Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.432 příspěvků, z toho 18432 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 18. dubna 2008 v 18:43® rarach
Revír: přítoky caddis river, muškaření

Pstruhovky jsou mi zatím volný, tak si trochu blbnu na MP.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17563.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17564.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17565.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 18. dubna 2008 v 17:43® Mike
    Mike

Dnes na Novohradce. Docela propadák:-(( Chyceno asi 20 ryb ve složrní siven a PO. Samý malý velikosti. Pak jsem potkal chlapa a rikal ze to je všechno vymlacený od volavek…Budes se asi Tomiku divit jestli pujdes v neděli tam jak jsi chtel… vse chyceno pred mostem..za ním dál po proudu je uplný mrtvo a to doslova! Doufám že to neslovovali agregátem. Byl jsem se nakonec podívat i na jiném úseku novohradky a je to podobný..=-|

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17561.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17562.jpg
      Pátek 18. dubna 2008 ve 14:04® Robur
      Robur
      Revír: Svratka 6 | Způsob lovu: Přívlač

takže voda se jeví totálně mrtvá, navíc to docela fest táhne. Nakonec pointa: cestou zpět jsem nakonec dostal záběr od duháka 28cm, a co s ním v době oběda, že…Pak jsem potakl ještě kolegu, který chytl potočáčka tak 15 cm, jinak zero. Nakonec jsem však v jedné tůni uviděl štiku, která je v tomto mimopstruhovém revíru s povolenou přívlačí od 16. 4. škodná a navíc měla i jedlé rozměry. Stála kousek od břehu a vedle ní ještě asi jelec. Podotýkám, že to byly první dvě ryby spatřené ve vodě, jinak žádná aktivita. Navázal jsem lanko, rapalu jointed a nához. Přidřepl jsem si, takže jsem ryby pustil ze zřetele, wobler už prochází místem, kde obě ryby stojí a už vidím, že jelec jede za woblerem. Täk si říkám, jde mně o štiku, prdím na jelce. Přestanu navíjet, abych jelce odradil a nepoplašil štiku, nicméně ryba překvapila a nástrahu již stojící, dobrala . Lehce jsem přisekl a ejhle byl to krásný potočák mezi 30 – 35cm, párkrát cukl hlavou a setřepal se. Štika pochopitelně někam zmizela. Tak příště třeba vyhraju já. Akorát fakt naštve, když celej den tahám pidiwoblery, rotny a gumky a nic a pak na woba tak 8 cm s lankem zabere potok.

Pátek 18. dubna 2008 v 11:02® ZN
        ZN

taky jsem zahájil. Bylo by to super, ale stejně jak lucioperce69 musím konstatovat, že jsem byl zklamaný. Ne kvůli rybám, ale díky takovým pitomcům, jak výše jmenovaný. Docela zhnuseně jsem od vody odešel, páč ty trojháky v držce malých pstruhů, podměreční PO v kapse maskáčů, to bylo na mne moc.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17555.jpg
          Pátek 18. dubna 2008 v 8:17® vascho
          vascho
          Datum lovu: 16.4.2008 | Revír: Parná, prívlač

Jeden zo zahájenia sezóny. Ryby moc nespolupracovali, počasie bolo mizerné, ale nakoniec som ich 7 chytil, aj keď naj mal len 32 cm (foto).

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17554.jpg
            Pátek 18. dubna 2008 v 7:33® lucioperce69
            lucioperce69
            Datum lovu: 16.4. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Ze zahájení mám smíšený pocity něco sem chytil ale v celku sem zklamanej

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17551.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17552.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17553.jpg
              Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 21:11® Alov
              Alov
              Revír: peletka

Sice žádný macek (45 cm), ale krásná postavička. Kdyby takový byli všichni. Vrácen živlu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17549.jpg
                Čtvrtek 17. dubna 2008 v 18:58® Sander
                Sander
                Datum lovu: 17.4.2008

Jedna ze zahájení.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17546.jpg
                  Čtvrtek 17. dubna 2008 v 17:03® yerrx
                  yerrx

prvni den na pstruhovce v zivote…prselo byla zvedla voda spadl jeden jelec…pak aby se mi tam chtelo:D:D

Čtvrtek 17. dubna 2008 v 16:06® Kuba
                    Datum lovu: 16.4.08 | Revír: Vlt. 24 | Způsob lovu: Přívlač

Tak zahajení byla docela katastrofa na břech se podívali jen 2 okounci :-(

Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 14:33® Alfons
                      Datum lovu: 16.4.08 | Revír: S. potok
                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                      foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17541.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17542.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17543.jpg
                        Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 13:04® ORIMP
                        ORIMP
                        Datum lovu: 13.4.2008 | Revír: Skalička

Zabudnuté foto z miny zrazíku zo Skaličky.Ja,ze­dus,koudy+par­tia sme si výborne zachytali!Dokonca aj zedus chytil…cejna za chrbát!:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17539.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17540.jpg
                          Čtvrtek 17. dubna 2008 v 11:57® LaMa
                          LaMa

tak vcerejsi zahajeni dopadlo celkem dobre, az na to pocasi…ale podarilo se chytit par potocaku nej. 34 a pak jeden ±30 ale ten byl krasne vyzrany bohzel nemam foto =-| vse plave dal

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17537.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17538.jpg
                            Středa 16. dubna 2008 ve 20:54® Cudla
                            Cudla

Po dlouhé době zahájená mimo Ohři,malej stoják, žádnej tečkatec pouze takovýdle buchtičky

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17536.jpg
                              Středa 16. dubna 2008 ve 20:30® Padis
                              Padis
                              Datum lovu: 16.4.08 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se odpoledne na hodinku podíval k vodě.Chyceno pár sivenů a jeden PO.

