Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 30. března 2008 v 19:19® sus1

Sem si dovolil taky jednu Z lovu , teda po lovu.Byl jsem tet dva dny po sobě na Žinkovech a hrůza,jako když je v Plusu akce tak tolik tam bylo lidí.!!!Za měsíc je po rybníce.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17224.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 30. března 2008 v 18:40® rhany
    Datum lovu: 30.3.2008 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Feeder

Super den,i přes silnější větřík jsem ulovil pár rybiček.Pár foteček z lovu.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17221.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17222.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17223.jpg
      Neděle 30. března 2008 v 18:17® Sander
      Sander
      Datum lovu: 30.3.2008

Bralo to hezky, ale ruce byly levé. Ven se podívalo 6 kaprů a jeden bolen okolo 45cm, kolega 2 kapry. 3 ryby jsem urval při záseku – zkouška nových prutů nedopadla nijak valně, použití 0.18 vlasce je zřejmě málo.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17220.jpg
        Neděle 30. března 2008 ve 14:49® yerrx
        yerrx

dneska od rana…perlini a cejni se leskli pod brehem a ani tuk:( a este k tomu sem videl asi 6 stiky JA UZ TO NEVYDRZIM:-P :-/

Neděle 30. března 2008 v 11:24® Scanix
          Scanix
          Datum lovu: 30.3.2008 | Revír: svazovka jč | Způsob lovu: Feeder

Dnes s kolegou na jednom stojaku, chytano na plavku a feeder, nastraha, masnaci, kuku, rohlik. Chyceno par kapriku a cejnu. Zadni obri, ale obcas skoncili v podberaku dva :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17219.jpg
            Neděle 30. března 2008 v 10:03® Řízek
            Řízek
            Datum lovu: 29.3.08 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Vcera jsem byl na rybach a povedl se mi krasny bolen 67cm.Vracen vode:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17216.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17217.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17218.jpg
              Sobota 29. března 2008 ve 22:58® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 28.3.2008 | Revír: jihocesky (ne)revir | Způsob lovu: Přívlač

Kamarad me pozval si zavlacet na jeden (ne)rybarsky revir. Kristalova voda piskovny byla super, jen fisky v ni moc nespolupracovaly. Nakonec jsem premluvil stiku cca 50, okouna 30 (viz foto), dalsi stika cca 60 mi spadla u nohou a dalsi 2 se jen prijeli podivat na nastrahu. Na zaver prisel jeste okounek cca 20. Prijemne straveny den, super pocasi…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17215.jpg
                Sobota 29. března 2008 ve 21:08® cormoran
                cormoran
                Datum lovu: 29. 3. 2008 | Revír: 441003 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes na stojáku kromě desítek kaprů přišel i tento tlouští dorostenec, který podle šrámu za hlavou utekl hrobníkovi přímo z lopaty:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17214.jpg
                  Sobota 29. března 2008 v 17:51® Sander
                  Sander
                  Datum lovu: 29.3.2008

Z asi dvaceti vyfídrovaných tloušťů přes 40cm byla největší fiška 51cm dlouhá, k tomu se povedlo ulovit peán a malou Rapalku :-) Až na ten vítr dobrý :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17209.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17210.jpg
                    Sobota 29. března 2008 v 17:38® Vlaštovka
                    Vlaštovka
                    Datum lovu: 29,3

Dneska protože bylo hnusně tak sem šel jen na chvilku s plavačkou a společnost mi dělali alespoň okounci… max. 20cm :-D :-P Jinak tý velikosti se nelekněte… je to fakt vobluda…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17208.jpg
                      Pátek 28. března 2008 ve 21:57® Dodo
                      Dodo

Podruhé jsem se dostal na jedno zapomenuté místo, bylo to celkem fajn ;-) 39.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17204.jpg
                        Pátek 28. března 2008 ve 20:34® Řízek
                        Řízek
                        Datum lovu: 28.3.08 | Revír: Berounka 3
                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                        foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17197.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17198.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17199.jpg
                          Pátek 28. března 2008 ve 20:23® Řízek
                          Řízek
                          Datum lovu: 28.3.08 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem vyrazil na ryby a potesil me pekny bolen ktery plave dal:-)

Pátek 28. března 2008 ve 20:21® ART
                            ART

tak dneska tři kousky polticek tehle velikosti krásapivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17195.jpg
                              Pátek 28. března 2008 v 19:51® skwor
                              skwor

Zlatí tloušti, líni se fotí o dost hůř 8-( (a Sanderovské focení u nich nějak nejde). Dnes dva kusy přes 30cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17193.jpg
                                Čtvrtek 27. března 2008 v 19:23® čabi
                                čabi
                                Datum lovu: 27.3.2008 | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Feeder

Dneska opět na řece bodoval feeder.Celkem jsem vytáhl 10 plotiček,4 kapry a 1 perlína.Nej kapr měl 53cm.pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17181.jpg
                                  Středa 26. března 2008 ve 22:57® b.gun
                                  Datum lovu: 26.03.2008 | Revír: 441005

Vyrazil jsem po práci na chvilku s matchkou, rybky ale o proplavávanou nástrahu moc zájmu nejevily, zkoušel jsem červíky a rohlík. Tak jsem nakonec na plavačku rezignoval, sundal splávek, místo něj nacvakal na kmen pár broků a chytal s rohlíkem na „citovku“. Vcelku dost záseků šlo do prázdna, pár slušných ryb popadalo, nakonec se ale několik tloušťů přece jenom povedlo, max. bohužel jen 42 cm. PS: Foceno za šera mobilem, nechtělo se mi vytahovat foťák …

