Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.421 příspěvků, z toho 18421 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 12. května 2008 ve 23:13® Salmo
Salmo
Datum lovu: 12.5. | Revír: Borovinka | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska moje první feederovčka v životě a dopadla více než dobře,za hodinku čistého lovu chyceno asi 10 cejnů,co víc si přát…:-) (foto dávat nebudu jak vypadá cejn okolo 30 cm snad ví každý)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 12. května 2008 ve 22:53® ladasm
    ladasm
    Datum lovu: 12.5.2008 | Revír: místní voda HK | Způsob lovu: Feeder

dnešní kapřík 67cm na feeder,jinak ještě asi 10ks 45–47,a jeden 53,super chytání,

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18179.jpg
      Pondělí 12. května 2008 ve 22:07® Sander
      Sander
      Datum lovu: 12.5.2008

Skálopevně přesvědčen o zaručeném úspěchu jsem vyrazil na kapry. Bylo z toho ale nakonec 16 bolenů, pár cejnů a perlínů :-)) Jediného kapra vyndal kamarád.

Pondělí 12. května 2008 ve 21:22® HaD
        HaD
        Datum lovu: 12.5.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Muškaření

Skálopevně přesvědčen o zaručeném úspěchu jsem vyrazil s mušákem na boleny s tím, že si pak jako bonbónek nakonec chytnu ještě parmu. Ryby však byly natolik tolerantní k mému tělu, že jsem na jejich zdolávání nemusel vydat ani špetku energie. Čisté ZERO :-D

Pondělí 12. května 2008 v 19:26® Kubah
          Datum lovu: 11.5.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Odpoledne chytačka na řece, na rohlík a rousnice chyceno 12 ryb ve složení kapr,cejn,podou­stev,okoun,plo­tice. Pohodový lov:->

Pondělí 12. května 2008 v 17:42® Mike
            Mike
            Datum lovu: 12.5.2008 | Revír: Knířov | Způsob lovu: Plavaná

Dnes o hodinové přestavce zastávka na jednom stojáku nedaleko Mýta. Chyceni tři kapříci. Po škole ještě zastávka na Desné a chyceni dva pstruzi…:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18175.jpg
              Pondělí 12. května 2008 v 15:19® cormoran
              cormoran
              Datum lovu: 11. 5. 2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

Pokus o většího kapříka a o parmu dopadl debaklem. Přes spousty plotic a jesemů se prokousal i jeden amurek a jesen kolem 45 cm…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18172.jpg
                Pondělí 12. května 2008 v 7:57® Leonardo
                Leonardo
                Datum lovu: 11.5.2008 | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Muškaření

na muchu jsem vytahl pěkného duháčka 30cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18168.jpg
                  Neděle 11. května 2008 ve 23:43® FInnnp
                  Datum lovu: 11.5 208 | Revír: Ohře 7

Dnes tři záběry a tři kapříci kolem 60cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18167.jpg
                    Neděle 11. května 2008 ve 20:52® pipa
                    pipa
                    Datum lovu: včera.. | Revír: labe
                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                    foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18157.jpg
                      Neděle 11. května 2008 ve 20:51® foks01
                      foks01
                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                      foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18156.jpg
                        Neděle 11. května 2008 ve 20:50® foks01
                        foks01

dnešní potwisterování a zácvik nového proutku BeastMaster od SHIMANA nedopadlo vůbec špatně..pěkní dva okouni

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18154.jpg
                          Neděle 11. května 2008 ve 20:19® Zauwi
                          Zauwi
                          Datum lovu: 11.5 | Způsob lovu: Klasická položená

Dneštní pokus o kapra dopadl katastrofálně…uhnal jsem bezrybku jak vyšitou..zejtra to budu muset napravit na řece..

Neděle 11. května 2008 ve 20:18® Zauwi
                            Zauwi
                            Datum lovu: 10.5 | Způsob lovu: Muškaření

Včera jsem skáknul na řeku na 3 hodinky zamušit, výsledek byl víc než dobrý, chyceno cca 30 ryb, převažoval proudník a hned v závěsu tloušť a okoun…povedl se taky potočák 35cm:),už jsem si sehnal pořádnej kýbl, takže od nich začnu pomalu očišťovat řeku, rybky poputujou do blízkého stojáku.)

Neděle 11. května 2008 v 18:46® MadMack
                              Datum lovu: 11.5.2008 | Revír: rybníček | Způsob lovu: Plavaná

Na kuku candát 45cm a spousta vypasených plotic

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18153.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18152.jpg
                                Neděle 11. května 2008 ve 13:07® ART
                                ART

tak jsem si zase zachytal

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18151.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18150.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18149.jpg
                                  Neděle 11. května 2008 v 11:49® Piranha
                                  Piranha
                                  Datum lovu: 11.6 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

Dneska cestou z obi jsem zjistil ze sem po vcerejsim lovu nechal cajk v aute tak sem si skocil na reku na hodinku potrapit tloustaky a tady je nejaka ta fišle.Mimo tech tloustu byl jeste mlinkej tloust, okounek a karasek.Ani se mi nechtelo na obed :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18148.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18147.jpg
                                    Neděle 11. května 2008 v 11:46® gabo
                                    gabo
                                    Datum lovu: 11.5.2008 | Revír: slepé rameno

dnes na feeder a plavanou sumeček a ouklej jinak nic. pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18146.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18145.jpg
                                      Neděle 11. května 2008 v 11:41® hecht
                                      hecht
                                      Datum lovu: 10.5.2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Konečně zase jednou celý den u vody.Nejdřív náhon, tam bylo jen pár perlínů.Potom řeka, konečně pár kaprů, cejnů a jako bonus dva fešáci jeseni. Ten na fotce měl 44 cm. W.Picker byl záchrana, na klasickou položenou nám to vůbec nebralo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18144.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18143.jpg
                                        Neděle 11. května 2008 v 10:40® BoBo-Falknow
                                        BoBo-Falknow
                                        Datum lovu: Před devíti měsíci | Revír: Doma | Způsob lovu: Klasická položená

