Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 3. května 2008 ve 21:06® Řízek
- Datum lovu: 3.5.08 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 3. května 2008 ve 20:58® Řízek
- Datum lovu: 3.5.08 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes na Berounce a ryby byly pri chuti.Chytil jsem 9 kapru a nejvetsi mel 45cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. května 2008 ve 20:00® standat12
- Datum lovu: 3.5.2008 | Revír: morava11
Dnešní chytačka na boule chyceno několik kaprů okolo 70 největší 8 kg a amur 5.5 kg
vše plave dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. května 2008 v 19:38® schwara
- Datum lovu: 3.5.2008 | Revír: Jihlava 13A - Borovinka | Způsob lovu: Klasická položená
Celou dobu to popotahovali cejnci, ale seknout se nechal jenom jeden. Jinak kámošovi přišel krásnej záběr od amura na rohlík na hladinu. Bohužel pozdě zasekl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. května 2008 ve 14:43® Kubah
- Datum lovu: 3.5.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Dneska od rána do oběda rybačka na řece, rybky dnes moc nespolupracovaly, chycen jen 1 kapřík kolem 40 cm na rohlík z kleští a jeden cejn stejné velikosti na rousnici.Oba si plavou dál…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. května 2008 ve 13:14® Scanix
- Datum lovu: 3.5.2008 | Revír: jihočeský P | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se s prateli trapil, pstrouzci moc nechteli, stiky take ne, nakonec se caplo par okounku, utrhl se duhon 60 a me to u brehu nedobral jeden 50. Na zaver jsem si chytil letosniho prvniho candatka a bylo pekne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. května 2008 ve 13:01® Mirus
- Datum lovu: 3.5.2008 | Revír: Bor. rybník ( soukromý ) | Způsob lovu: Feeder
Dneska dopoledne poprvé na rybníku … docela to ušlo
jeden karasek a kapřík 50cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. května 2008 v 11:23® Leonardo
- Datum lovu: 2.5. | Způsob lovu: Klasická položená
šli jsme na úhoře a chytl jsem 3 malé úhoře kolem 50 cm a jednoho cejna na feeder.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. května 2008 v 10:33® Zauwi
- Datum lovu: 2.5.2008 | Způsob lovu: Muškaření
Včera opět na řece, ryby vůbec nechtěly spolupracovat…nakonec jsem si podstivě vyházel kolem deseti potočáků, velikost nestála za nic…třeba příště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 ve 23:24® hecht
- Datum lovu: 2.5.2008 | Revír: nerevír | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem dnes na jednom brčálníčku prubnul přívlač. To co jsem si zde před pár lety vysadil se nechalo přelstít až skoro za tmy. Nejdřív 56 cm a za 5 minut ta z fotky 72cm. Fotka odpovídá tmě a dešti.Zkouška nového nářadí dopadla na výbornou. DaMe na to že ten prut má označení Light, tak se s ní moc nepáral.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 ve 22:45® Salmo
- Datum lovu: 2.5. | Revír: Jihlava 13 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska celodenní plavačka na řece,fišek se povedlo požehnaně ale samý mikro velikosti.Za zmínku stojí snad můj tloušťák 46 cm a schwárův lipan odhadem 25 cm,jinak chyceno asi 5 drůhů ryb + zkřížené „cejnoplocice“ apod.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 v 19:14® Sander
- Datum lovu: 2.5.2008 | Revír: Malý, pstruhový
Žehlírna na mouchu, převážně okounů a tloušťů. Večer ještě plavačka, asi milionpět tlouštíků, až na jednoho vše do 30cm. Ten jeden byl na mou výbavu až moc velký, nedostal jsem ho.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 v 18:58® LojzaRybka
- Revír: ohře
tak takhle se teď před bouřkou líhli jepky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 v 18:08® Tomash
- Datum lovu: 2.4.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Oproti včerejšku byl dnešek hodně slaboučkej. Chyceno do deseti čudel, kámoš dwarf lapnul jednoho lepšího jesena 40 – 45cm. Na první fotce můj včerejší padesátník
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 ve 13:14® ART
- Revír: pecák | Způsob lovu: Feeder
dneska to byla nádhera na místnim rybníku na feeder 14 návazec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 ve 12:59profil byl smazán
- Datum lovu: 1.5. | Revír: kraskov
no včera na Kraskovským rybníku se strýcem..on na feeder 17 kapříků 25cm± a jednoho cejnka..já na plavanou 20 kapříků 25cm± a jednoho 50cm a ten teď zkouší mrazák, k tomu jako bonus dvě super plotice…jinak chytáno na žížalky,masňáky a na kukřici.nic jinýho nechtěli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 v 11:36® Zauwi
- Datum lovu: 1.5.2008 | Způsob lovu: Muškaření
Včerejší mušení s Jarrynem a Padisem na řece dopadlo na výbornou, podíval jsem se na nový místa, pár rybek jsme taky pochytali,počasí bylo výtečný,…prostě paráda:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2008 v 11:30® merysek007
-
vyrazili jsme na dravce a byli jsme uspěšní,asi 10 candátů do 50cm a můj okoun 35cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 ve 23:55® cormoran
- Datum lovu: 1. 5. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Klasická položená
Než se setmělo, pokoušel jsem amury a ze 2 záběrů 1 proměněný. Jakmile padla tma, namotal jsem na háček rousnici a zkoušel úhoře. Jeden školák se povedl, jinak spousta kapříků…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 ve 22:36® Tomash
- Datum lovu: 1.4.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem se vrátil od soutoku. Bylo to tam celkem fajn. Dlouhej pokec s Bluesharkem – je to fajn kluk, budoucí společný chytačky jsou skoro hotovou věcí
Teď k rybám, dwarf(parťák) chytil dva kapříky + několik plotic a karasů – přesnej počet bych kecal. Já plotice, perlíny, miniokyše, většího cejna 40cm+ a super tlouště 50cm – foto bude zítra, bo jsem teď línej + pěkná a těžká ryba povozena, ale vyháknuta po cca 2 minutkách. Podtrženo a sečteno, zítra ráno jdeme znovu!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 ve 21:47® Rybar211
- Datum lovu: 1.5.2008 | Revír: Svratak 4 | Způsob lovu: Feeder
Dneska ráno už na pátou s kamarádem na řece. Chytáno feeder + položená ⇒ masňáky a rousňáci = výsledek jeden kapřík dorostenec lysec a asi 10 cejnů. Celkem super lov až na to, že začalo pršet. Zítra hurá na ně!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 ve 21:22® Řízek
- Datum lovu: 1.5.08 | Revír: reka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem udelal svuj novy osobacek.Potocak 41 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 ve 20:18® Kuba V.