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17170.jpg
                                    Středa 26. března 2008 ve 20:30® čabi
                                    čabi
                                    Datum lovu: 26.3. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Feeder

Dneska to bylo lepší.Několik plotiček a čtyři kapříky.Nej 46cm.Plavou dál.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17155.jpg
                                      Středa 26. března 2008 ve 20:29® čabi
                                      čabi
                                      Datum lovu: 25.3.2008 | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Feeder

Jeden násaďák 53cm z řeky.A ještě jeden hrouzek asi 6cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17154.jpg
                                        Středa 26. března 2008 v 19:38® ORIMP
                                        ORIMP
                                        Datum lovu: 24.3.2008 | Revír: Skalička | Způsob lovu: Přívlač

Pondelkova šibačka na Skaličke bola super…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17151.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17152.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17153.jpg
                                          Pondělí 24. března 2008 v 19:20® regulus
                                          regulus

Tak teda do třetice všeho dobrýho.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17121.jpg
                                            Pondělí 24. března 2008 v 19:19® regulus
                                            regulus

Tak ještě ty dvě co se nenačetly.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17119.jpg
                                              Pondělí 24. března 2008 v 19:16® regulus
                                              regulus
                                              Datum lovu: 24.března 2008

Pár úlovků trošinku z jinýho soudku. 9-)

Aby tu nebyly furt jen ryby.:-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17117.jpg
                                                Pondělí 24. března 2008 v 19:03® Sander
                                                Sander
                                                Datum lovu: 24.3.2008 | Způsob lovu: Feeder

Feeder velice překvapil. I když je mi zle, vydržel jsem u vody přes hodinu a půl a vyndal 12 krásných tloušťů. Největší fiška nejspíše atakovala padesátku, odhad 50–51cm, neměřena. Břeh byl dost strmý a zarostlý, ryby jsem pouštěl hned ve vodě. Drát se na pole s podběrákem za účelem focení a měření se mi nechtělo, navíc by ty fotky byly jistě opět hrozné. Zvolil jsem tedy změnu, a fišky fotil ve vodě.

Počasí opět nezklamalo, vítr, zima…vlastně pokračuje to, co začalo už v říjnu. Máme to v Čechách zku.vené podnebí, grr!!!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17113.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17114.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17115.jpg
                                                  Pondělí 24. března 2008 v 16:36® LojzaRybka
                                                  LojzaRybka
                                                  Datum lovu: 24.3.08 | Revír: nechranky | Způsob lovu: Feeder

dnes na nechrankách,nebyl ani potah,je tam plno kormoránů a ponich tam je pěkná paseka,na dně leží plno šupin a jiných rybých kousků co ty mrchy nestrávyli.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17102.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17103.jpg
                                                    Pondělí 24. března 2008 v 16:36® rhany
                                                    Datum lovu: 24.3. | Revír: Orlík | Způsob lovu: Feeder

Pořád stejná písnička.Počasí nic moc,foukalo a děsná zima.Měl jsem dva záběry z toho jeden kapřík(47),kolega jeden záběr.Říkali jsme si kam se podělo cejní osazenstvo,že by jim bylo chladno?Snad se to počasí umoudří a začne být teploučko.

Pondělí 24. března 2008 v 15:51® Ftmči
                                                      Ftmči
                                                      Datum lovu: 23.3. | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná

Na konci dnešního lovu jsem objevil dost zajimavé tlouští místo. Prvního tlouště jsem vlastní chybou utrhl, ale další o něco větší (45cm) už šťastně skončil v podběráku. Na svojí velikost bojoval nepřiměřeně hodně, protože byl pěkně vypasený. Pak jsem ještě asi 4 záběry neseknul. Určitě se tam v blízké době opět podívám.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17100.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17101.jpg
                                                        Neděle 23. března 2008 ve 22:02® Salmo
                                                        Salmo
                                                        Datum lovu: 21.3.08 | Revír: Střítežský rybník(Jihlava 13A) | Způsob lovu: Klasická položená

Tak dneska jsme byli s kámošem ve Stříteži a jsem měl čistou 0 a kámoš 1 kapříka 46 cm tak jsem se aspoň pokusil o foto ala Sander :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17092.jpg
                                                          Neděle 23. března 2008 ve 22:02® cormoran
                                                          cormoran
                                                          Datum lovu: 23. 3. 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

„Změna místa, ryba jistá“ Nejen na střekovské pláži se dá pěkně zachytat… Dnešní celkový výsledek: 13 karasů, 5 cejnů a 1 jesen:-) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17091.jpg
                                                            Neděle 23. března 2008 v 18:49® Sander
                                                            Sander
                                                            Datum lovu: 23.3.2008

První nához, za fandění místního funkcionáře vyloven tloušť rovných 50cm, a to byla na další dvě hodiny první a poslední fiška. Zbývalo mi projít asi 3km řeky, kde jsem s prutem ještě nikdy nebyl, a bohužel rybami to tam zrovna neoplývalo. Večer jsem sedl na feeder do tůně, kde plavačku ryby vesele ignorovaly. Nic jsem od toho nečekal, ale sfjete difse, z vody šlo 6 tloušťů 42–45. Hezká změna. Záběry byly nádherný!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17056.jpg