Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 26. března 2008 v 19:29® čabi
- Datum lovu: 25.3.2008 | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Feeder
Jeden násaďák 53cm z řeky.A ještě jeden hrouzek asi 6cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. března 2008 v 18:38® ORIMP
- Datum lovu: 24.3.2008 | Revír: Skalička | Způsob lovu: Přívlač
Pondelkova šibačka na Skaličke bola super…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. března 2008 v 18:20® regulus
-
Tak teda do třetice všeho dobrýho.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. března 2008 v 18:19® regulus
-
Tak ještě ty dvě co se nenačetly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. března 2008 v 18:16® regulus
- Datum lovu: 24.března 2008
Pár úlovků trošinku z jinýho soudku.

Aby tu nebyly furt jen ryby.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. března 2008 v 18:03® Sander
- Datum lovu: 24.3.2008 | Způsob lovu: Feeder
Feeder velice překvapil. I když je mi zle, vydržel jsem u vody přes hodinu a půl a vyndal 12 krásných tloušťů. Největší fiška nejspíše atakovala padesátku, odhad 50–51cm, neměřena. Břeh byl dost strmý a zarostlý, ryby jsem pouštěl hned ve vodě. Drát se na pole s podběrákem za účelem focení a měření se mi nechtělo, navíc by ty fotky byly jistě opět hrozné. Zvolil jsem tedy změnu, a fišky fotil ve vodě.
Počasí opět nezklamalo, vítr, zima…vlastně pokračuje to, co začalo už v říjnu. Máme to v Čechách zku.vené podnebí, grr!!!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. března 2008 v 15:36® LojzaRybka
- Datum lovu: 24.3.08 | Revír: nechranky | Způsob lovu: Feeder
dnes na nechrankách,nebyl ani potah,je tam plno kormoránů a ponich tam je pěkná paseka,na dně leží plno šupin a jiných rybých kousků co ty mrchy nestrávyli.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. března 2008 v 15:36® rhany
- Datum lovu: 24.3. | Revír: Orlík | Způsob lovu: Feeder
Pořád stejná písnička.Počasí nic moc,foukalo a děsná zima.Měl jsem dva záběry z toho jeden kapřík(47),kolega jeden záběr.Říkali jsme si kam se podělo cejní osazenstvo,že by jim bylo chladno?Snad se to počasí umoudří a začne být teploučko.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. března 2008 ve 14:51® Ftmči
- Datum lovu: 23.3. | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná
Na konci dnešního lovu jsem objevil dost zajimavé tlouští místo. Prvního tlouště jsem vlastní chybou utrhl, ale další o něco větší (45cm) už šťastně skončil v podběráku. Na svojí velikost bojoval nepřiměřeně hodně, protože byl pěkně vypasený. Pak jsem ještě asi 4 záběry neseknul. Určitě se tam v blízké době opět podívám.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. března 2008 ve 21:02® Salmo
- Datum lovu: 21.3.08 | Revír: Střítežský rybník(Jihlava 13A) | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dneska jsme byli s kámošem ve Stříteži a jsem měl čistou 0 a kámoš 1 kapříka 46 cm tak jsem se aspoň pokusil o foto ala Sander

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. března 2008 ve 21:02® cormoran
- Datum lovu: 23. 3. 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
„Změna místa, ryba jistá“ Nejen na střekovské pláži se dá pěkně zachytat… Dnešní celkový výsledek: 13 karasů, 5 cejnů a 1 jesen

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. března 2008 v 17:49® Sander
- Datum lovu: 23.3.2008
První nához, za fandění místního funkcionáře vyloven tloušť rovných 50cm, a to byla na další dvě hodiny první a poslední fiška. Zbývalo mi projít asi 3km řeky, kde jsem s prutem ještě nikdy nebyl, a bohužel rybami to tam zrovna neoplývalo. Večer jsem sedl na feeder do tůně, kde plavačku ryby vesele ignorovaly. Nic jsem od toho nečekal, ale sfjete difse, z vody šlo 6 tloušťů 42–45. Hezká změna. Záběry byly nádherný!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. března 2008 ve 20:22® cormoran
- Datum lovu: 22. 3. 2008
Tak jsem se dneska šel provětrat po maturutním plese k vodě s VODOU
a s kominikem… Po příchodu na místo nám padla čelist (103 cm)
Pro porovnání – za skřelovým obloukem je obal od svítících
tyčinek. Živá ryba se neukázala ani jedna…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. března 2008 v 18:05® rhany
-
Dnes jsem to už nemohl vydržet a vyrazil na Orlík. Foukalo,sněžílo,ale pár cejnů se podívalo na břeh. Tento je největší 50cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. března 2008 v 17:43® Kazan
- Způsob lovu: Plavaná
Ráno chvíli na Labi 49 tloušť, odpoledne venku s pejskem na Běle opět 49 tloušť k tomu 35 a 39 ploťky, takže jsem dopadl jak Sander
padesátka se nekonala. Myslím že si ale ani jeden nemůžeme
stěžovat

