Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 21. března 2008 v 8:42® lucioperce69
lucioperce69

S cormaxem cormoranem a kominíkem sme byli prubnout novou vodu a světe div se 97cm v plný kráse. Ete jednou velká gratulace kominíkovi. Máme letos co dělat laťku nastavil hoooooodně vysoko

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17029.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17030.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 20. března 2008 ve 20:59® red
    red
    Revír: striebornica | Způsob lovu: Přívlač

ukrutne pocasie ale vitazstvo je nase :-D :-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17018.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17019.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img17020.jpg
      Úterý 18. března 2008 v 19:32® Sander
      Sander
      Datum lovu: 18.3.2008

Opravdu v té jámě byli… :-) Vzhledem k počasí je konečné skóre 12ks okouna průměrné velikosti celkem uspokojivé.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16993.jpg
        Úterý 18. března 2008 v 16:02® Kobr
        Kobr

osprey> pěkné! já se ted vratil z Kačáku 4 za poslední týden jsem vytáhl už třetího lína s tetováním od sumce. Tenhle navrch neměl půlku hřbetní ploutve :-O

Úterý 18. března 2008 v 8:48® osprey
          osprey
          Datum lovu: nedávno | Revír: plavaná

Před pár dny jsem mezi jinými chytil i tohoto zajímavého tlouště. Takhle krásně a dokonale vyhojené povrchové zranění se vidí málokdy. Nevím proč, ale myslím, že bych si ho mohl příště poznat:-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16985.jpg
            Pondělí 17. března 2008 ve 2:25® regulus
            regulus
            Datum lovu: 16.3.2008

Jaro je tu a velikonoce se blíží. :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16977.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16978.jpg
              Neděle 16. března 2008 v 19:08® Sander
              Sander
              Datum lovu: 16.3.2008 | Způsob lovu: Plavaná

Kdo hledá, ten najde… Díky Bohu to ještě pořád funguje, i když to byl jeden z letos nejtěžších lovů. Byl jsem nucen i popás zabrodit, abych na ně dosáhl, netuše, zda-li je zde vůbec nějaká fiška (nový flek). Hluboké vracáky nebraly ani 5g kačeny, větší jsem neměl, takže to byl opravdu porod a věřím, že až opadne voda, ještě nějaký 50+ půjde z vody. Dnešní výčet je přes všechny tyto problémy uspokojivý. Nechytl jsem rybu pod cca 45cm a vyheveroval jsem ze silného proudu i dvě solidní ryby o mírách 50 a 54cm.

Řeko dík, máš to u mně!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16962.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16963.jpg
                Neděle 16. března 2008 v 16:09® red
                red
                Revír: striebornica | Způsob lovu: Přívlač

pekna chytacka

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16960.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16961.jpg
                  Neděle 16. března 2008 v 15:58® čabi
                  čabi
                  Datum lovu: 16.3. | Revír: Mocla 1 | Způsob lovu: Feeder

Dnes to samé místo a ta samá nástraha.Ryby brali ještě víc,jen jsem trochu neměl štěstí.Kapr podobných rozměrů jako včera se mi vysmekl.Amur okolo 50cm mi to upálil,páč jsem měl na jednom místě poškozenej vlasec a něco se mi taky vysmeklo hned po záseku.Jinak jsem vytáhl jednoho kapříka 40cm,stejně velkého amurka a asi deset cejnů,největší 48cm.A spoustu plotic.Vše opět plave dál. Sifu007:já si kvodě nechodím pro maso,ale zachytat si!!!!!!!A klidně se z toho p.....9-)

Neděle 16. března 2008 v 15:52® hecht
                    hecht
                    Datum lovu: 16.3.2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

Počasí eklhaft, no ale přesto jsem to nevydržel a po týdnu půstu jsem musel k vodě.Po příjezdu přestalo poprchat a začalo pořádně chcát. No ale po pár menších se přece jen zadařilo a krásný souboj v proudu – tloušť 43 . No a jak to psal sander ,,díval jsem se na ohnutý prut a nemohl rybu v proudu ukočírovat a říkal jem kuva tak tohle není úplně ono'' :-))

Neděle 16. března 2008 v 11:58® b.gun
                      Datum lovu: 15.03.2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Včera jsme podnikli první letošní feedrovačku na Labi pod zdymadlama. Ráno vcelku slušná kosa, zamrzlé auto, naštěstí se pak ale oteplilo a bylo z toho pěkné dopoledne u vody. A i rybky se postupně probraly a tak se na břeh podívalo několik cejnů ve velikosti cca 35–50 čísel, někteří už měli třecí vyrážku. Dost záběrů zůstalo i neproměněno.
                      A proběhla i první letošní kontrola od RS.

Neděle 16. března 2008 v 11:26® Piranha
                        Piranha
                        Datum lovu: 16.3. | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená

Tak dneska na Labi s tatou a nula oba.Polozena od boilies az k zizale a ani drb.Vody jak nas… proud a navic dest.Tak sme to vzdaly

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16950.jpg
                          Neděle 16. března 2008 v 0:56® rhany
                          Způsob lovu: Feeder

Tak už konečně nejsem jen tloušťo bijec,dnes jsem byl letos poprvé na Orlíku ,zdolal jsem dva kapříky (42,43) a čtyři cejny nej 48.Prostě super chytačka.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16948.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16949.jpg
                            Sobota 15. března 2008 ve 20:46® čabi
                            čabi

Mimochodem vše plave dál…:-)

