Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 2. dubna 2008 ve 21:54® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 19.-23.3.2008 | Revír: Ebro
Předminulý týden na Ebru jsme zkoušeli candáty a sumce. Něco se nachytalo, i když na mne zbyly ty „nej“ kusy
Sem tam se na vláčku vyndal i kapřík a to za hubu, nebo za triko
Pro mne bude nezapomenutelný půlhodinový boj s kaprem 85+ na 20g
vláčáku. Poté, co jsem ho úspěšně utahal (po několika průjezdech
kotevním lanem a zamotáním do ostatních prutů), jsme zjistili, že nemáme
podběrák… Pak,když kapr přestal bojovat a lehnul na hladinu, to jig
„nezvládnul“ a proletěl mi kolem ucha 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. dubna 2008 ve 20:21® volffish
-
Už je to tady:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. dubna 2008 v 19:07® roby
- Datum lovu: 1.4.2008 | Revír: Zaplavy | Způsob lovu: Feeder
Slušná rybačka , spousta línů menší kapříci a jeden slušnější

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. dubna 2008 v 17:02® Sander
- Datum lovu: 1.4.2008
Dnes naposledy, už to maj za pár.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. března 2008 ve 23:06® HaD
- Datum lovu: 31.3.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
po delší době u vody – parmy se chvíli před tím, než jsem zaujal tuto polohu a usnul ukazovaly. Když jsem se vzbudil, bylo už šero a háček prázdný
Tak zase příště…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. března 2008 v 19:45® Sander
- Datum lovu: 31.3.2008
Tomuhle počasí jsem prostě neodolal. Ryby braly o 106, ven se podívalo 12 kapříků v kombinaci s několika slušnými jeseny. Asi 15 záběrů jsem sekl do prázdna, převázat háčky na větší jsem se ani omylem nedonutil

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. března 2008 v 17:55® Padis
- Datum lovu: 31.1.08 | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes na 2 hodinky u vody.Chyceno pár kapříku kolem 40 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. března 2008 v 17:34® lucioperce69
- Datum lovu: 28.3. | Revír: louže | Způsob lovu: Přívlač
¨konečně sem letos něco ukecal na smáčka šest kudliček do 45cm za hodinku lovu beru jako svůj malý ososbní úspěch
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. března 2008 v 17:32® lucioperce69
- Datum lovu: asi tejden zpět | Revír: labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
dlouho sem nedával fotky nějak sem nestíhal takže dodatečně pár fotek z labe

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 ve 20:29® jersey
- Datum lovu: 30.3.08 | Revír: Vltava 7 | Způsob lovu: Přívlač
Pokud někoho ještě zajímá Vltava 7,tak dnes necelé tři hodiny vláčka…bezrybka.Ale skoro jarní počasí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 ve 20:14® Salmo
- Datum lovu: 30.3.08 | Revír: Jihlava 13A | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dneska trocha bobkařiny na Borovince a vyklubal se z toho jeden kapřík neměřil jsem ho a samozdřejmě plave dál
))Jinak krásné odpoledne u vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 ve 20:03® knedlik
- Datum lovu: 30.3.2008 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes aj včera parádna rybačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 v 18:19® sus1
-
Sem si dovolil taky jednu Z lovu , teda po lovu.Byl jsem tet dva dny po sobě na Žinkovech a hrůza,jako když je v Plusu akce tak tolik tam bylo lidí.!!!Za měsíc je po rybníce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 v 17:40® rhany
- Datum lovu: 30.3.2008 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Feeder
Super den,i přes silnější větřík jsem ulovil pár rybiček.Pár foteček z lovu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 v 17:17® Sander
- Datum lovu: 30.3.2008
Bralo to hezky, ale ruce byly levé. Ven se podívalo 6 kaprů a jeden bolen okolo 45cm, kolega 2 kapry. 3 ryby jsem urval při záseku – zkouška nových prutů nedopadla nijak valně, použití 0.18 vlasce je zřejmě málo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 ve 13:49® yerrx
-
dneska od rana…perlini a cejni se leskli pod brehem a ani tuk:( a este k tomu sem videl asi 6 stiky JA UZ TO NEVYDRZIM
:-/Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 v 10:24® Scanix
- Datum lovu: 30.3.2008 | Revír: svazovka jč | Způsob lovu: Feeder
Dnes s kolegou na jednom stojaku, chytano na plavku a feeder, nastraha, masnaci, kuku, rohlik. Chyceno par kapriku a cejnu. Zadni obri, ale obcas skoncili v podberaku dva

