Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, všechny máte přečteny.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 14. května 2008 v 16:03® merysek007
-
Já se bohužel ted chvilí na ryby nedostanu,protože jsem nemocnej
ale až na ně vyrazím tak tak vám dám hned vědět jak to dopadlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. května 2008 v 9:30® Zauwi
- Datum lovu: 13.5.2008 | Způsob lovu: Muškaření
Včera po práci jsem na 3 hodinky skočil na řeku, ryby docela braly,,chyceno cca 30ks převládal siven a potočák, sem tam se nachytal i lipan, na závěr jsem zapřáhnul tlouště hodně přes 50…chvíli docela slušně bojoval, bohužel jsem si s sebou nevzal podběrák, takže mi v závěru utekl
… asi ho s sebou začnu zase nosit…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. května 2008 ve 21:57@ ???
- Datum lovu: 13.5.2008 | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska jsem si vpodvecer krasne zarybaril na Sedlicke prehrade. Byla to parada. Chyceno sest mirovych kapru, samozrejmne vsichni nadale plavou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. května 2008 v 17:51® Kubah
- Datum lovu: 13.3.2008 | Revír: Kon. potok | Způsob lovu: Plavaná
Dneska odpoledne po škole asi 3 hodinky lovu na potoce. Chyceno asi 30 rybek ve složení hrouzek,tloušt,plotice,perlín a okoun. Bylo pěkně, docela jsem se bavil, i když nej ryba měla kolem 20cm. Chytáno na žížalky a masný červy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. května 2008 v 17:40® Uno
-
–

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. května 2008 ve 12:43® rohlston
- Datum lovu: 09.05.08 | Revír: Rybník Zlaté Hory | Způsob lovu: Klasická položená
Ranní chytačka – bezrybka. Ale bylo krásně, tak jsem si aspoň odpočinul.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. května 2008 v 10:54® Padis
- Revír: Loučná | Způsob lovu: Klasická položená
Včerejší pokus o úhoře nevyšel.Spolupracovali akorát cejni a líni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. května 2008 v 9:20® Alesio
- Datum lovu: 9.5.2008 | Revír: Žermanice
V pátek super za 6hodin 36 kapru(max 41cm)ale sobota byla o ničom zä 4hod jeden kapřík +jeden čejen
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 ve 22:13® Salmo
- Datum lovu: 12.5. | Revír: Borovinka | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska moje první feederovčka v životě a dopadla více než dobře,za hodinku čistého lovu chyceno asi 10 cejnů,co víc si přát…
(foto dávat nebudu jak vypadá cejn okolo 30 cm snad ví každý)Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 ve 21:53® ladasm
- Datum lovu: 12.5.2008 | Revír: místní voda HK | Způsob lovu: Feeder
dnešní kapřík 67cm na feeder,jinak ještě asi 10ks 45–47,a jeden 53,super chytání,
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 ve 21:07® Sander
- Datum lovu: 12.5.2008
Skálopevně přesvědčen o zaručeném úspěchu jsem vyrazil na kapry. Bylo z toho ale nakonec 16 bolenů, pár cejnů a perlínů
Jediného kapra vyndal kamarád.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 ve 20:22® HaD
- Datum lovu: 12.5.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Muškaření
Skálopevně přesvědčen o zaručeném úspěchu jsem vyrazil s mušákem na boleny s tím, že si pak jako bonbónek nakonec chytnu ještě parmu. Ryby však byly natolik tolerantní k mému tělu, že jsem na jejich zdolávání nemusel vydat ani špetku energie. Čisté ZERO
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 v 18:26® Kubah
- Datum lovu: 11.5.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Odpoledne chytačka na řece, na rohlík a rousnice chyceno 12 ryb ve složení kapr,cejn,podoustev,okoun,plotice. Pohodový lov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 v 16:42® Mike
- Datum lovu: 12.5.2008 | Revír: Knířov | Způsob lovu: Plavaná
Dnes o hodinové přestavce zastávka na jednom stojáku nedaleko Mýta. Chyceni tři kapříci. Po škole ještě zastávka na Desné a chyceni dva pstruzi…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 ve 14:19® cormoran
- Datum lovu: 11. 5. 2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Pokus o většího kapříka a o parmu dopadl debaklem. Přes spousty plotic a jesemů se prokousal i jeden amurek a jesen kolem 45 cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 v 6:57® Leonardo
- Datum lovu: 11.5.2008 | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Muškaření
na muchu jsem vytahl pěkného duháčka 30cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 ve 22:43® FInnnp
- Datum lovu: 11.5 208 | Revír: Ohře 7
Dnes tři záběry a tři kapříci kolem 60cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 19:52® pipa
- Datum lovu: včera.. | Revír: labeUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 19:51® foks01
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 19:50® foks01
-
dnešní potwisterování a zácvik nového proutku BeastMaster od SHIMANA nedopadlo vůbec špatně..pěkní dva okouni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 19:19® Zauwi
- Datum lovu: 11.5 | Způsob lovu: Klasická položená
Dneštní pokus o kapra dopadl katastrofálně…uhnal jsem bezrybku jak vyšitou..zejtra to budu muset napravit na řece..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 19:18® Zauwi
- Datum lovu: 10.5 | Způsob lovu: Muškaření
Včera jsem skáknul na řeku na 3 hodinky zamušit, výsledek byl víc než dobrý, chyceno cca 30 ryb, převažoval proudník a hned v závěsu tloušť a okoun…povedl se taky potočák 35cm:),už jsem si sehnal pořádnej kýbl, takže od nich začnu pomalu očišťovat řeku, rybky poputujou do blízkého stojáku.)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 17:46® MadMack
- Datum lovu: 11.5.2008 | Revír: rybníček | Způsob lovu: Plavaná
Na kuku candát 45cm a spousta vypasených plotic

