Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.432 příspěvků, z toho 18432 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 6. dubna 2008 ve 13:37® čabi
- Datum lovu: dnes | Revír: Mocla 1 | Způsob lovu: Feeder
spousta krmení,spousta záběrů a spousta krásnejch ryb

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. dubna 2008 v 10:34profil byl smazán
- Datum lovu: 4-6.4.08 | Revír: mělice | Způsob lovu: Kaprařina
tři dny na Mělicích a úplná katastrofa…pouze 3 drbance na boilie a jinak total mrtvo…pláže obsazený domorodci a ani ťuk…nikdo nic co sme koukali dalekohledem…my čistá nula…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. dubna 2008 v 9:13® paccco
- Datum lovu: 5.4.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Feeder
Včera odpoledne letos podruhé pokus o nějakou rybku.Minulý týden po absolutním propádáku a absolutní bezrybce to bylo o trochu lepší
Chyceni 2 cejni a 1 plotice
Ale já jim stejně
ukážu.....možná
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. dubna 2008 v 5:56® lucioperce69
- Datum lovu: 5.4. 2008 | Revír: Chovnej rybník
Nasazovali sme si kapříky a candátky co sme si nachytali po výlovu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 v 18:55® LojzaRybka
- Datum lovu: 5.4.08 | Revír: ohře | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 v 17:17® Ftmči
- Datum lovu: 5.4.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes opět na tlouštích. Chytil jsem 4 tlouště a jednoho potočáka. Potočák se mnou svedl nádhernou bitvu s jedním skoro metrovým výskokem. Největší tloušť mohl mít tak 35cm. Jeden velký tloušť se mi utrhl vinou poškozeného vlasce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 v 16:17® hecht
- Datum lovu: 8.4.2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Počasí fajné ale pouze 2 hoďky u vody. Nej tloušť dnes 42, ale přišel tečkovaný fešák 36 -pro mě vzácnost. Nakonec i první okoun a zřejmě první štička která se bohužel s mou 0,12 nepárala.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 v 15:29® yerrx
-
fotecku sem zapomel
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 v 15:28® skwor
- Datum lovu: 5.4. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem si užil luxusní rybařinu s feederem na řece. S kámošem jsme si rovným dílem rozdělili 10 krásných podouství, největší ke 40cm. K tomu přišlo hodně tloušťů, plotic, jeden okoun a jako bonus se mi povedl cejn 47cm na houpačku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 v 15:28® yerrx
-
sneska sem zkousel na cejny podarili se jen okouni jeden tak 10 a druhy neco pres 20.....pri odchodu mi pod nohama prijelo hejno asi 4 cejny kolem 50cm to je fakt pech
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 ve 13:08® Kazan
- Datum lovu: 5.4.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná
Chvilka na Běle, jeseni, tlouštíci a ploťky, dvě měly 36,37.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 v 11:57® kandat75
- Datum lovu: 5.4.2008 | Revír: Hostivarska prehrada | Způsob lovu: Feeder
Rano sice zima ale jinak peknej lov. Chyceno 9 cejnku, 4 linky a 1 kapr 49 cm. Chudak kapr to odnesl za vsechny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. dubna 2008 v 11:06® Petas
- Datum lovu: 5.4.2008 | Revír: Vltava 6 | Způsob lovu: Plavaná
Ranní plavačka, 11 plotic, 4 cejnci 6 duháku. Na Foto největší 40cm. Krásné pochytáníčko, chvilku jsem si myslel, že ani nechytám v Praze.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 ve 21:58® cormoran
- Datum lovu: 4. 3. 2008 | Revír: "Krásná voda" | Způsob lovu: Plavaná
Dneska jsem se konečně dočkal prvního letošního zelenáče
Ke břehu se podívalo i 12 karasů obecných, 2 kapříci a 2
trumeni…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 ve 21:05® Kubah
- Datum lovu: 4.4. 2008 | Revír: Kon.potok | Způsob lovu: Plavaná
Dneska odpoledne plavačka s hnojáky na potoce- chyceni 3 tlouštíci a 4 hrouzci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 v 19:38® VODA
- Datum lovu: 4.4 | Revír: 441003plavana
tak dnes opet fajna rybacka dokonce i uhorik se podaril kaprik 42 vse vraceno vode

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 v 19:22® monaster
- Datum lovu: 04.04.08 | Revír: 441001-9 | Způsob lovu: Feeder
dnes m i to nedalo a večer na 2 hodinky na Podhoří. nejprve pár plotiček na feeder. pak jsme nehýbající se položenou převázal n aplavanou a začal koncert. perlín, plotička. do 20 cm. přes 20 ks
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 ve 12:12® cormoran
- Datum lovu: pred tydnemUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 ve 12:08® cormoran
- Datum lovu: pred tydnem
Lucio: Taky jsem byl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 v 10:01® lucioperce69
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 v 10:00® lucioperce69
- Datum lovu: 3.4. 2008 | Revír: Krásná voda | Způsob lovu: Přívlač
Při smáčkování se dařilo šli okouni, Odpoledne s cormoranem na jízku na plavku spousty krásných ševců

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 v 9:45® lucioperce69
-
kurňa nějak to zlobí spletl sem si fotku tady sou ty sumcí

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 v 9:35® lucioperce69
- Datum lovu: 2.4. 2008 odpoledne | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Plavaná
krásně sem si zachytal začali už jít i sumci

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 v 9:15® lucioperce69
- Datum lovu: 2.4. 2008 ráno | Revír: krásná voda | Způsob lovu: Feeder
první letošní karas obecný

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 v 9:05® kostnak
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. dubna 2008 ve 20:28® cormoran
- Datum lovu: 3. 4. 2008 | Revír: Bílina | Způsob lovu: Plavaná
Dneska s luciem a kraprasem na novém fleku na Běle. Kromě desítek ježdíků a okounů se povedli i 2 tlouštíci a 2 ploťky…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 18:03® Tomik
-
Včera chvilka plavačka, ven se podivalo deset rybek ve složení okoun, perlín a cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 16:31® LojzaRybka
- Datum lovu: 3.4.08 | Revír: ohře | Způsob lovu: Feeder
konečně ryba

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. dubna 2008 ve 22:21® adam
- Revír: Reka,feeder
no konecne zacali brat kapri i u nas na rece..6kapru za dva dny,k veceru, dva sli na pekac,uz jsem se nemoh dockat kdy si dam cerstveho kaprika..MOC HEZKY BOLENY..!!'!!!!na berounce,berounku miluju tak pozdravuj!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.