Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 17. května 2008 v 11:17® merysek007
- Datum lovu: 15.5.2008 | Revír: Sázava 17 | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jsem se konečně uzdravil a vyrazil jsem k nám na řeku,už po příjezdu jsem vyděl jak šlo z vody hodně bublin jak kapři „ryli“tak sem okamžitě vytáhl pruty,zakrmil jsem kukuřičkou,nahodil,a čekal,záběry se dostavili skoro ihned.měl jsem asi 6 záběrů ka kapra,nejmenší mě 46cm,a 2 největší jsou na obrázku 55,56cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. května 2008 v 9:03® Leonardo
- Datum lovu: 17.5.2008 | Revír: Dyje 15
Byl jsem na Vranvově ulízet chatu a bylo mi líto že jsem si nevzal udice, bylo tam tak nádherně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. května 2008 ve 23:21® monaster
- Datum lovu: 16.05.08 | Revír: tam za domem | Způsob lovu: Plavaná
dnes večer na dvě hodinky na rybách. rousnice nemám tak mám po hadech
hned po příchodu kapřík přes brzu. potrhanou tlamku čerstvě ale větší rána. a pak střížovická pomsta na kukuřici v počtu několika kusů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. května 2008 v 19:58® Kubah
- Datum lovu: 16.5.2008 | Revír: Kon. potok | Způsob lovu: Plavaná
Po škole tři hodinky plavačky na potoce, na žížalky chyceno asi 30 rybek- hrouzci,plotičky,tloušti. Asi třikrát mi na splávek zaútočili tloušti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. května 2008 v 18:11® lucioperce69
-
Jeden úhořík 91cm letos zatim nej.doufám že se letos povede nějakej ten metráček
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. května 2008 v 15:53@ ???
-
LojzaRybka> Že by už ? Několikrát jsem letos navštívil 7 a žádná sláva. Chrostící šílí a ryby na ně pečou a nejen na ně. Koncem minulého roku jsme diskutovali u horních záhozů . Mohl bych tě požádat o tel.kontakt. Dík Martin (martin.kapr@wo.cz)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. května 2008 ve 13:29® ghost22
- Datum lovu: vcera
vcera sem byl na lucine a dost to tam bralo kapři kolem 50cm tak tych bylo asi 5 ale urval se i cosyk velkeho
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. května 2008 v 11:48® LojzaRybka
- Datum lovu: 16.05 | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření
tak konečně první 50ník
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. května 2008 v 10:47® paccco
- Datum lovu: 15.5.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená
Včerejší pokus o úhoře-totální bezrybka
!Chytáno od 20:00 hod do 24:00 hod. Neměl jsem ani popotažení
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. května 2008 ve 21:26® Zauwi
- Datum lovu: 15.5. | Způsob lovu: Muškaření
Po práci s kámošem na řece, chytnuli jsme kvanta okounů,kámoš i pár štiček a candošů......já ještě pár potočáků a lipanů…v řece plave samé řasa a bahno protože bagrujou přítok…všech 6 světlejch lur mi ukosnula štíhlata..musim jít něco navázat..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. května 2008 ve 21:24® Raf
- Datum lovu: 8.-11.5.2008 | Revír: Vltava 34 | Způsob lovu: Přívlač
Flákal jsem se spíš po lesích a horách než u řeky, ale stejně jsem si našel každý den čas na pár hodů. Tak krásná řeka jako tady je, si vás k sobě přitáhne i kdyby to mělo být to poslední co v životě uděláte. Řeka tu fotogenicky meandruje, ale s zarybněností to není úplně stoprocentní. Pochytáno několik potočáků. Největší radost udělal první uvláčený lipan.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. května 2008 ve 20:50® Kuba
- Datum lovu: 15.5. 2008 | Revír: Vltava 24
Tak sem si šel zabrodit s mouchou a chytil sem jednoho malího tlouštíka. Když sem chtěl jít domu tak sem najednou ve vodě pod nohama zahlíd neco lesklýho, sehnul sem se a vytáh sem Nokiu
nebyl to žádnej sráč ale jeden z lonských novinek.
