Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 9. března 2008 ve 21:48® Zauwi
- Datum lovu: 9.3.2008 | Způsob lovu: Muškaření
Tak dneska po 14ti dnech na rybách s Jarrynem, ze začátku to vůbec nebralo, pak se Jarrynovi povedl parádní potočák, nakonec jsme narazili na splav, kde jsme každej chynuli pár fišek, počasí bylo příjemný, takže spokojenost..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 ve 20:29® Alov
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 9. března 2008 ve 20:29® Alov
- Datum lovu: 9.3.2008 | Revír: feeder
Tak dneska od 7:00 na stojáku celkem slušný vývar cejnů +/- 30 cm, semo tamo nějaká plotka kolem 20 cm. Šupináčům a ostatnímu osazenstvu se moc nechtělo. Ale ráno u vody opět nádhera. V 13:00 odjezd domů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 v 19:00® Vlaštovka
- Datum lovu: 9,3 | Revír: 441 005-Benedikt | Způsob lovu: Klasická položená
Budu stručnej, nic zajímavého se opět nekonalo, chytal sem na položenou s „předpruťákama“ :o) a výsledkem bylo 6 kapříků do 39cm a ten největší mi už táhnul prut do vody :oP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 v 17:34® Sander
- Datum lovu: 9.3.2008
Ráno kapři, cejni, proudníci a plotice, odpoledne plavačka v proudu – hezkej den, bralo to na všechny použité způsoby lovu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 v 15:38® Scanix
- Datum lovu: 8.3.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Plavaná
Vcera jsem s kolegou po delsi dobe zkusil plavackove stesti na rece kousek od baraku. Rybam se moc nechtelo, kolega chytil tlouste okolo 40ti a peknou plotici. Ja se trapil, voda byla zvedla a prilis proudila, nakonec jsem zakotvil v hluboke tuni, kde jsem po 20minutovem marnem snazeni dostal krasny zaber. Po zaseku do tezka nasledoval pomaly a staly tah do stredu reky, ryba byla tezka a nahoru se ji ani trochu nechtelo. Po kratkem boji se vsak vypla, odhadoval bych ji na trofejniho tlouste hoodne pres 50. Pak jsem v tom samem miste chytli jeste tohoto krasavce 46cm, ktery ve srovnani s prvni rybou bojoval jak ouklej. Skoda, alespon vim, ze tam jsou i hodne velci tlousti a ze jim rohlik chutna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 ve 13:23® monaster
- Datum lovu: 09.03.08 | Revír: 441001-glaser
dnes poprvé vystrčil nos z teplého pelechu Jarda Carp. společná výprava na Glaser. za cca 3 hodinky jeden cejn. Jardův
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 ve 13:20® monaster
- Datum lovu: 08.03.08 | Revír: labe 4-5, střížovice
nejprve po práci na chvilku Labe 4–5, pár záběrů . neseknuto. foťák v ruce atd. pak po obědě střížák. nic. kolega od rána od 7 do cca 16:30 jednoho karase
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 ve 12:09® VODA
- Datum lovu: 7.2 | Revír: LABE 4-5položena
TAK JSME OPET VYRAZILI NA LABISKO A DOCELA DOBRY ALE PRESTO JSME UTRPELI PORAŽKU OD OLIHNE A CORMORANA ALE TESNE 4:3 TAK TO ŠLO 3 CEJNI JEDNA OSTRORETKA A 1 JESEN A KAPRIK
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 v 8:18® ART
-
tak jsem byl na rybách v pátek a v sobotu a totalni bezrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. března 2008 ve 2:20® regulus
- Datum lovu: 8.3.2008 | Revír: Svitava | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem se dostal letos poprvé na ryby a první zero, ani se nebylo čemu divit, zvýšenej průtok a „kouzlo“ úseku vám bude jasný z přiloženého fota. Nikdy jsem tam v minulosti nebyl a asi jsem věděl proč.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. března 2008 ve 22:45® Padis
- Datum lovu: 8.3 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes odpoledne na chvíli u řeky.Chyceni podoustve a cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. března 2008 ve 21:59® knedlik
- Datum lovu: 8.3.08 | Revír: Skalička | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na Skaličke veľa rýb,zajtra idem zasa.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. března 2008 ve 20:03® Sander