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. března 2008 v 17:41® skwor
-
U vody strašně fičel vítr, takže jsem se nakonec víc než rybaření věnoval pokecu s Kobrem a Davidem z Čudla týmu
Splávek potopil jen jeden tlouštík a pár ouklejí, takže místo fotek
ryb posílám zámek v Nižboru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. března 2008 v 17:14® Sander
- Datum lovu: 22.3.2008
Chybělo málo, padesátka se nekonala. Díky větru jsem nemohl prolovit pár míst s většími tloušti, ale nějaké ryby tísnící se u břehu jsem našel.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. března 2008 v 16:10® red
-
prechadzka popri potoku … nieco zadrzala voda … strom spalil clovek zo zabavi … a nieco si clovek odlozil k potoku keby nahodou este staval tak vie kde to hladat. miesto je na hranici pstruhoveho reviru

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. března 2008 v 7:42® lucioperce69
-
S cormaxem cormoranem a kominíkem sme byli prubnout novou vodu a světe div se 97cm v plný kráse. Ete jednou velká gratulace kominíkovi. Máme letos co dělat laťku nastavil hoooooodně vysoko

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. března 2008 v 19:59® red
- Revír: striebornica | Způsob lovu: Přívlač
ukrutne pocasie ale vitazstvo je nase

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. března 2008 v 18:32® Sander
- Datum lovu: 18.3.2008
Opravdu v té jámě byli…
Vzhledem k počasí je
konečné skóre 12ks okouna průměrné velikosti celkem uspokojivé.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. března 2008 v 15:02® Kobr
-
osprey> pěkné! já se ted vratil z Kačáku 4 za poslední týden jsem vytáhl už třetího lína s tetováním od sumce. Tenhle navrch neměl půlku hřbetní ploutve
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. března 2008 v 7:48® osprey
- Datum lovu: nedávno | Revír: plavaná
Před pár dny jsem mezi jinými chytil i tohoto zajímavého tlouště. Takhle krásně a dokonale vyhojené povrchové zranění se vidí málokdy. Nevím proč, ale myslím, že bych si ho mohl příště poznat

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. března 2008 v 1:25® regulus
- Datum lovu: 16.3.2008
Jaro je tu a velikonoce se blíží.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. března 2008 v 18:08® Sander
- Datum lovu: 16.3.2008 | Způsob lovu: Plavaná
Kdo hledá, ten najde… Díky Bohu to ještě pořád funguje, i když to byl jeden z letos nejtěžších lovů. Byl jsem nucen i popás zabrodit, abych na ně dosáhl, netuše, zda-li je zde vůbec nějaká fiška (nový flek). Hluboké vracáky nebraly ani 5g kačeny, větší jsem neměl, takže to byl opravdu porod a věřím, že až opadne voda, ještě nějaký 50+ půjde z vody. Dnešní výčet je přes všechny tyto problémy uspokojivý. Nechytl jsem rybu pod cca 45cm a vyheveroval jsem ze silného proudu i dvě solidní ryby o mírách 50 a 54cm.
Řeko dík, máš to u mně!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. března 2008 v 15:09® red
- Revír: striebornica | Způsob lovu: Přívlač
pekna chytacka

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. března 2008 ve 14:58® čabi
- Datum lovu: 16.3. | Revír: Mocla 1 | Způsob lovu: Feeder
Dnes to samé místo a ta samá nástraha.Ryby brali ještě víc,jen jsem trochu neměl štěstí.Kapr podobných rozměrů jako včera se mi vysmekl.Amur okolo 50cm mi to upálil,páč jsem měl na jednom místě poškozenej vlasec a něco se mi taky vysmeklo hned po záseku.Jinak jsem vytáhl jednoho kapříka 40cm,stejně velkého amurka a asi deset cejnů,největší 48cm.A spoustu plotic.Vše opět plave dál. Sifu007:já si kvodě nechodím pro maso,ale zachytat si!!!!!!!A klidně se z toho p.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. března 2008 ve 14:52® hecht
- Datum lovu: 16.3.2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Počasí eklhaft, no ale přesto jsem to nevydržel a po týdnu půstu jsem musel k vodě.Po příjezdu přestalo poprchat a začalo pořádně chcát. No ale po pár menších se přece jen zadařilo a krásný souboj v proudu – tloušť 43 . No a jak to psal sander ,,díval jsem se na ohnutý prut a nemohl rybu v proudu ukočírovat a říkal jem kuva tak tohle není úplně ono''
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. března 2008 v 10:58® b.gun
- Datum lovu: 15.03.2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Včera jsme podnikli první letošní feedrovačku na Labi pod zdymadlama. Ráno vcelku slušná kosa, zamrzlé auto, naštěstí se pak ale oteplilo a bylo z toho pěkné dopoledne u vody. A i rybky se postupně probraly a tak se na břeh podívalo několik cejnů ve velikosti cca 35–50 čísel, někteří už měli třecí vyrážku. Dost záběrů zůstalo i neproměněno.
A proběhla i první letošní kontrola od RS.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. března 2008 v 10:26® Piranha
- Datum lovu: 16.3. | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dneska na Labi s tatou a nula oba.Polozena od boilies az k zizale a ani drb.Vody jak nas… proud a navic dest.Tak sme to vzdaly
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.