Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.432 příspěvků, z toho 18432 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 25. dubna 2008 v 19:20® BlueShark
BlueShark
Datum lovu: 24.4.2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

Bolen patří kamarádovi Foks01 a můj tloušť 48cm. Ryb bylo více, ale tyhle fotečky jsou nej pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17755.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17756.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 25. dubna 2008 v 15:23® Piranha
    Piranha
    Datum lovu: 24.4.2008 | Revír: 4????? | Způsob lovu: Plavaná

Ryby mne proste miluji a jdou ke mne Jinak peknej den a rybarina. 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17752.jpg
      Pátek 25. dubna 2008 v 10:16® Holajz2
      Datum lovu: 20.4.2008 | Revír: 473xxx | Způsob lovu: Muškaření

S Peťanem výprava za pstruhy dopadla nad očekávání. Oba jsme si zvedli osobáčky, Petr u potočáka na 40 cm a já u duháka na 43 cm. Na dvanáctku vlasec čtvrthodinový souboj. Udělali jsme parádní společnou fotku obou ryb.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17750.jpg
        Pátek 25. dubna 2008 v 7:08® Alfons
        Datum lovu: 23.4.08 | Revír: Zábrdka
        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
        foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17746.jpg
          Čtvrtek 24. dubna 2008 ve 20:50® cormoran
          cormoran
          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
          foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17744.jpg
            Čtvrtek 24. dubna 2008 ve 20:48® cormoran
            cormoran
            Datum lovu: 24. 2. 2008 | Revír: 441003 | Způsob lovu: Muškaření

Kapříci už mě nebaví, proto dneska trocha muškaření. Celkové skore 10 plotic a 8 perlínů.:-)

Čtvrtek 24. dubna 2008 v 18:28® Kubah

Dneska po škole lapačka na Sázavě, na hnojáčky lapeno 7 ryb- ve složení plotice,kapr,cej­n,tloušt. Počasí super, pěkný lov:-)

Čtvrtek 24. dubna 2008 v 18:25® Kublaj
                Kublaj
                Datum lovu: 24.4.2008 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření

Po dlouhé době jsem vzal mušák na procházku kolem vody. Celkem sem lapil cca 5 bolenů do 25cm a pár tlouštíků nevalné velikosti.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17736.jpg
                  Čtvrtek 24. dubna 2008 ve 14:54® skwor
                  skwor

Počasí jak v létě, akorát rybám se moc spolupracovat nechtělo. Nakonec jsem si kromě jiného povodil i menšího kapříka. PS: Fotka snad bude lepší než minule…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17733.jpg
                    Čtvrtek 24. dubna 2008 v 7:35® monaster
                    monaster
                    Datum lovu: 23.04.08 | Revír: 441001-Střížák | Způsob lovu: Feeder

dnes po práci a povinnostech na dvě hodinky na Střížáku. brát začaly až k večeru. během chvilky 2× karas 35cm. kolegové vedle k tomu několik pionýrů kapříků.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17732.jpg
                      Středa 23. dubna 2008 ve 20:57® Raf
                      Raf
                      Datum lovu: 16.4.-20.4.2008 | Revír: Vltava 28 a 29 | Způsob lovu: Přívlač

Ještě pár fotek ryb.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17729.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17730.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17731.jpg
                        Středa 23. dubna 2008 ve 20:50® Raf
                        Raf
                        Datum lovu: 16.4.-20.4.2008 | Revír: Vltava 28 a 29 | Způsob lovu: Přívlač

Na zahájení pstruhové sezóny jsem se letos zdržel celých pět dní. Podmínky nebyly úplně ideální, ale přesto jsme nachytali s kamarády stovky ryb, mezi kterými dominoval Jirkův duhák 60 cm a potočák 38 cm, Milanův duhák 57 cm, Martinův bolen 60 cm a moji cejni 58 a 55 cm (férově uvláčen na plandavku chycenou za vnitřní stranu tlamy). Fotil jsem miniaturním Canonem IXUS 80 IS zapůjčeným z www.kanonak.cz . Nejen že se vejde do kapsy, ale dokonce tam o něm ani nevíte. Ještě k tomu má krásnou kresbu a je s přihlédnutím k ceně rychlý jako blesk.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17726.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17727.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17728.jpg
                          Středa 23. dubna 2008 ve 20:00® cercer
                          cercer
                          Datum lovu: 23.4.2008 | Revír: Přívlač

Dneska celkem vydařený lov..za dvě hodinky několik pěkných duhoňů a potočáků..nej­větší 46cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17724.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17725.jpg
                            Středa 23. dubna 2008 v 19:56® Leonardo
                            Leonardo
                            Datum lovu: před rokem

na splávek když jsem chytal ouklejky

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17723.jpg
                              Středa 23. dubna 2008 v 16:11® Leonardo
                              Leonardo
                              Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: na bojku

tohle je můj první sumík na rousňáky ze zahájení dravců, měl 57cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17720.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17721.jpg
                                Středa 23. dubna 2008 v 15:08® Mike
                                Mike
                                Datum lovu: 23.4.2008 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se byl podívat o přestávce (při škole) na Loučný. Chytil jsem si prvního lipana v životě a zrovna na přívlač. Spokojenost:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17719.jpg
                                  Středa 23. dubna 2008 v 11:40® osprey
                                  osprey
                                  Datum lovu: 18 a 20.4. 2008 - asi | Revír: pstruhovka, pidigumy

