datum lovu: nedavno | Revír: Za sedmero horama | Způsob lovu: Muškaření
Nice week
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. května 2008 ve 20:11® Vlaštovka
-
Tak dnes sem se vrátil na krásné místo mích začátků. Společnost mi dělalo asi 8 karasů okolo 20cm a jeden línek asi 30cm… Paráda, konečně něco jinýho něž jen kapříci…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. května 2008 v 19:02® Kublaj
- Datum lovu: 15.52008 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření
Pěkné počasí mě vyhnalo zamuškařit si na blízký tok Chrudimky. Rybky poměrně spolupracovaly, jen já jsem polovinu záběru neproměnil nebo po chvíli ryba spadla. Lapeno cca 15ks ryb ve složení, jelec tloušť, ouklej, cejnek a plotice .Na konci udice jsem měl luru a golda. Nakonec mě z vody vyhnala bouřka, takže se sem měl dnes pouze cca 1.5 prutohodin
škoda a to to tak bralo ryba na fotce byla podseknutá za hřbetní ploutev … a to sem doufal, že konečně zabralo něco většího
snad příště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. května 2008 v 18:28® rarach
- Datum lovu: před pár dny | Revír: Svenska | Způsob lovu: Muškaření
Vláčkařův sen v muškařském provedení, sorry Ospreyi, ale nemohl jsem si pomoci…neb vivat Slávie, takže barva nástrahy je jasná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. května 2008 v 17:37® monaster
- Datum lovu: 17.05.08 | Revír: tam někde na Bílině 1
dnes ráno rybačka na třech místech s kamarádem Piranhou. ryby se nenechaly odradit jeho zarostlou tváří a spolupracovaly. chyceno v tom to složení: plotice, karas, tloušť, sumeček americký a piranha mini bolena a nějaké kapříky. já tlouštíky chytil letos poprvé , a po dlouhé době slušného trumana. na Bílině můj první.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. května 2008 v 16:21® zlomiljsemprut
-
Včera večer jsem se byl podívat na chvíli k vodě. Lapil jsem svého prvního tlouštíka v životě(slušnějšího) a mám z něho velkou radost. Měl 42 cm. Potom přišel ještě okiš 27 cm a ten byl také nádherný:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. května 2008 ve 14:28® tomchamik
- Datum lovu: 17,5 | Revír: Labe
Včera mě přemluvil syn a kamarád Tomáš,aby jsme se zajeli podívat na kámoše Libora,co chytá týden na Labi.Krásné pochytání,Libor chytil 2 kapry,kolem 80+.Tomáš,úhoře a asi 15 sumčích mimi,syn na plavačku plotice a oukleje.Já jsem protrhl letošní smůlu,krásným lyscem 79cm a 11kg.Foceno mobilem a tak nic moc.
))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. května 2008 ve 12:55® LojzaRybka
- Datum lovu: 17.05.08 | Revír: 441042
toto jsem dnes zabavil lovícímu,později běžícímu pytlákovi,zjistil jsem že v gumákách se opravdu nedá běhat na větší vzdálenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. května 2008 v 11:17® merysek007
- Datum lovu: 15.5.2008 | Revír: Sázava 17 | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jsem se konečně uzdravil a vyrazil jsem k nám na řeku,už po příjezdu jsem vyděl jak šlo z vody hodně bublin jak kapři „ryli“tak sem okamžitě vytáhl pruty,zakrmil jsem kukuřičkou,nahodil,a čekal,záběry se dostavili skoro ihned.měl jsem asi 6 záběrů ka kapra,nejmenší mě 46cm,a 2 největší jsou na obrázku 55,56cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.