Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 29. března 2008 ve 22:58® Scanix
Scanix
Datum lovu: 28.3.2008 | Revír: jihocesky (ne)revir | Způsob lovu: Přívlač

Kamarad me pozval si zavlacet na jeden (ne)rybarsky revir. Kristalova voda piskovny byla super, jen fisky v ni moc nespolupracovaly. Nakonec jsem premluvil stiku cca 50, okouna 30 (viz foto), dalsi stika cca 60 mi spadla u nohou a dalsi 2 se jen prijeli podivat na nastrahu. Na zaver prisel jeste okounek cca 20. Prijemne straveny den, super pocasi…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17215.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 29. března 2008 ve 21:08® cormoran
    cormoran
    Datum lovu: 29. 3. 2008 | Revír: 441003 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes na stojáku kromě desítek kaprů přišel i tento tlouští dorostenec, který podle šrámu za hlavou utekl hrobníkovi přímo z lopaty:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17214.jpg
      Sobota 29. března 2008 v 17:51® Sander
      Sander
      Datum lovu: 29.3.2008

Z asi dvaceti vyfídrovaných tloušťů přes 40cm byla největší fiška 51cm dlouhá, k tomu se povedlo ulovit peán a malou Rapalku :-) Až na ten vítr dobrý :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17209.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17210.jpg
        Sobota 29. března 2008 v 17:38® Vlaštovka
        Vlaštovka
        Datum lovu: 29,3

Dneska protože bylo hnusně tak sem šel jen na chvilku s plavačkou a společnost mi dělali alespoň okounci… max. 20cm :-D :-P Jinak tý velikosti se nelekněte… je to fakt vobluda…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17208.jpg
          Pátek 28. března 2008 ve 21:57® Dodo
          Dodo

Podruhé jsem se dostal na jedno zapomenuté místo, bylo to celkem fajn ;-) 39.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17204.jpg
            Pátek 28. března 2008 ve 20:34® Řízek
            Řízek
            Datum lovu: 28.3.08 | Revír: Berounka 3
            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
            foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17197.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17198.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17199.jpg
              Pátek 28. března 2008 ve 20:23® Řízek
              Řízek
              Datum lovu: 28.3.08 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem vyrazil na ryby a potesil me pekny bolen ktery plave dal:-)

Pátek 28. března 2008 ve 20:21® ART
                ART

tak dneska tři kousky polticek tehle velikosti krásapivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17195.jpg
                  Pátek 28. března 2008 v 19:51® skwor
                  skwor

Zlatí tloušti, líni se fotí o dost hůř 8-( (a Sanderovské focení u nich nějak nejde). Dnes dva kusy přes 30cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17193.jpg
                    Čtvrtek 27. března 2008 v 19:23® čabi
                    čabi
                    Datum lovu: 27.3.2008 | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Feeder

Dneska opět na řece bodoval feeder.Celkem jsem vytáhl 10 plotiček,4 kapry a 1 perlína.Nej kapr měl 53cm.pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17181.jpg
                      Středa 26. března 2008 ve 22:57® b.gun
                      Datum lovu: 26.03.2008 | Revír: 441005

Vyrazil jsem po práci na chvilku s matchkou, rybky ale o proplavávanou nástrahu moc zájmu nejevily, zkoušel jsem červíky a rohlík. Tak jsem nakonec na plavačku rezignoval, sundal splávek, místo něj nacvakal na kmen pár broků a chytal s rohlíkem na „citovku“. Vcelku dost záseků šlo do prázdna, pár slušných ryb popadalo, nakonec se ale několik tloušťů přece jenom povedlo, max. bohužel jen 42 cm. PS: Foceno za šera mobilem, nechtělo se mi vytahovat foťák …

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17170.jpg
                        Středa 26. března 2008 ve 20:30® čabi
                        čabi
                        Datum lovu: 26.3. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Feeder

Dneska to bylo lepší.Několik plotiček a čtyři kapříky.Nej 46cm.Plavou dál.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17155.jpg
                          Středa 26. března 2008 ve 20:29® čabi
                          čabi
                          Datum lovu: 25.3.2008 | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Feeder

Jeden násaďák 53cm z řeky.A ještě jeden hrouzek asi 6cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17154.jpg
                            Středa 26. března 2008 v 19:38® ORIMP
                            ORIMP
                            Datum lovu: 24.3.2008 | Revír: Skalička | Způsob lovu: Přívlač

Pondelkova šibačka na Skaličke bola super…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17151.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17152.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17153.jpg
                              Pondělí 24. března 2008 v 19:20® regulus
                              regulus

Tak teda do třetice všeho dobrýho.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17121.jpg
                                Pondělí 24. března 2008 v 19:19® regulus
                                regulus

Tak ještě ty dvě co se nenačetly.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17119.jpg
                                  Pondělí 24. března 2008 v 19:16® regulus
                                  regulus
                                  Datum lovu: 24.března 2008

Pár úlovků trošinku z jinýho soudku. 9-)

Aby tu nebyly furt jen ryby.:-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17117.jpg
                                    Pondělí 24. března 2008 v 19:03® Sander
                                    Sander
                                    Datum lovu: 24.3.2008 | Způsob lovu: Feeder

Feeder velice překvapil. I když je mi zle, vydržel jsem u vody přes hodinu a půl a vyndal 12 krásných tloušťů. Největší fiška nejspíše atakovala padesátku, odhad 50–51cm, neměřena. Břeh byl dost strmý a zarostlý, ryby jsem pouštěl hned ve vodě. Drát se na pole s podběrákem za účelem focení a měření se mi nechtělo, navíc by ty fotky byly jistě opět hrozné. Zvolil jsem tedy změnu, a fišky fotil ve vodě.