Ahoj, dnes jsem se dostal na svět v sedm hodin a dvě minuty. Zatím ještě úplně neovládám prstíky, tak to za mne musí naťukat táta. Měřím 52cm, važím tři a třičtvrtě kila a jmenuji se Bohuslav. Slyšet tedy budu na Slávka i Bohouška :-) Teď už jsem ale moc ospalý, takže za pár let u vody čau ;-)

Pozn. překladatele: Já su tak šťastné :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18142.jpg
                                          Neděle 11. května 2008 v 8:47® čabi
                                          čabi
                                          Datum lovu: 10.5.2008 | Revír: Mocla 1 | Způsob lovu: Feeder

Docela dobrá chytačka,až na velmi časté přejezdy ryb přes vlasec a plané záběry.Zdoláno bylo cejn 46,amur 45, 3 kapříci do 40 a v deset večer za tmy mi při stahování masňáků na ně skočila štika 62cm.

Sobota 10. května 2008 ve 20:00® Řízek
                                            Řízek
                                            Datum lovu: 8.5.08 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem se byl podivat na Berounce s musakem a dopadlo to tak ze se mi podaril chytit bolen 60 cm na goldika.Tahal jsem ho asi 40 minut na 12 vlasec:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18138.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18137.jpg
                                              Sobota 10. května 2008 v 19:42® Leonardo
                                              Leonardo
                                              Datum lovu: 10.5.2008 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsme byli na Dyji a chytli jsme 4 cejny velké největší měl 45cm na masňáky a na rohlík.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18136.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18135.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18134.jpg
                                                Sobota 10. května 2008 v 18:07® crazykapr
                                                crazykapr

paccco> Já byl na horním a dolním pekle,to je kousek,zaden 30 kaprů pohoda akorát max do 50 mno…

Sobota 10. května 2008 v 11:56® CeP
                                                  CeP
                                                  Datum lovu: 9.5.2008 | Revír: Otava 3 | Způsob lovu: Plavaná

vcera v podvecer tri uspesne hodinky s jemnym splaveckem. kaprobrani ve velikostech od 35 do 50. tenhle na fotu mel 54 a moooc se se mnou chtel kamaradit, tak jsem ho pozval k nam domu na navstevu a dnes spolu budeme obedvat.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18131.jpg
                                                    Sobota 10. května 2008 v 10:05® Jezinka
                                                    Datum lovu: 8.5.2008 | Revír: Dobřichovice | Způsob lovu: Klasická položená

Klidný den s Frkem, Pavlem a dětmi na Berounce, chyceno plno parádních línů, cejni, kapříci. Pár línů padlo k obědu, zbytek plave dál. (jen ten gyps už mě s…e)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18129.jpg
                                                      Sobota 10. května 2008 v 9:35® zlomiljsemprut
                                                      zlomiljsemprut
                                                      Datum lovu: 9.5.2008

Včera konečně přišel slušný okoun:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18128.jpg
                                                        Pátek 9. května 2008 ve 22:46® Sander
                                                        Sander
                                                        Datum lovu: 9.5.2008

Odpoledne kousek pod městem zapomenutý 52cm tloušť, pak jsem přejel na stoják, kde bralo vše možné, přes cejny, kapry, plotice a tlouště.

Večer pak na hadech celkem bída. Vyndal jsem do setmění tři okouny a kapra, sotva zavládla tma, bylo po záběrech.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18120.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18119.jpg
                                                          Pátek 9. května 2008 ve 22:23® Ftmči
                                                          Ftmči
                                                          Datum lovu: 9.5.2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme vyrazili s Kubou na pstruhovku. Pstruhy jsme chytili, ale jenom dva a to v miniaturní velikosti. Oba jsme měli několik tloušťů. Těsně před koncem jsem asi v půlce řeky zapřáhl velkou ryby na Salmo Horneta. Čekal mě asi 100m pochod podél vody za rybou (na prutu do 12 gramů a čtrnátce vlasci jsem jí nemohl vůbec zastavit). Ryba se držela neustále u dna a vůbec jsem jí nemohl odlepit. V okamžiku, kdy jsme uviděly, že je to parma, jsem byl už úplně mimo sebe. Po téměř nekonečných 20 minutách skončila zdárně v pstruhovém podběráčku. Velký dík patří Kubovy, který pro ní došel do vody. Byla to moje první parma a měla rovných 60cm. Tudíž radost obrovská.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18117.jpg
                                                            Pátek 9. května 2008 ve 21:25® Mike
                                                            Mike
                                                            Datum lovu: 9.5.2008 | Revír: Soukromák

Dnes na chvíli na jednom soukromáku… Chytáno na rohlík z hladiny.. Chycen amur 66 a dva menší kapři… Pár záběrů promarněno. Na tu chvíli to docela šlo, pak došel rohlík a bylo po lovu..:-93;