Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 2. března 2008 v 17:15® Řízek
Řízek
Datum lovu: 2.3.08 | Revír: reka | Způsob lovu: Muškaření
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16773.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 2. března 2008 v 16:52® Řízek
    Řízek
    Datum lovu: 2.3.08 | Revír: reka | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsme byli se strycem muskarit,byl hrozny vitr a prselo a presto jsem dostal 2 siveny:-)

Neděle 2. března 2008 v 16:50® cormoran
      cormoran
      Datum lovu: 2. břězna 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

I když jsem nad Olihňákem dneska prohrál:-( , taky se pochlubím (58 cm):-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16771.jpg
        Neděle 2. března 2008 ve 14:06® Olihen
        Olihen
        Datum lovu: 2.3.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Dneska už lepší počasí ale opět nás vyhnal déšť a stoupající hladina Labe.Za 5 hodin lovu vystoupala voda asi o 10 metrů na břeh.Jinak ryby braly (4 cejni nej. 55cm,2 podoustve nej. 45cm,plotice a jeden proudník);-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16758.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16759.jpg
          Neděle 2. března 2008 v 0:15® cormoran
          cormoran
          Datum lovu: 1. března 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsme po delší době zajeli na Labe a nevěděli jsme, jestli chytat ryby, nebo ostatní věci poletující kolem:-D
          I přesto, že po 2 hodinách lovu přišla bouřka, jsme něco lapli… Celkem chyceno 5 ryb (2 cejni, plotice, podoustev 49 cm a nádherná parma 67 cm):-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16750.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16751.jpg
            Sobota 1. března 2008 v 17:18® monaster
            monaster
            Datum lovu: 1.3.08 | Revír: 441001- podhoří, položená

nezkazil jsme si řadu a opět bezrybka. jen co dolétal kontajner u domu a strom za oknem se narovnal aspoň trochu vyrazil jsem. u vody krásně. jen jsem pruty občas přidržoval :-) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16727.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16728.jpg
              Sobota 1. března 2008 ve 12:49® Alov
              Alov

Páteční odpolední vzpomínka na stoják. Mraky cejnů, pak už mě to nebavilo, tak jsem na dráty dal rohlikové boilies s vědomím, že si dám v klidu cigárko a za půl hodky to zabalím. Najednou záběr jak v létě a na břeh se podíval tento skautík :-) Samo šel zpět za grupou…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16713.jpg
                Pátek 29. února 2008 ve 22:46® cormoran
                cormoran
                Datum lovu: 29. 2. 2008 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska jsme s kamarádem Kraprasem vyrazili na karasy a zadařilo se. Každej jsme přemluvili 2 kousky…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16707.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16708.jpg
                  Pátek 29. února 2008 ve 22:06® cercer
                  cercer

78cm. Jeho druhý-první měl,,jen" 73! Bohužel jsem u toho nebyl:-( jak to ty děti jenom dělaj???:-|

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16701.jpg
                    Pátek 29. února 2008 ve 22:01® cercer
                    cercer

muj synátor na rybách-jeho druhá vycházka:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16698.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16699.jpg
                      Pátek 29. února 2008 ve 13:01® Kobr
                      Kobr

:-' nějak mi sem ty fotky nejdou nandat, hazí mi to error

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16672.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16673.jpg
                        Pátek 29. února 2008 ve 12:57® Kobr
                        Kobr
                        Datum lovu: leto 2007 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná

Jen tak zavzvpomínám na Berounku 2007. Na mýho nejbojovnějšího okouna co jsem na biči měl a pak fotečka švagra v zátiší s obědem :-D

Pátek 29. února 2008 ve 12:40® Kazan
                          Datum lovu: 29.2.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem si konečně taky povodil padesátku

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16669.jpg
                            Čtvrtek 28. února 2008 ve 22:11® Řízek
                            Řízek
                            Datum lovu: 28.2.08 | Revír: reka

Jeste ta fotecka:-) ,tady na Chytej mi nejak nejdou vkladat fotky,tak jsem ji musel dat z mrku.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16649.jpg
                              Čtvrtek 28. února 2008 ve 22:06® Řízek
                              Řízek
                              Datum lovu: 28.2.08 | Revír: reka

Tak dnes jsem vyrazil se strycem provetrat musaky a zadarilo se siven 38cm:-)

Čtvrtek 28. února 2008 ve 20:35® Trsolois
                                Trsolois
                                Datum lovu: 28.2.2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Dnesni odpoledni feedrovacka na rece,jeden potocmen a nekolik parmich miminek :-)

Čtvrtek 28. února 2008 v 19:51® Sander
                                  Sander
                                  foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16636.jpg
                                    Čtvrtek 28. února 2008 v 19:50® Sander
                                    Sander
                                    Datum lovu: 28.2.2008