- Datum lovu: 8.3.2008
Dnes to bylo jen o malých kapřiskách. Pěknej den i večer, západ sumce jakbysmet
Pacco > veliká gratulace.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. března 2008 ve 20:00® Kubah
- Datum lovu: 8.3 2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Po obědě sem s feederem vyrazil na řeku, chytil jsem tlouště a plotici. Teče dost vody. paccco> Gratulace
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. března 2008 v 17:39® paccco
- Datum lovu: 5.3.2008 v 08:50 hod
Můj životní úlovek,František-47 cm,3 000g a doba zdolávání 26 hod!!!!!Ženo, obdivuju tě a miluju Vás!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. března 2008 ve 14:25® vascho
- Datum lovu: 8.3.2008 | Revír: Striebornica
Dnes doobeda som sa bol trochu vyblázniť. Vcelku som si to užil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. března 2008 v 18:25profil byl smazán
-
tak tady ty zmizelý fota ze včera… a dnes jen pár neseknutejch záběrů,voda o 10čísel nahoře=bezrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. března 2008 ve 14:27® red
-
tak este raz zo vcera a uz to prosim nemazte
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. března 2008 ve 13:39® HaD
-
Omlouváme se za výpadek, fotografie prosím nahrajte znovu. Díky za pochopení.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. března 2008 ve 20:01profil byl smazán
- Datum lovu: 6.3. | Revír: doubrava | Způsob lovu: Plavaná
Dnes na 3 hoďky na Doubravě s novým prutem na plavanou a premiéra vyšla nádherně.5 tloušťů nej. 35cm a dalších asi 20 neseknutelných záběrů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. března 2008 ve 21:45® dam
- Datum lovu: 6.3.2008 | Revír: Jestřabice
Přijel jsem poměrně dlouho, svítilo slunce, ale vítr lezl za nehty…nicméně ryby docela pěkný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. března 2008 ve 21:39® miroTT
-
Tak ako pise Red, celkom slusny pocet duhakov. Tak aspon jeden z nich
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. března 2008 v 18:14® Kazan
- Datum lovu: 5.3.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná
Byl jsem fasovat hnojáčky, pár jich hned odzkoušel, ploťka, tloušť a stříbrňák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. března 2008 v 17:05® red
-
cestou na ryby som si vsimol pekne cislo na tachometeri a potom uz nasledovala rybacka s Mirom plna duhakov
trnavs
ke masarky zas uradovali
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. března 2008 v 19:37® Sander
- Datum lovu: 4.3.2008
Se vrátila zima nebo co… Snižuje se počet a velikost ryb, i razance záběrů. Voda je opět ledová a stále zhruba o metr vyšší. Dnes pouhé 2 kusy kapra, 4 neseklé záběry a spousta opatrných ochutnávaček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. března 2008 v 19:55® Sander
- Datum lovu: 3.3.2008
Voda opět solidně stoupá, přesto se spletli čtyři slušní kapři a cejn. Počasí opět šílené, docela foukalo a pršelo téměř celou hodinu a půl lovu. Vymrzl jsem jak holubí hovno.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. března 2008 v 16:01® cormoran
- Datum lovu: 3.března 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Tak do Ústí dorazila kalná voda, díky níž se nejspíš zvedla mníčí aktivita.....
Povedly se i 3 parmy (nej 59 cm) a 1 hrouzek… Pěkný den u vody…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. března 2008 v 10:42® Kobr
- Datum lovu: vikend vichřice EMA | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder
Zdravím, přech vichřicí jsme se s přátely jeli schovat do Nižbora na Berounce. Dostal jsem jako první ryby letos, tyhle dva krásný kousky
.
Obě dvě ryby vráceny vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. března 2008 v 17:19® vascho
- Datum lovu: 2.3.2008 | Revír: Striebornica
Dnes na 2 a pol hodiny trochu prívlače. Počasie nestálo za veľa, ale pár duhákov sa na mňa pozrieť prišlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.