Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 3. května 2008 ve 13:01® Mirus
Mirus
Datum lovu: 3.5.2008 | Revír: Bor. rybník ( soukromý ) | Způsob lovu: Feeder

Dneska dopoledne poprvé na rybníku … docela to ušlo :-) jeden karasek a kapřík 50cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17927.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17928.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17929.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 3. května 2008 v 11:23® Leonardo
    Leonardo
    Datum lovu: 2.5. | Způsob lovu: Klasická položená

šli jsme na úhoře a chytl jsem 3 malé úhoře kolem 50 cm a jednoho cejna na feeder.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17924.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17925.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17926.jpg
      Sobota 3. května 2008 v 10:33® Zauwi
      Zauwi
      Datum lovu: 2.5.2008 | Způsob lovu: Muškaření

Včera opět na řece, ryby vůbec nechtěly spolupracovat…na­konec jsem si podstivě vyházel kolem deseti potočáků, velikost nestála za nic…třeba příště:->

Pátek 2. května 2008 ve 23:24® hecht
        hecht
        Datum lovu: 2.5.2008 | Revír: nerevír | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes na jednom brčálníčku prubnul přívlač. To co jsem si zde před pár lety vysadil se nechalo přelstít až skoro za tmy. Nejdřív 56 cm a za 5 minut ta z fotky 72cm. Fotka odpovídá tmě a dešti.Zkouška nového nářadí dopadla na výbornou. DaMe na to že ten prut má označení Light, tak se s ní moc nepáral.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17922.jpg
          Pátek 2. května 2008 ve 22:45® Salmo
          Salmo
          Datum lovu: 2.5. | Revír: Jihlava 13 | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska celodenní plavačka na řece,fišek se povedlo požehnaně ale samý mikro velikosti.Za zmínku stojí snad můj tloušťák 46 cm a schwárův lipan odhadem 25 cm,jinak chyceno asi 5 drůhů ryb + zkřížené „cejnoplocice“ apod. :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17919.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17920.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17921.jpg
            Pátek 2. května 2008 v 19:14® Sander
            Sander
            Datum lovu: 2.5.2008 | Revír: Malý, pstruhový

Žehlírna na mouchu, převážně okounů a tloušťů. Večer ještě plavačka, asi milionpět tlouštíků, až na jednoho vše do 30cm. Ten jeden byl na mou výbavu až moc velký, nedostal jsem ho.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17917.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17918.jpg
              Pátek 2. května 2008 v 18:58® LojzaRybka
              LojzaRybka
              Revír: ohře

tak takhle se teď před bouřkou líhli jepky:-O

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17915.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17916.jpg
                Pátek 2. května 2008 v 18:08® Tomash
                Tomash
                Datum lovu: 2.4.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Oproti včerejšku byl dnešek hodně slaboučkej. Chyceno do deseti čudel, kámoš dwarf lapnul jednoho lepšího jesena 40 – 45cm. Na první fotce můj včerejší padesátník :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17913.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17914.jpg
                  Pátek 2. května 2008 ve 13:14® ART
                  ART
                  Revír: pecák | Způsob lovu: Feeder

dneska to byla nádhera na místnim rybníku na feeder 14 návazec pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17910.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17911.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17912.jpg
                    Pátek 2. května 2008 ve 12:59profil byl smazán
                    Datum lovu: 1.5. | Revír: kraskov

no včera na Kraskovským rybníku se strýcem..on na feeder 17 kapříků 25cm± a jednoho cejnka..já na plavanou 20 kapříků 25cm± a jednoho 50cm a ten teď zkouší mrazák, k tomu jako bonus dvě super plotice…jinak chytáno na žížalky,masňáky a na kukřici.nic jinýho nechtěli:-93;

Pátek 2. května 2008 v 11:36® Zauwi
                      Zauwi
                      Datum lovu: 1.5.2008 | Způsob lovu: Muškaření

Včerejší mušení s Jarrynem a Padisem na řece dopadlo na výbornou, podíval jsem se na nový místa, pár rybek jsme taky pochytali,počasí bylo výtečný,…prostě paráda:)

