Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.432 příspěvků, z toho 18432 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 5. května 2008 v 6:34® kubas
kubas
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18013.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18012.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 4. května 2008 ve 21:48® Padis
    Padis

tak a tady jsou fotky z lovu.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18004.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18003.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18002.jpg
      Neděle 4. května 2008 ve 21:00® Kuba V.
      Datum lovu: 4.5. | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření

dnešní Muškaření na Loučné u Zámrsku nestálo za nic. Byl jsem tam poprvé a zřejmě i naposledy:-D Brodit se nějak moc nedalo a když tak těžko… Přejezd na Divokou orlici před Čestice. Ani jedna rybka, ale aspoň se pěkně brodilo:)

Neděle 4. května 2008 ve 20:39® Damys
        Damys
        Datum lovu: 3.5.08 | Revír: ohře 4-5 | Způsob lovu: Muškaření

Byl jsem natěšenej na mouchu,ale vody teklo tolik,že jsem udělal jen pár fotek. Tak snad příští týden.Vlaštov­ka:gratulace ke kaprovi a Lojza Rybka:to jsem na Ohři ještě nezažil,musela to být užasná podívaná.

Neděle 4. května 2008 ve 20:38® Padis
          Padis
          Datum lovu: 4.5.08 | Způsob lovu: Muškaření

Dnes na chvíli provětrat mušák.Chyceno pár rybek ve složení PO,Si a okoun.

Neděle 4. května 2008 v 18:36® Vlaštovka
            Vlaštovka
            Datum lovu: 4.5 | Revír: 441 005-Matylda | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska den snů. Na chleba a krmítko odhozený cca 7Ometrů zabral „kapřík“ kterýmu sem odhadoval asi tak pade ale zdolávačka kolem rákosí se protáhla na hodinu. Nakonec sem si pro něj vlez do vody a když sem vylejzal na břeh a tak sem si roříz chodidlo s šutr… Kapr 73cm a dva stehy jako medajle… Co víc si přát.

Neděle 4. května 2008 v 17:26profil byl smazán

No dnes na rybníku s anglánem a jen 4 ploťky za 5 hodin=-| :-( jinak jedna 32 potěšila…a jedna 16cm se svezla se mnou domů do jezírka

Neděle 4. května 2008 v 17:09® kubas
                kubas
                Datum lovu: 2.5.2008 | Revír: JM | Způsob lovu: Muškaření

Procházka s mušákem, na jigy a lury nachytano spoustu okounů nej. 37 a pár candátků cca 25–35cm.:-1

Neděle 4. května 2008 v 15:17® schwara
                  schwara
                  Datum lovu: 4.5.2008 | Revír: 461 062 - Rybníček | Způsob lovu: Plavaná

Dneska se Salmem na „rybníčku“ pro mládež chyceno spousta perlínů a několik karásků (stříbřitých) semtam se spletla i ploťka. Společnost nám skoro celou dobu dělal ježek. Já jsem odjel o něco dřív, protože musím na fotbal tak Salmo se třeba pochlubí ještě s něčím jiným.

Neděle 4. května 2008 ve 12:49® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 3.5.2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Vcera mi to nedalo a zasel jsem navecir k rece, no vody teklo moooc, ale 1 duhacek tak 30, jeden potocacek podobne velikosti, 2 okounci a 2 tloustici na tu spoustu vody a hodku chytani potesili :-)

Neděle 4. května 2008 ve 12:22® Kubah
                      Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Dopoledne s feederem u řeky, chyceno 7 ryb ve složení cejn,plotice,okoun. Chytáno na žížaly a rohlík Počasí super, pěkný lov:->

Neděle 4. května 2008 v 10:29® Rybar211
                        Rybar211
                        Datum lovu: 3.5.2008 | Revír: Svratka 4 | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska od 06:00 do 17:00 lov na řece feeder + položená + plavaná = 1 kapřík, několik desítek plotiček a perlínků, 2 líni, 2 ježdíci a deset okyšů, a nakonec 6 cejnů. Super lov co do počtu tak do druhů… Děkuji ti vodo:-)

Neděle 4. května 2008 v 9:25® Davish
                          Davish
                          Datum lovu: 3.5.2008 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Včera na řece nic moc, za 2 hodky chyceny 2 oukleje a ostroretka:-93; , je málo vody…:-((

Sobota 3. května 2008 ve 20:06® Řízek
                            Řízek
                            Datum lovu: 3.5.08 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                            foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17936.jpg
                              Sobota 3. května 2008 v 19:58® Řízek
                              Řízek
                              Datum lovu: 3.5.08 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes na Berounce a ryby byly pri chuti.Chytil jsem 9 kapru a nejvetsi mel 45cm

Sobota 3. května 2008 v 19:00® standat12
                                Datum lovu: 3.5.2008 | Revír: morava11

Dnešní chytačka na boule chyceno několik kaprů okolo 70 největší 8 kg a amur 5.5 kg

vše plave dál

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17934.jpg
                                  Sobota 3. května 2008 v 18:38® schwara
                                  schwara
                                  Datum lovu: 3.5.2008 | Revír: Jihlava 13A - Borovinka | Způsob lovu: Klasická položená

