Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 16. dubna 2008 ve 13:44® Kazan
Datum lovu: 16.4.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná

Dnes to tu bude asi samý pstroužek, já si odskočil na hoďku na Bělu, potahal spousty plotic, plus nějaký ten jesen a tlouštík. za zmínku stojí plotičky 35,35,37,39

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17524.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17525.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17526.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 16. dubna 2008 v 10:47® Alfons
    Datum lovu: 16.4.08 | Revír: S. potok

Dneska asi třicet duháků okolo 30 cm a dva potočáci přes 30 cm. Fotky dodám, ale až najdu kabel od foťáku.

Úterý 15. dubna 2008 ve 20:44® Zoles
      Zoles
      Datum lovu: Veekend | Revír: Uslava,feeder

Tak napotreti se to snad vydari. Veekend na uslave prinesl spousty ryb. Nej Jelec 50, podoustev ke 2kg parmy 55,68 a to asi staci. Jo a kaprik 45,kteryho sem zmasil dedovy, boli to dodnes,asi ma 1 a posledni zabita ryba letos. CHYTAPUST!!!!!!!!!!!­!!

Úterý 15. dubna 2008 ve 14:21® Alfons

Nějak to blbne, ale asi to bude spíše chyba uživatele, tak tady je.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17508.jpg
          Úterý 15. dubna 2008 ve 14:19® Alfons
          Datum lovu: 14.4.08 | Revír: lesní rybníček

A ještě jeden z včerejších kapříků.

Úterý 15. dubna 2008 ve 14:15® Alfons
            Datum lovu: 12.4.08 | Revír: 411027

Soráč, tak tohle je ten lipan, ta předešlá fotka=-| je kluk z kroužku.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17506.jpg
              Úterý 15. dubna 2008 ve 14:12® Alfons
              Datum lovu: 12.4.08 | Revír: 411027

Sobotní lipan, pěkně na kousek rohlíčku:->

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17505.jpg
                Neděle 13. dubna 2008 ve 22:49® Jezinka
                Datum lovu: 13.4. | Revír: Slapy, Cholín | Způsob lovu: Klasická položená

Krásnej den s dětmi, vysoko voda, okouni krásně brali na hnojáčky, nikde ani stopa po rybářích asi protože příjezd až k vodě je uzavřen a musí se kus pěšky. No, my, co máme děti, které už unesou cajk, si to můžem dovolit.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17503.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17504.jpg
                  Neděle 13. dubna 2008 ve 22:41® Georgino
                  Georgino
                  Datum lovu: 12.4.2008 | Revír: Řeplice | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší výlet s kamarádama do Řeplic. Přes změnu počasí štiky nebraly tak jako v předchozích dnech, přesto v 6ti lidech zdoláno kolem 30 štik, většina 60 – 75 cm, 3 kusy přes 80 cm (83, 84, cca 90-neměřena).

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17500.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17501.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17502.jpg
                    Neděle 13. dubna 2008 ve 21:34® hecht
                    hecht
                    Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

Tak musím ten dnešní popis lovu od Sandera trochu poopravit. Většinou to vypadalo jako když mu dělám pouze průvodce.Na jeho 5 ryb jsem měl vždy s bídou jednu.No ale jak se praví, když se štěstí unaví, sedne i na vo.. konečně jsem se dostal nad páďo. Jinak musím ujistit všechny co viděli Sander fotky z lovu a všeob. diskuze že ryby byly vráceny vodě, krtek vrácen hlíně a vejce vráceny kachně :-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17498.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17499.jpg
                      Neděle 13. dubna 2008 ve 21:10® Cudla
                      Cudla

Bělá v týdnu muška pár plotic cejnků okounků,ale plnotučná mucha pořádná „ryba“moji oblíbenci. Foto mobilTento příspěvek byl 13.4.2008 ve 21:23 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17497.jpg
                        Neděle 13. dubna 2008 ve 20:37® cormoran
                        cormoran
                        Datum lovu: 13. 4. 2008 | Revír: Podkrušnohoří | Způsob lovu: Muškaření

S luciem zahřívací kolo na středu… Zahájené se neúčastním, tak alespoň lucioperca potrénoval…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17496.jpg
                          Neděle 13. dubna 2008 v 19:50® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 13.4.2008 | Způsob lovu: Plavaná

Rozloučení s plavačkovým osprey riverem dopadlo tak, jak je už na tomto kanále zvykem. Kolega hecht to vzal zostra, vyndal zničeho nic jedenapadesátku tlusťocha (foto nejspíš dodá), zato já se k 50+ musel dlouhou dobu dopracovávat – 44, 46, 47, 49, a ta nemocná krátce vypadající polomršina měřila 50,5cm.

Za zmínku v tomto krásně stráveném dni stojí spatření ostroretek při milostném aktu. Úchvatný to pohled!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17492.jpg
                            Neděle 13. dubna 2008 v 16:19® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 13.4.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jen na chvilku po poledni. Pres den feederovou montaz atakuji pouze proudnici a mensi plotice, bohuzel jsem se dnes do vecera nemohl zdrzet. Najednou zabery ustaly, navazal jsem streamer a metodou ale Tomas Kepr jsem 3× prohodil zakrmene misto. Vysledek byla tako sticka k 50ti centimetru.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17486.jpg
                              Neděle 13. dubna 2008 ve 14:30® Ftmči
                              Ftmči
                              Datum lovu: 13.4.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná

Toulky za tloušti mě ženou na nová a nová místa a občas se dost divím, co ta řeka ještě skrývá. První ryba byl potočák 36cm, pak tloušť 40cm a potom ještě jeden o něco větší potočák, ten se mi však při výskoku setřepal (možná by se to nestalo, mít na háčku protihrot, ale za to mi to nestojí).

