Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 7. dubna 2008 ve 12:49® fano
- Datum lovu: 6.4.2008 | Revír: Vah
Vcera na Vahu ryby isli spolahlivo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. dubna 2008 ve 12:24® BigMike
- Datum lovu: Včera a dnes | Revír: Lužnice
Po čase opět výpravy jak z pohádky:) Včera „ulovil“ na svém tajném místě, po opadnutí vysoké vody woblera Storm, teleskopickou hustilku,řízkovnici,asi 10 tenisáků(dobré terče na vzduchovku),moc hezký plastový házecí talíř, velkého hopíka o průměru asi 6 cm a…Prostě lov se vydařil:) Mezitím otec na potoce lupal kapry,líny, tak jsem ráno, přes lehké mrholení vyrazil tamtéž. Na první nahození lín asi 30 cm, pak jen provazy deště, později proložené mokrým sněhem a naposledy už jen krutě chumelilo! Ani pruty jsem neměl sílu složit,natož je otlouct od ledu! Jestli je tam ve vidličkách najdete, jsou moje! Hrůza!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. dubna 2008 v 11:50® Fugas
- Datum lovu: 5.4.2008 | Revír: Orlík
První letošní kapr z přehrady, měřil 45cm. Ještě se spletli 2 cejni 40+, pěknej skalák, karas a bolínek. Až na jednoho ufídrovanýho cejna vše na plavačku. Celkově to ale byla zatim slabota:-/ (na fotce byl kapr, ale neschrouplo ho to, tak nic, já to zmenšit nedovedu).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. dubna 2008 v 10:15® CeP
- Datum lovu: 6.4.2008 | Revír: Orlík
vcerejsi celodenni navsteva Orliku se nesla v duchu znacne nevlidneho pocasi a jen sporadickych, ci spise nahodnych zaberu okounu a jedne drave oukleje. nalada panovala navzdory neprizni pocasi veskrze vesela. jezinka se zamilovala do husbótu, ale jinak se povetsinou kuklila..
po odjezdu jsme se chteli ohrat u dobre kavy v blizke nalevne
, kdez se mne na zaver povedl kapitalni ulovek :-', vysledkem cehoz bylo, ze jsem celou noc jsem stravil na obrim ruskym kole, rano jsem se probudil na kolotoci, jazyk od patra jsem musel odsekavat majzlikem a do hlavy se mne nastehoval nejmin tucet trpasliku a ty svine kutaj.. a kutaj…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. dubna 2008 v 10:01® CeP
- Datum lovu: 5.4.2008 | Revír: Hoslovický vodní mlýn
v sobotu pouze „fotolov“ beze zbrani na slavnostnim otevreni nove zrekonstruovaneho historickeho vodního mlýna v Hoslovicích. uloven mlyn samotny, parici se zaby (v zajmu zachovani mravopocestnosti webu zverejnuji pouze samostatne pozujici zabku) a vysledek jejich snazeni v podobe chuchvalce vajicek. sice bez ryb, ale i tak moc prijemne stravene odpoledne. vsem doporucuji navstevu.Tento příspěvek byl 7.4.2008 v 10:06 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. dubna 2008 ve 23:04® Scanix
- Datum lovu: 6.4.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder
Pokus o vecerni feedrovani se prilis nezdaril, s kolegou M… jsme oba skoncili po jedne rybe, zrejme jsme vybrali prilis hluboke a tudis studene misto, kudy ryby jen proplouvaji…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. dubna 2008 ve 22:03® Matez
- Datum lovu: 5.4. 2008 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes sem byl s našima na Žďárné 1/4 a celkem to šlo
dohromady sme chytli asi 15 cejnů ale kapr se nespletl žádnej
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. dubna 2008 v 19:50® Damys
- Datum lovu: 5.4.08 | Revír: Bilina 6,Černice | Způsob lovu: Feeder
Konečně po dlouhé době na rybách.Rána u vody jsou stejně nejkrásnější.Kapříci šli jako blázen cca 30 se jich podívalo ven.jen ta velikost
Vetší jak 30 nepřišel, ale krása posuďte sami.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. dubna 2008 v 19:46® Padis
- Datum lovu: 6.4.2007 | Revír: Labe
Dnes odpoledne na chvilku u vody.Aktivní byli cejni a kapříci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. dubna 2008 v 19:20® jarda21
- Datum lovu: 5.4.2008
V sobotu to byla parada. Za dopoledne 7 kapriku od cca 45 do 58 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. dubna 2008 v 16:21® Kuba V.
