Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 11. dubna 2008 ve 21:04® čabi
- Datum lovu: 11.4. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Feeder
Dneska to bylo docela slabý.Jenom jeden malej kapřík a jeden větší upad a hodně plotic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. dubna 2008 ve 21:03® ART
-
tak jsem byl vyzkoušet Kamýk a zase uka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. dubna 2008 ve 20:14® Kazan
- Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Opět na tlouštích, 12ks přes 40cítku, nej 2×47, 1×48cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. dubna 2008 v 16:44® Sander
- Datum lovu: 11.4.2008 | Způsob lovu: Feeder
Jen asi 20 minut čistého času kdy byla udice pod vodou, tedy opravdu vycházka jen na skok, ven se podívali 3 tloušti, z nichž ten poslední, resp. ta poslední jikernačka tlouště, vytáhla metr až na rovných 55cm. Jde to sice pomalu, ale ta šedesátka už se blíží
Fotky jen narychlo, všude byl jen písek s malými ostrůvky trávy a dost sebou házela.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. dubna 2008 v 16:27® skwor
-
Jen na chvíli po škole jsem si odskočil k vodě. Kupodivu jsem po chvíli nestíhal obsluhovat dva pruty, chvílemi jsem zdolával ryby na oba najednou
3 kapříci a 7 línů za hodinku lovu mi bohatě stačili ke štěstí. Domů jsem šel jenom proto, že mi došlo těch pár hnojáků, co jsem si sebou vzal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. dubna 2008 v 19:58® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: Svratka 4 | Způsob lovu: Plavaná
tak jsem natěšeně šel zkusit plavačku na oblíbený jarní flek, za hodinu a půl ani potah. Chytáno na rohlíček. Krmeno šrotem a fakt prd.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. dubna 2008 v 16:20® Kubah
- Datum lovu: 10.4. 2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Byl jsem s feederem na řece- celkem chyceno 8 ryb ve složení kapr, cejn, plotice a tloušt. Nástrahami byli červi, žížaly a pařená houska. Počasí bylo super.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. dubna 2008 v 15:21® Alfons
- Revír: Klenice, plavaná
Hledání kapříků přineslo asi padesát tloušťáků, tohle je jeden z těch větších. S kaprem se potkám snad příště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. dubna 2008 v 7:51® lucioperce69
- Datum lovu: 9.4. 2008 | Revír: Kalňák | Způsob lovu: Plavaná
15 sumejšů (americkejch) a asi 30 kusů cejnů cejnků a plotiček za 3 hodinky lovu super den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. dubna 2008 v 7:48® lucioperce69
- Datum lovu: 8.4. 2008 ráno | Revír: zatopenej lom | Způsob lovu: Přívlač
Zkouška novýho revíru info znělo mraky štik i přes 70 a sem tam okoun kolem 40. Štik mraky se potvrdilo ale jenom do 50
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. dubna 2008 ve 23:18® Scanix
- Datum lovu: 9.4.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder
Dnes opet vecerni feeder, tentokrat ve trech a rybky se uz vice snazily. Chytani hlavne cejci mali, par cejnu velkych (nej koleguv 48) a na zaver kolega amura cca 45cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. dubna 2008 v 19:39® Kazan
- Datum lovu: 9.4.2008 | Způsob lovu: Plavaná
Nová matchka pokřtěná 55tkou tlouštěm, 2,45kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. dubna 2008 v 18:40® Sander
- Datum lovu: 9.4.2008
Po delší době na tlouštích – esi jsem to ještě nezapomněl.