Středa 16. dubna 2008 v 19:57® Scanix
                                Scanix
                                Datum lovu: 16.4.2008 | Revír: Pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes patril mezi ty blazny, co zahajovali v 6h u vody v tom silenem pocasi. Kdyz pominu neprizen prirody tak se zahajeni na P docela vydarilo, s kamarady jsme nachytali dohromady ke 100 pstruhu a sivenu (15–44cm). Podarila se i nejaka sticka (45–63cm). Rano jsme navstivili stojak, ktery byl oblezen lidmi, odpoledne reku, ktera uz byla nekolikrat prosmejdena kdekym. Uvidime, co zustalo v revirech po tom uvodnim masakru.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17531.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17532.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17533.jpg
                                  Středa 16. dubna 2008 v 17:21® miroTT
                                  Datum lovu: 16.4. | Revír: Blava

Tak som zahajil pstruhovu sezonu. Rovnych 40.pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17529.jpg
                                    Středa 16. dubna 2008 v 16:40® Tomik
                                    Tomik
                                    Způsob lovu: Muškaření

Dnešní zahájená byla porod, zima, pršavo a taky dost foukalo…za hodinku jsem umušil šest potoků nej 2× 30+…chtěl jsem jet i odpoledne, ale vzdal jsem to..

Středa 16. dubna 2008 ve 14:33® Kubajs
                                      Kubajs

Tak jsem se omluvil a pádil místo školy na rybky ani drbanec snad to přijde jindy

Středa 16. dubna 2008 ve 12:44® Kazan
                                        Datum lovu: 16.4.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná

Dnes to tu bude asi samý pstroužek, já si odskočil na hoďku na Bělu, potahal spousty plotic, plus nějaký ten jesen a tlouštík. za zmínku stojí plotičky 35,35,37,39

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17524.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17525.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17526.jpg
                                          Středa 16. dubna 2008 v 9:47® Alfons
                                          Datum lovu: 16.4.08 | Revír: S. potok

Dneska asi třicet duháků okolo 30 cm a dva potočáci přes 30 cm. Fotky dodám, ale až najdu kabel od foťáku.

Úterý 15. dubna 2008 v 19:44® Zoles
                                            Zoles
                                            Datum lovu: Veekend | Revír: Uslava,feeder

Tak napotreti se to snad vydari. Veekend na uslave prinesl spousty ryb. Nej Jelec 50, podoustev ke 2kg parmy 55,68 a to asi staci. Jo a kaprik 45,kteryho sem zmasil dedovy, boli to dodnes,asi ma 1 a posledni zabita ryba letos. CHYTAPUST!!!!!!!!!!!­!!

Úterý 15. dubna 2008 ve 13:21® Alfons

Nějak to blbne, ale asi to bude spíše chyba uživatele, tak tady je.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17508.jpg
                                                Úterý 15. dubna 2008 ve 13:19® Alfons
                                                Datum lovu: 14.4.08 | Revír: lesní rybníček

A ještě jeden z včerejších kapříků.

Úterý 15. dubna 2008 ve 13:15® Alfons
                                                  Datum lovu: 12.4.08 | Revír: 411027

Soráč, tak tohle je ten lipan, ta předešlá fotka=-| je kluk z kroužku.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17506.jpg
                                                    Úterý 15. dubna 2008 ve 13:12® Alfons
                                                    Datum lovu: 12.4.08 | Revír: 411027

Sobotní lipan, pěkně na kousek rohlíčku:->

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17505.jpg
                                                      Neděle 13. dubna 2008 ve 21:49® Jezinka
                                                      Datum lovu: 13.4. | Revír: Slapy, Cholín | Způsob lovu: Klasická položená

Krásnej den s dětmi, vysoko voda, okouni krásně brali na hnojáčky, nikde ani stopa po rybářích asi protože příjezd až k vodě je uzavřen a musí se kus pěšky. No, my, co máme děti, které už unesou cajk, si to můžem dovolit.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17503.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17504.jpg
                                                        Neděle 13. dubna 2008 ve 21:41® Georgino
                                                        Georgino
                                                        Datum lovu: 12.4.2008 | Revír: Řeplice | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší výlet s kamarádama do Řeplic. Přes změnu počasí štiky nebraly tak jako v předchozích dnech, přesto v 6ti lidech zdoláno kolem 30 štik, většina 60 – 75 cm, 3 kusy přes 80 cm (83, 84, cca 90-neměřena).

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17500.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17501.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17502.jpg
                                                          Neděle 13. dubna 2008 ve 20:34® hecht
                                                          hecht
                                                          Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

Tak musím ten dnešní popis lovu od Sandera trochu poopravit. Většinou to vypadalo jako když mu dělám pouze průvodce.Na jeho 5 ryb jsem měl vždy s bídou jednu.No ale jak se praví, když se štěstí unaví, sedne i na vo.. konečně jsem se dostal nad páďo. Jinak musím ujistit všechny co viděli Sander fotky z lovu a všeob. diskuze že ryby byly vráceny vodě, krtek vrácen hlíně a vejce vráceny kachně :-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17498.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17499.jpg
                                                            Neděle 13. dubna 2008 ve 20:10® Cudla
                                                            Cudla

Bělá v týdnu muška pár plotic cejnků okounků,ale plnotučná mucha pořádná „ryba“moji oblíbenci. Foto mobilTento příspěvek byl 13.4.2008 ve 21:23 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17497.jpg