Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 27. dubna 2008 v 15:12® Kubah
Datum lovu: 27.4. 2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Od rána do oběda chytačka na Sázavě, na feeder lapeno 6 cejnů a 2 plotice. Na půlku rousnice mi zabral pěkný tloušt, kterému do 50 moc nechybělo ale kousek od podběráku se vyvlíknul :-/

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 27. dubna 2008 ve 12:36® ART
    ART
    Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Feeder

dneska to slo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17781.jpg
      Neděle 27. dubna 2008 ve 12:07® pipa
      pipa
      Datum lovu: 27.4.08 | Revír: labe

dnes bezrybka… vše promarněno… :-(( ((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17779.jpg
        Sobota 26. dubna 2008 ve 20:09® Piranha
        Piranha

Tak dneska jeste jednou odpoledne jako Kája (Kazan), na svem mistecku.Dnes malicko ve znameni smuly, uteklo mi celkem 25 ryb z toho 6 kapru tech pres 50 a jeden opravdu kousek odhadem mezi 70 a 80, zkratka na rece 5 m siroky to jde velmi tezce vzal to po proudu a zdarec.JHinak na breh se ukazalo 40 ryb vesmes karas, kaprici, okoun a cejni s ploticema a jelci.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17771.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17772.jpg
          Sobota 26. dubna 2008 v 19:15® Vlaštovka
          Vlaštovka
          Datum lovu: 26.4 | Revír: 441 005 | Způsob lovu: Feeder

Dneska první výjížďka na Matyldu, a svatej Petr řekl: dnes opravdu NE… Tři hodiny tam dávaly s tatrovka nějaký roury a ryby odjely neznámo kam… Až k večeru se vrátily a zabral mi kapřík cca 45 na červíky ale u břehu hodil hezkou otočku a byl zpátky ve svim živlu… Tak první letošní bezrybka :-)

Sobota 26. dubna 2008 v 18:52® Kazan
            Datum lovu: 26.4.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

Tak ještě odpoledne na tlouštích,(ten­tokrát již i s náhradními baterkami:-)) ) za zmínku stojí jen 47mička

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17770.jpg
              Sobota 26. dubna 2008 ve 12:38profil byl smazán
              Datum lovu: 26.4. | Revír: Nový rybník | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes závody na rybníku…dopadl jsme jaktakž dobře…vytáhl jsem si jednoho kapříka 43…2 poločas už nikdo nic..jinak kapr zabral 10sekund po náhozu.asi měl po zimě hlad jinak foto není

Sobota 26. dubna 2008 v 11:40® Kazan
                Datum lovu: 26.4.2008 | Revír: Labe

Jeden, od vlasce osvobozený kačer (ve spolupráci s Piranhou). Fotoúlovek ládujícího se bobra. Já pár tloušťů a jesenů. Nej. 50cm tloušťak. Baterky z foťáku vyplácány na bobra a Piranhu, takže fiška zvěčněna není.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17762.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17763.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17764.jpg
                  Sobota 26. dubna 2008 v 11:33® Kazan
                  Datum lovu: 26.4.2008 | Revír: Labe

Některé věci by si člověk neměl nechat ujít, jako třeba mušící Piranhu. Měl chudák smůlu, po Labi zas plavala spousta pěny.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17761.jpg
                    Sobota 26. dubna 2008 v 9:46® merysek007
                    merysek007
                    Datum lovu: 2.srpna 2007 | Revír: Ostrov nad Oslavou | Způsob lovu: Feeder

Naše výprava na prehradu do Ostrova nad Oslavou;-) ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17758.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17759.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17760.jpg
                      Sobota 26. dubna 2008 v 9:14® lukys
                      lukys
                      Datum lovu: 26.4. 2008 | Revír: VČ | Způsob lovu: Plavaná

letos poprvý na fiškách, ven se kouklo pár cejnků 30–45 cm, vše na červíky.

Pátek 25. dubna 2008 ve 20:20® BlueShark
                        BlueShark
                        Datum lovu: 24.4.2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

Bolen patří kamarádovi Foks01 a můj tloušť 48cm. Ryb bylo více, ale tyhle fotečky jsou nej pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17755.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17756.jpg
                          Pátek 25. dubna 2008 v 16:23® Piranha
                          Piranha
                          Datum lovu: 24.4.2008 | Revír: 4????? | Způsob lovu: Plavaná

Ryby mne proste miluji a jdou ke mne Jinak peknej den a rybarina. 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17752.jpg
                            Pátek 25. dubna 2008 v 11:16® Holajz2
                            Datum lovu: 20.4.2008 | Revír: 473xxx | Způsob lovu: Muškaření

S Peťanem výprava za pstruhy dopadla nad očekávání. Oba jsme si zvedli osobáčky, Petr u potočáka na 40 cm a já u duháka na 43 cm. Na dvanáctku vlasec čtvrthodinový souboj. Udělali jsme parádní společnou fotku obou ryb.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17750.jpg
                              Pátek 25. dubna 2008 v 8:08® Alfons
                              Datum lovu: 23.4.08 | Revír: Zábrdka
                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                              foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17746.jpg
                                Čtvrtek 24. dubna 2008 ve 21:50® cormoran
                                cormoran
                                Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17744.jpg
                                  Čtvrtek 24. dubna 2008 ve 21:48® cormoran
                                  cormoran
                                  Datum lovu: 24. 2. 2008 | Revír: 441003 | Způsob lovu: Muškaření

