Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 29. února 2008 v 11:40® Kazan
- Datum lovu: 29.2.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem si konečně taky povodil padesátku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. února 2008 ve 21:11® Řízek
- Datum lovu: 28.2.08 | Revír: reka
Jeste ta fotecka
,tady na Chytej mi nejak nejdou vkladat fotky,tak
jsem ji musel dat z mrku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. února 2008 ve 21:06® Řízek
- Datum lovu: 28.2.08 | Revír: reka
Tak dnes jsem vyrazil se strycem provetrat musaky a zadarilo se siven 38cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. února 2008 v 19:35® Trsolois
- Datum lovu: 28.2.2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Dnesni odpoledni feedrovacka na rece,jeden potocmen a nekolik parmich miminek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. února 2008 v 18:51® Sander
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. února 2008 v 18:50® Sander
- Datum lovu: 28.2.2008
Dnes jsem opět zajel na řeku na kapřiska, scénář byl podobný jako v pondělí, jen časově mi to trochu nevyšlo. Kapři brali téměř hned po náhozu. Za hodinu a půl jsem vyndal 17ks kapra, největší se pohybovali okolo padesátky, nejmenší okolo 35. Dva jsem tam nechal i s háčkem a zhruba 10 ryb nesekl. Zajímavé je, že nebyly přítomny plotice, cejni a jim podobné fišky. Ovšem zhruba 25kg puštěného kapra mi to vynahradilo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. února 2008 v 17:46® skwor
- Datum lovu: 28.2. | Revír: Turyňský rybník | Způsob lovu: Feeder
Parádní rybačka, s kamarádem jsme poprvé zkoušeli dva feedery najednou a chvílemi to bralo na oba zároveň
Ryb se na břeh podívalo docela
dost ve složení kapr, pelín, cejn a každému se povedl i jeden menší
lín. Na fotce kamarádův lín a 40 cm kapr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. února 2008 v 15:37® red
- Datum lovu: 28.2. | Revír: striebornica | Způsob lovu: Přívlač
dnes zastavka na striebornici pekne pocasie aj par ryb … duhaky a sivone vcelku to slo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. února 2008 ve 20:05® Olihen
- Datum lovu: 26.2.08 | Revír: krásná voda | Způsob lovu: Feeder
Dneska jen okounek ale krásně naježenej a zbarvenej.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. února 2008 v 19:13® cormoran
- Datum lovu: 26. 2. 2008 | Revír: krásná voda | Způsob lovu: Plavaná
Sumcaři zavezte bojky, začaly brát vousatý
Dnes na oblíbené vodě s výsledkem 2 kapříků a 1 sumečka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. února 2008 ve 20:32® Zauwi
- Datum lovu: 24.2. | Revír: 451019 | Způsob lovu: Muškaření
Po TVV jsem sednul do auta a valil vyzkoušet uvázané muchy,rybky moc nebraly, ale bylo nádherně, takže spokojenost nad nádherně stráveným víkendem…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. února 2008 ve 20:12® Sander
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. února 2008 ve 20:11® Sander
- Datum lovu: 25.2.2008
Alespoň jednou do roka využiji toho, že jsou ryby opravdu při chuti a užívám si jich plnými doušky. A zrovna takový den byl dnes. Stačilo vypadnout mimo vychytané městské revíry…
S kolegou jsme na řece narazili na kapry, a to v dost brutální hustotě, hmotnost úlovku bych tipl možná okolo 40kg. Dost často byly ze čtyř prutů tři současně v akci, takže občas docházelo k humorným situacím při zdolávání s prutem mezi nohama atd. (proto i 3ks na jedné fotce)
S rybami jsme zacházeli šetrně a doufám, že se propříště poučí a nepodlehnou své žravosti tak snadno. Igelitky místních jsou bohužel bezedné, jak jsme se dnes přesvědčili…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. února 2008 ve 20:09® Olihen
- Datum lovu: 25.2.08 | Revír: krásná voda
Dneska super chytání 4 kapříci,1 okoun,1 štička,1 karas obecný a plno záběrů jsme prokaučovali.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. února 2008 v 17:19profil byl smazán
- Datum lovu: 25.2.08 | Revír: jezero Doubka | Způsob lovu: Feeder
tak dnes strýc na rybách avytách 4cejny kolem 25 a jednoho kapříka 45
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. února 2008 v 17:09® Ftmči
- Datum lovu: 24.2. | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná
Nedělní počasí nemohl snad žádný rybář prosedět doma, tak jsem i já vyrazil k řece. Byli z toho 3 tloušti, největší měl něco přes 40cm (na fotce). Nástrahou byla půlka rousnice. Vypadá to, že u nás se tloušti už konečně hnuli ze zimovišť.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. února 2008 v 16:31® Tomik
- Revír: Soukromá voda
Dnes jsem byl zkusit strýmry co jsem umotal na TVV a přišla jedna štíča tak 50..:) Ty moje obludy snad budou i fungovat..:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. února 2008 v 16:22® Kazan
- Datum lovu: 25.2.2008 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes konečně trochu slušnější tloušťák,49, rohlíček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. února 2008 ve 14:19® ART
-
tak jsem byl chytat na splavek na rece ani hovno asi to neumim
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2008 ve 22:35® CeP
- Datum lovu: 24.2.2008 | Revír: 481501 | Způsob lovu: Feeder
letos poprve na oblibenem jarnim miste, v pozdnim odpoledni hodinka a pul s feederem. dnesni recept byl 0,08 navazec dost dlouhy a tri cervi; pak sly ryby spolehlive na hod malem jako v lete.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2008 ve 21:23® vagi
-
Dnes na mém domovském stojáku. Super chytačka, ostatně kde dnes nebyla,že? Na žížalku plotičky, cejni a do konce karas (toho jsem tu 5 let nechytil) a na rohíček a bílákem kapříci, nej 43.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2008 ve 21:21® vagi
- Datum lovu: 24.2. | Revír: SedlecUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2008 ve 20:23® Padis
- Datum lovu: 24.2.08 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes na 2 hodinky u vody.Počasí naprosto super s braním to bylo slabší.Celkem 2 záběry chycen jeden cejn
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2008 ve 20:22® Scanix
- Datum lovu: 24.2.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes se proste nedalo nejit k vode, pocasi proste temer letni a musim rict, ze voda o poznani ozila, sice prevazne mensimi rybami, ale videl jsem proplouvat hejna ostroretek a zaloveni pekne stiky. Na plavajdu a rohlik jsem vyzehlil cca 20ks tlouste, jinou rybu k tomu nepustili. Ryby prevazne od 25–35, par kusu kolem 40 a asi 2 ryby tesne pod 50. Nic jsem nemeril, pac jsem nechal metr doma

