Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 3. května 2008 ve 13:01® Mirus
- Datum lovu: 3.5.2008 | Revír: Bor. rybník ( soukromý ) | Způsob lovu: Feeder
Dneska dopoledne poprvé na rybníku … docela to ušlo
jeden karasek a kapřík 50cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. května 2008 v 11:23® Leonardo
- Datum lovu: 2.5. | Způsob lovu: Klasická položená
šli jsme na úhoře a chytl jsem 3 malé úhoře kolem 50 cm a jednoho cejna na feeder.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. května 2008 v 10:33® Zauwi
- Datum lovu: 2.5.2008 | Způsob lovu: Muškaření
Včera opět na řece, ryby vůbec nechtěly spolupracovat…nakonec jsem si podstivě vyházel kolem deseti potočáků, velikost nestála za nic…třeba příště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 ve 23:24® hecht
- Datum lovu: 2.5.2008 | Revír: nerevír | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem dnes na jednom brčálníčku prubnul přívlač. To co jsem si zde před pár lety vysadil se nechalo přelstít až skoro za tmy. Nejdřív 56 cm a za 5 minut ta z fotky 72cm. Fotka odpovídá tmě a dešti.Zkouška nového nářadí dopadla na výbornou. DaMe na to že ten prut má označení Light, tak se s ní moc nepáral.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 ve 22:45® Salmo
- Datum lovu: 2.5. | Revír: Jihlava 13 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska celodenní plavačka na řece,fišek se povedlo požehnaně ale samý mikro velikosti.Za zmínku stojí snad můj tloušťák 46 cm a schwárův lipan odhadem 25 cm,jinak chyceno asi 5 drůhů ryb + zkřížené „cejnoplocice“ apod.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 v 19:14® Sander
- Datum lovu: 2.5.2008 | Revír: Malý, pstruhový
Žehlírna na mouchu, převážně okounů a tloušťů. Večer ještě plavačka, asi milionpět tlouštíků, až na jednoho vše do 30cm. Ten jeden byl na mou výbavu až moc velký, nedostal jsem ho.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 v 18:58® LojzaRybka
- Revír: ohře
tak takhle se teď před bouřkou líhli jepky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 v 18:08® Tomash
- Datum lovu: 2.4.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Oproti včerejšku byl dnešek hodně slaboučkej. Chyceno do deseti čudel, kámoš dwarf lapnul jednoho lepšího jesena 40 – 45cm. Na první fotce můj včerejší padesátník
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 ve 13:14® ART
- Revír: pecák | Způsob lovu: Feeder
dneska to byla nádhera na místnim rybníku na feeder 14 návazec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 ve 12:59profil byl smazán
- Datum lovu: 1.5. | Revír: kraskov
no včera na Kraskovským rybníku se strýcem..on na feeder 17 kapříků 25cm± a jednoho cejnka..já na plavanou 20 kapříků 25cm± a jednoho 50cm a ten teď zkouší mrazák, k tomu jako bonus dvě super plotice…jinak chytáno na žížalky,masňáky a na kukřici.nic jinýho nechtěli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 v 11:36® Zauwi
- Datum lovu: 1.5.2008 | Způsob lovu: Muškaření
Včerejší mušení s Jarrynem a Padisem na řece dopadlo na výbornou, podíval jsem se na nový místa, pár rybek jsme taky pochytali,počasí bylo výtečný,…prostě paráda:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 v 11:30® merysek007
-
vyrazili jsme na dravce a byli jsme uspěšní,asi 10 candátů do 50cm a můj okoun 35cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 ve 23:55® cormoran
- Datum lovu: 1. 5. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Klasická položená
Než se setmělo, pokoušel jsem amury a ze 2 záběrů 1 proměněný. Jakmile padla tma, namotal jsem na háček rousnici a zkoušel úhoře. Jeden školák se povedl, jinak spousta kapříků…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 ve 22:36® Tomash
- Datum lovu: 1.4.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem se vrátil od soutoku. Bylo to tam celkem fajn. Dlouhej pokec s Bluesharkem – je to fajn kluk, budoucí společný chytačky jsou skoro hotovou věcí
Teď k rybám, dwarf(parťák) chytil dva kapříky + několik plotic a karasů – přesnej počet bych kecal. Já plotice, perlíny, miniokyše, většího cejna 40cm+ a super tlouště 50cm – foto bude zítra, bo jsem teď línej + pěkná a těžká ryba povozena, ale vyháknuta po cca 2 minutkách. Podtrženo a sečteno, zítra ráno jdeme znovu!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 ve 21:47® Rybar211
- Datum lovu: 1.5.2008 | Revír: Svratak 4 | Způsob lovu: Feeder
Dneska ráno už na pátou s kamarádem na řece. Chytáno feeder + položená ⇒ masňáky a rousňáci = výsledek jeden kapřík dorostenec lysec a asi 10 cejnů. Celkem super lov až na to, že začalo pršet. Zítra hurá na ně!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 ve 21:22® Řízek
- Datum lovu: 1.5.08 | Revír: reka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem udelal svuj novy osobacek.Potocak 41 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 ve 20:18® Kuba V.