Sobota 15. března 2008 ve 20:45® čabi
                              čabi
                              Datum lovu: 15.3. | Revír: Mocla 1 | Způsob lovu: Feeder

Dneska na cihelně parádní chytání.Ze začátku šli plotičky,pak se na krmný místo nastěhovali cejni a dvakrát se mezi ně připletli kapři.Spotřeboval jsem asi 1,5kg krmení.Celkem jsem chytil 6 plotiček,7 cejnů a 2 kapry(42,53).Taťka nechytil nic a Stikař chytil jen tři plotičky a feeder,kterej jsem mu půjčil.pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16945.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16946.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16947.jpg
                                Sobota 15. března 2008 ve 20:12® Řízek
                                Řízek
                                Datum lovu: 15.3.08 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem vyrazil s plavackou a zizalkami a chytil jsem plotice, cejnky, proudniky a jednu ostroretku

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16944.jpg
                                  Sobota 15. března 2008 v 19:27® ART
                                  ART

uz nevim jak na ně další zero tak vam posilam foto meho oblíbence

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16943.jpg
                                    Sobota 15. března 2008 v 18:03® Piranha
                                    Piranha
                                    Datum lovu: 15.3. | Revír: Bílina | Způsob lovu: Plavaná

Dneska rano holt makat na kseftu, ale odpoledne pocasi jak malovany, tak jsem vzal dceru a zenu na zahradku a ja si sel pod ni zachytat tloustaky. Bylo jich dost a jak braly opatrne potvory, plno mi jich popadalo.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16942.jpg
                                      Úterý 11. března 2008 ve 23:12® jarryn21
                                      jarryn21
                                      Datum lovu: neděle | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření

Dobrý to bylo, Zauwiku. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16906.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16907.jpg
                                        Úterý 11. března 2008 v 19:48® monaster
                                        monaster
                                        Datum lovu: 11.03.08 | Revír: 441001-podhoří | Způsob lovu: Feeder
                                        :-)
                                        foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16902.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16903.jpg
                                          Úterý 11. března 2008 v 8:22® hajan
                                          Datum lovu: 10.3.2008 | Revír: Na bubláka:-)

Tak jsem zase chyt takovou divnou rybu, a jelikož nejsem C&R, asi si ho nechám. :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16896.jpg
                                            Pondělí 10. března 2008 ve 20:42® Sander
                                            Sander
                                            Datum lovu: 10.3.2008 | Způsob lovu: Plavaná

Na trošku vzdálenější, ale přesto ještě domácí vodě jsem našel krásná místa pro říční plavanou, kamaráda jsem nechal žehlit kapry a šel kousek proti proudu. Stručně – ven se podívalo 8 tloušťů od 44 do 52cm, nic menšího, nic většího. Jedna ryba mi zajela po asi deseti metrech do padlého stromu – pokud to byl tloušť, ušetřím si sprosté komentáře, ty mohly slyšet pouze přítomné srny a dál to šířit nehodlám. Takovou rybu už možná letošní rok na prutě mít nebudu. Byla to opravdu divočina. Někdy nešlo projít po břehu ani se složenou mačkou. Poslední tloušť mi při podebírání ze strmého břehu, ačkoli to není na fotce vidět, poslal podběrák do věčných lovišť. Nechť je mu sliz lehký! Kamarád dopadl také úspěšně. Kapři brali do dvou minut po náhozu…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16891.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16892.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16893.jpg
                                              Pondělí 10. března 2008 v 19:44® František
                                              František
                                              Datum lovu: 9.3.2008 | Revír: oblíbený potok | Způsob lovu: Plavaná

Včera odpoledne dvě hodinky procházky okolo oblíbeného potoka přinesly cca 15 tlouštích dorostenců a jednu plotičku. Už se nám ta voda pěkně otevírá:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16889.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16890.jpg
                                                Pondělí 10. března 2008 v 19:02® Vlaštovka
                                                Vlaštovka

Dneska trochu zpestření ve velikosti na místní poměry 44 a 41cm + menší což je tady pěkný… :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16886.jpg
                                                  Pondělí 10. března 2008 v 16:31® VODA
                                                  VODA
                                                  Datum lovu: 10.3 | Revír: 441003položena

dnešni krasne počasi mne opet vylakalo na rybycky a opravdu krasny den par malich kapriku a nekolik miminek cejna ale krasne dopoledne u vody

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16883.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16884.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16885.jpg
                                                    Pondělí 10. března 2008 v 16:28® VODA
                                                    VODA
                                                    Datum lovu: 10.3 | Revír: 441003položena
                                                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16881.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16882.jpg
                                                      Pondělí 10. března 2008 v 15:50® míra57

a tak pěkně to začínalo.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16880.jpg
                                                        Pondělí 10. března 2008 v 15:29® míra57
                                                        Revír: soukr.

před týdnem jak nás přepadla EMA

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16879.jpg
                                                          Pondělí 10. března 2008 v 10:58® Vichrzhor
                                                          Vichrzhor
                                                          Datum lovu: 9.4. | Revír: Jizera | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem si dneska udělal radost – nový osobáček, okoun rovných 40cm, hmotnost nevím, ale byl krásně vypasenej. Samozřejmě plove dál, aby mohl ještě dorůst :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16877.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16878.jpg
                                                            Neděle 9. března 2008 ve 23:49® rhany

Včera to bylo super,jeden perlín za druhým a dnes ještě lepší na začátek okounek a poté smršť tloušťu ve všech velikostech,nej 48cm.Bohužel teskním po kaprovi.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16874.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16875.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16876.jpg