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 v 9:03® Řízek
- Datum lovu: 29.3.08 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Vcera jsem byl na rybach a povedl se mi krasny bolen 67cm.Vracen vode

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. března 2008 ve 21:58® Scanix
- Datum lovu: 28.3.2008 | Revír: jihocesky (ne)revir | Způsob lovu: Přívlač
Kamarad me pozval si zavlacet na jeden (ne)rybarsky revir. Kristalova voda piskovny byla super, jen fisky v ni moc nespolupracovaly. Nakonec jsem premluvil stiku cca 50, okouna 30 (viz foto), dalsi stika cca 60 mi spadla u nohou a dalsi 2 se jen prijeli podivat na nastrahu. Na zaver prisel jeste okounek cca 20. Prijemne straveny den, super pocasi…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. března 2008 ve 20:08® cormoran
- Datum lovu: 29. 3. 2008 | Revír: 441003 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes na stojáku kromě desítek kaprů přišel i tento tlouští dorostenec, který podle šrámu za hlavou utekl hrobníkovi přímo z lopaty

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. března 2008 v 16:51® Sander
- Datum lovu: 29.3.2008
Z asi dvaceti vyfídrovaných tloušťů přes 40cm byla největší fiška 51cm dlouhá, k tomu se povedlo ulovit peán a malou Rapalku
Až na ten vítr dobrý 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. března 2008 v 16:38® Vlaštovka
- Datum lovu: 29,3
Dneska protože bylo hnusně tak sem šel jen na chvilku s plavačkou a společnost mi dělali alespoň okounci… max. 20cm
Jinak tý velikosti se nelekněte… je to fakt vobluda…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. března 2008 ve 20:57® Dodo
-
Podruhé jsem se dostal na jedno zapomenuté místo, bylo to celkem fajn
39.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. března 2008 v 19:34® Řízek
- Datum lovu: 28.3.08 | Revír: Berounka 3Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. března 2008 v 19:23® Řízek
- Datum lovu: 28.3.08 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem vyrazil na ryby a potesil me pekny bolen ktery plave dal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. března 2008 v 19:21® ART
-
tak dneska tři kousky polticek tehle velikosti krása

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. března 2008 v 18:51® skwor
-
Zlatí tloušti, líni se fotí o dost hůř
(a Sanderovské focení u nich nějak nejde). Dnes dva kusy přes 30cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. března 2008 v 18:23® čabi
- Datum lovu: 27.3.2008 | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Feeder
Dneska opět na řece bodoval feeder.Celkem jsem vytáhl 10 plotiček,4 kapry a 1 perlína.Nej kapr měl 53cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. března 2008 ve 21:57® b.gun
- Datum lovu: 26.03.2008 | Revír: 441005
Vyrazil jsem po práci na chvilku s matchkou, rybky ale o proplavávanou nástrahu moc zájmu nejevily, zkoušel jsem červíky a rohlík. Tak jsem nakonec na plavačku rezignoval, sundal splávek, místo něj nacvakal na kmen pár broků a chytal s rohlíkem na „citovku“. Vcelku dost záseků šlo do prázdna, pár slušných ryb popadalo, nakonec se ale několik tloušťů přece jenom povedlo, max. bohužel jen 42 cm. PS: Foceno za šera mobilem, nechtělo se mi vytahovat foťák …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. března 2008 v 19:30® čabi
- Datum lovu: 26.3. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Feeder
Dneska to bylo lepší.Několik plotiček a čtyři kapříky.Nej 46cm.Plavou dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.