Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 16. dubna 2008 ve 13:44® Kazan
- Datum lovu: 16.4.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná
Dnes to tu bude asi samý pstroužek, já si odskočil na hoďku na Bělu, potahal spousty plotic, plus nějaký ten jesen a tlouštík. za zmínku stojí plotičky 35,35,37,39
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. dubna 2008 v 10:47® Alfons
- Datum lovu: 16.4.08 | Revír: S. potok
Dneska asi třicet duháků okolo 30 cm a dva potočáci přes 30 cm. Fotky dodám, ale až najdu kabel od foťáku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. dubna 2008 ve 20:44® Zoles
- Datum lovu: Veekend | Revír: Uslava,feeder
Tak napotreti se to snad vydari. Veekend na uslave prinesl spousty ryb. Nej Jelec 50, podoustev ke 2kg parmy 55,68 a to asi staci. Jo a kaprik 45,kteryho sem zmasil dedovy, boli to dodnes,asi ma 1 a posledni zabita ryba letos. CHYTAPUST!!!!!!!!!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. dubna 2008 ve 14:21® Alfons
-
Nějak to blbne, ale asi to bude spíše chyba uživatele, tak tady je.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. dubna 2008 ve 14:19® Alfons
- Datum lovu: 14.4.08 | Revír: lesní rybníček
A ještě jeden z včerejších kapříků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. dubna 2008 ve 14:15® Alfons
- Datum lovu: 12.4.08 | Revír: 411027
Soráč, tak tohle je ten lipan, ta předešlá fotka
je kluk z kroužku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. dubna 2008 ve 14:12® Alfons
- Datum lovu: 12.4.08 | Revír: 411027
Sobotní lipan, pěkně na kousek rohlíčku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. dubna 2008 ve 22:49® Jezinka
- Datum lovu: 13.4. | Revír: Slapy, Cholín | Způsob lovu: Klasická položená
Krásnej den s dětmi, vysoko voda, okouni krásně brali na hnojáčky, nikde ani stopa po rybářích asi protože příjezd až k vodě je uzavřen a musí se kus pěšky. No, my, co máme děti, které už unesou cajk, si to můžem dovolit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. dubna 2008 ve 22:41® Georgino
- Datum lovu: 12.4.2008 | Revír: Řeplice | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší výlet s kamarádama do Řeplic. Přes změnu počasí štiky nebraly tak jako v předchozích dnech, přesto v 6ti lidech zdoláno kolem 30 štik, většina 60 – 75 cm, 3 kusy přes 80 cm (83, 84, cca 90-neměřena).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. dubna 2008 ve 21:34® hecht
- Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Tak musím ten dnešní popis lovu od Sandera trochu poopravit. Většinou to vypadalo jako když mu dělám pouze průvodce.Na jeho 5 ryb jsem měl vždy s bídou jednu.No ale jak se praví, když se štěstí unaví, sedne i na vo.. konečně jsem se dostal nad páďo. Jinak musím ujistit všechny co viděli Sander fotky z lovu a všeob. diskuze že ryby byly vráceny vodě, krtek vrácen hlíně a vejce vráceny kachně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. dubna 2008 ve 21:10® Cudla
-
Bělá v týdnu muška pár plotic cejnků okounků,ale plnotučná mucha pořádná „ryba“moji oblíbenci. Foto mobilTento příspěvek byl 13.4.2008 ve 21:23 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. dubna 2008 ve 20:37® cormoran
- Datum lovu: 13. 4. 2008 | Revír: Podkrušnohoří | Způsob lovu: Muškaření
S luciem zahřívací kolo na středu… Zahájené se neúčastním, tak alespoň lucioperca potrénoval…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. dubna 2008 v 19:50® Sander
- Datum lovu: 13.4.2008 | Způsob lovu: Plavaná
Rozloučení s plavačkovým osprey riverem dopadlo tak, jak je už na tomto kanále zvykem. Kolega hecht to vzal zostra, vyndal zničeho nic jedenapadesátku tlusťocha (foto nejspíš dodá), zato já se k 50+ musel dlouhou dobu dopracovávat – 44, 46, 47, 49, a ta nemocná krátce vypadající polomršina měřila 50,5cm.
