Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 19. dubna 2008 ve 21:51® Kuba
Datum lovu: 19.4. 2008 | Revír: Malše 4P | Způsob lovu: Přívlač

Tak sme z Doudlebanem vyrazili na Malši počasí bylo supr. Fišky zezačátku stávkovali ale nakonec braly pěkně můj duhak (34cm osobaček :-) vz foto), pak jeden okiš (kterej teda která byla plná jiker) a nejaky menší potočáky cca 15–25cm. Doudleban se snažil o jednu štičku co tam lovila ale nechtelo se ji ven nakonec vytah 2 tlouště něco přes 40cm a taky nejaky ty potočáky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17611.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17612.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 19. dubna 2008 ve 21:32® ART
    ART
    Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Feeder

Dneska silný vítr nedalo mi to a stejně jsem vyrazil na ty potvůrky ale zima byla silnější než vůle vidět rybu

Sobota 19. dubna 2008 ve 20:52® BoBo-Falknow
      BoBo-Falknow
      Datum lovu: 16.4.2008 | Revír: Podkrušnohorský retušovaný pstruhový revír | Způsob lovu: Muškaření

Opožděný zápis ze zahájené – ačkoli je voda značně nad normálem, přesto se několik rybek podařilo a nedalo mi to nevyfotit si první rybku v roce, první dubletku a největšího potoka výpravy (38cm).

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17605.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17606.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17607.jpg
        Sobota 19. dubna 2008 v 18:31® pokypetr
        pokypetr
        Datum lovu: 17.dubna | Revír: 441003,splavek s zizalou

byl jsem s cormoranem na uhorich a on zase zadneho nechytl,ale zvitezil 4–1 na kaprech ja byl spokojen za uhorika(ryby vraceny vode):-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17596.jpg
          Sobota 19. dubna 2008 v 18:05® Ficak
          Ficak
          Datum lovu: 17.4.2008

Ahoj všem, už máme o jednoho člena u rybářů více,dcerka (2roky) je celá po tatínkovi.Petrův zdar.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17595.jpg
            Sobota 19. dubna 2008 ve 13:00® Zauwi
            Zauwi
            Datum lovu: 18.4 | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření

Včera jsem byl po práci na 2 hodinky mušit..chyceno cca 20ks ryb ve složení PO a Li…první hod potočák 33cm(samozřejmě vrácen), vše na suchou:)

Sobota 19. dubna 2008 v 9:02® pokypetr
              pokypetr
              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
              foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17585.jpg
                Pátek 18. dubna 2008 ve 21:00® Kuba
                Datum lovu: 18.4.08 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Tak konečně větší rybka na pstruhovce :-P tlouštík 36cm viz foto, a ještě jeden stejně velkej, po těch dvou okounech ve středu výrazné zlepšení. vše vráceno vodě!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17579.jpg
                  Pátek 18. dubna 2008 ve 20:42® Ftmči
                  Ftmči
                  Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Teprve dnes jsem měl čas podat zde report ze zahájení a dnů po něm. Zahajení začínalo samozřejmě v 6:oo. Počasí katastrofální a ryby ve složení tloušť (jeden krasavec 47cm na jiga viz foto), okouni, jedna zubatá a jedna ukousnutá zubatá, to že jsem byl na pstruhovce bylo poznat pouze podle potočáčka asi tak 15cm. V podobném tlouštím duchu byl i včerejšek a dnešek, za zmínku stojí pouze tloušť 46cm na Horneta 2,5cm. Foceno kámíkovo telefonem. Vše bylo vráceno zpět.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17575.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17576.jpg
                    Pátek 18. dubna 2008 ve 20:36® Sander
                    Sander
                    Datum lovu: 18.4.2008 | Způsob lovu: Muškaření

Dnes urvány jen dvě mušiny :-) Potočáků menších velikostí se nechala zlákat spousta.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17574.jpg
                      Pátek 18. dubna 2008 v 19:45® rarach
                      Revír: přítok caddis river | Způsob lovu: Muškaření

Dneska by to šlo.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17566.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17567.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17568.jpg
                        Pátek 18. dubna 2008 v 19:43® rarach
                        Revír: přítoky caddis river, muškaření

Pstruhovky jsou mi zatím volný, tak si trochu blbnu na MP.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17563.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17564.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17565.jpg
                          Pátek 18. dubna 2008 v 18:43® Mike
                          Mike

Dnes na Novohradce. Docela propadák:-(( Chyceno asi 20 ryb ve složrní siven a PO. Samý malý velikosti. Pak jsem potkal chlapa a rikal ze to je všechno vymlacený od volavek…Budes se asi Tomiku divit jestli pujdes v neděli tam jak jsi chtel… vse chyceno pred mostem..za ním dál po proudu je uplný mrtvo a to doslova! Doufám že to neslovovali agregátem. Byl jsem se nakonec podívat i na jiném úseku novohradky a je to podobný..=-|

