Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.432 příspěvků, z toho 18432 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 21. dubna 2008 ve 13:59® Tomik
Tomik
Způsob lovu: Přívlač

Včera s přítelkyní na rybach a docela jí to šlo..teda jen to focení, chytal jsem já..:-)) )))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17653.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 21. dubna 2008 v 10:48® cormaxx
    cormaxx
    Datum lovu: 21.4.2008 | Způsob lovu: Plavaná

Tak původně jsem chtěl lapnout nějakýho okounka,ale nenašel jsem je.Tak jsem se bavil lovem plotiček.Nejdřív šly jen malinký,ale pak jsem našel hlubší místo a šly větší,25–32cm…celkem se ven podívalo něco přes 40 rybek:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17652.jpg
      Pondělí 21. dubna 2008 v 9:39® thundarr
      thundarr
      Datum lovu: 20.4.08 | Způsob lovu: Klasická položená

jeste ta fotka nějak nešla vložit

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17650.jpg
        Pondělí 21. dubna 2008 v 9:35® skwor
        skwor

Zima, vítr a vlny jak na Mušově, ale ryb bylo dost a některé matchku docela slušně ohnuly. Plotice jsou jako struhadla, takže jsem je pouštěl bez focení.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17647.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17648.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17649.jpg
          Pondělí 21. dubna 2008 v 9:32® thundarr
          thundarr
          Datum lovu: 20.4.2008 | Revír: Svazovka JM | Způsob lovu: Klasická položená

Půldenni chytačka byla dost hekticka … z počátku to bylo dost ubohé, pár kapříků kolem 30cm … pak to umřelo uplně … na boilie bez záběru cely den, nicméně po změně taktiky na krmitko přišly tížené uspechy … na fotce 44cm … vrácen vodě …

Pondělí 21. dubna 2008 v 9:26® thundarr
            thundarr
            Datum lovu: 19.4.2008 | Revír: Svratka 5 | Způsob lovu: Klasická položená

Návštěva brněnské přehrady celkem zklamala … jen asi pět cejnku … jeden proutek na Boilie uplně mrtvej… kolegovi se dařilo lépe.

Neděle 20. dubna 2008 ve 21:46® cormaxx
              cormaxx
              Datum lovu: 20.4.2008 | Revír: 441005/.. | Způsob lovu: Kaprařina

Dneska jsem si zase kapříka nepovodil:-(( Chytal jsem na kuličky.Ráno jsem viděl pár ryb sbírat z hladiny,tak jsem jednu nadlehčil.Celkem jsem měl 4–5 lehkých pípnutí:-D Táta měl jeden prut s krmelcem a foukačkou a na ten měl 4 krásný jízdy z nichž 3 proměnil.Byl to ale dorost 42–44cm.....Když jsem měl čas tak jsem si udělal menší obchůzku okolí a našel jsem spoustu zajímavých místeček:-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17644.jpg
                Neděle 20. dubna 2008 ve 20:10® adam
                adam
                Datum lovu: 20.4.2008 | Revír: JC reka,sumcarina

Konecne!!!uz mesic chytam sumce a prvni hned krasnej sumec 122cm!! zabral na rousnice v 20:00,snura,pod­vodni splavek,vsechno bylo!! takze pusinka a sel spokojene zpatky do reky…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17638.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17639.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17640.jpg
                  Neděle 20. dubna 2008 v 19:19® Drake
                  Revír: Jihlava 12 Feeder

Dneska jsem byl na rybách a musím se pochlubit chytil jsem za 2 hodiny 15 tloušťu ve velikosti 24 až 33 cm a všichni zabrali na dendrobenu+ 1 znko kukuřice prostě paráda přeji vám vším takovouhle krásnou rybařinu a Petrů zdar :-) :-) :-)

Neděle 20. dubna 2008 v 19:14® Uno
                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                    foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17635.jpg
                      Neděle 20. dubna 2008 v 18:54® rarach
                      Datum lovu: 20.4.2008 | Revír: přítok caddis river | Způsob lovu: Muškaření

Přestože mne uchvacoval moribundus, vyrazil jsem na jeden pstruhový přítok Agary, po pár minutách bác a už jsem si myslel na zvýšení osobáku potočáka, nakonec se z toho vyklubala tahle krasavice 58 cm, po pravdě vůbec mne to nemrzelo, bojovala opravdu dobře. Foto mobil + málo světla.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17634.jpg
                        Neděle 20. dubna 2008 v 16:31® Coturnix
                        Coturnix
                        Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření

Dnešní lov se vyvedl. Počasí sice nepřálo, zato rybky docela spolupracovaly. Přišlo se podívat několik Si, PO a krásně vybarvených lipanů.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17633.jpg
                          Neděle 20. dubna 2008 v 15:12® Riverperch
                          Riverperch
                          Datum lovu: 20.4. | Revír: feeder

Dneska poprvé s feedrem u vody a byli s toho 4 kapříci,nej 44 a okoun okolo 30cm vše na hnojáky.

