Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 9. května 2008 v 15:16® kostnak
kostnak
Způsob lovu: Přívlač

test noveho stavaneho vlacaku na blanku od st.croix. asi sa budeme mat radi:) ryba 63cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18100.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 9. května 2008 ve 14:20® osprey
    osprey
    Datum lovu: viz níže

Omlouvám se, poslal jsem to dřív než jsem vložil fotku – holt mi chybí praxe.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18099.jpg
      Pátek 9. května 2008 ve 14:18® osprey
      osprey
      Datum lovu: Asi 2.5. 2008 | Revír: Dyje, feeder

Minulý víkend jsem navštívil jižní Moravu, abych si užil pořádné cejnovačky (neužil, třeli se), chytil pěknou parmu (nechytil, braly jen malé a ve finále nás zradilo počasí) a abych ulovil některé z divokých původních druhů dunajského povodí. Aspoň v tomto ohledu bylo mým přáním vyhověno a na háčku skončil původní divoký jeseter malý dlouhý 46 cm – velmi pěkná, čilá a od pohledu sympatická rybka

Pátek 9. května 2008 ve 12:25® ART
        ART

Dneska jsem sel zkoušet reku nic tak jsem sel na rybník a 6 kaprů mládat

Pátek 9. května 2008 v 10:52® CeP
          CeP
          Datum lovu: 8.5.2008 | Revír: Otava 3 | Způsob lovu: Plavaná

Vcera urvana hodinka a ctvrt a jen velmi na lehko s trochou kuku a nekolika cervikama. Potreboval jsem hlavne hodne zrelaxovat a utridit si myslenky. Mezi krmenim kacen z ruky prisel parek kapriku a parek cejnku.

Pátek 9. května 2008 v 10:41® hajan
            Datum lovu: 8.5.2008 | Revír: Berounka, položená

Letošní první pokus o „HaDice“ byl totální propadák, luxusní rousnice nechtělo takřka nic, za tmy taky nula. Tak nevím, jestli už někomu jdou???:-((

Čtvrtek 8. května 2008 ve 23:29® Zauwi
              Zauwi
              Datum lovu: 8.5. | Revír: MRS řeka | Způsob lovu: Muškaření

Dnešní muškaření na Moravě se vyvedlo na výbornou ve všech možných směrech, ve 2 lidech chyceno cca 150ks ryb, druhově to bylo slabší, ale zase jsme si to vynahradili na velikosti..víc jak polovina ryb 30+,největší lipan cca 37, jinak jsem urval štiku kolem 60ti a 2 duháky kolem 40…chytáno 12,5h v kuse(bez jídla!!!!) :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18093.jpg
                Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:12® Sander
                Sander
                Datum lovu: 8.5.2008 | Revír: Orlík

Dnes čistá 0 (slovy: normálně uplně hovno největší).

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18091.jpg
                  Čtvrtek 8. května 2008 ve 20:58® ART
                  ART

Dneska zkouška rybníčku za barákem docela byla legrace a foto neposilam jak kapr vipada vsichni vite

Čtvrtek 8. května 2008 ve 20:43® Leonardo
                    Leonardo
                    Datum lovu: 8.5.2008 | Revír: Jevišovka 2A | Způsob lovu: Feeder

chytl jsem kapra 45cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18088.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18087.jpg
                      Čtvrtek 8. května 2008 ve 20:40® HaD
                      HaD
                      Datum lovu: 8.5.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder

První rozumná mini-výprava na parmy skončila úspěšně. Jenže vybavení bylo doslova UL (prut, tři háčky a dvě olůvka), foťák zůstal doma, takže jsem bez fotky. Parma měla cca 65 cm a dvě větší jsem urval. Pak jedna vázka a mazal jsem zase domu. Spokojenost přesto veliká :-)

Čtvrtek 8. května 2008 ve 20:24® Leontýn
                        Leontýn
                        Datum lovu: 8.5.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder

Dneska s kamarádem Honzou v Táboře na Lužnici. Pěkná rybačka, chytali jsem hlavně cejny. Nakonec přišel i kapřík.:-) Já 45cm a Honza 40cm a 51cm. Počasí nádhera. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18086.jpg
                          Čtvrtek 8. května 2008 ve 20:04® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 8.5.2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Rybacka na rece se dnes vydarila. Z pocatku vse vypadalo blede a po prvnim okounkovi a duhackovi cca 30 ne a ne vytahnout rybu. Ryby padaly, zabery opatrne a v dalce. Pote, co jsem presvedcil sticku na gumu, ktera mi to vzala predtim 2× smacka a pak jeste „upadla“ do vody, tak jsem konecne zaskoroval. Nej duhak z dneska rovnych 40, na tuto reku celkem pekna fiska. Nejvetsi frustrace byla videt proplouvat tlouste hodne pres 50, ale ignorovali cokoliv jsem jim z dalky nabidnul.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18085.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18084.jpg
                            Čtvrtek 8. května 2008 v 19:55® BoBo-Falknow
                            BoBo-Falknow
                            Datum lovu: 8.5.2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Muškaření

