Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 15. března 2008 ve 23:56® rhany
- Způsob lovu: Feeder
Tak už konečně nejsem jen tloušťo bijec,dnes jsem byl letos poprvé na Orlíku ,zdolal jsem dva kapříky (42,43) a čtyři cejny nej 48.Prostě super chytačka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. března 2008 v 19:46® čabi
-
Mimochodem vše plave dál…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. března 2008 v 19:45® čabi
- Datum lovu: 15.3. | Revír: Mocla 1 | Způsob lovu: Feeder
Dneska na cihelně parádní chytání.Ze začátku šli plotičky,pak se na krmný místo nastěhovali cejni a dvakrát se mezi ně připletli kapři.Spotřeboval jsem asi 1,5kg krmení.Celkem jsem chytil 6 plotiček,7 cejnů a 2 kapry(42,53).Taťka nechytil nic a Stikař chytil jen tři plotičky a feeder,kterej jsem mu půjčil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. března 2008 v 19:12® Řízek
- Datum lovu: 15.3.08 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem vyrazil s plavackou a zizalkami a chytil jsem plotice, cejnky, proudniky a jednu ostroretku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. března 2008 v 18:27® ART
-
uz nevim jak na ně další zero tak vam posilam foto meho oblíbence
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. března 2008 v 17:03® Piranha
- Datum lovu: 15.3. | Revír: Bílina | Způsob lovu: Plavaná
Dneska rano holt makat na kseftu, ale odpoledne pocasi jak malovany, tak jsem vzal dceru a zenu na zahradku a ja si sel pod ni zachytat tloustaky. Bylo jich dost a jak braly opatrne potvory, plno mi jich popadalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. března 2008 ve 22:12® jarryn21
- Datum lovu: neděle | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření
Dobrý to bylo, Zauwiku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. března 2008 v 18:48® monaster
- Datum lovu: 11.03.08 | Revír: 441001-podhoří | Způsob lovu: Feeder

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. března 2008 v 7:22® hajan
- Datum lovu: 10.3.2008 | Revír: Na bubláka:-)
Tak jsem zase chyt takovou divnou rybu, a jelikož nejsem C&R, asi si ho nechám.
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. března 2008 v 19:42® Sander
- Datum lovu: 10.3.2008 | Způsob lovu: Plavaná
Na trošku vzdálenější, ale přesto ještě domácí vodě jsem našel krásná místa pro říční plavanou, kamaráda jsem nechal žehlit kapry a šel kousek proti proudu. Stručně – ven se podívalo 8 tloušťů od 44 do 52cm, nic menšího, nic většího. Jedna ryba mi zajela po asi deseti metrech do padlého stromu – pokud to byl tloušť, ušetřím si sprosté komentáře, ty mohly slyšet pouze přítomné srny a dál to šířit nehodlám. Takovou rybu už možná letošní rok na prutě mít nebudu. Byla to opravdu divočina. Někdy nešlo projít po břehu ani se složenou mačkou. Poslední tloušť mi při podebírání ze strmého břehu, ačkoli to není na fotce vidět, poslal podběrák do věčných lovišť. Nechť je mu sliz lehký! Kamarád dopadl také úspěšně. Kapři brali do dvou minut po náhozu…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. března 2008 v 18:44® František
- Datum lovu: 9.3.2008 | Revír: oblíbený potok | Způsob lovu: Plavaná
Včera odpoledne dvě hodinky procházky okolo oblíbeného potoka přinesly cca 15 tlouštích dorostenců a jednu plotičku. Už se nám ta voda pěkně otevírá

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. března 2008 v 18:02® Vlaštovka
-
Dneska trochu zpestření ve velikosti na místní poměry 44 a 41cm + menší což je tady pěkný…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. března 2008 v 15:31® VODA
- Datum lovu: 10.3 | Revír: 441003položena
dnešni krasne počasi mne opet vylakalo na rybycky a opravdu krasny den par malich kapriku a nekolik miminek cejna ale krasne dopoledne u vody

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. března 2008 v 15:28® VODA
- Datum lovu: 10.3 | Revír: 441003položenaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. března 2008 ve 14:50® míra57
-
a tak pěkně to začínalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. března 2008 ve 14:29® míra57
- Revír: soukr.
před týdnem jak nás přepadla EMA
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. března 2008 v 9:58® Vichrzhor
- Datum lovu: 9.4. | Revír: Jizera | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem si dneska udělal radost – nový osobáček, okoun rovných 40cm, hmotnost nevím, ale byl krásně vypasenej. Samozřejmě plove dál, aby mohl ještě dorůst