- Datum lovu: 1.5.08 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Muškaření
Dnešní chytačka cca na 3 hodinky. Ryby aktivní, sbíraly jen jsem se nemohl nějak trefit do mouchy
konečný stav je menší Tloušť, jeden 40± vypnutý, Cejn ±30 a jedna Ouklejka. Na dalším místě jsem pozoroval větší ataky na hladině ovšem zamotala se mi udice a když jsem konečně převázal sjížděli vodáci prorvali nějaký bordel, který následně plaval na hladině:( Ryby jsem nefotil pouze proplouvající Ondatru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 v 19:42® Piranha
- Datum lovu: 1.5. | Revír: Karasí zatoka | Způsob lovu: Plavaná
tad dneska po domaci práci zaslouzenej oddych na mim flíčku.Celkem chyceno 38 karasů a 18 jelcu.Jeden ultramega holdegron mi to upalil.nemel jsem absolutni sanci.petadvacitka zvonila jen 15 sekun a pak to vzal po prou na ricce cca 6m siroky a konecna…prásk a byl v tahu i se spalavkem.Na fotce je videt jak stoji s ostatnimi kapry u vytoku.Doslova jsem si ho vybralk a dal mu zizalku pred hubu.Necekal dlouho a mel to.Odhad?80+ Po 30 minutach mi to rozjel dalsi krasavec mistni vody odhad 60+ a to samy i se splavkem.Tenhle to vzal tak razantne ze nez jsem stacil vic povolit tak trhal.Kdyz se chyta 1,5m od brehu je to hukot. Priste se vyzbrojim snurou kaprarskou a baitrunerem. Karasi vetsina 30+ a par i 40+ jinak jelci do 30, ale paradicka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 v 18:30® Vlaštovka
- Datum lovu: 1.5 | Revír: 441 005 | Způsob lovu: Kaprařina
Dneska políčená na kapry, ale kaprum ještě kukuřice moc nejede… Ale vynahradil mi to pořádnej perlín 35cm, kterýho sem chytil z hladiny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 v 18:27® Alov
- Datum lovu: 1.5.2008 | Revír: položená
Tak dnes shodou náhod při balení. Stahoval jsem prut nahozený na kuku foukačku medovou a tenhle 62 cm dlouhý fešák si na to vyšlápl
Už se nemůžu dočkat června
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 v 17:55® Leonardo
- Způsob lovu: Plavaná
a ještě duhák 33cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 v 17:54® Leonardo
- Datum lovu: 1.5. | Způsob lovu: Plavaná
dneska tečkovaní brali vítečně:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 v 17:24® Raf
- Datum lovu: 24.4.2008 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Feeder
Brácha nachytal krásné parmy a podoustve. Já tento den ani nenahodil. U řeky byla krásná jarní atmosféra, tak jsem spíš mačkal spoušť.
Fotil jsem špičkovou zrcadlovkou Nikon D300 zapůjčenou z www.shop-nikon.cz Další fotky případně naleznete v mé fotogalerii na chytej: www.chytej.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 v 17:11® Raf
- Datum lovu: 26.4.2008 | Revír: Kocába 1 | Způsob lovu: Přívlač
Celý den jsem bloumal okolo Kocáby. Nejdříve jsem měl možnost sledovat pstruhovou vodu zamořenou kaprama a tlouštěma, poté jsem se dostal mezi pstruhy a malebné pastviny a tramské osady. Až jednou dostanu úchylný nápad mít chatu – chci ji mít tady. Občas jsem chytil i nějakou tu rybu. Bylo jich okolo deseti, mezi kterými převládali duháci.
Fotil jsem špičkovou zrcadlovkou Nikon D300 zapůjčenou z www.shop-nikon.cz. Další fotky případně naleznete v mé fotogalerii na chytej: www.chytej.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. dubna 2008 ve 23:21® 4est
- Datum lovu: 30.4.2008 | Způsob lovu: Feeder
Dneska to na Vltavě celkem šlo..akorát bylo moc vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. dubna 2008 ve 22:06® ladasm
- Datum lovu: 04/2008 | Revír: pád
dorostenec 105cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. dubna 2008 v 11:48® LojzaRybka
- Způsob lovu: Plavaná
byl jsem se kouknout na bráchu jestli berou,a zjistil jsem že jemu jo
a já nic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. dubna 2008 v 11:19® Alfons
-
nějak to blbne, fakt
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. dubna 2008 v 11:17® Alfons
- Datum lovu: 29.4. | Revír: Potok
A ještě dvě s trojhákem:-'
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. dubna 2008 v 11:14® Alfons
- Datum lovu: 29.4. | Revír: PotokKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.