Dnes dopoledne procházka s mouchou. Ačkoli to ze začátku vypadalo na slušné fiasko, nějaké rybky se přeci jen podařily. Za zmínku stojí loňský duhák 41cm a lipan 44cm. Jen škoda, že na lipana nezbývala energie v baterkách a zvládnul jsem jen jeden roztřesený snímek. :-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18083.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18082.jpg
                              Čtvrtek 8. května 2008 v 18:53® Futureriver
                              Futureriver
                              Datum lovu: 8.5.2008 | Revír: 411094 | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes s kamarádem na rybách. Počasí nádherný, ale nějak se rybám nechtělo,žádný záběr, tak alespoň na žal.. :-D

Čtvrtek 8. května 2008 ve 14:34® yerrx
                                yerrx

vcera v noci na uhore…chyceni 2 kaprici okolo 35cm. po uhorich ani stopa voda mela nejmin 15 stupnu

Čtvrtek 8. května 2008 ve 12:16® skwor
                                  skwor
                                  Datum lovu: 8.5. | Způsob lovu: Plavaná

Luxusní dopoledne s kolegou u vody. Cejni ve velikosti do 40cm šli takřka na hod, mě se k tomu podařil ještě slušný perlín a kapřík, kamarádovi se povedla nádherná plotice 30+ PS: HaDi už jdou :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18080.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18079.jpg
                                    Čtvrtek 8. května 2008 v 11:21® Davish
                                    Davish
                                    Datum lovu: 6.5.2008 | Revír: Mlýnský rybník | Způsob lovu: Feeder

Kapr 75cm, uloven na masňáky:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18078.jpg
                                      Čtvrtek 8. května 2008 v 9:54® VODA
                                      VODA
                                      Datum lovu: 7.5 | Revír: šachetni propadlina | Způsob lovu: Klasická položená

dnes zkouska a prvni zaber a hned krasavec ulovil kolega komenik58delka 60 nastraha mrtvej perlinek bez hlavy

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18077.jpg
                                        Čtvrtek 8. května 2008 v 9:40® VODA
                                        VODA
                                        Datum lovu: 7.5 | Revír: šachetni propadlina | Způsob lovu: Klasická položená
                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18076.jpg
                                          Středa 7. května 2008 v 19:47® Leonardo
                                          Leonardo
                                          Datum lovu: 4.5.2008 | Způsob lovu: Feeder

Můj první kapr na feeder a zatím největší ryba 54cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18073.jpg
                                            Středa 7. května 2008 v 19:45® Kuba
                                            Datum lovu: 7.5. 2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Tak sem si zašel na rybky a chytil se mletošního prvního okiše (27cm), potom ještě několik menších tlouštů a potočáků. Hezký počasí, super den. :-1

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18072.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18071.jpg
                                              Středa 7. května 2008 v 18:22® Leonardo
                                              Leonardo
                                              Datum lovu: 7.5. | Způsob lovu: Plavaná
                                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18067.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18069.jpg
                                                Středa 7. května 2008 v 18:20® Leonardo
                                                Leonardo
                                                Datum lovu: 7.5.2008 | Způsob lovu: Plavaná

dneska to krásně bralo chytl jsem 1červenku, i cejnka a 9 pstruhů duhových na splávek a mastnáky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18064.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18066.jpg
                                                  Středa 7. května 2008 v 10:32® lucioperce69
                                                  lucioperce69

v úterý na na labi na soutoku s bělou novej osobáček parma 70 na feeder na 14 vlasec v proudu docela mazec

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18053.jpg
                                                    Středa 7. května 2008 v 10:28® lucioperce69
                                                    lucioperce69

ete ten kandidát

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18052.jpg
                                                      Středa 7. května 2008 v 10:25® lucioperce69
                                                      lucioperce69

i když sem na labi vyhořel tak sem si spravil chuť večer na hadech. První letošní chytačka do půlnoci vypadla na výbornou postupně se z vody podívali tři hadi 70,82,a za pět minut dvanáct sem lov zakončil 86cm hadicí, vše na rousnice na 16 vlasec, Jo a komenik při stahování žížali chytil letošní ho prvního kandidáta

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18049.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18050.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18051.jpg
                                                        Středa 7. května 2008 v 10:05® lucioperce69
                                                        lucioperce69

v pondělí přes den na labi feeder, plavačka jen jedna parma mistra kraprase a komenik vyříznul v proudu slušnýho kaproně

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18048.jpg
                                                          Středa 7. května 2008 v 9:43@ ???
                                                          Datum lovu: 7.5.2008 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Plavaná

…ráno jen na hodinku k vodě a pak honem do rachoty.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18046.jpg
                                                            Úterý 6. května 2008 ve 22:53® Georgino
                                                            Georgino
                                                            Datum lovu: 3.5. | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná

O víkendu po dlouhé době s plavačkou u vody, brali tloušti a karasi. Pěknej den.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18042.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18044.jpg