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 ve 22:49® rhany
-
Včera to bylo super,jeden perlín za druhým a dnes ještě lepší na začátek okounek a poté smršť tloušťu ve všech velikostech,nej 48cm.Bohužel teskním po kaprovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 ve 20:48® Zauwi
- Datum lovu: 9.3.2008 | Způsob lovu: Muškaření
Tak dneska po 14ti dnech na rybách s Jarrynem, ze začátku to vůbec nebralo, pak se Jarrynovi povedl parádní potočák, nakonec jsme narazili na splav, kde jsme každej chynuli pár fišek, počasí bylo příjemný, takže spokojenost..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 v 19:29® Alov
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 v 19:29® Alov
- Datum lovu: 9.3.2008 | Revír: feeder
Tak dneska od 7:00 na stojáku celkem slušný vývar cejnů +/- 30 cm, semo tamo nějaká plotka kolem 20 cm. Šupináčům a ostatnímu osazenstvu se moc nechtělo. Ale ráno u vody opět nádhera. V 13:00 odjezd domů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 v 18:00® Vlaštovka
- Datum lovu: 9,3 | Revír: 441 005-Benedikt | Způsob lovu: Klasická položená
Budu stručnej, nic zajímavého se opět nekonalo, chytal sem na položenou s „předpruťákama“ :o) a výsledkem bylo 6 kapříků do 39cm a ten největší mi už táhnul prut do vody :oP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 v 16:34® Sander
- Datum lovu: 9.3.2008
Ráno kapři, cejni, proudníci a plotice, odpoledne plavačka v proudu – hezkej den, bralo to na všechny použité způsoby lovu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 ve 14:38® Scanix
- Datum lovu: 8.3.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Plavaná
Vcera jsem s kolegou po delsi dobe zkusil plavackove stesti na rece kousek od baraku. Rybam se moc nechtelo, kolega chytil tlouste okolo 40ti a peknou plotici. Ja se trapil, voda byla zvedla a prilis proudila, nakonec jsem zakotvil v hluboke tuni, kde jsem po 20minutovem marnem snazeni dostal krasny zaber. Po zaseku do tezka nasledoval pomaly a staly tah do stredu reky, ryba byla tezka a nahoru se ji ani trochu nechtelo. Po kratkem boji se vsak vypla, odhadoval bych ji na trofejniho tlouste hoodne pres 50. Pak jsem v tom samem miste chytli jeste tohoto krasavce 46cm, ktery ve srovnani s prvni rybou bojoval jak ouklej. Skoda, alespon vim, ze tam jsou i hodne velci tlousti a ze jim rohlik chutna

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 ve 12:23® monaster
- Datum lovu: 09.03.08 | Revír: 441001-glaser
dnes poprvé vystrčil nos z teplého pelechu Jarda Carp. společná výprava na Glaser. za cca 3 hodinky jeden cejn. Jardův

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 ve 12:20® monaster
- Datum lovu: 08.03.08 | Revír: labe 4-5, střížovice
nejprve po práci na chvilku Labe 4–5, pár záběrů . neseknuto. foťák v ruce atd. pak po obědě střížák. nic. kolega od rána od 7 do cca 16:30 jednoho karase

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 v 11:09® VODA
- Datum lovu: 7.2 | Revír: LABE 4-5položena
TAK JSME OPET VYRAZILI NA LABISKO A DOCELA DOBRY ALE PRESTO JSME UTRPELI PORAŽKU OD OLIHNE A CORMORANA ALE TESNE 4:3 TAK TO ŠLO 3 CEJNI JEDNA OSTRORETKA A 1 JESEN A KAPRIK

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 v 7:18® ART
-
tak jsem byl na rybách v pátek a v sobotu a totalni bezrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 v 1:20® regulus
- Datum lovu: 8.3.2008 | Revír: Svitava | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem se dostal letos poprvé na ryby a první zero, ani se nebylo čemu divit, zvýšenej průtok a „kouzlo“ úseku vám bude jasný z přiloženého fota. Nikdy jsem tam v minulosti nebyl a asi jsem věděl proč.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. března 2008 ve 21:45® Padis
- Datum lovu: 8.3 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes odpoledne na chvíli u řeky.Chyceni podoustve a cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.