Pátek 2. května 2008 v 11:30® merysek007
                        merysek007

vyrazili jsme na dravce a byli jsme uspěšní,asi 10 candátů do 50cm a můj okoun 35cm:-P ;-) ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17907.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17908.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17909.jpg
                          Čtvrtek 1. května 2008 ve 23:55® cormoran
                          cormoran
                          Datum lovu: 1. 5. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Klasická položená

Než se setmělo, pokoušel jsem amury a ze 2 záběrů 1 proměněný. Jakmile padla tma, namotal jsem na háček rousnici a zkoušel úhoře. Jeden školák se povedl, jinak spousta kapříků…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17905.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17906.jpg
                            Čtvrtek 1. května 2008 ve 22:36® Tomash
                            Tomash
                            Datum lovu: 1.4.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem se vrátil od soutoku. Bylo to tam celkem fajn. Dlouhej pokec s Bluesharkem – je to fajn kluk, budoucí společný chytačky jsou skoro hotovou věcí :-) Teď k rybám, dwarf(parťák) chytil dva kapříky + několik plotic a karasů – přesnej počet bych kecal. Já plotice, perlíny, miniokyše, většího cejna 40cm+ a super tlouště 50cm – foto bude zítra, bo jsem teď línej + pěkná a těžká ryba povozena, ale vyháknuta po cca 2 minutkách. Podtrženo a sečteno, zítra ráno jdeme znovu! :-)

Čtvrtek 1. května 2008 ve 21:47® Rybar211
                              Rybar211
                              Datum lovu: 1.5.2008 | Revír: Svratak 4 | Způsob lovu: Feeder

Dneska ráno už na pátou s kamarádem na řece. Chytáno feeder + položená ⇒ masňáky a rousňáci = výsledek jeden kapřík dorostenec lysec a asi 10 cejnů. Celkem super lov až na to, že začalo pršet. Zítra hurá na ně!;-)

Čtvrtek 1. května 2008 ve 21:22® Řízek
                                Řízek
                                Datum lovu: 1.5.08 | Revír: reka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem udelal svuj novy osobacek.Potocak 41 cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17901.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17902.jpg
                                  Čtvrtek 1. května 2008 ve 20:18® Kuba V.
                                  Datum lovu: 1.5.08 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Muškaření

Dnešní chytačka cca na 3 hodinky. Ryby aktivní, sbíraly jen jsem se nemohl nějak trefit do mouchy :-) konečný stav je menší Tloušť, jeden 40± vypnutý, Cejn ±30 a jedna Ouklejka. Na dalším místě jsem pozoroval větší ataky na hladině ovšem zamotala se mi udice a když jsem konečně převázal sjížděli vodáci prorvali nějaký bordel, který následně plaval na hladině:( Ryby jsem nefotil pouze proplouvající Ondatru.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17892.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17891.jpg
                                    Čtvrtek 1. května 2008 v 19:42® Piranha
                                    Piranha
                                    Datum lovu: 1.5. | Revír: Karasí zatoka | Způsob lovu: Plavaná

tad dneska po domaci práci zaslouzenej oddych na mim flíčku.Celkem chyceno 38 karasů a 18 jelcu.Jeden ultramega holdegron mi to upalil.nemel jsem absolutni sanci.petadvacitka zvonila jen 15 sekun a pak to vzal po prou na ricce cca 6m siroky a konecna…prásk a byl v tahu i se spalavkem.Na fotce je videt jak stoji s ostatnimi kapry u vytoku.Doslova jsem si ho vybralk a dal mu zizalku pred hubu.Necekal dlouho a mel to.Odhad?80+ Po 30 minutach mi to rozjel dalsi krasavec mistni vody odhad 60+ a to samy i se splavkem.Tenhle to vzal tak razantne ze nez jsem stacil vic povolit tak trhal.Kdyz se chyta 1,5m od brehu je to hukot. Priste se vyzbrojim snurou kaprarskou a baitrunerem. Karasi vetsina 30+ a par i 40+ jinak jelci do 30, ale paradicka.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17888.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17889.jpg
                                      Čtvrtek 1. května 2008 v 18:30® Vlaštovka
                                      Vlaštovka
                                      Datum lovu: 1.5 | Revír: 441 005 | Způsob lovu: Kaprařina