Neodolal jsem a též vyrazil zkontrolovat stav pstruhových revírů. Duháci by byli, jen nevysadili tak pěkně barevné jako loni, potočáci spíš menší, okoun a tloušť do sytosti, taky ježdík, perlín, cejn, candátek, pěkná zubatá mi to ukousla. Pokusil jsem se o pár fotek, ale moc mi to nešlo.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17718.jpg
                                    Úterý 22. dubna 2008 v 19:48® Kuba
                                    Datum lovu: 22.4. 2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Tak pro zmenu po vcerejsi 1 rybce a 1 utrzenim wobleru dnes 1 rybka a 1 utrzeny wobler hornet barva :BT jediny rozdil je ze tenhel tloustik mel 34cm a potocak vcera 25 cm jinak stejny pro rybu :-) pro voblera :-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17702.jpg
                                      Úterý 22. dubna 2008 v 19:42® cormoran
                                      cormoran
                                      Datum lovu: 22. 3. 2008 | Revír: top secret | Způsob lovu: Plavaná

Po dlouhé době konečně pěkná rybačka. Ve čtyřech lidech se ven podívalo 84 kousků lína a cca 10 okounků, o které se zasloužil zejména lucio… Všechny zelenáče jsme přesadili do svazovky, jelikož by ve svém minulém domově asi dlouho nevydrželi…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17699.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17700.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17701.jpg
                                        Úterý 22. dubna 2008 v 19:33® VODA
                                        VODA
                                        Datum lovu: 22.408 | Revír: stoka plavana

Dnes na lovu s cormoranem komenikem lucioperkou krasna rybacka rybky prevezene na uslechtilou vodu dosazovani druhu celkem 84 kusu nejvetsi 30cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17696.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17697.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17698.jpg
                                          Úterý 22. dubna 2008 v 19:26® zlomiljsemprut
                                          zlomiljsemprut

Cestou z ryb na mě skočil:D TEn je co:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17695.jpg
                                            Úterý 22. dubna 2008 ve 13:14® Leonardo
                                            Leonardo
                                            Datum lovu: 9.3. | Revír: Jevišovka 1A

Poprvé jsem chytal na feeder, který jsem dostal k vánocům a odvděčil se mi první cejn tohoto roku a také první ryba na feeder.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17687.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17688.jpg
                                              Úterý 22. dubna 2008 v 9:06® Alfons
                                              Datum lovu: 21.4.08 | Revír: S. potok

Duháci byli již asi dost vybraní a popíchaní, tak jsem oproti zahájení nachytal mnohem více potočáků. 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17683.jpg
                                                Pondělí 21. dubna 2008 v 18:43® malej rybar

toto jsou moje zacatky je to u meho kamaada ktery ma rybnik o kolo peti hektaru takoihle kapriky a dalsi rybicky tam pestuje asy 20 let uz jeho tatinek se o to staral a ted to prebral on

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17672.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17673.jpg
                                                  Pondělí 21. dubna 2008 v 18:25® paccco
                                                  paccco
                                                  Datum lovu: 21.4.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska po hodně dlouhé době jsem se byl podívat na 3 hodinky na ryby. Za celou dobu jsem měl pouze jeden záběr a byl z toho kapřík 47 cm.Letos první, konečně jsem tu smůlu protrhl 9-) !! ( plave dál, teda alespoň doufám :-O ) Jinak obrovská nuda,měl jsem návštěvu a pěkně jsem si pokecal :-D :-D . Chytáno na kuku+červíky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17669.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17670.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17671.jpg
                                                    Pondělí 21. dubna 2008 v 18:00® kostnak
                                                    kostnak

.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17663.jpg
                                                      Pondělí 21. dubna 2008 v 17:57® kostnak
                                                      kostnak
                                                      Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

dnes isli jalce tmave i hlavate.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17661.jpg
                                                        Pondělí 21. dubna 2008 v 17:46® Kuba
                                                        Datum lovu: 21.4. 2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Tak sem na hoďku zašel na vltavu a chytil sme potočáka cca 25cm :-) , ale urval sem salmika hornet 4cm okoun 8-(

Pondělí 21. dubna 2008 v 17:38® Vlaštovka
                                                          Vlaštovka

Tak dneska hned po přijímačkách na benedikt, nic velkýho ale rybyk byly celkem zajímavý, chtil sem krásnýho lysečka asi 15cm a pěknýho cejna 35cm což je tady raritka a zrovna mi odešla baterka z foťáku :-(( , jinak kapří dorost do 39cm, už nevim jak mam přelstít toho většího… :-P , Ten lyseček na tý fotce byl celkem zajímavej…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17658.jpg
                                                            Pondělí 21. dubna 2008 ve 14:25® Leonardo
                                                            Leonardo
                                                            Datum lovu: 19.4. | Revír: plavaná

byl jsme zkusit štěstí se splávkem a červama na řeku a hcytl jsme tohoto duháka.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17657.jpg