Vza l jsem ji domu a rozebral, přikládám foto před a po rozebrání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. května 2008 v 18:59® ART
-
tak dnes par mensich ploticek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. května 2008 v 17:06® Kubah
-
Dnes opakování včerejšího lovu, lapeno kolem 20 rybek ve složení okoun,hrouzek a tloušt, povedl se mi taky malý potočák
Chytáno na žížalky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. května 2008 v 17:03® merysek007
-
Já se bohužel ted chvilí na ryby nedostanu,protože jsem nemocnej
ale až na ně vyrazím tak tak vám dám hned vědět jak to dopadlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. května 2008 v 10:30® Zauwi
- Datum lovu: 13.5.2008 | Způsob lovu: Muškaření
Včera po práci jsem na 3 hodinky skočil na řeku, ryby docela braly,,chyceno cca 30ks převládal siven a potočák, sem tam se nachytal i lipan, na závěr jsem zapřáhnul tlouště hodně přes 50…chvíli docela slušně bojoval, bohužel jsem si s sebou nevzal podběrák, takže mi v závěru utekl
… asi ho s sebou začnu zase nosit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. května 2008 ve 22:57@ ???
- Datum lovu: 13.5.2008 | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska jsem si vpodvecer krasne zarybaril na Sedlicke prehrade. Byla to parada. Chyceno sest mirovych kapru, samozrejmne vsichni nadale plavou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. května 2008 v 18:51® Kubah
- Datum lovu: 13.3.2008 | Revír: Kon. potok | Způsob lovu: Plavaná
Dneska odpoledne po škole asi 3 hodinky lovu na potoce. Chyceno asi 30 rybek ve složení hrouzek,tloušt,plotice,perlín a okoun. Bylo pěkně, docela jsem se bavil, i když nej ryba měla kolem 20cm. Chytáno na žížalky a masný červy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. května 2008 v 18:40® Uno
-
–
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. května 2008 ve 13:43® rohlston
- Datum lovu: 09.05.08 | Revír: Rybník Zlaté Hory | Způsob lovu: Klasická položená
Ranní chytačka – bezrybka. Ale bylo krásně, tak jsem si aspoň odpočinul.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. května 2008 v 11:54® Padis
- Revír: Loučná | Způsob lovu: Klasická položená
Včerejší pokus o úhoře nevyšel.Spolupracovali akorát cejni a líni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. května 2008 v 10:20® Alesio
- Datum lovu: 9.5.2008 | Revír: Žermanice
V pátek super za 6hodin 36 kapru(max 41cm)ale sobota byla o ničom zä 4hod jeden kapřík +jeden čejen
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 ve 23:13® Salmo
- Datum lovu: 12.5. | Revír: Borovinka | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska moje první feederovčka v životě a dopadla více než dobře,za hodinku čistého lovu chyceno asi 10 cejnů,co víc si přát…
(foto dávat nebudu jak vypadá cejn okolo 30 cm snad ví každý)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 ve 22:53® ladasm
- Datum lovu: 12.5.2008 | Revír: místní voda HK | Způsob lovu: Feeder
dnešní kapřík 67cm na feeder,jinak ještě asi 10ks 45–47,a jeden 53,super chytání,
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 ve 22:07® Sander
- Datum lovu: 12.5.2008
Skálopevně přesvědčen o zaručeném úspěchu jsem vyrazil na kapry. Bylo z toho ale nakonec 16 bolenů, pár cejnů a perlínů
Jediného kapra vyndal kamarád.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 ve 21:22® HaD
- Datum lovu: 12.5.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Muškaření
Skálopevně přesvědčen o zaručeném úspěchu jsem vyrazil s mušákem na boleny s tím, že si pak jako bonbónek nakonec chytnu ještě parmu. Ryby však byly natolik tolerantní k mému tělu, že jsem na jejich zdolávání nemusel vydat ani špetku energie. Čisté ZERO
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 v 19:26® Kubah
- Datum lovu: 11.5.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Odpoledne chytačka na řece, na rohlík a rousnice chyceno 12 ryb ve složení kapr,cejn,podoustev,okoun,plotice. Pohodový lov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 v 17:42® Mike
- Datum lovu: 12.5.2008 | Revír: Knířov | Způsob lovu: Plavaná
Dnes o hodinové přestavce zastávka na jednom stojáku nedaleko Mýta. Chyceni tři kapříci. Po škole ještě zastávka na Desné a chyceni dva pstruzi…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 v 15:19® cormoran
- Datum lovu: 11. 5. 2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Pokus o většího kapříka a o parmu dopadl debaklem. Přes spousty plotic a jesemů se prokousal i jeden amurek a jesen kolem 45 cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 v 7:57® Leonardo
- Datum lovu: 11.5.2008 | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Muškaření
na muchu jsem vytahl pěkného duháčka 30cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.