Dneska políčená na kapry, ale kaprum ještě kukuřice moc nejede… Ale vynahradil mi to pořádnej perlín 35cm, kterýho sem chytil z hladiny.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17885.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17886.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17887.jpg
                                        Čtvrtek 1. května 2008 v 18:27® Alov
                                        Alov
                                        Datum lovu: 1.5.2008 | Revír: položená

Tak dnes shodou náhod při balení. Stahoval jsem prut nahozený na kuku foukačku medovou a tenhle 62 cm dlouhý fešák si na to vyšlápl :-) Už se nemůžu dočkat června :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17884.jpg
                                          Čtvrtek 1. května 2008 v 17:55® Leonardo
                                          Leonardo
                                          Způsob lovu: Plavaná

a ještě duhák 33cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17883.jpg
                                            Čtvrtek 1. května 2008 v 17:54® Leonardo
                                            Leonardo
                                            Datum lovu: 1.5. | Způsob lovu: Plavaná

dneska tečkovaní brali vítečně:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17880.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17881.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17882.jpg
                                              Čtvrtek 1. května 2008 v 17:24® Raf
                                              Raf
                                              Datum lovu: 24.4.2008 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Feeder

Brácha nachytal krásné parmy a podoustve. Já tento den ani nenahodil. U řeky byla krásná jarní atmosféra, tak jsem spíš mačkal spoušť.

Fotil jsem špičkovou zrcadlovkou Nikon D300 zapůjčenou z www.shop-nikon.cz Další fotky případně naleznete v mé fotogalerii na chytej: www.chytej.cz

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17877.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17878.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17879.jpg
                                                Čtvrtek 1. května 2008 v 17:11® Raf
                                                Raf
                                                Datum lovu: 26.4.2008 | Revír: Kocába 1 | Způsob lovu: Přívlač

Celý den jsem bloumal okolo Kocáby. Nejdříve jsem měl možnost sledovat pstruhovou vodu zamořenou kaprama a tlouštěma, poté jsem se dostal mezi pstruhy a malebné pastviny a tramské osady. Až jednou dostanu úchylný nápad mít chatu – chci ji mít tady. Občas jsem chytil i nějakou tu rybu. Bylo jich okolo deseti, mezi kterými převládali duháci.

Fotil jsem špičkovou zrcadlovkou Nikon D300 zapůjčenou z www.shop-nikon.cz. Další fotky případně naleznete v mé fotogalerii na chytej: www.chytej.cz

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17874.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17875.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17876.jpg
                                                  Středa 30. dubna 2008 ve 23:21® 4est
                                                  Datum lovu: 30.4.2008 | Způsob lovu: Feeder

Dneska to na Vltavě celkem šlo..akorát bylo moc vody.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17872.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17873.jpg
                                                    Středa 30. dubna 2008 ve 22:06® ladasm
                                                    ladasm
                                                    Datum lovu: 04/2008 | Revír: pád

dorostenec 105cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17870.jpg
                                                      Středa 30. dubna 2008 v 11:48® LojzaRybka
                                                      LojzaRybka
                                                      Způsob lovu: Plavaná

byl jsem se kouknout na bráchu jestli berou,a zjistil jsem že jemu jo:-(( a já nic:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17865.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17866.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17867.jpg
                                                        Středa 30. dubna 2008 v 11:19® Alfons

nějak to blbne, fakt8-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17864.jpg
                                                          Středa 30. dubna 2008 v 11:17® Alfons
                                                          Datum lovu: 29.4. | Revír: Potok

A ještě dvě s trojhákem:-'

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17862.jpg
                                                            Středa 30. dubna 2008 v 11:14® Alfons
                                                            Datum lovu: 29.4. | Revír: Potok
                                                            :-93;
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17860.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17861.jpg