- Datum lovu: 1.5.08 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Muškaření
Dnešní chytačka cca na 3 hodinky. Ryby aktivní, sbíraly jen jsem se nemohl nějak trefit do mouchy
konečný stav je menší Tloušť, jeden 40± vypnutý, Cejn ±30 a jedna Ouklejka. Na dalším místě jsem pozoroval větší ataky na hladině ovšem zamotala se mi udice a když jsem konečně převázal sjížděli vodáci prorvali nějaký bordel, který následně plaval na hladině:( Ryby jsem nefotil pouze proplouvající Ondatru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 v 19:42® Piranha
- Datum lovu: 1.5. | Revír: Karasí zatoka | Způsob lovu: Plavaná
tad dneska po domaci práci zaslouzenej oddych na mim flíčku.Celkem chyceno 38 karasů a 18 jelcu.Jeden ultramega holdegron mi to upalil.nemel jsem absolutni sanci.petadvacitka zvonila jen 15 sekun a pak to vzal po prou na ricce cca 6m siroky a konecna…prásk a byl v tahu i se spalavkem.Na fotce je videt jak stoji s ostatnimi kapry u vytoku.Doslova jsem si ho vybralk a dal mu zizalku pred hubu.Necekal dlouho a mel to.Odhad?80+ Po 30 minutach mi to rozjel dalsi krasavec mistni vody odhad 60+ a to samy i se splavkem.Tenhle to vzal tak razantne ze nez jsem stacil vic povolit tak trhal.Kdyz se chyta 1,5m od brehu je to hukot. Priste se vyzbrojim snurou kaprarskou a baitrunerem. Karasi vetsina 30+ a par i 40+ jinak jelci do 30, ale paradicka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 v 18:30® Vlaštovka
- Datum lovu: 1.5 | Revír: 441 005 | Způsob lovu: Kaprařina
Dneska políčená na kapry, ale kaprum ještě kukuřice moc nejede… Ale vynahradil mi to pořádnej perlín 35cm, kterýho sem chytil z hladiny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 v 18:27® Alov
- Datum lovu: 1.5.2008 | Revír: položená
Tak dnes shodou náhod při balení. Stahoval jsem prut nahozený na kuku foukačku medovou a tenhle 62 cm dlouhý fešák si na to vyšlápl
Už se nemůžu dočkat června
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 v 17:55® Leonardo
- Způsob lovu: Plavaná
a ještě duhák 33cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 v 17:54® Leonardo
- Datum lovu: 1.5. | Způsob lovu: Plavaná
dneska tečkovaní brali vítečně:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 v 17:24® Raf
- Datum lovu: 24.4.2008 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Feeder
Brácha nachytal krásné parmy a podoustve. Já tento den ani nenahodil. U řeky byla krásná jarní atmosféra, tak jsem spíš mačkal spoušť.
Fotil jsem špičkovou zrcadlovkou Nikon D300 zapůjčenou z www.shop-nikon.cz Další fotky případně naleznete v mé fotogalerii na chytej: www.chytej.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. května 2008 v 17:11® Raf
- Datum lovu: 26.4.2008 | Revír: Kocába 1 | Způsob lovu: Přívlač
Celý den jsem bloumal okolo Kocáby. Nejdříve jsem měl možnost sledovat pstruhovou vodu zamořenou kaprama a tlouštěma, poté jsem se dostal mezi pstruhy a malebné pastviny a tramské osady. Až jednou dostanu úchylný nápad mít chatu – chci ji mít tady. Občas jsem chytil i nějakou tu rybu. Bylo jich okolo deseti, mezi kterými převládali duháci.
Fotil jsem špičkovou zrcadlovkou Nikon D300 zapůjčenou z www.shop-nikon.cz. Další fotky případně naleznete v mé fotogalerii na chytej: www.chytej.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.