Kapříci už mě nebaví, proto dneska trocha muškaření. Celkové skore 10 plotic a 8 perlínů.:-)

Čtvrtek 24. dubna 2008 v 19:28® Kubah

Dneska po škole lapačka na Sázavě, na hnojáčky lapeno 7 ryb- ve složení plotice,kapr,cej­n,tloušt. Počasí super, pěkný lov:-)

Čtvrtek 24. dubna 2008 v 19:25® Kublaj
                                      Kublaj
                                      Datum lovu: 24.4.2008 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření

Po dlouhé době jsem vzal mušák na procházku kolem vody. Celkem sem lapil cca 5 bolenů do 25cm a pár tlouštíků nevalné velikosti.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17736.jpg
                                        Čtvrtek 24. dubna 2008 v 15:54® skwor
                                        skwor

Počasí jak v létě, akorát rybám se moc spolupracovat nechtělo. Nakonec jsem si kromě jiného povodil i menšího kapříka. PS: Fotka snad bude lepší než minule…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17733.jpg
                                          Čtvrtek 24. dubna 2008 v 8:35® monaster
                                          monaster
                                          Datum lovu: 23.04.08 | Revír: 441001-Střížák | Způsob lovu: Feeder

dnes po práci a povinnostech na dvě hodinky na Střížáku. brát začaly až k večeru. během chvilky 2× karas 35cm. kolegové vedle k tomu několik pionýrů kapříků.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17732.jpg
                                            Středa 23. dubna 2008 ve 21:57® Raf
                                            Raf
                                            Datum lovu: 16.4.-20.4.2008 | Revír: Vltava 28 a 29 | Způsob lovu: Přívlač

Ještě pár fotek ryb.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17729.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17730.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17731.jpg
                                              Středa 23. dubna 2008 ve 21:50® Raf
                                              Raf
                                              Datum lovu: 16.4.-20.4.2008 | Revír: Vltava 28 a 29 | Způsob lovu: Přívlač

Na zahájení pstruhové sezóny jsem se letos zdržel celých pět dní. Podmínky nebyly úplně ideální, ale přesto jsme nachytali s kamarády stovky ryb, mezi kterými dominoval Jirkův duhák 60 cm a potočák 38 cm, Milanův duhák 57 cm, Martinův bolen 60 cm a moji cejni 58 a 55 cm (férově uvláčen na plandavku chycenou za vnitřní stranu tlamy). Fotil jsem miniaturním Canonem IXUS 80 IS zapůjčeným z www.kanonak.cz . Nejen že se vejde do kapsy, ale dokonce tam o něm ani nevíte. Ještě k tomu má krásnou kresbu a je s přihlédnutím k ceně rychlý jako blesk.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17726.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17727.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17728.jpg
                                                Středa 23. dubna 2008 ve 21:00® cercer
                                                cercer
                                                Datum lovu: 23.4.2008 | Revír: Přívlač

Dneska celkem vydařený lov..za dvě hodinky několik pěkných duhoňů a potočáků..nej­větší 46cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17724.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17725.jpg
                                                  Středa 23. dubna 2008 ve 20:56® Leonardo
                                                  Leonardo
                                                  Datum lovu: před rokem

na splávek když jsem chytal ouklejky

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17723.jpg
                                                    Středa 23. dubna 2008 v 17:11® Leonardo
                                                    Leonardo
                                                    Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: na bojku

tohle je můj první sumík na rousňáky ze zahájení dravců, měl 57cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17720.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17721.jpg
                                                      Středa 23. dubna 2008 v 16:08® Mike
                                                      Mike
                                                      Datum lovu: 23.4.2008 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se byl podívat o přestávce (při škole) na Loučný. Chytil jsem si prvního lipana v životě a zrovna na přívlač. Spokojenost:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17719.jpg
                                                        Středa 23. dubna 2008 ve 12:40® osprey
                                                        osprey
                                                        Datum lovu: 18 a 20.4. 2008 - asi | Revír: pstruhovka, pidigumy

Neodolal jsem a též vyrazil zkontrolovat stav pstruhových revírů. Duháci by byli, jen nevysadili tak pěkně barevné jako loni, potočáci spíš menší, okoun a tloušť do sytosti, taky ježdík, perlín, cejn, candátek, pěkná zubatá mi to ukousla. Pokusil jsem se o pár fotek, ale moc mi to nešlo.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17718.jpg
                                                          Úterý 22. dubna 2008 ve 20:48® Kuba
                                                          Datum lovu: 22.4. 2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Tak pro zmenu po vcerejsi 1 rybce a 1 utrzenim wobleru dnes 1 rybka a 1 utrzeny wobler hornet barva :BT jediny rozdil je ze tenhel tloustik mel 34cm a potocak vcera 25 cm jinak stejny pro rybu :-) pro voblera :-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17702.jpg
                                                            Úterý 22. dubna 2008 ve 20:42® cormoran
                                                            cormoran
                                                            Datum lovu: 22. 3. 2008 | Revír: top secret | Způsob lovu: Plavaná

Po dlouhé době konečně pěkná rybačka. Ve čtyřech lidech se ven podívalo 84 kousků lína a cca 10 okounků, o které se zasloužil zejména lucio… Všechny zelenáče jsme přesadili do svazovky, jelikož by ve svém minulém domově asi dlouho nevydrželi…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17699.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17700.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17701.jpg