Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 4. dubna 2008 v 11:01® lucioperce69
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 4. dubna 2008 v 11:00® lucioperce69
- Datum lovu: 3.4. 2008 | Revír: Krásná voda | Způsob lovu: Přívlač
Při smáčkování se dařilo šli okouni, Odpoledne s cormoranem na jízku na plavku spousty krásných ševců
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 v 10:45® lucioperce69
-
kurňa nějak to zlobí spletl sem si fotku tady sou ty sumcí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 v 10:35® lucioperce69
- Datum lovu: 2.4. 2008 odpoledne | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Plavaná
krásně sem si zachytal začali už jít i sumci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 v 10:15® lucioperce69
- Datum lovu: 2.4. 2008 ráno | Revír: krásná voda | Způsob lovu: Feeder
první letošní karas obecný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. dubna 2008 v 10:05® kostnak
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. dubna 2008 ve 21:28® cormoran
- Datum lovu: 3. 4. 2008 | Revír: Bílina | Způsob lovu: Plavaná
Dneska s luciem a kraprasem na novém fleku na Běle. Kromě desítek ježdíků a okounů se povedli i 2 tlouštíci a 2 ploťky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 19:03® Tomik
-
Včera chvilka plavačka, ven se podivalo deset rybek ve složení okoun, perlín a cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 17:31® LojzaRybka
- Datum lovu: 3.4.08 | Revír: ohře | Způsob lovu: Feeder
konečně ryba
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. dubna 2008 ve 23:21® adam
- Revír: Reka,feeder
no konecne zacali brat kapri i u nas na rece..6kapru za dva dny,k veceru, dva sli na pekac,uz jsem se nemoh dockat kdy si dam cerstveho kaprika..MOC HEZKY BOLENY..!!'!!!!na berounce,berounku miluju tak pozdravuj!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. dubna 2008 ve 23:02® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 27.-30.3.2008 | Revír: Dánsko | Způsob lovu: Muškaření
Minulý týden pro změnu s mouchou v Dánsku na mořácích. I přes nepřízeň počasí se mi podařilo dva slušné mořáky zdolat (52,55). Jen škoda, že dva dny bylo díky silnému větru nechytatelno. Tímto bych rád (stejně jako minulý rok) poděkoval Rarachovi za úspěšné mušky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. dubna 2008 ve 22:54® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 19.-23.3.2008 | Revír: Ebro
Předminulý týden na Ebru jsme zkoušeli candáty a sumce. Něco se nachytalo, i když na mne zbyly ty „nej“ kusy
Sem tam se na vláčku vyndal i kapřík a to za hubu, nebo za triko
Pro mne bude nezapomenutelný půlhodinový boj s kaprem 85+ na 20g vláčáku. Poté, co jsem ho úspěšně utahal (po několika průjezdech kotevním lanem a zamotáním do ostatních prutů), jsme zjistili, že nemáme podběrák… Pak,když kapr přestal bojovat a lehnul na hladinu, to jig „nezvládnul“ a proletěl mi kolem ucha
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. dubna 2008 ve 21:21® volffish
-
Už je to tady:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. dubna 2008 ve 20:07® roby
- Datum lovu: 1.4.2008 | Revír: Zaplavy | Způsob lovu: Feeder
Slušná rybačka , spousta línů menší kapříci a jeden slušnější
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. dubna 2008 v 18:02® Sander
- Datum lovu: 1.4.2008
Dnes naposledy, už to maj za pár.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. dubna 2008 v 0:06® HaD
- Datum lovu: 31.3.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
po delší době u vody – parmy se chvíli před tím, než jsem zaujal tuto polohu a usnul ukazovaly. Když jsem se vzbudil, bylo už šero a háček prázdný
Tak zase příště…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. března 2008 ve 20:45® Sander
- Datum lovu: 31.3.2008
Tomuhle počasí jsem prostě neodolal. Ryby braly o 106, ven se podívalo 12 kapříků v kombinaci s několika slušnými jeseny. Asi 15 záběrů jsem sekl do prázdna, převázat háčky na větší jsem se ani omylem nedonutil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. března 2008 v 18:55® Padis
- Datum lovu: 31.1.08 | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes na 2 hodinky u vody.Chyceno pár kapříku kolem 40 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. března 2008 v 18:34® lucioperce69
- Datum lovu: 28.3. | Revír: louže | Způsob lovu: Přívlač
¨konečně sem letos něco ukecal na smáčka šest kudliček do 45cm za hodinku lovu beru jako svůj malý ososbní úspěch
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. března 2008 v 18:32® lucioperce69
- Datum lovu: asi tejden zpět | Revír: labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
dlouho sem nedával fotky nějak sem nestíhal takže dodatečně pár fotek z labe
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 ve 21:29® jersey
- Datum lovu: 30.3.08 | Revír: Vltava 7 | Způsob lovu: Přívlač
Pokud někoho ještě zajímá Vltava 7,tak dnes necelé tři hodiny vláčka…bezrybka.Ale skoro jarní počasí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 ve 21:14® Salmo
- Datum lovu: 30.3.08 | Revír: Jihlava 13A | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dneska trocha bobkařiny na Borovince a vyklubal se z toho jeden kapřík neměřil jsem ho a samozdřejmě plave dál
))Jinak krásné odpoledne u vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 ve 21:03® knedlik
- Datum lovu: 30.3.2008 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes aj včera parádna rybačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 v 19:19® sus1
-
Sem si dovolil taky jednu Z lovu , teda po lovu.Byl jsem tet dva dny po sobě na Žinkovech a hrůza,jako když je v Plusu akce tak tolik tam bylo lidí.!!!Za měsíc je po rybníce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 v 18:40® rhany
- Datum lovu: 30.3.2008 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Feeder
Super den,i přes silnější větřík jsem ulovil pár rybiček.Pár foteček z lovu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 v 18:17® Sander
- Datum lovu: 30.3.2008
Bralo to hezky, ale ruce byly levé. Ven se podívalo 6 kaprů a jeden bolen okolo 45cm, kolega 2 kapry. 3 ryby jsem urval při záseku – zkouška nových prutů nedopadla nijak valně, použití 0.18 vlasce je zřejmě málo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 ve 14:49® yerrx
-
dneska od rana…perlini a cejni se leskli pod brehem a ani tuk:( a este k tomu sem videl asi 6 stiky JA UZ TO NEVYDRZIM
:-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 v 11:24® Scanix
- Datum lovu: 30.3.2008 | Revír: svazovka jč | Způsob lovu: Feeder
Dnes s kolegou na jednom stojaku, chytano na plavku a feeder, nastraha, masnaci, kuku, rohlik. Chyceno par kapriku a cejnu. Zadni obri, ale obcas skoncili v podberaku dva
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března 2008 v 10:03® Řízek
- Datum lovu: 29.3.08 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Vcera jsem byl na rybach a povedl se mi krasny bolen 67cm.Vracen vode
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.