- Datum lovu: 5.4.2008 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Muškaření
Super počasí, ryby aktivní co víc si přát. 5× Tloušťí dorostenci cca 25–35cm, Bolínek cca 45 a jedna pěkně vypasená Okouní dáma… Omluva za kvalitu, foťák zůstal doma.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. dubna 2008 ve 14:37® čabi
- Datum lovu: dnes | Revír: Mocla 1 | Způsob lovu: Feeder
spousta krmení,spousta záběrů a spousta krásnejch ryb
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. dubna 2008 v 11:34profil byl smazán
- Datum lovu: 4-6.4.08 | Revír: mělice | Způsob lovu: Kaprařina
tři dny na Mělicích a úplná katastrofa…pouze 3 drbance na boilie a jinak total mrtvo…pláže obsazený domorodci a ani ťuk…nikdo nic co sme koukali dalekohledem…my čistá nula…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. dubna 2008 v 10:13® paccco
- Datum lovu: 5.4.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Feeder
Včera odpoledne letos podruhé pokus o nějakou rybku.Minulý týden po absolutním propádáku a absolutní bezrybce to bylo o trochu lepší
Chyceni 2 cejni a 1 plotice
Ale já jim stejně ukážu.....možná
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. dubna 2008 v 6:56® lucioperce69
- Datum lovu: 5.4. 2008 | Revír: Chovnej rybník
Nasazovali sme si kapříky a candátky co sme si nachytali po výlovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 v 19:55® LojzaRybka
- Datum lovu: 5.4.08 | Revír: ohře | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 5. dubna 2008 v 18:17® Ftmči
- Datum lovu: 5.4.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes opět na tlouštích. Chytil jsem 4 tlouště a jednoho potočáka. Potočák se mnou svedl nádhernou bitvu s jedním skoro metrovým výskokem. Největší tloušť mohl mít tak 35cm. Jeden velký tloušť se mi utrhl vinou poškozeného vlasce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 v 17:17® hecht
- Datum lovu: 8.4.2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Počasí fajné ale pouze 2 hoďky u vody. Nej tloušť dnes 42, ale přišel tečkovaný fešák 36 -pro mě vzácnost. Nakonec i první okoun a zřejmě první štička která se bohužel s mou 0,12 nepárala.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 v 16:29® yerrx
-
fotecku sem zapomel
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 v 16:28® skwor
- Datum lovu: 5.4. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem si užil luxusní rybařinu s feederem na řece. S kámošem jsme si rovným dílem rozdělili 10 krásných podouství, největší ke 40cm. K tomu přišlo hodně tloušťů, plotic, jeden okoun a jako bonus se mi povedl cejn 47cm na houpačku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 v 16:28® yerrx
-
sneska sem zkousel na cejny podarili se jen okouni jeden tak 10 a druhy neco pres 20.....pri odchodu mi pod nohama prijelo hejno asi 4 cejny kolem 50cm to je fakt pech
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 ve 14:08® Kazan
- Datum lovu: 5.4.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná
Chvilka na Běle, jeseni, tlouštíci a ploťky, dvě měly 36,37.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 ve 12:57® kandat75
- Datum lovu: 5.4.2008 | Revír: Hostivarska prehrada | Způsob lovu: Feeder
Rano sice zima ale jinak peknej lov. Chyceno 9 cejnku, 4 linky a 1 kapr 49 cm. Chudak kapr to odnesl za vsechny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 ve 12:06® Petas
- Datum lovu: 5.4.2008 | Revír: Vltava 6 | Způsob lovu: Plavaná
Ranní plavačka, 11 plotic, 4 cejnci 6 duháku. Na Foto největší 40cm. Krásné pochytáníčko, chvilku jsem si myslel, že ani nechytám v Praze.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 ve 22:58® cormoran
- Datum lovu: 4. 3. 2008 | Revír: "Krásná voda" | Způsob lovu: Plavaná
Dneska jsem se konečně dočkal prvního letošního zelenáče
Ke břehu se podívalo i 12 karasů obecných, 2 kapříci a 2 trumeni…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 ve 22:05® Kubah
- Datum lovu: 4.4. 2008 | Revír: Kon.potok | Způsob lovu: Plavaná
Dneska odpoledne plavačka s hnojáky na potoce- chyceni 3 tlouštíci a 4 hrouzci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 ve 20:38® VODA
- Datum lovu: 4.4 | Revír: 441003plavana
tak dnes opet fajna rybacka dokonce i uhorik se podaril kaprik 42 vse vraceno vode
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 ve 20:22® monaster
- Datum lovu: 04.04.08 | Revír: 441001-9 | Způsob lovu: Feeder
dnes m i to nedalo a večer na 2 hodinky na Podhoří. nejprve pár plotiček na feeder. pak jsme nehýbající se položenou převázal n aplavanou a začal koncert. perlín, plotička. do 20 cm. přes 20 ks
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 ve 13:12® cormoran
- Datum lovu: pred tydnemUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 4. dubna 2008 ve 13:08® cormoran
- Datum lovu: pred tydnem
Lucio: Taky jsem byl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.