Za zmínku v tomto krásně stráveném dni stojí spatření ostroretek při milostném aktu. Úchvatný to pohled!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. dubna 2008 v 16:19® Scanix
- Datum lovu: 13.4.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jen na chvilku po poledni. Pres den feederovou montaz atakuji pouze proudnici a mensi plotice, bohuzel jsem se dnes do vecera nemohl zdrzet. Najednou zabery ustaly, navazal jsem streamer a metodou ale Tomas Kepr jsem 3× prohodil zakrmene misto. Vysledek byla tako sticka k 50ti centimetru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. dubna 2008 ve 14:30® Ftmči
- Datum lovu: 13.4.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná
Toulky za tloušti mě ženou na nová a nová místa a občas se dost divím, co ta řeka ještě skrývá. První ryba byl potočák 36cm, pak tloušť 40cm a potom ještě jeden o něco větší potočák, ten se mi však při výskoku setřepal (možná by se to nestalo, mít na háčku protihrot, ale za to mi to nestojí).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. dubna 2008 ve 13:37® čabi
- Datum lovu: 13.4. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Feeder
Spoustu plotiček,několik hrouzků a tři podoustve.Jeden kapr 50+ mi upadnul…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. dubna 2008 ve 13:22® luhas
- Datum lovu: 13.4.2008 | Revír: Helingrovka (K2A) | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem si vyšel k vodě, že se zabavím s prckama, když je docela pěkné počasí. Navázal jsem obyčejný 2g splávek, olůvko a malý háček, nastražil kuličku chleba a už to nahazuji ke keři u břehu. Za chvilku záběr, sekám a je tam nejspíš bělička. Jak ji přitahuju, tak ale najednou náraz, silný tah a prut se slušně ohnul. Jsem se jen lekl, co to může být, zabral jsem a najednou se u hladiny objeví hlava štiky s mou rybičku na háčku v tlamě. Ani jsem nestačil zareagovat a štika sebou mrskla ukousla mi to. Tu rybičku jsem za chvilku viděl mrtvou plavat na hladině. Takže příště na prcky s trojháčkem a ocelovým lankem
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. dubna 2008 ve 23:11® cormaxx
- Datum lovu: 12.4.2008 | Revír: 441005/.. | Způsob lovu: Plavaná
Dneska jsem si udělal krátkou návštěvu u vody.Jeden prut jsem měl na plavku a druhej na „kuličku“.Na plavku jsem přemluvil 5 menších kapříků,2 cejny a několik perlínků a plotiček.Za ty 2 hoďky jsem si slušně zablbnul
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. dubna 2008 ve 23:00® Trsolois
- Datum lovu: 11.4.2008 | Revír: plavany,feeder
vcera sem zasel na parmy a zdarilose,skveli boj
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. dubna 2008 ve 20:06® Kublaj
- Datum lovu: 12.4.2008 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření
Lapačka na chrudimce s Matrixem se příliš nevydařila. Ryby vůbec nespolupracovali jedinou rybou byl lipan a ještě takovej nějak divnej
ale potěšil, Matrix jednu pěknou ostrou, potočáka a lipana
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. dubna 2008 v 19:38® yerrx
-
dneska sem byl udelat inventuru ve strycove rybnice:) zadaril sem prvni siven a 40 jelec pozdej pridam foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. dubna 2008 v 19:35® malej rybar
- Datum lovu: 6.10.2007
Takové kapry jsem tahal jen ze začátku potom to narůstalo narůstalo a narůstalo az do meho osobního rekordu 62 cm .chytil jsem ho ja rohlikové boili zkuste to také
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. dubna 2008 v 17:05® Tomik
-
Dnes s Mikem a Jarrynem21 na závodech. Průběh normální, super atmosféra. Mike skončil na skvělém 9. místě, Já na 11. místě a náš přeborník Jarryn, skončil s jedním duháčkem(kterýho chytil ještě k tomu na moji mouchu)na 26. místě z 30 účastníků. Super den viď Járo..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. dubna 2008 v 16:53® Leontýn
- Datum lovu: 12.4.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder
Dnes s kamarádem Honzou na Lužnici. Docela foukalo, ale pár rybek jsme přemluvili. Taky se podařil jeden had.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. dubna 2008 ve 13:49® vascho
- Datum lovu: 12.4.2008 | Revír: Striebornica, prívlač
Dnes doobeda som sa bol vyblázniť na Striebornici. Na breh sa pozrelo cca 25 duhákov, 1 miestny velikán mi nedal šancu a ako bonus môj prvý kapor chytený na plandavku (regulérne zvnútra za papuľu).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. dubna 2008 ve 13:38® Tomash
- Datum lovu: dnes | Revír: Hájský rybník 1 a 2
Pár fotek Z dnešního výLOVU
Přišel se podívat i netopýr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. dubna 2008 ve 12:56® skwor
-
Krásné dopoledne, na fotce kolegův čtyřicátník.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. dubna 2008 v 11:00® ART
-
tak zkouška nového krmení proběhla zace bez šupiny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. dubna 2008 ve 22:03® Scanix
- Datum lovu: 11.4.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder
Jeste fotky, uz zase me vysplouchlo to omezeni velikost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. dubna 2008 ve 22:01® Scanix
- Datum lovu: 11.4.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder
Po minulem navnadeni jsem vysel vecer zafeedrovat a dobre jsem udelal, ryby braly pekne. Chyceno asi 12 proudniku, 2 plotice, 4 cejni (nej 57) a 1 amur 49.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.