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17562.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17561.jpg
                            Pátek 18. dubna 2008 v 15:04® Robur
                            Robur
                            Revír: Svratka 6 | Způsob lovu: Přívlač

takže voda se jeví totálně mrtvá, navíc to docela fest táhne. Nakonec pointa: cestou zpět jsem nakonec dostal záběr od duháka 28cm, a co s ním v době oběda, že…Pak jsem potakl ještě kolegu, který chytl potočáčka tak 15 cm, jinak zero. Nakonec jsem však v jedné tůni uviděl štiku, která je v tomto mimopstruhovém revíru s povolenou přívlačí od 16. 4. škodná a navíc měla i jedlé rozměry. Stála kousek od břehu a vedle ní ještě asi jelec. Podotýkám, že to byly první dvě ryby spatřené ve vodě, jinak žádná aktivita. Navázal jsem lanko, rapalu jointed a nához. Přidřepl jsem si, takže jsem ryby pustil ze zřetele, wobler už prochází místem, kde obě ryby stojí a už vidím, že jelec jede za woblerem. Täk si říkám, jde mně o štiku, prdím na jelce. Přestanu navíjet, abych jelce odradil a nepoplašil štiku, nicméně ryba překvapila a nástrahu již stojící, dobrala . Lehce jsem přisekl a ejhle byl to krásný potočák mezi 30 – 35cm, párkrát cukl hlavou a setřepal se. Štika pochopitelně někam zmizela. Tak příště třeba vyhraju já. Akorát fakt naštve, když celej den tahám pidiwoblery, rotny a gumky a nic a pak na woba tak 8 cm s lankem zabere potok.

Pátek 18. dubna 2008 ve 12:02® ZN
                              ZN

taky jsem zahájil. Bylo by to super, ale stejně jak lucioperce69 musím konstatovat, že jsem byl zklamaný. Ne kvůli rybám, ale díky takovým pitomcům, jak výše jmenovaný. Docela zhnuseně jsem od vody odešel, páč ty trojháky v držce malých pstruhů, podměreční PO v kapse maskáčů, to bylo na mne moc.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17555.jpg
                                Pátek 18. dubna 2008 v 9:17® vascho
                                vascho
                                Datum lovu: 16.4.2008 | Revír: Parná, prívlač

Jeden zo zahájenia sezóny. Ryby moc nespolupracovali, počasie bolo mizerné, ale nakoniec som ich 7 chytil, aj keď naj mal len 32 cm (foto).

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17554.jpg
                                  Pátek 18. dubna 2008 v 8:33® lucioperce69
                                  lucioperce69
                                  Datum lovu: 16.4. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Ze zahájení mám smíšený pocity něco sem chytil ale v celku sem zklamanej

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17551.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17552.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17553.jpg
                                    Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 22:11® Alov
                                    Alov
                                    Revír: peletka

Sice žádný macek (45 cm), ale krásná postavička. Kdyby takový byli všichni. Vrácen živlu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17549.jpg
                                      Čtvrtek 17. dubna 2008 v 19:58® Sander
                                      Sander
                                      Datum lovu: 17.4.2008

Jedna ze zahájení.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17546.jpg
                                        Čtvrtek 17. dubna 2008 v 18:03® yerrx
                                        yerrx

prvni den na pstruhovce v zivote…prselo byla zvedla voda spadl jeden jelec…pak aby se mi tam chtelo:D:D

Čtvrtek 17. dubna 2008 v 17:06® Kuba
                                          Datum lovu: 16.4.08 | Revír: Vlt. 24 | Způsob lovu: Přívlač

Tak zahajení byla docela katastrofa na břech se podívali jen 2 okounci :-(

Čtvrtek 17. dubna 2008 v 15:33® Alfons
                                            Datum lovu: 16.4.08 | Revír: S. potok
                                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17541.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17542.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17543.jpg
                                              Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 14:04® ORIMP
                                              ORIMP
                                              Datum lovu: 13.4.2008 | Revír: Skalička

Zabudnuté foto z miny zrazíku zo Skaličky.Ja,ze­dus,koudy+par­tia sme si výborne zachytali!Dokonca aj zedus chytil…cejna za chrbát!:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17539.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17540.jpg
                                                Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 12:57® LaMa
                                                LaMa

tak vcerejsi zahajeni dopadlo celkem dobre, az na to pocasi…ale podarilo se chytit par potocaku nej. 34 a pak jeden ±30 ale ten byl krasne vyzrany bohzel nemam foto =-| vse plave dal

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17537.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17538.jpg
                                                  Středa 16. dubna 2008 ve 21:54® Cudla
                                                  Cudla

Po dlouhé době zahájená mimo Ohři,malej stoják, žádnej tečkatec pouze takovýdle buchtičky

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17536.jpg
                                                    Středa 16. dubna 2008 ve 21:30® Padis
                                                    Padis
                                                    Datum lovu: 16.4.08 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se odpoledne na hodinku podíval k vodě.Chyceno pár sivenů a jeden PO.

Středa 16. dubna 2008 ve 20:57® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 16.4.2008 | Revír: Pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes patril mezi ty blazny, co zahajovali v 6h u vody v tom silenem pocasi. Kdyz pominu neprizen prirody tak se zahajeni na P docela vydarilo, s kamarady jsme nachytali dohromady ke 100 pstruhu a sivenu (15–44cm). Podarila se i nejaka sticka (45–63cm). Rano jsme navstivili stojak, ktery byl oblezen lidmi, odpoledne reku, ktera uz byla nekolikrat prosmejdena kdekym. Uvidime, co zustalo v revirech po tom uvodnim masakru.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17531.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17532.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17533.jpg
                                                        Středa 16. dubna 2008 v 18:21® miroTT
                                                        Datum lovu: 16.4. | Revír: Blava

Tak som zahajil pstruhovu sezonu. Rovnych 40.pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17529.jpg
                                                          Středa 16. dubna 2008 v 17:40® Tomik
                                                          Tomik
                                                          Způsob lovu: Muškaření

Dnešní zahájená byla porod, zima, pršavo a taky dost foukalo…za hodinku jsem umušil šest potoků nej 2× 30+…chtěl jsem jet i odpoledne, ale vzdal jsem to..

Středa 16. dubna 2008 v 15:33® Kubajs
                                                            Kubajs

Tak jsem se omluvil a pádil místo školy na rybky ani drbanec snad to přijde jindy