Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 17. května 2008 v 11:17® merysek007
merysek007
Datum lovu: 15.5.2008 | Revír: Sázava 17 | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsem se konečně uzdravil a vyrazil jsem k nám na řeku,už po příjezdu jsem vyděl jak šlo z vody hodně bublin jak kapři „ryli“tak sem okamžitě vytáhl pruty,zakrmil jsem kukuřičkou,na­hodil,a čekal,záběry se dostavili skoro ihned.měl jsem asi 6 záběrů ka kapra,nejmenší mě 46cm,a 2 největší jsou na obrázku 55,56cm;-) ;-) :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18225.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18224.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18223.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 17. května 2008 v 9:03® Leonardo
    Leonardo
    Datum lovu: 17.5.2008 | Revír: Dyje 15

Byl jsem na Vranvově ulízet chatu a bylo mi líto že jsem si nevzal udice, bylo tam tak nádherně.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18222.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18221.jpg
      Pátek 16. května 2008 ve 23:21® monaster
      monaster
      Datum lovu: 16.05.08 | Revír: tam za domem | Způsob lovu: Plavaná

dnes večer na dvě hodinky na rybách. rousnice nemám tak mám po hadech :-(( hned po příchodu kapřík přes brzu. potrhanou tlamku čerstvě ale větší rána. a pak střížovická pomsta na kukuřici v počtu několika kusů

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18220.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18219.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18218.jpg
        Pátek 16. května 2008 v 19:58® Kubah
        Datum lovu: 16.5.2008 | Revír: Kon. potok | Způsob lovu: Plavaná

Po škole tři hodinky plavačky na potoce, na žížalky chyceno asi 30 rybek- hrouzci,plotič­ky,tloušti. Asi třikrát mi na splávek zaútočili tloušti:-))

Pátek 16. května 2008 v 18:11® lucioperce69
          lucioperce69

Jeden úhořík 91cm letos zatim nej.doufám že se letos povede nějakej ten metráček

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18215.jpg
            Pátek 16. května 2008 v 15:53@ ???

LojzaRybka> Že by už ? Několikrát jsem letos navštívil 7 a žádná sláva. Chrostící šílí a ryby na ně pečou a nejen na ně. Koncem minulého roku jsme diskutovali u horních záhozů . Mohl bych tě požádat o tel.kontakt. Dík Martin (martin.kapr@wo.cz)

Pátek 16. května 2008 ve 13:29® ghost22
              Datum lovu: vcera

vcera sem byl na lucine a dost to tam bralo kapři kolem 50cm tak tych bylo asi 5 ale urval se i cosyk velkeho

Pátek 16. května 2008 v 11:48® LojzaRybka
                LojzaRybka
                Datum lovu: 16.05 | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření

tak konečně první 50ník:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18213.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18212.jpg
                  Pátek 16. května 2008 v 10:47® paccco
                  paccco
                  Datum lovu: 15.5.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Včerejší pokus o úhoře-totální bezrybka :-O !Chytáno od 20:00 hod do 24:00 hod. Neměl jsem ani popotažení :-| .

Čtvrtek 15. května 2008 ve 21:26® Zauwi
                    Zauwi
                    Datum lovu: 15.5. | Způsob lovu: Muškaření

Po práci s kámošem na řece, chytnuli jsme kvanta okounů,kámoš i pár štiček a candošů......já ještě pár potočáků a lipanů…v řece plave samé řasa a bahno protože bagrujou přítok…všech 6 světlejch lur mi ukosnula štíhlata..musim jít něco navázat..

Čtvrtek 15. května 2008 ve 21:24® Raf
                      Raf
                      Datum lovu: 8.-11.5.2008 | Revír: Vltava 34 | Způsob lovu: Přívlač

Flákal jsem se spíš po lesích a horách než u řeky, ale stejně jsem si našel každý den čas na pár hodů. Tak krásná řeka jako tady je, si vás k sobě přitáhne i kdyby to mělo být to poslední co v životě uděláte. Řeka tu fotogenicky meandruje, ale s zarybněností to není úplně stoprocentní. Pochytáno několik potočáků. Největší radost udělal první uvláčený lipan.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18208.jpg
                        Čtvrtek 15. května 2008 ve 20:50® Kuba
                        Datum lovu: 15.5. 2008 | Revír: Vltava 24

Tak sem si šel zabrodit s mouchou a chytil sem jednoho malího tlouštíka. Když sem chtěl jít domu tak sem najednou ve vodě pod nohama zahlíd neco lesklýho, sehnul sem se a vytáh sem Nokiu :-D nebyl to žádnej sráč ale jeden z lonských novinek. :-93; Vza l jsem ji domu a rozebral, přikládám foto před a po rozebrání.;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18207.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18206.jpg
                          Středa 14. května 2008 v 18:59® ART
                          ART

tak dnes par mensich ploticek

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18199.jpg
                            Středa 14. května 2008 v 17:06® Kubah

Dnes opakování včerejšího lovu, lapeno kolem 20 rybek ve složení okoun,hrouzek a tloušt, povedl se mi taky malý potočák:-O Chytáno na žížalky:-)

Středa 14. května 2008 v 17:03® merysek007
                              merysek007

