Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 22. dubna 2008 ve 20:33® VODA
VODA
Datum lovu: 22.408 | Revír: stoka plavana

Dnes na lovu s cormoranem komenikem lucioperkou krasna rybacka rybky prevezene na uslechtilou vodu dosazovani druhu celkem 84 kusu nejvetsi 30cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17696.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17697.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17698.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 22. dubna 2008 ve 20:26® zlomiljsemprut
    zlomiljsemprut

Cestou z ryb na mě skočil:D TEn je co:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17695.jpg
      Úterý 22. dubna 2008 ve 14:14® Leonardo
      Leonardo
      Datum lovu: 9.3. | Revír: Jevišovka 1A

Poprvé jsem chytal na feeder, který jsem dostal k vánocům a odvděčil se mi první cejn tohoto roku a také první ryba na feeder.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17687.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17688.jpg
        Úterý 22. dubna 2008 v 10:06® Alfons
        Datum lovu: 21.4.08 | Revír: S. potok

Duháci byli již asi dost vybraní a popíchaní, tak jsem oproti zahájení nachytal mnohem více potočáků. 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17683.jpg
          Pondělí 21. dubna 2008 v 19:43® malej rybar

toto jsou moje zacatky je to u meho kamaada ktery ma rybnik o kolo peti hektaru takoihle kapriky a dalsi rybicky tam pestuje asy 20 let uz jeho tatinek se o to staral a ted to prebral on

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17672.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17673.jpg
            Pondělí 21. dubna 2008 v 19:25® paccco
            paccco
            Datum lovu: 21.4.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska po hodně dlouhé době jsem se byl podívat na 3 hodinky na ryby. Za celou dobu jsem měl pouze jeden záběr a byl z toho kapřík 47 cm.Letos první, konečně jsem tu smůlu protrhl 9-) !! ( plave dál, teda alespoň doufám :-O ) Jinak obrovská nuda,měl jsem návštěvu a pěkně jsem si pokecal :-D :-D . Chytáno na kuku+červíky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17669.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17670.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17671.jpg
              Pondělí 21. dubna 2008 v 19:00® kostnak
              kostnak

.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17663.jpg
                Pondělí 21. dubna 2008 v 18:57® kostnak
                kostnak
                Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

dnes isli jalce tmave i hlavate.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17661.jpg
                  Pondělí 21. dubna 2008 v 18:46® Kuba
                  Datum lovu: 21.4. 2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Tak sem na hoďku zašel na vltavu a chytil sme potočáka cca 25cm :-) , ale urval sem salmika hornet 4cm okoun 8-(

Pondělí 21. dubna 2008 v 18:38® Vlaštovka
                    Vlaštovka

Tak dneska hned po přijímačkách na benedikt, nic velkýho ale rybyk byly celkem zajímavý, chtil sem krásnýho lysečka asi 15cm a pěknýho cejna 35cm což je tady raritka a zrovna mi odešla baterka z foťáku :-(( , jinak kapří dorost do 39cm, už nevim jak mam přelstít toho většího… :-P , Ten lyseček na tý fotce byl celkem zajímavej…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17658.jpg
                      Pondělí 21. dubna 2008 v 15:25® Leonardo
                      Leonardo
                      Datum lovu: 19.4. | Revír: plavaná

byl jsme zkusit štěstí se splávkem a červama na řeku a hcytl jsme tohoto duháka.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17657.jpg
                        Pondělí 21. dubna 2008 ve 14:59® Tomik
                        Tomik
                        Způsob lovu: Přívlač

Včera s přítelkyní na rybach a docela jí to šlo..teda jen to focení, chytal jsem já..:-)) )))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17653.jpg
                          Pondělí 21. dubna 2008 v 11:48® cormaxx
                          cormaxx
                          Datum lovu: 21.4.2008 | Způsob lovu: Plavaná

Tak původně jsem chtěl lapnout nějakýho okounka,ale nenašel jsem je.Tak jsem se bavil lovem plotiček.Nejdřív šly jen malinký,ale pak jsem našel hlubší místo a šly větší,25–32cm…celkem se ven podívalo něco přes 40 rybek:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17652.jpg
                            Pondělí 21. dubna 2008 v 10:39® thundarr
                            thundarr
                            Datum lovu: 20.4.08 | Způsob lovu: Klasická položená

jeste ta fotka nějak nešla vložit

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17650.jpg
                              Pondělí 21. dubna 2008 v 10:35® skwor
                              skwor

Zima, vítr a vlny jak na Mušově, ale ryb bylo dost a některé matchku docela slušně ohnuly. Plotice jsou jako struhadla, takže jsem je pouštěl bez focení.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17647.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17648.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17649.jpg
                                Pondělí 21. dubna 2008 v 10:32® thundarr
                                thundarr
                                Datum lovu: 20.4.2008 | Revír: Svazovka JM | Způsob lovu: Klasická položená

Půldenni chytačka byla dost hekticka … z počátku to bylo dost ubohé, pár kapříků kolem 30cm … pak to umřelo uplně … na boilie bez záběru cely den, nicméně po změně taktiky na krmitko přišly tížené uspechy … na fotce 44cm … vrácen vodě …

Pondělí 21. dubna 2008 v 10:26® thundarr
                                  thundarr
                                  Datum lovu: 19.4.2008 | Revír: Svratka 5 | Způsob lovu: Klasická položená

Návštěva brněnské přehrady celkem zklamala … jen asi pět cejnku … jeden proutek na Boilie uplně mrtvej… kolegovi se dařilo lépe.

