Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 3. dubna 2005 ve 13:36® SnakeX
-
Včera na Olešné, samí malí, ale byla zábava. Všichni na žížalku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2005 ve 21:07® Chose
-
Tak já dneska Voleška 1,jeden kapřík se pustil u břehu,potom pár nezužitkovaných záběrů. foukal hnusně studenej vítr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2005 ve 21:01® HaD
-
Lužnice 7, odpoledne jsem se konečně zase na chvíli urval-feeder + plavačka na řece na balený rohlík – cejni, skaláci, plotice. pohodové odpoledne s přáteli u vody. na focení jsem byl línej a utahanej, tak někdy příště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2005 ve 20:41® CeP
-
ted jiz vazne. odpoledne 13.30–17.30 bagr. brasulak s kamaradickem plavka, ja feedr. rohlicek a plavka dnes bodovaly a feeder prevalcovali. chlapci spoustu bile z hornich vrstev sloupce, kamaradicek nade dnem i dva kapriky. ja na druhe strane z vetsi hloubky dve plotky na brehu, dve vypnute pod nohama, hodne nepromenenych, spousta zaberu prosvihnutych, parkrat jsem rozmotaval. prijemne odpoledne…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2005 ve 20:26® CeP
-
dnes odpoledne na bagru. divcina zcela vlevo vladla svym bicem velice zdatne a brasulakovi s kamaradickem demonstrovala jak se to ma spravne delat. panove se pri odchodu zastavili na nekolik lekci…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2005 ve 20:00® kelt
-
Opět Kunštát na Moravě – Pif znovu velmi kvalitně zakrmil. Já feeder Pif plavačka. Plotice, karasi a kapříci. Daleko líp šli kapři na plavačku a tak Pif tahal jednoho za druhým. Tento bude sežrán. Míra 59 cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2005 v 19:46® jiris
-
zdolavacka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2005 v 19:35® jiris
-
Tak jsme vyrazili na odpoledni rybacku do Jestrabic. Ze zacatku na nas ryby z vysoka kaleli, ale s prijemnil to pokec s Tr a Jozkou, k veceru jsme se rozchytali a ve trech to bylo kolem –20 rybicek. Vetsinu na vlacku, krom mych dvou na mouchu
malem jsem se na te snure od pilaku vobesil
Pocasi nadhera, jen ty rybicky mohli kousat okolnim min a nam vic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2005 v 18:13® SS
-
Škoda, ty rybky moc vidět nejsou, ale věřte mi .................... jsou tam ........... jsou jich tam mraky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2005 v 18:10® SS
-
Když jen trochu zaostříte zrak, tak je docela dobře vidět, jak se mi tam na hladině vyhřejvaji hejna rybyček. Doufám, že přilákaji i hejna pořádnejch okounů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2005 v 18:04® SS
-
Dneska jsem byl s juniorem drobátko pohrabat zahradu na chatě. Nemusel mě ani moc dlouho přemlouvat a zašli sme se mrknout, jak vypadá voda v " Krakonošovo "
) ................. Moje milovaná zátoka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2005 v 17:48® Raf
-
Kyjský rybník – Praha
S přítelkyní na Kyjáku bylo sice moc příjemně, ale bohužel foukal dost silnej vítr, a tak se na plavanou moc dobře nechytalo. I aktivita ryb byla mizivá. Za necelé tři hodiny 2 cejni a 2 perlíni. Nemít jeden z perlínů 29 cm, tak bych byl velice zklamán.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2005 v 15:30® BoBo-Falknow
-
Odrava 1 – Jesenice Tak letos poprvé na rybách, nějak nebyl čas… Na rohlíček jeden slušný cejn, na burisony dvě plotice a štika 61 krásně za šavli a druhým návazcem za řitní ploutev. Musím říct, že zdolávání jsem si vychutnal a do poslední chvilky jsem nevěděl která bije
Minulý rok to byla na stejném místě, ve stejnou dobu štika 72 a pak už jsem žádnou solidní nevytáhnul. To nám to zase začíná
P. S. Za foto nenadávat, mobil to lépe nezvládne…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2005 ve 14:33® Rico
-
Prave jsem prijel z chytacky na Labi(v Usti) s Tomashem, chytali jsme u pritoku Bíliny (hnojaci, masnaci, parenka). Krasne pocasi cca 20 stupnu na slunicku modra obloha jak z azura a spousty rybaru. Tom vytahl 2 okounky na hnojaka ale jeden nadherny (veliky) zaber prosvihl, jinak spousty drbancu. Sem tam nekdo vytahl Cejna, Karase i prez muj neuspech to bylo dnes super a jestli mi vyzbyde cas vecer jdu na stojaka tady kousek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2005 ve 12:07profil byl smazán
