Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 17. června 2005 ve 21:49® Zlinsky_lovec
-
jake: A jak si myslíš, že vypadám???
))))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 ve 20:26® jake
-
denyg: Furt lepší než kdybys vypadal jak p…
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 19:31® PT
-
Pan Vágner se štábem na Vranově.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 18:19® Zlinsky_lovec
-
Všem se omlouvám, nejni to ostroretka, ale podoustev
(((Teď vypadám jako neznalec ryb
(((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 ve 14:55® Koudy
-
zahájení na nadrži Větřkovice,moc pěkná voda ale chytil jsem jen jednoho okouna a kámoš malou štičku. takže nic moc…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 ve 14:53® Koudy
-
kostak:jsem jednoznačně pro podoustev…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 ve 14:23® dudu
-
kostnak- je to pěkná negroidní podoustev:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 ve 12:43® nurse02
-
> kostnak:Ja jsem pro podoustev. Jestli ta barva ma neco spol. ze Slovnaftem tezko rict.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 ve 12:43® Zlinsky_lovec
-
jake: Musím tě opravit, je to ostroretka!!!!!
))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 ve 12:41® HaD
-
Vranov: Takže zahájení se odehrávalo na Vranově. Ráno pokus s vláčkou o okouny, ale během zhruba hodiny výsledek nulový, jen pepínovi jel prý za twisterem okoun okolo 50 cm. Pak jsme začali vábit, což byl hlavní cíl výpravy. Během půl hodny jsme měli 5 záběrů od malých ryb, ani jeden se nepodařilo zaseknout. Na echolotu jsme pak až do odpoledne viděli jen minimální množství ryb a ani jednu velkou a to jsme projeli jezero i část přítoku!!! Jezdil okolo nás jak mlsný vlk i mistr Vágner, dokonce si nás jeho štáb natáčel, ale ani jeho jsme neviděli cokoliv ulovit a to že stále přejíždel sem a tam svědčí o tom, že mu ryby také nereagovali nebo tam nebyli. Myslim si, že jich je na Vranově buď hodně málo (když jsem viděl ty desítky bójí, tak by mě to ani nepřekvapilo) a nebo jsou někde u trdlišť, protože voda dosáhla 20,5°C. A nebo obojí.
Lužnice: Večer jsme se rozhodli zavábit si na Lužnici a chytit si alespoň nějakou metrovku. Když jsme dojeli asi 2 km proti proudu a baterka od motoru se už téměř vybila, zjistil jsem, že jsem zapoměl vábničky v autě. Tak jsme proudem zase splavali, zavábili na úseku asi 100 m, kde jsem měl tři útoky asi od malého sumečka. Pak jsme se zakotvili, dopili fernet a jeli domu. Tzn. letošní zahájená = ani bakterie
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 ve 12:40
-
> jake: ale na třpitku???PODOUSTEV?? Jinak vzhledově to klidně být může, ale ta barva spíš vypadá jako když je to prskanice s cejnem ??
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 ve 12:33profil byl smazán
-
fotka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 ve 12:32profil byl smazán
-
Záplavy, přez nemoc jsem neodolal, jeden prut na kapra neden na mrtvou rybu a mimo 1 cejn ±30cm ani ťuk. Padá z topolů vata, místama je to jako když sněží a hladina je toho plná. Je to trochu vidět na fotce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 ve 12:31® jake
-
kostnak: Teď to vidím zcela jednoznačně – je to podoustev
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 11:57® Padis
-
Dnes slepé rameno bez uspěchu ani rybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 11:54® kostnak
-
matka neista, ale otec ropak.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 11:53® kostnak
-
este detail KOI NONAME
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 11:52® Padis
-
kostnák to je olejovka nebo ne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 11:49® kostnak
-
toulovec, nie. ale si blizko. kusok pod slovnaftom.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 11:48® Lovec
-
> kostnak: Peťko, neplavalo to někde blízko Jaslovských Bohunic? :o)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 11:20® jake
-
Já bych to typl na podoustev…:-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 11:19® kostnak
-
a este nejaku ozajstnu rybu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 11:18® kostnak
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 11:17® kostnak
-
a wj lapil toto tu. nazval to „KOI NONAME“ viete niekto, co to je?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 11:16® kostnak
-
jiris, ani toto nie je biela ryba. po nasom bycko. neviem, ako sa to vola u vas, ale biele to nie je.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 10:59® jaryn
-
Big Mike včera dopoledne Špačkárna tragedie, kam člověk ahne ta to zku. ví
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 10:58® jaryn
-
dneska na Bechyni 2 boleni 50cm, a Týně a Kořensku 0
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 8:14® hraji
-
Jihlava 7–8: Zahájená okounová, neznám lepší pojmenování, ve třech jsme těch loupežníků chytili a pustili kolem 150, jen pár bylo přes 30, jinak droboť, jiná ryba ani omylem, téměř žádná aktivita, ojedinělá zalovení, byla to docela dřina
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2005 v 0:22® kostnak
-
mimo kopy ryb (nic hodne mojej kuchyne
) uvlaceny na gumu aj tento krasavec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 23:11® Kyslik
-
Tak nakonec nepršelo a vydařilo se . Zahájení dopadlo na 1*. V 19:00 jsem vyrazil a hoďku a půl jsem chytal rybky. Nakonec jsem po hromadě nadávek vytahl 3 ploťky a šel nahodit. Ve 21:15 se u mně zastavil kámoš jak to jde. Jenom jsem řekl že nic a už to jelo. Candát 58 cm. Nahodím znovu a druhou udicu jsem přehodil tak 1 m od břehu a netrvalo ani minutu co jsem pověsil kroužek a múj kamarád šel do vývrtek- já taky. Candát 56 cm . Ve 22:00 už jsem seděl doma u pivča. A jak na potvoru si segra vzala foťák na chatu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.