Celou dobu to popotahovali cejnci, ale seknout se nechal jenom jeden. Jinak kámošovi přišel krásnej záběr od amura na rohlík na hladinu. Bohužel pozdě zasekl.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17933.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17932.jpg
                                    Sobota 3. května 2008 ve 13:43® Kubah
                                    Datum lovu: 3.5.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Dneska od rána do oběda rybačka na řece, rybky dnes moc nespolupracovaly, chycen jen 1 kapřík kolem 40 cm na rohlík z kleští a jeden cejn stejné velikosti na rousnici.Oba si plavou dál…9-)

Sobota 3. května 2008 ve 12:14® Scanix
                                      Scanix
                                      Datum lovu: 3.5.2008 | Revír: jihočeský P | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se s prateli trapil, pstrouzci moc nechteli, stiky take ne, nakonec se caplo par okounku, utrhl se duhon 60 a me to u brehu nedobral jeden 50. Na zaver jsem si chytil letosniho prvniho candatka a bylo pekne.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17930.jpg
                                        Sobota 3. května 2008 ve 12:01® Mirus
                                        Mirus
                                        Datum lovu: 3.5.2008 | Revír: Bor. rybník ( soukromý ) | Způsob lovu: Feeder

Dneska dopoledne poprvé na rybníku … docela to ušlo :-) jeden karasek a kapřík 50cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17929.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17928.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17927.jpg
                                          Sobota 3. května 2008 v 10:23® Leonardo
                                          Leonardo
                                          Datum lovu: 2.5. | Způsob lovu: Klasická položená

šli jsme na úhoře a chytl jsem 3 malé úhoře kolem 50 cm a jednoho cejna na feeder.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17926.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17925.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17924.jpg
                                            Sobota 3. května 2008 v 9:33® Zauwi
                                            Zauwi
                                            Datum lovu: 2.5.2008 | Způsob lovu: Muškaření

Včera opět na řece, ryby vůbec nechtěly spolupracovat…na­konec jsem si podstivě vyházel kolem deseti potočáků, velikost nestála za nic…třeba příště:->

Pátek 2. května 2008 ve 22:24® hecht
                                              hecht
                                              Datum lovu: 2.5.2008 | Revír: nerevír | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes na jednom brčálníčku prubnul přívlač. To co jsem si zde před pár lety vysadil se nechalo přelstít až skoro za tmy. Nejdřív 56 cm a za 5 minut ta z fotky 72cm. Fotka odpovídá tmě a dešti.Zkouška nového nářadí dopadla na výbornou. DaMe na to že ten prut má označení Light, tak se s ní moc nepáral.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17922.jpg
                                                Pátek 2. května 2008 ve 21:45® Salmo
                                                Salmo
                                                Datum lovu: 2.5. | Revír: Jihlava 13 | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska celodenní plavačka na řece,fišek se povedlo požehnaně ale samý mikro velikosti.Za zmínku stojí snad můj tloušťák 46 cm a schwárův lipan odhadem 25 cm,jinak chyceno asi 5 drůhů ryb + zkřížené „cejnoplocice“ apod. :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17921.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17920.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17919.jpg
                                                  Pátek 2. května 2008 v 18:14® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 2.5.2008 | Revír: Malý, pstruhový

Žehlírna na mouchu, převážně okounů a tloušťů. Večer ještě plavačka, asi milionpět tlouštíků, až na jednoho vše do 30cm. Ten jeden byl na mou výbavu až moc velký, nedostal jsem ho.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17918.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17917.jpg
                                                    Pátek 2. května 2008 v 17:58® LojzaRybka
                                                    LojzaRybka
                                                    Revír: ohře

tak takhle se teď před bouřkou líhli jepky:-O

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17916.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17915.jpg
                                                      Pátek 2. května 2008 v 17:08® Tomash
                                                      Tomash
                                                      Datum lovu: 2.4.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Oproti včerejšku byl dnešek hodně slaboučkej. Chyceno do deseti čudel, kámoš dwarf lapnul jednoho lepšího jesena 40 – 45cm. Na první fotce můj včerejší padesátník :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17914.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17913.jpg
                                                        Pátek 2. května 2008 ve 12:14® ART
                                                        ART
                                                        Revír: pecák | Způsob lovu: Feeder

dneska to byla nádhera na místnim rybníku na feeder 14 návazec pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17912.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17911.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17910.jpg
                                                          Pátek 2. května 2008 v 11:59profil byl smazán
                                                          Datum lovu: 1.5. | Revír: kraskov

no včera na Kraskovským rybníku se strýcem..on na feeder 17 kapříků 25cm± a jednoho cejnka..já na plavanou 20 kapříků 25cm± a jednoho 50cm a ten teď zkouší mrazák, k tomu jako bonus dvě super plotice…jinak chytáno na žížalky,masňáky a na kukřici.nic jinýho nechtěli:-93;

Pátek 2. května 2008 v 10:36® Zauwi
                                                            Zauwi
                                                            Datum lovu: 1.5.2008 | Způsob lovu: Muškaření

Včerejší mušení s Jarrynem a Padisem na řece dopadlo na výbornou, podíval jsem se na nový místa, pár rybek jsme taky pochytali,počasí bylo výtečný,…prostě paráda:)