Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 17. června 2005 v 11:31® jake
-
kostnak: Teď to vidím zcela jednoznačně – je to podoustev
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 10:57® Padis
-
Dnes slepé rameno bez uspěchu ani rybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 10:54® kostnak
-
matka neista, ale otec ropak.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 10:53® kostnak
-
este detail KOI NONAME
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 10:52® Padis
-
kostnák to je olejovka nebo ne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 10:49® kostnak
-
toulovec, nie. ale si blizko. kusok pod slovnaftom.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 10:48® Lovec
-
> kostnak: Peťko, neplavalo to někde blízko Jaslovských Bohunic? :o)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 10:20® jake
-
Já bych to typl na podoustev…:-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 10:19® kostnak
-
a este nejaku ozajstnu rybu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 10:18® kostnak
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 10:17® kostnak
-
a wj lapil toto tu. nazval to „KOI NONAME“ viete niekto, co to je?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 10:16® kostnak
-
jiris, ani toto nie je biela ryba. po nasom bycko. neviem, ako sa to vola u vas, ale biele to nie je.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 9:59® jaryn
-
Big Mike včera dopoledne Špačkárna tragedie, kam člověk ahne ta to zku. ví
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 9:58® jaryn
-
dneska na Bechyni 2 boleni 50cm, a Týně a Kořensku 0
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 7:14® hraji
-
Jihlava 7–8: Zahájená okounová, neznám lepší pojmenování, ve třech jsme těch loupežníků chytili a pustili kolem 150, jen pár bylo přes 30, jinak droboť, jiná ryba ani omylem, téměř žádná aktivita, ojedinělá zalovení, byla to docela dřina
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 23:22® kostnak
-
mimo kopy ryb (nic hodne mojej kuchyne
) uvlaceny na gumu aj tento
krasavec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 22:11® Kyslik
-
Tak nakonec nepršelo a vydařilo se . Zahájení dopadlo na 1*. V 19:00 jsem vyrazil a hoďku a půl jsem chytal rybky. Nakonec jsem po hromadě nadávek vytahl 3 ploťky a šel nahodit. Ve 21:15 se u mně zastavil kámoš jak to jde. Jenom jsem řekl že nic a už to jelo. Candát 58 cm. Nahodím znovu a druhou udicu jsem přehodil tak 1 m od břehu a netrvalo ani minutu co jsem pověsil kroužek a múj kamarád šel do vývrtek- já taky. Candát 56 cm . Ve 22:00 už jsem seděl doma u pivča. A jak na potvoru si segra vzala foťák na chatu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 21:57® BoBo-Falknow
-
Ohře 16. Tak jsem večer zkusil řeku. Výsledek – 1× PO, 3× okyš a pět minut jsem vodil zapomenutou německou ponorku… Asi parma
Vše na eMTe 1 stříbrná. Díky Mirku, nebejt Tvejch rukou, tak jsem si
dnes nezachytal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 21:19® Zlinsky_lovec
-
Zahajoval jsem klasicky na Dřefce- několik desítek menších tloušťů, pár větších a několik okounů. Večer jsem chtěl prubnout jeden rybníček, kde vím o štikách a candátech. Na rippera mi přišel jeden záběr, který jsem pros. al. ale jsem spokojenej. Zítra to vidim na Moravu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 21:18® TH
-
Otava 2 cca 21:50 Tak jsem vám byl na zelenýho twistera a schválně jestli poznáte z té rozmazané fotky co to bylo...... Ale můžu ujistit… Vrácen vzduchu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 20:57® Prichy
-
Jesenice: Rano s Bobem a Karlem ..... Ohre16: Vecer jsem to sel jeste jednou zkusit. Vysledek 1*upadla stika ±55, jeden okounek a na EmTe 0 stribrnou perlinek cca 6–7 cm. Mel bych dostat cenu za nejmensi rybu
(bohuzel nemam foto) Jinak zniceny zada .....Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 14:38® ywan
-
53cm + wobler v papuli

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 14:36® ywan
-
jedna mini
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 14:35® ywan
-
ešte jedna malá
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 14:33® ywan
-
dnes od 06:00 Istebné + Párnica, asi 12 šťúk od 25 do 53cm ( 53 už obzerá steny mrazáku ) a 2 dobidé granuláče – nemerané. Nástraha rotačka č.2 a wobler od Kovmasteru, gumy som nemal chuť skúšať

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 14:19® BoBo-Falknow
-
Tak jsme s Příchym a Karlem zahájili ve 4:00 na Jesenici. Na gumy nula bodů, pomohlo až nasazení rotačky eMTe 1 stříbrná. Vytáhl jsem 7 štíhlat, jednoho Candoše 57 (taky na rotajdu
a tři okounky. Příchy 2 štíhlata a jednoho okouna (mimo třpytky
testoval popa a ještě to chce vyladit), Karel lapil tři okouny. Nejvíc mě
těšilo, že vše bylo chyceno ze břehu a rybičkáři na lodích neměli
potah (mimo protáhlých obličejů 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 v 11:34® Petr2002
-
Nechranice : Jedna z kategorie big game of fishing.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 v 11:21® Petr2002
-
Nechranice :Wobler jak jinak než modrý dvě ryby celkem od 4.30 do 9.00 štička 62 , bolen 73 cm 3,65kg jako ze sna zahájení ,takže celou sezónu zase nic, no uvidíme, jinak spousta smutných rybářů a pouze jeden candát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 v 8:54® jake
-
To dědek:Tak toto se stát mně, tak už trávím zbytek života na psychiatrii. Musíš ale věřit, že všechno zlé je pro něco dobré…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 v 8:29® Mike
-
Tak to bylo zahájení !!!! I když tedy není ještě konec dne. Ve 4.10 u vody, nešlo ani navázat karabinku jak byla tma. Nová řeka pod Špačkárnou pod jezem nic, asi 20 hodů. Stará řeka pod jezem – první okounek 15 cm. Po úpravách Povodí stará řeka totál v prdeli!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co vypadalo nadějně, je v kýblu. Veškeré díry a tůně srovnaný, všude tak do 50 cm vody!!!!!!!!!!!!!!!Nebudu to protahovat. Obešli jsme s Lerakem celý ostrov. Já celkem 4 candátky, nej. tak 35cm, 2 tlouště – jeden tak 45 cm, 2 okounci a na 4× jsem nedostal z vody štiku k 55–58 cm. Nevím. Nechápu. No a při odchodu dom jsem tak cvičně brodil řekou, až jsem v jedné jámě po bagru (zabít je je málo)zakopl a zmizel pod vodou!!! Pruty v ruce vydržely, ale jinak teď suším co se dá. Od povolenky po ponožky. Okolo poledního udeřím někde pod jezem na boleny!? A k večeru směr Hněvkovice.
V jádru pěkné zahájení,což?Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.