Neděle 20. dubna 2008 ve 22:46® cormaxx
                                    cormaxx
                                    Datum lovu: 20.4.2008 | Revír: 441005/.. | Způsob lovu: Kaprařina

Dneska jsem si zase kapříka nepovodil:-(( Chytal jsem na kuličky.Ráno jsem viděl pár ryb sbírat z hladiny,tak jsem jednu nadlehčil.Celkem jsem měl 4–5 lehkých pípnutí:-D Táta měl jeden prut s krmelcem a foukačkou a na ten měl 4 krásný jízdy z nichž 3 proměnil.Byl to ale dorost 42–44cm.....Když jsem měl čas tak jsem si udělal menší obchůzku okolí a našel jsem spoustu zajímavých místeček:-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17644.jpg
                                      Neděle 20. dubna 2008 ve 21:10® adam
                                      adam
                                      Datum lovu: 20.4.2008 | Revír: JC reka,sumcarina

Konecne!!!uz mesic chytam sumce a prvni hned krasnej sumec 122cm!! zabral na rousnice v 20:00,snura,pod­vodni splavek,vsechno bylo!! takze pusinka a sel spokojene zpatky do reky…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17638.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17639.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17640.jpg
                                        Neděle 20. dubna 2008 ve 20:19® Drake
                                        Revír: Jihlava 12 Feeder

Dneska jsem byl na rybách a musím se pochlubit chytil jsem za 2 hodiny 15 tloušťu ve velikosti 24 až 33 cm a všichni zabrali na dendrobenu+ 1 znko kukuřice prostě paráda přeji vám vším takovouhle krásnou rybařinu a Petrů zdar :-) :-) :-)

Neděle 20. dubna 2008 ve 20:14® Uno
                                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17635.jpg
                                            Neděle 20. dubna 2008 v 19:54® rarach
                                            Datum lovu: 20.4.2008 | Revír: přítok caddis river | Způsob lovu: Muškaření

Přestože mne uchvacoval moribundus, vyrazil jsem na jeden pstruhový přítok Agary, po pár minutách bác a už jsem si myslel na zvýšení osobáku potočáka, nakonec se z toho vyklubala tahle krasavice 58 cm, po pravdě vůbec mne to nemrzelo, bojovala opravdu dobře. Foto mobil + málo světla.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17634.jpg
                                              Neděle 20. dubna 2008 v 17:31® Coturnix
                                              Coturnix
                                              Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření

Dnešní lov se vyvedl. Počasí sice nepřálo, zato rybky docela spolupracovaly. Přišlo se podívat několik Si, PO a krásně vybarvených lipanů.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17633.jpg
                                                Neděle 20. dubna 2008 v 16:12® Riverperch
                                                Riverperch
                                                Datum lovu: 20.4. | Revír: feeder

Dneska poprvé s feedrem u vody a byli s toho 4 kapříci,nej 44 a okoun okolo 30cm vše na hnojáky.

Neděle 20. dubna 2008 ve 14:38® BlueShark
                                                  BlueShark
                                                  Datum lovu: 18.4.2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Klasická položená

Můj kamarád Kamil během 10ti minut dva zábéry a kapři 62 a 62.5cm. (Ústí nad Labem)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17631.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17632.jpg
                                                    Neděle 20. dubna 2008 ve 13:10® LojzaRybka
                                                    LojzaRybka
                                                    Způsob lovu: Feeder

jo a brácha dnes na rousnici potočáka:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17630.jpg
                                                      Neděle 20. dubna 2008 ve 13:09® LojzaRybka
                                                      LojzaRybka
                                                      Způsob lovu: Plavaná

tak jsem byl prubnout plavajdu,pstruzi nejdou protože je zakalená a velká voda,ale ryby jinak jdou:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17627.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17628.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17629.jpg
                                                        Neděle 20. dubna 2008 ve 12:21® Piranha
                                                        Piranha
                                                        Datum lovu: 20.4. | Revír: Bílina | Způsob lovu: Plavaná

Dneska na mim flíčku, ze zacatku to bylo slabota par jesenu, tloustu a proudniku a pak najely karasy krasny 35+ bylo jich asi 12, pak mi udelal radost kráááásnej línek s jizvou od zubaty mel taky 35 a finisoval to kaprik 46.Pekna chytajda a ten linek mi fakt udelal radost nechyt jsem ho min. 8 let

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17624.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17625.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17626.jpg
                                                          Neděle 20. dubna 2008 v 11:18® Salmo
                                                          Salmo

Hmm pěkný tak to já na zahájenou chytnul akorát tak otřes mozku a naraženiny po celým těle :-(( Vysekal jsem se v 60tce na kole cestou na pstruhovku,pruty i kolo byly naštěstí bez škrábnutí ale já to odnesl třídením pobytem v nemocnici a týdením zákazu vycházek takže mám po rybách na delší dobu.Doufám že masaři nevyplení naší vodu než budu fit :-D

Sobota 19. dubna 2008 ve 22:17® puch

Omlouvam se ,nak mi to blbne.Zahajeni sezony na oblibeny vode .Nakonec dva kapri 58 a 61 a jeden vetsi se vyhak.Nevite nekdo proc mi sem nejdou dat fotky?