Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 11. května 2008 ve 23:43® FInnnp
- Datum lovu: 11.5 208 | Revír: Ohře 7
Dnes tři záběry a tři kapříci kolem 60cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 ve 20:52® pipa
- Datum lovu: včera.. | Revír: labeUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 11. května 2008 ve 20:51® foks01
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 11. května 2008 ve 20:50® foks01
-
dnešní potwisterování a zácvik nového proutku BeastMaster od SHIMANA nedopadlo vůbec špatně..pěkní dva okouni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 ve 20:19® Zauwi
- Datum lovu: 11.5 | Způsob lovu: Klasická položená
Dneštní pokus o kapra dopadl katastrofálně…uhnal jsem bezrybku jak vyšitou..zejtra to budu muset napravit na řece..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 ve 20:18® Zauwi
- Datum lovu: 10.5 | Způsob lovu: Muškaření
Včera jsem skáknul na řeku na 3 hodinky zamušit, výsledek byl víc než dobrý, chyceno cca 30 ryb, převažoval proudník a hned v závěsu tloušť a okoun…povedl se taky potočák 35cm:),už jsem si sehnal pořádnej kýbl, takže od nich začnu pomalu očišťovat řeku, rybky poputujou do blízkého stojáku.)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 18:46® MadMack
- Datum lovu: 11.5.2008 | Revír: rybníček | Způsob lovu: Plavaná
Na kuku candát 45cm a spousta vypasených plotic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 ve 13:07® ART
-
tak jsem si zase zachytal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 11:49® Piranha
- Datum lovu: 11.6 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Dneska cestou z obi jsem zjistil ze sem po vcerejsim lovu nechal cajk v aute tak sem si skocil na reku na hodinku potrapit tloustaky a tady je nejaka ta fišle.Mimo tech tloustu byl jeste mlinkej tloust, okounek a karasek.Ani se mi nechtelo na obed
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 11:46® gabo
- Datum lovu: 11.5.2008 | Revír: slepé rameno
dnes na feeder a plavanou sumeček a ouklej jinak nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 11:41® hecht
- Datum lovu: 10.5.2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Konečně zase jednou celý den u vody.Nejdřív náhon, tam bylo jen pár perlínů.Potom řeka, konečně pár kaprů, cejnů a jako bonus dva fešáci jeseni. Ten na fotce měl 44 cm. W.Picker byl záchrana, na klasickou položenou nám to vůbec nebralo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 10:40® BoBo-Falknow
- Datum lovu: Před devíti měsíci | Revír: Doma | Způsob lovu: Klasická položená
Ahoj, dnes jsem se dostal na svět v sedm hodin a dvě minuty. Zatím ještě úplně neovládám prstíky, tak to za mne musí naťukat táta. Měřím 52cm, važím tři a třičtvrtě kila a jmenuji se Bohuslav. Slyšet tedy budu na Slávka i Bohouška
Teď už jsem ale moc ospalý, takže za pár let u vody čau
Pozn. překladatele: Já su tak šťastné
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 8:47® čabi
- Datum lovu: 10.5.2008 | Revír: Mocla 1 | Způsob lovu: Feeder
Docela dobrá chytačka,až na velmi časté přejezdy ryb přes vlasec a plané záběry.Zdoláno bylo cejn 46,amur 45, 3 kapříci do 40 a v deset večer za tmy mi při stahování masňáků na ně skočila štika 62cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. května 2008 ve 20:00® Řízek
- Datum lovu: 8.5.08 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem se byl podivat na Berounce s musakem a dopadlo to tak ze se mi podaril chytit bolen 60 cm na goldika.Tahal jsem ho asi 40 minut na 12 vlasec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. května 2008 v 19:42® Leonardo
- Datum lovu: 10.5.2008 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsme byli na Dyji a chytli jsme 4 cejny velké největší měl 45cm na masňáky a na rohlík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. května 2008 v 18:07® crazykapr
-
paccco> Já byl na horním a dolním pekle,to je kousek,zaden 30 kaprů pohoda akorát max do 50 mno…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. května 2008 v 11:56® CeP
- Datum lovu: 9.5.2008 | Revír: Otava 3 | Způsob lovu: Plavaná
vcera v podvecer tri uspesne hodinky s jemnym splaveckem. kaprobrani ve velikostech od 35 do 50. tenhle na fotu mel 54 a moooc se se mnou chtel kamaradit, tak jsem ho pozval k nam domu na navstevu a dnes spolu budeme obedvat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. května 2008 v 10:05® Jezinka
- Datum lovu: 8.5.2008 | Revír: Dobřichovice | Způsob lovu: Klasická položená
Klidný den s Frkem, Pavlem a dětmi na Berounce, chyceno plno parádních línů, cejni, kapříci. Pár línů padlo k obědu, zbytek plave dál. (jen ten gyps už mě s…e)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. května 2008 v 9:35® zlomiljsemprut
- Datum lovu: 9.5.2008
Včera konečně přišel slušný okoun:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. května 2008 ve 22:46® Sander
- Datum lovu: 9.5.2008
Odpoledne kousek pod městem zapomenutý 52cm tloušť, pak jsem přejel na stoják, kde bralo vše možné, přes cejny, kapry, plotice a tlouště.