Já se bohužel ted chvilí na ryby nedostanu,protože jsem nemocnej:-( ale až na ně vyrazím tak tak vám dám hned vědět jak to dopadlo.;-) ;-)

Středa 14. května 2008 v 10:30® Zauwi
                                Zauwi
                                Datum lovu: 13.5.2008 | Způsob lovu: Muškaření

Včera po práci jsem na 3 hodinky skočil na řeku, ryby docela braly,,chyceno cca 30ks převládal siven a potočák, sem tam se nachytal i lipan, na závěr jsem zapřáhnul tlouště hodně přes 50…chvíli docela slušně bojoval, bohužel jsem si s sebou nevzal podběrák, takže mi v závěru utekl :-(( … asi ho s sebou začnu zase nosit…

Úterý 13. května 2008 ve 22:57@ ???
                                  Datum lovu: 13.5.2008 | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska jsem si vpodvecer krasne zarybaril na Sedlicke prehrade. Byla to parada. Chyceno sest mirovych kapru, samozrejmne vsichni nadale plavou.

Úterý 13. května 2008 v 18:51® Kubah
                                    Datum lovu: 13.3.2008 | Revír: Kon. potok | Způsob lovu: Plavaná

Dneska odpoledne po škole asi 3 hodinky lovu na potoce. Chyceno asi 30 rybek ve složení hrouzek,tloušt,plo­tice,perlín a okoun. Bylo pěkně, docela jsem se bavil, i když nej ryba měla kolem 20cm. Chytáno na žížalky a masný červy.

Úterý 13. května 2008 v 18:40® Uno

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18184.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18183.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18182.jpg
                                        Úterý 13. května 2008 ve 13:43® rohlston
                                        Datum lovu: 09.05.08 | Revír: Rybník Zlaté Hory | Způsob lovu: Klasická položená

Ranní chytačka – bezrybka. Ale bylo krásně, tak jsem si aspoň odpočinul.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18181.jpg
                                          Úterý 13. května 2008 v 11:54® Padis
                                          Padis
                                          Revír: Loučná | Způsob lovu: Klasická položená

Včerejší pokus o úhoře nevyšel.Spolu­pracovali akorát cejni a líni.:-1

Úterý 13. května 2008 v 10:20® Alesio
                                            Datum lovu: 9.5.2008 | Revír: Žermanice

V pátek super za 6hodin 36 kapru(max 41cm)ale sobota byla o ničom zä 4hod jeden kapřík +jeden čejen

Pondělí 12. května 2008 ve 23:13® Salmo
                                              Salmo
                                              Datum lovu: 12.5. | Revír: Borovinka | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska moje první feederovčka v životě a dopadla více než dobře,za hodinku čistého lovu chyceno asi 10 cejnů,co víc si přát…:-) (foto dávat nebudu jak vypadá cejn okolo 30 cm snad ví každý)

Pondělí 12. května 2008 ve 22:53® ladasm
                                                ladasm
                                                Datum lovu: 12.5.2008 | Revír: místní voda HK | Způsob lovu: Feeder

dnešní kapřík 67cm na feeder,jinak ještě asi 10ks 45–47,a jeden 53,super chytání,

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18179.jpg
                                                  Pondělí 12. května 2008 ve 22:07® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 12.5.2008

Skálopevně přesvědčen o zaručeném úspěchu jsem vyrazil na kapry. Bylo z toho ale nakonec 16 bolenů, pár cejnů a perlínů :-)) Jediného kapra vyndal kamarád.

Pondělí 12. května 2008 ve 21:22® HaD
                                                    HaD
                                                    Datum lovu: 12.5.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Muškaření

Skálopevně přesvědčen o zaručeném úspěchu jsem vyrazil s mušákem na boleny s tím, že si pak jako bonbónek nakonec chytnu ještě parmu. Ryby však byly natolik tolerantní k mému tělu, že jsem na jejich zdolávání nemusel vydat ani špetku energie. Čisté ZERO :-D

Pondělí 12. května 2008 v 19:26® Kubah
                                                      Datum lovu: 11.5.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Odpoledne chytačka na řece, na rohlík a rousnice chyceno 12 ryb ve složení kapr,cejn,podou­stev,okoun,plo­tice. Pohodový lov:->

Pondělí 12. května 2008 v 17:42® Mike
                                                        Mike
                                                        Datum lovu: 12.5.2008 | Revír: Knířov | Způsob lovu: Plavaná

Dnes o hodinové přestavce zastávka na jednom stojáku nedaleko Mýta. Chyceni tři kapříci. Po škole ještě zastávka na Desné a chyceni dva pstruzi…:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18175.jpg
                                                          Pondělí 12. května 2008 v 15:19® cormoran
                                                          cormoran
                                                          Datum lovu: 11. 5. 2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

Pokus o většího kapříka a o parmu dopadl debaklem. Přes spousty plotic a jesemů se prokousal i jeden amurek a jesen kolem 45 cm…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18172.jpg
                                                            Pondělí 12. května 2008 v 7:57® Leonardo
                                                            Leonardo
                                                            Datum lovu: 11.5.2008 | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Muškaření

na muchu jsem vytahl pěkného duháčka 30cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18168.jpg