A zdá se že ne. Páďo padlo jak na feeder, tak na plavanou (50, 52). Z vody jsem vyndal sice jen 7 ryb, ale vše v nadstandartní velikosti od 45cm a výše.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. dubna 2008 v 18:21profil byl smazán
- Datum lovu: 9.4.08 | Revír: Doubava 4 | Způsob lovu: Plavaná
dnes před rybářským kroužkem chvili procházka u řeky s proutkem…výsledek vidíte na fotce…sice né největší ale potěšil+jeho 4 kolegové
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. dubna 2008 ve 21:35® cormoran
- Datum lovu: 8. 4. 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Klasická položená
Karas, ježdíci, oukleje a plotice… Lucioperca: Novej druh, už by jsi s tím měl něco dělat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. dubna 2008 ve 21:15® rgb23
-
16 ryb za hoďku a půl, plotice, cejni, perlíni, zábavná rybajda. Všechny nakonec vráceny vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. dubna 2008 ve 21:07® rgb23
- Revír: feeder
Perlín a cejn na dvojnávazec, nevím jestli jsem jeden záběr nezaregistroval, nebo na to najelo smíšené hejno.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. dubna 2008 ve 21:04® Sander
- Datum lovu: 8.4.2008 | Revír: Prasečkin river
Pár hodinek po práci, kolega dva kapříky, má maličkost 6ks + bolen a jesen. Dobrej relax.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. dubna 2008 v 19:31® kostnak
- Datum lovu: dnes | Revír: striebornica | Způsob lovu: Přívlač
na kostoplandu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. dubna 2008 v 19:25® Tomik
-
Dneska vycházka se psem a mušákem chyceni dva šmoulíci..:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. dubna 2008 v 18:47profil byl smazán
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 8. dubna 2008 v 18:43profil byl smazán
-
jinak v 6.00 tam docela padla mlha
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. dubna 2008 v 18:40profil byl smazán
-
tak sice opožděně ale přece fotky z výpravy z mělic(bezrybka jak už bylo napsáno)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. dubna 2008 v 17:50® Piranha
- Datum lovu: 8.4. | Revír: 441001-Bílina | Způsob lovu: Plavaná
Dneska hodinka na bele, jen 2 tloustiky, cca 25.Jinak aspon pekny pocasko.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. dubna 2008 v 17:27® chosebaits
- Datum lovu: 8,4,2008 | Revír: nechranice
Moc krasnej pohled na přehradu.Vše vráceno vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. dubna 2008 v 16:47® sus1
-
Dneska na Žinkovech : od 11.00 – 16.00 hod. – 17 kaprů( 40 – 46 cm) a 3 cejni.Vynikající den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. dubna 2008 v 10:13® Alfons
- Datum lovu: 7.4.08 | Revír: Jizera 4
Včerejší první bezrybka, vydržel jsem za toho deště asi hoďku a odešel jsem s o deset kilo těžším oblečením.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. dubna 2008 ve 20:41® Ftmči
- Datum lovu: 6.4.2008 | Revír: Černá 1
Ani né tak Z lovu jako spíš z procházky. Černá je prostě překrásná říčka, ale je spíš na koukání než na chytání, protože velkými rybami zrovna neoplývá. Naštval mě ale norek, kterého jsme viděli. O jeho pravidelné aktivitě svědčily i četné hromádky jeho trusu. Kdo se chce dostat do příjemné nálady horské říčky, tak zde má více fotek www.chytej.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. dubna 2008 v 16:51® Zoles
- Datum lovu: vikend | Revír: Uslava,feeder
Tak vikend na uslave se docela vydaril. Lovil jsem od sobotniho vecera do nedelniho poledne. Chyceno-jelec 45, 2× cejn,3× karas,3× plot, nej 40cm, 3 na chlup stejny 50cm podoustve a 3 parmy od 50–60cm.Takze az na tech 15 piv supr!!! Dobu lovu jsem nastesti zapomel respektovat, jinak bych chitl jen 1 parmu a zadnou podoustev.Je to nesmysl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. dubna 2008 ve 13:06® lucioperce69
- Datum lovu: 7.4. 2008 | Revír: Krásná voda | Způsob lovu: Přívlač
Zkouška nových smáčků dopadla na výbornou 3 štiky y adva okouni za půl hodinky vláčení
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.