Večer pak na hadech celkem bída. Vyndal jsem do setmění tři okouny a kapra, sotva zavládla tma, bylo po záběrech.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. května 2008 ve 22:23® Ftmči
- Datum lovu: 9.5.2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme vyrazili s Kubou na pstruhovku. Pstruhy jsme chytili, ale jenom dva a to v miniaturní velikosti. Oba jsme měli několik tloušťů. Těsně před koncem jsem asi v půlce řeky zapřáhl velkou ryby na Salmo Horneta. Čekal mě asi 100m pochod podél vody za rybou (na prutu do 12 gramů a čtrnátce vlasci jsem jí nemohl vůbec zastavit). Ryba se držela neustále u dna a vůbec jsem jí nemohl odlepit. V okamžiku, kdy jsme uviděly, že je to parma, jsem byl už úplně mimo sebe. Po téměř nekonečných 20 minutách skončila zdárně v pstruhovém podběráčku. Velký dík patří Kubovy, který pro ní došel do vody. Byla to moje první parma a měla rovných 60cm. Tudíž radost obrovská.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. května 2008 ve 21:25® Mike
- Datum lovu: 9.5.2008 | Revír: Soukromák
Dnes na chvíli na jednom soukromáku… Chytáno na rohlík z hladiny.. Chycen amur 66 a dva menší kapři… Pár záběrů promarněno. Na tu chvíli to docela šlo, pak došel rohlík a bylo po lovu..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. května 2008 ve 21:15® diutrius
- Datum lovu: 6.květen | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Kaprařina
Tak se mi lov konečně zadařil,po ulovení několika kaprů kolem padesáti jsem ve 23.30 zdolal tohoto 78cm kapra vážícího 9.50kg ,a oto víc mě potěšil že byl uloven na zbrusu novém domácím boilie s příchutí COCA COLA. Chlapec plave dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. května 2008 ve 21:06® EDYS
-
Zdravím…vcera jsem byl na OPAVA 2B a ani tuk a dneska na OPAVA 2A a taky nic..
tak nvm cim to je..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. května 2008 ve 20:57profil byl smazán
- Revír: Nový rybník | Způsob lovu: Klasická položená
dnes na rybníku a jen dva záběry. jeden hrčák kterej jsem sekl a nic. a druhý který jsem proměnil za kapra 49cm. foto asi nepotřebujete, že?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. května 2008 v 19:46® skwor
- Datum lovu: 9.5. | Způsob lovu: Feeder
Říční feeederovačka má svoje kouzlo. Chyceni tloušti, plotice, podoustve a kapřík. Kapr docela potěšil, moc jich na řece nechytám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. května 2008 v 17:17® cormoran
- Datum lovu: 8. 5. 2008 | Způsob lovu: Klasická položená
Ještě před tím, než začali tahat hadi se povedl tento čtyřicátník.
Jinak do půlnoci 2 úhoře, jeden kolem 60 cm a druhý 71 cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. května 2008 v 16:31® paccco
- Datum lovu: 5.5.2008-7.5.2008 | Revír: ÚN Seč | Způsob lovu: Klasická položenáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 9. května 2008 v 16:29® paccco
- Datum lovu: 5.5.2008-7.5.2008 | Revír: ÚN Seč | Způsob lovu: Klasická položenáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 9. května 2008 v 16:27® paccco
- Datum lovu: 5.5.2008-7.5.2008 | Revír: ÚN Seč | Způsob lovu: Klasická položená
Od pondělí do čtvrtka krátká rybačka na Seči s Bobem a Miřinou. V pondělí po příjezdu jsme uvařili kuku a zakrmili místo. Po velkých přípravách jsme na ně vyrazili. To jsme ještě netušili jaká tragédie nás čeká. V pondělí večer pěkný slejvák a všichni jsme akorát pěkně promokli, takže zbytek noci jsem akorát topil v krbu a sušil naše věci. Za pondělí chycen jeden cejn-Miřina byl králem lovu na celé Seči!!!
V úterý rybařina od 11.00 hod do 24:00 hod. Za celé odpoledne byl pouze jeden záběr a to moje maličkost -plotice na hnojáčka. Večer kolegové propásli asi 3 záběry na rousnice- prostě to neumí.( to bude keců). Asi v 23.15 hod. Bob zabodoval a to s úhořem asi 30 cm!!!!! To bylo slávy
. Ve středu naše zoufalost pokračovala , přes den absolutně bez záběru, po setmění aktivita ryb trochu narostla. Chycen cejn-mistr Miřina, já v 23.30 hod.záběr na rousnici a byl z toho kapřík 46 cm a chvíli po mě Bob zabodoval opět s úhořem cca.45 cm.Toť vše z celé rybařiny na Seči. Celkem od pondělí do středy ve třech lidech chyceni 2 cejni, 1 plotice , 2 úhoři a jeden kapřík. Na kuku absolutně bez záběru a těch pár záběrů bylo na rousnice. Cejni jsou ve tření, takže tak na 14 dní je s rybama na Seči útrum. Jediným výsledkem na celé výpravě je můj spálenej ksicht a to doslova
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.