Počasí opět nezklamalo, vítr, zima…vlastně pokračuje to, co začalo už v říjnu. Máme to v Čechách zku.vené podnebí, grr!!!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17113.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17114.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17115.jpg
                                      Pondělí 24. března 2008 v 16:36® LojzaRybka
                                      LojzaRybka
                                      Datum lovu: 24.3.08 | Revír: nechranky | Způsob lovu: Feeder

dnes na nechrankách,nebyl ani potah,je tam plno kormoránů a ponich tam je pěkná paseka,na dně leží plno šupin a jiných rybých kousků co ty mrchy nestrávyli.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17102.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17103.jpg
                                        Pondělí 24. března 2008 v 16:36® rhany
                                        Datum lovu: 24.3. | Revír: Orlík | Způsob lovu: Feeder

Pořád stejná písnička.Počasí nic moc,foukalo a děsná zima.Měl jsem dva záběry z toho jeden kapřík(47),kolega jeden záběr.Říkali jsme si kam se podělo cejní osazenstvo,že by jim bylo chladno?Snad se to počasí umoudří a začne být teploučko.

Pondělí 24. března 2008 v 15:51® Ftmči
                                          Ftmči
                                          Datum lovu: 23.3. | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná

Na konci dnešního lovu jsem objevil dost zajimavé tlouští místo. Prvního tlouště jsem vlastní chybou utrhl, ale další o něco větší (45cm) už šťastně skončil v podběráku. Na svojí velikost bojoval nepřiměřeně hodně, protože byl pěkně vypasený. Pak jsem ještě asi 4 záběry neseknul. Určitě se tam v blízké době opět podívám.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17100.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17101.jpg
                                            Neděle 23. března 2008 ve 22:02® Salmo
                                            Salmo
                                            Datum lovu: 21.3.08 | Revír: Střítežský rybník(Jihlava 13A) | Způsob lovu: Klasická položená

Tak dneska jsme byli s kámošem ve Stříteži a jsem měl čistou 0 a kámoš 1 kapříka 46 cm tak jsem se aspoň pokusil o foto ala Sander :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17092.jpg
                                              Neděle 23. března 2008 ve 22:02® cormoran
                                              cormoran
                                              Datum lovu: 23. 3. 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

„Změna místa, ryba jistá“ Nejen na střekovské pláži se dá pěkně zachytat… Dnešní celkový výsledek: 13 karasů, 5 cejnů a 1 jesen:-) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17091.jpg
                                                Neděle 23. března 2008 v 18:49® Sander
                                                Sander
                                                Datum lovu: 23.3.2008

První nához, za fandění místního funkcionáře vyloven tloušť rovných 50cm, a to byla na další dvě hodiny první a poslední fiška. Zbývalo mi projít asi 3km řeky, kde jsem s prutem ještě nikdy nebyl, a bohužel rybami to tam zrovna neoplývalo. Večer jsem sedl na feeder do tůně, kde plavačku ryby vesele ignorovaly. Nic jsem od toho nečekal, ale sfjete difse, z vody šlo 6 tloušťů 42–45. Hezká změna. Záběry byly nádherný!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17056.jpg
                                                  Sobota 22. března 2008 ve 21:22® cormoran
                                                  cormoran
                                                  Datum lovu: 22. 3. 2008

Tak jsem se dneska šel provětrat po maturutním plese k vodě s VODOU:-D a s kominikem… Po příchodu na místo nám padla čelist (103 cm):-O Pro porovnání – za skřelovým obloukem je obal od svítících tyčinek. Živá ryba se neukázala ani jedna…:-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17050.jpg
                                                    Sobota 22. března 2008 v 19:05® rhany

Dnes jsem to už nemohl vydržet a vyrazil na Orlík. Foukalo,sněžílo,ale pár cejnů se podívalo na břeh. Tento je největší 50cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17048.jpg
                                                      Sobota 22. března 2008 v 18:43® Kazan
                                                      Způsob lovu: Plavaná

Ráno chvíli na Labi 49 tloušť, odpoledne venku s pejskem na Běle opět 49 tloušť k tomu 35 a 39 ploťky, takže jsem dopadl jak Sander:-(( padesátka se nekonala. Myslím že si ale ani jeden nemůžeme stěžovat;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17045.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17046.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17047.jpg
                                                        Sobota 22. března 2008 v 18:41® skwor
                                                        skwor

U vody strašně fičel vítr, takže jsem se nakonec víc než rybaření věnoval pokecu s Kobrem a Davidem z Čudla týmu :-) Splávek potopil jen jeden tlouštík a pár ouklejí, takže místo fotek ryb posílám zámek v Nižboru.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17044.jpg
                                                          Sobota 22. března 2008 v 18:14® Sander
                                                          Sander
                                                          Datum lovu: 22.3.2008

Chybělo málo, padesátka se nekonala. Díky větru jsem nemohl prolovit pár míst s většími tloušti, ale nějaké ryby tísnící se u břehu jsem našel.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17042.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17043.jpg
                                                            Pátek 21. března 2008 v 17:10® red
                                                            red

prechadzka popri potoku … nieco zadrzala voda … strom spalil clovek zo zabavi … a nieco si clovek odlozil k potoku keby nahodou este staval tak vie kde to hladat. miesto je na hranici pstruhoveho reviru

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17037.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17038.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17039.jpg