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 ve 12:07® ART
-
tak jsem si zase zachytal

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 10:49® Piranha
- Datum lovu: 11.6 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Dneska cestou z obi jsem zjistil ze sem po vcerejsim lovu nechal cajk v aute tak sem si skocil na reku na hodinku potrapit tloustaky a tady je nejaka ta fišle.Mimo tech tloustu byl jeste mlinkej tloust, okounek a karasek.Ani se mi nechtelo na obed

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 10:46® gabo
- Datum lovu: 11.5.2008 | Revír: slepé rameno
dnes na feeder a plavanou sumeček a ouklej jinak nic.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 10:41® hecht
- Datum lovu: 10.5.2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Konečně zase jednou celý den u vody.Nejdřív náhon, tam bylo jen pár perlínů.Potom řeka, konečně pár kaprů, cejnů a jako bonus dva fešáci jeseni. Ten na fotce měl 44 cm. W.Picker byl záchrana, na klasickou položenou nám to vůbec nebralo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 9:40® BoBo-Falknow
- Datum lovu: Před devíti měsíci | Revír: Doma | Způsob lovu: Klasická položená
Ahoj, dnes jsem se dostal na svět v sedm hodin a dvě minuty. Zatím ještě úplně neovládám prstíky, tak to za mne musí naťukat táta. Měřím 52cm, važím tři a třičtvrtě kila a jmenuji se Bohuslav. Slyšet tedy budu na Slávka i Bohouška
Teď už jsem ale moc ospalý,
takže za pár let u vody čau 
Pozn. překladatele: Já su tak šťastné

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 7:47® čabi
- Datum lovu: 10.5.2008 | Revír: Mocla 1 | Způsob lovu: Feeder
Docela dobrá chytačka,až na velmi časté přejezdy ryb přes vlasec a plané záběry.Zdoláno bylo cejn 46,amur 45, 3 kapříci do 40 a v deset večer za tmy mi při stahování masňáků na ně skočila štika 62cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. května 2008 v 19:00® Řízek
- Datum lovu: 8.5.08 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem se byl podivat na Berounce s musakem a dopadlo to tak ze se mi podaril chytit bolen 60 cm na goldika.Tahal jsem ho asi 40 minut na 12 vlasec

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.