Neděle 20. dubna 2008 ve 13:38® BlueShark
                            BlueShark
                            Datum lovu: 18.4.2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Klasická položená

Můj kamarád Kamil během 10ti minut dva zábéry a kapři 62 a 62.5cm. (Ústí nad Labem)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17631.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17632.jpg
                              Neděle 20. dubna 2008 ve 12:10® LojzaRybka
                              LojzaRybka
                              Způsob lovu: Feeder

jo a brácha dnes na rousnici potočáka:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17630.jpg
                                Neděle 20. dubna 2008 ve 12:09® LojzaRybka
                                LojzaRybka
                                Způsob lovu: Plavaná

tak jsem byl prubnout plavajdu,pstruzi nejdou protože je zakalená a velká voda,ale ryby jinak jdou:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17628.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17629.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17627.jpg
                                  Neděle 20. dubna 2008 v 11:21® Piranha
                                  Piranha
                                  Datum lovu: 20.4. | Revír: Bílina | Způsob lovu: Plavaná

Dneska na mim flíčku, ze zacatku to bylo slabota par jesenu, tloustu a proudniku a pak najely karasy krasny 35+ bylo jich asi 12, pak mi udelal radost kráááásnej línek s jizvou od zubaty mel taky 35 a finisoval to kaprik 46.Pekna chytajda a ten linek mi fakt udelal radost nechyt jsem ho min. 8 let

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17624.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17625.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17626.jpg
                                    Neděle 20. dubna 2008 v 10:18® Salmo
                                    Salmo

Hmm pěkný tak to já na zahájenou chytnul akorát tak otřes mozku a naraženiny po celým těle :-(( Vysekal jsem se v 60tce na kole cestou na pstruhovku,pruty i kolo byly naštěstí bez škrábnutí ale já to odnesl třídením pobytem v nemocnici a týdením zákazu vycházek takže mám po rybách na delší dobu.Doufám že masaři nevyplení naší vodu než budu fit :-D

Sobota 19. dubna 2008 ve 21:17® puch

Omlouvam se ,nak mi to blbne.Zahajeni sezony na oblibeny vode .Nakonec dva kapri 58 a 61 a jeden vetsi se vyhak.Nevite nekdo proc mi sem nejdou dat fotky?

Sobota 19. dubna 2008 ve 20:51® Kuba
                                        Datum lovu: 19.4. 2008 | Revír: Malše 4P | Způsob lovu: Přívlač

Tak sme z Doudlebanem vyrazili na Malši počasí bylo supr. Fišky zezačátku stávkovali ale nakonec braly pěkně můj duhak (34cm osobaček :-) vz foto), pak jeden okiš (kterej teda která byla plná jiker) a nejaky menší potočáky cca 15–25cm. Doudleban se snažil o jednu štičku co tam lovila ale nechtelo se ji ven nakonec vytah 2 tlouště něco přes 40cm a taky nejaky ty potočáky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17611.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17612.jpg
                                          Sobota 19. dubna 2008 ve 20:32® ART
                                          ART
                                          Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Feeder

Dneska silný vítr nedalo mi to a stejně jsem vyrazil na ty potvůrky ale zima byla silnější než vůle vidět rybu

Sobota 19. dubna 2008 v 19:52® BoBo-Falknow
                                            BoBo-Falknow
                                            Datum lovu: 16.4.2008 | Revír: Podkrušnohorský retušovaný pstruhový revír | Způsob lovu: Muškaření

Opožděný zápis ze zahájené – ačkoli je voda značně nad normálem, přesto se několik rybek podařilo a nedalo mi to nevyfotit si první rybku v roce, první dubletku a největšího potoka výpravy (38cm).

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17605.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17606.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17607.jpg
                                              Sobota 19. dubna 2008 v 17:31® pokypetr
                                              pokypetr
                                              Datum lovu: 17.dubna | Revír: 441003,splavek s zizalou

byl jsem s cormoranem na uhorich a on zase zadneho nechytl,ale zvitezil 4–1 na kaprech ja byl spokojen za uhorika(ryby vraceny vode):-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17596.jpg
                                                Sobota 19. dubna 2008 v 17:05® Ficak
                                                Ficak
                                                Datum lovu: 17.4.2008

Ahoj všem, už máme o jednoho člena u rybářů více,dcerka (2roky) je celá po tatínkovi.Petrův zdar.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17595.jpg
                                                  Sobota 19. dubna 2008 ve 12:00® Zauwi
                                                  Zauwi
                                                  Datum lovu: 18.4 | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření

Včera jsem byl po práci na 2 hodinky mušit..chyceno cca 20ks ryb ve složení PO a Li…první hod potočák 33cm(samozřejmě vrácen), vše na suchou:)

Sobota 19. dubna 2008 v 8:02® pokypetr
                                                    pokypetr
                                                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17585.jpg
                                                      Pátek 18. dubna 2008 ve 20:00® Kuba
                                                      Datum lovu: 18.4.08 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Tak konečně větší rybka na pstruhovce :-P tlouštík 36cm viz foto, a ještě jeden stejně velkej, po těch dvou okounech ve středu výrazné zlepšení. vše vráceno vodě!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17579.jpg
                                                        Pátek 18. dubna 2008 v 19:42® Ftmči
                                                        Ftmči
                                                        Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Teprve dnes jsem měl čas podat zde report ze zahájení a dnů po něm. Zahajení začínalo samozřejmě v 6:oo. Počasí katastrofální a ryby ve složení tloušť (jeden krasavec 47cm na jiga viz foto), okouni, jedna zubatá a jedna ukousnutá zubatá, to že jsem byl na pstruhovce bylo poznat pouze podle potočáčka asi tak 15cm. V podobném tlouštím duchu byl i včerejšek a dnešek, za zmínku stojí pouze tloušť 46cm na Horneta 2,5cm. Foceno kámíkovo telefonem. Vše bylo vráceno zpět.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17575.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17576.jpg
                                                          Pátek 18. dubna 2008 v 19:36® Sander
                                                          Sander
                                                          Datum lovu: 18.4.2008 | Způsob lovu: Muškaření

Dnes urvány jen dvě mušiny :-) Potočáků menších velikostí se nechala zlákat spousta.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17574.jpg
                                                            Pátek 18. dubna 2008 v 18:45® rarach
                                                            Revír: přítok caddis river | Způsob lovu: Muškaření

Dneska by to šlo.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17566.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17567.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17568.jpg