-
Dneska jsem se byl podívat na Záplavách asi 300 lidí a krásně se masařilo násadáci šli jak pitomí Ale bylo krásně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2005 v 11:38® CeP
-
ve čtvrtek 15.30–18 Otava 5/D. Poříčí, feeder. foukal studenej vitr, hodne se ochladilo, voda pekelne studena. lov na rozhrani toku a pritoku ramene. cervi, rohlik obyc a dipovany pernikovym korenim. zabery velmi jemnoucke, tezko jsem rozeznaval od poryvu vetru. na klidnejsim rameni o sobe davaly ryby znat. zkouseli to tam tri chlaci a jeden starsi domorodec s policajtama. vydrzeli hodinu bez zaberu. vcera 16.15–19.15. Otava 3-potok Barbora a slepe rameno/Čejetice-Přeborovice, feeder. červi, rohlik dipovany rybi mouckou. na to ze prijemne svitilo slunce bylo pomerne chladno, zezacatku lehce foukal vetrik. na potoku mrtvo, na rameni opet nerozeznatelne od zavanu vetru. asi petkrat nebo sestkrat jsem predelaval montaz. skoncil jsem u 60cm navazce 0,08. potahu pribylo a byly i citelnejsi protoze prestalo foukat. dneska valime na bagr; plavka, feeder. stojak by mel byt preci jen prohratejsi. snad se to projevi na aktivite ryb.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. dubna 2005 ve 21:14® Zlinsky_lovec
-
Denis Groeger,MO Zlín Naše lesní jezírko Plavaná na kuličku z rohlíka Ulovky:4 plotico-cejny
)
3 cejny
5 tloušťů Nádhera!!!!Kdyby měl někdo zájem si tam zachytat(zlín a okolí),tak mě kontaktujte!!!!Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. dubna 2005 v 19:23® havel
-
No dneska jsem vyrazil na Jordán(Tábor), ale nějak jsem neuspěl…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. dubna 2005 v 19:23® jaryn
-
Lužnice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. dubna 2005 v 15:11® kelt
-
Kunštát na Moravě – rybník. Pif kvalitně zakrmil já přijel a chytil si kapříka. Nový feeder s navijákem šlapou jak hodinky. Krom toho asi dvě plotice a jednoho cejnka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. března 2005 ve 20:49® Raf
-
Lužnice v Táboře 2,5 hodinový lov s plavačkovym prutem na místě pana webmastera. 6 tloušťů, 6 ouklejí, 1 perlín a 1 plotice byli důvodem ke spokojenosti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. března 2005 ve 20:14® jaryn
-
Dneska přítok Jordánuo od 17–18,00 plavaná 2 tloušti, tři cejni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. března 2005 ve 13:24® OakenHead
-
2 pif: Co bylo za nástrahu, jestli to není tajné. Včera jsme byli s kamošem a několik plotek s jedním cejnkem na červíky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. března 2005 ve 12:56® pif
-
rybník Kunštát na Moravě. od 9 hod do 12 hod-plavačka-3 cejni,karas,4 kapři. parádní chytání
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. března 2005 ve 22:09® jake
-
Dopoledne hoďku na Dřevnici – plavačka – 1 tloušť + něco vypnutého (nejspíš menší parma) , odpoledne chvliku na rybníčku – 2 ploťky na těžko, 1 na plavanou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. března 2005 ve 21:15® Mates
-
Volyňka 2 MP . Chytání na malém rybníčku(asi 0,3ha) a bohužel bezrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. března 2005 v 18:50® Rico
-
Tak dnes to byla plavacka na mem oblibenem rybnicku ale moje misto kde je vzdy zaber okupovaly jaksi dvw … u kterych bych se vsadil ze ani nevi to je povolenka k lovu… tak jsem sel na jinci misto a bez rybka
((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. března 2005 v 16:15® jiris
-
Tak letos ma prvni vychazka k vode, jako obvykle bezrybka
Pohoda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. března 2005 ve 22:21® jaryn
-
Jordán – plavačka, kostáci – 7 plotiček a okoun. Pohoda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. března 2005 ve 21:16® mirmen
-
Řeka, několik cejnků, skalák, 2 podoustve. Lehce přikrmeno u kraje mimo proud, v hloubce cca 1,5 metru. Feeder,paternoster s návazcem cca 15 cm, nástraha pečivo, dost neproměněných, velice jemných záběrů, z lenosti jsem montáž nepředělával.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.