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2008 ve 20:21® Sander
- Datum lovu: 24.2.2008
Dnes jsem díky kolegovi s nickem hecht poznal novou vodu, a můžu říct, že byla překrásná. Ryby byly celkem aktivní, mezi úlovky bylo i několik tloušťů přes 40 (44 max), což je podle mého soudu na tuto vodu dost slušné. Ovšem vyfotit zde ve vodě nějaký úlovek, to je zhola nemožné

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2008 ve 20:00® fishunter
- Datum lovu: 24.2.2008 | Revír: xxx
Dnes super chytačka u známého.Za 2 hodiny sem vyvláčel 24 štik od 50 do 80cm + jeden candoš.Potom jsem hoďku chytal na feeder(na rohlíček) a kapři kousali jak v létě. Parádní neděle!!!!!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2008 v 19:52® dam
- Datum lovu: 24.2.2008 | Revír: V4
Sander – tak konečně jsem si šáhl i na větší než 25 cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2008 v 18:45® VODA
- Datum lovu: 24.2.08 | Revír: krasna voda | Způsob lovu: Plavaná
krasne pocasi pekna rybačka okounek 15.cm karas 18.cm zacina to dobře proste krasne odpoledne u vody

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2008 v 18:32® LojzaRybka
- Datum lovu: 24.02.08 | Revír: ohře | Způsob lovu: Muškaření
dnes jsem byl smočit mušák,ryy nic ale počasí nádhera

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. února 2008 v 19:25® Sander
- Datum lovu: 23.2.2008
Tloušťobijcům gratuluji, krásné ryby. Se mnou to dnes cuklo, dostal jsem potřebu vidět lítající předšpičáky, takže jsem se rozvalil v křesílku a mydlil cokoli, co rádo rohlík. To je celá řada „bílé ryby“ a kapra. A byla toho spousta od všeho. Večer jsem zůstal u vody sám. Uklidnil se vítr, větší pohodu jsem nemohl zažít. To bylo přesně to, co jsem potřeboval. Krásnej den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.