Dnes jsem opět zajel na řeku na kapřiska, scénář byl podobný jako v pondělí, jen časově mi to trochu nevyšlo. Kapři brali téměř hned po náhozu. Za hodinu a půl jsem vyndal 17ks kapra, největší se pohybovali okolo padesátky, nejmenší okolo 35. Dva jsem tam nechal i s háčkem a zhruba 10 ryb nesekl. Zajímavé je, že nebyly přítomny plotice, cejni a jim podobné fišky. Ovšem zhruba 25kg puštěného kapra mi to vynahradilo…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16635.jpg
                                      Čtvrtek 28. února 2008 v 18:46® skwor
                                      skwor
                                      Datum lovu: 28.2. | Revír: Turyňský rybník | Způsob lovu: Feeder

Parádní rybačka, s kamarádem jsme poprvé zkoušeli dva feedery najednou a chvílemi to bralo na oba zároveň :-) Ryb se na břeh podívalo docela dost ve složení kapr, pelín, cejn a každému se povedl i jeden menší lín. Na fotce kamarádův lín a 40 cm kapr.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16629.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16630.jpg
                                        Čtvrtek 28. února 2008 v 16:37® red
                                        red
                                        Datum lovu: 28.2. | Revír: striebornica | Způsob lovu: Přívlač

dnes zastavka na striebornici pekne pocasie aj par ryb … duhaky a sivone vcelku to slo 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16620.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16621.jpg
                                          Úterý 26. února 2008 ve 21:05® Olihen
                                          Olihen
                                          Datum lovu: 26.2.08 | Revír: krásná voda | Způsob lovu: Feeder

Dneska jen okounek ale krásně naježenej a zbarvenej.:->

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16592.jpg
                                            Úterý 26. února 2008 ve 20:13® cormoran
                                            cormoran
                                            Datum lovu: 26. 2. 2008 | Revír: krásná voda | Způsob lovu: Plavaná

Sumcaři zavezte bojky, začaly brát vousatý:-D Dnes na oblíbené vodě s výsledkem 2 kapříků a 1 sumečka…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16589.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16590.jpg
                                              Pondělí 25. února 2008 ve 21:32® Zauwi
                                              Zauwi
                                              Datum lovu: 24.2. | Revír: 451019 | Způsob lovu: Muškaření

Po TVV jsem sednul do auta a valil vyzkoušet uvázané muchy,rybky moc nebraly, ale bylo nádherně, takže spokojenost nad nádherně stráveným víkendem…:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16583.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16584.jpg
                                                Pondělí 25. února 2008 ve 21:12® Sander
                                                Sander
                                                foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16575.jpg
                                                  Pondělí 25. února 2008 ve 21:11® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 25.2.2008

Alespoň jednou do roka využiji toho, že jsou ryby opravdu při chuti a užívám si jich plnými doušky. A zrovna takový den byl dnes. Stačilo vypadnout mimo vychytané městské revíry…
                                                  S kolegou jsme na řece narazili na kapry, a to v dost brutální hustotě, hmotnost úlovku bych tipl možná okolo 40kg. Dost často byly ze čtyř prutů tři současně v akci, takže občas docházelo k humorným situacím při zdolávání s prutem mezi nohama atd. (proto i 3ks na jedné fotce)
                                                  S rybami jsme zacházeli šetrně a doufám, že se propříště poučí a nepodlehnou své žravosti tak snadno. Igelitky místních jsou bohužel bezedné, jak jsme se dnes přesvědčili…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16572.jpg
                                                    Pondělí 25. února 2008 ve 21:09® Olihen
                                                    Olihen
                                                    Datum lovu: 25.2.08 | Revír: krásná voda

Dneska super chytání 4 kapříci,1 o­koun,1 štička,1 ka­ras obecný a plno záběrů jsme prokaučovali.:-D :-D pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16565.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16566.jpg
                                                      Pondělí 25. února 2008 v 18:19profil byl smazán
                                                      Datum lovu: 25.2.08 | Revír: jezero Doubka | Způsob lovu: Feeder

tak dnes strýc na rybách avytách 4cejny kolem 25 a jednoho kapříka 45

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16535.jpg
                                                        Pondělí 25. února 2008 v 18:09® Ftmči
                                                        Ftmči
                                                        Datum lovu: 24.2. | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná

Nedělní počasí nemohl snad žádný rybář prosedět doma, tak jsem i já vyrazil k řece. Byli z toho 3 tloušti, největší měl něco přes 40cm (na fotce). Nástrahou byla půlka rousnice. Vypadá to, že u nás se tloušti už konečně hnuli ze zimovišť.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16533.jpg
                                                          Pondělí 25. února 2008 v 17:31® Tomik
                                                          Tomik
                                                          Revír: Soukromá voda

Dnes jsem byl zkusit strýmry co jsem umotal na TVV a přišla jedna štíča tak 50..:) Ty moje obludy snad budou i fungovat..:)

Pondělí 25. února 2008 v 17:22® Kazan
                                                            Datum lovu: 25.2.2008 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes konečně trochu slušnější tloušťák,49, rohlíček.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16532.jpg