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17484.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17483.jpg
                                Neděle 13. dubna 2008 ve 13:37® čabi
                                čabi
                                Datum lovu: 13.4. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Feeder

Spoustu plotiček,několik hrouzků a tři podoustve.Jeden kapr 50+ mi upadnul…:-((

Neděle 13. dubna 2008 ve 13:22® luhas
                                  Datum lovu: 13.4.2008 | Revír: Helingrovka (K2A) | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem si vyšel k vodě, že se zabavím s prckama, když je docela pěkné počasí. Navázal jsem obyčejný 2g splávek, olůvko a malý háček, nastražil kuličku chleba a už to nahazuji ke keři u břehu. Za chvilku záběr, sekám a je tam nejspíš bělička. Jak ji přitahuju, tak ale najednou náraz, silný tah a prut se slušně ohnul. Jsem se jen lekl, co to může být, zabral jsem a najednou se u hladiny objeví hlava štiky s mou rybičku na háčku v tlamě. Ani jsem nestačil zareagovat a štika sebou mrskla ukousla mi to. Tu rybičku jsem za chvilku viděl mrtvou plavat na hladině. Takže příště na prcky s trojháčkem a ocelovým lankem :-D .

Sobota 12. dubna 2008 ve 23:11® cormaxx
                                    cormaxx
                                    Datum lovu: 12.4.2008 | Revír: 441005/.. | Způsob lovu: Plavaná

Dneska jsem si udělal krátkou návštěvu u vody.Jeden prut jsem měl na plavku a druhej na „kuličku“.Na plavku jsem přemluvil 5 menších kapříků,2 cejny a několik perlínků a plotiček.Za ty 2 hoďky jsem si slušně zablbnul:-)

Sobota 12. dubna 2008 ve 23:00® Trsolois
                                      Trsolois
                                      Datum lovu: 11.4.2008 | Revír: plavany,feeder

vcera sem zasel na parmy a zdarilose,skveli boj

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17480.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17481.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17482.jpg
                                        Sobota 12. dubna 2008 ve 20:06® Kublaj
                                        Kublaj
                                        Datum lovu: 12.4.2008 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření

Lapačka na chrudimce s Matrixem se příliš nevydařila. Ryby vůbec nespolupracovali jedinou rybou byl lipan a ještě takovej nějak divnej :-) ale potěšil, Matrix jednu pěknou ostrou, potočáka a lipanapivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17469.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17470.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17471.jpg
                                          Sobota 12. dubna 2008 v 19:38® yerrx
                                          yerrx

dneska sem byl udelat inventuru ve strycove rybnice:) zadaril sem prvni siven a 40 jelec pozdej pridam foto

Sobota 12. dubna 2008 v 19:35® malej rybar
                                            Datum lovu: 6.10.2007

Takové kapry jsem tahal jen ze začátku potom to narůstalo narůstalo a narůstalo az do meho osobního rekordu 62 cm .chytil jsem ho ja rohlikové boili zkuste to také

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17467.jpg
                                              Sobota 12. dubna 2008 v 17:05® Tomik
                                              Tomik

Dnes s Mikem a Jarrynem21 na závodech. Průběh normální, super atmosféra. Mike skončil na skvělém 9. místě, Já na 11. místě a náš přeborník Jarryn, skončil s jedním duháčkem(kterýho chytil ještě k tomu na moji mouchu)na 26. místě z 30 účastníků. Super den viď Járo..:-D pivo

Sobota 12. dubna 2008 v 16:53® Leontýn
                                                Leontýn
                                                Datum lovu: 12.4.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder

Dnes s kamarádem Honzou na Lužnici. Docela foukalo, ale pár rybek jsme přemluvili. Taky se podařil jeden had. :-) :-) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17461.jpg
                                                  Sobota 12. dubna 2008 ve 13:49® vascho
                                                  vascho
                                                  Datum lovu: 12.4.2008 | Revír: Striebornica, prívlač

Dnes doobeda som sa bol vyblázniť na Striebornici. Na breh sa pozrelo cca 25 duhákov, 1 miestny velikán mi nedal šancu a ako bonus môj prvý kapor chytený na plandavku (regulérne zvnútra za papuľu).

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17460.jpg
                                                    Sobota 12. dubna 2008 ve 13:38® Tomash
                                                    Tomash
                                                    Datum lovu: dnes | Revír: Hájský rybník 1 a 2

Pár fotek Z dnešního výLOVU :-) Přišel se podívat i netopýr :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17455.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17456.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17457.jpg
                                                      Sobota 12. dubna 2008 ve 12:56® skwor
                                                      skwor

Krásné dopoledne, na fotce kolegův čtyřicátník.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17452.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17453.jpg
                                                        Sobota 12. dubna 2008 v 11:00® ART
                                                        ART

tak zkouška nového krmení proběhla zace bez šupiny:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17450.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17451.jpg
                                                          Pátek 11. dubna 2008 ve 22:03® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 11.4.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder

Jeste fotky, uz zase me vysplouchlo to omezeni velikost :-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17448.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17449.jpg
                                                            Pátek 11. dubna 2008 ve 22:01® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 11.4.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder

Po minulem navnadeni jsem vysel vecer zafeedrovat a dobre jsem udelal, ryby braly pekne. Chyceno asi 12 proudniku, 2 plotice, 4 cejni (nej 57) a 1 amur 49.