Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. března 2008 v 17:15® Řízek
- Datum lovu: 2.3.08 | Revír: reka | Způsob lovu: MuškařeníUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 2. března 2008 v 16:52® Řízek
- Datum lovu: 2.3.08 | Revír: reka | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsme byli se strycem muskarit,byl hrozny vitr a prselo a presto jsem dostal 2 siveny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. března 2008 v 16:50® cormoran
- Datum lovu: 2. břězna 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
I když jsem nad Olihňákem dneska prohrál
, taky se pochlubím (58 cm)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. března 2008 ve 14:06® Olihen
- Datum lovu: 2.3.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Dneska už lepší počasí ale opět nás vyhnal déšť a stoupající hladina Labe.Za 5 hodin lovu vystoupala voda asi o 10 metrů na břeh.Jinak ryby braly (4 cejni nej. 55cm,2 podoustve nej. 45cm,plotice a jeden proudník)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. března 2008 v 0:15® cormoran
- Datum lovu: 1. března 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsme po delší době zajeli na Labe a nevěděli jsme, jestli chytat ryby, nebo ostatní věci poletující kolem
I přesto, že po 2 hodinách lovu přišla bouřka, jsme něco lapli… Celkem chyceno 5 ryb (2 cejni, plotice, podoustev 49 cm a nádherná parma 67 cm)Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. března 2008 v 17:18® monaster
- Datum lovu: 1.3.08 | Revír: 441001- podhoří, položená
nezkazil jsme si řadu a opět bezrybka. jen co dolétal kontajner u domu a strom za oknem se narovnal aspoň trochu vyrazil jsem. u vody krásně. jen jsem pruty občas přidržoval
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. března 2008 ve 12:49® Alov
-
Páteční odpolední vzpomínka na stoják. Mraky cejnů, pak už mě to nebavilo, tak jsem na dráty dal rohlikové boilies s vědomím, že si dám v klidu cigárko a za půl hodky to zabalím. Najednou záběr jak v létě a na břeh se podíval tento skautík
Samo šel zpět za grupou…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. února 2008 ve 22:46® cormoran
- Datum lovu: 29. 2. 2008 | Způsob lovu: Plavaná
Dneska jsme s kamarádem Kraprasem vyrazili na karasy a zadařilo se. Každej jsme přemluvili 2 kousky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. února 2008 ve 22:06® cercer
-
78cm. Jeho druhý-první měl,,jen" 73! Bohužel jsem u toho nebyl
jak to ty děti jenom dělaj???
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. února 2008 ve 22:01® cercer
-
muj synátor na rybách-jeho druhá vycházka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. února 2008 ve 13:01® Kobr
-
:-' nějak mi sem ty fotky nejdou nandat, hazí mi to error
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. února 2008 ve 12:57® Kobr
- Datum lovu: leto 2007 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Jen tak zavzvpomínám na Berounku 2007. Na mýho nejbojovnějšího okouna co jsem na biči měl a pak fotečka švagra v zátiší s obědem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. února 2008 ve 12:40® Kazan
- Datum lovu: 29.2.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem si konečně taky povodil padesátku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. února 2008 ve 22:11® Řízek
- Datum lovu: 28.2.08 | Revír: reka
Jeste ta fotecka
,tady na Chytej mi nejak nejdou vkladat fotky,tak jsem ji musel dat z mrku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. února 2008 ve 22:06® Řízek
- Datum lovu: 28.2.08 | Revír: reka
Tak dnes jsem vyrazil se strycem provetrat musaky a zadarilo se siven 38cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. února 2008 ve 20:35® Trsolois
- Datum lovu: 28.2.2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Dnesni odpoledni feedrovacka na rece,jeden potocmen a nekolik parmich miminek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. února 2008 v 19:51® Sander
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 28. února 2008 v 19:50® Sander
- Datum lovu: 28.2.2008
Dnes jsem opět zajel na řeku na kapřiska, scénář byl podobný jako v pondělí, jen časově mi to trochu nevyšlo. Kapři brali téměř hned po náhozu. Za hodinu a půl jsem vyndal 17ks kapra, největší se pohybovali okolo padesátky, nejmenší okolo 35. Dva jsem tam nechal i s háčkem a zhruba 10 ryb nesekl. Zajímavé je, že nebyly přítomny plotice, cejni a jim podobné fišky. Ovšem zhruba 25kg puštěného kapra mi to vynahradilo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. února 2008 v 18:46® skwor
- Datum lovu: 28.2. | Revír: Turyňský rybník | Způsob lovu: Feeder
Parádní rybačka, s kamarádem jsme poprvé zkoušeli dva feedery najednou a chvílemi to bralo na oba zároveň
Ryb se na břeh podívalo docela dost ve složení kapr, pelín, cejn a každému se povedl i jeden menší lín. Na fotce kamarádův lín a 40 cm kapr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. února 2008 v 16:37® red
- Datum lovu: 28.2. | Revír: striebornica | Způsob lovu: Přívlač
dnes zastavka na striebornici pekne pocasie aj par ryb … duhaky a sivone vcelku to slo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. února 2008 ve 21:05® Olihen
- Datum lovu: 26.2.08 | Revír: krásná voda | Způsob lovu: Feeder
Dneska jen okounek ale krásně naježenej a zbarvenej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. února 2008 ve 20:13® cormoran
- Datum lovu: 26. 2. 2008 | Revír: krásná voda | Způsob lovu: Plavaná
Sumcaři zavezte bojky, začaly brát vousatý
Dnes na oblíbené vodě s výsledkem 2 kapříků a 1 sumečka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. února 2008 ve 21:32® Zauwi
- Datum lovu: 24.2. | Revír: 451019 | Způsob lovu: Muškaření
Po TVV jsem sednul do auta a valil vyzkoušet uvázané muchy,rybky moc nebraly, ale bylo nádherně, takže spokojenost nad nádherně stráveným víkendem…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. února 2008 ve 21:12® Sander
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 25. února 2008 ve 21:11® Sander
- Datum lovu: 25.2.2008
Alespoň jednou do roka využiji toho, že jsou ryby opravdu při chuti a užívám si jich plnými doušky. A zrovna takový den byl dnes. Stačilo vypadnout mimo vychytané městské revíry…
S kolegou jsme na řece narazili na kapry, a to v dost brutální hustotě, hmotnost úlovku bych tipl možná okolo 40kg. Dost často byly ze čtyř prutů tři současně v akci, takže občas docházelo k humorným situacím při zdolávání s prutem mezi nohama atd. (proto i 3ks na jedné fotce)
S rybami jsme zacházeli šetrně a doufám, že se propříště poučí a nepodlehnou své žravosti tak snadno. Igelitky místních jsou bohužel bezedné, jak jsme se dnes přesvědčili…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. února 2008 ve 21:09® Olihen
- Datum lovu: 25.2.08 | Revír: krásná voda
Dneska super chytání 4 kapříci,1 okoun,1 štička,1 karas obecný a plno záběrů jsme prokaučovali.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. února 2008 v 18:19profil byl smazán
- Datum lovu: 25.2.08 | Revír: jezero Doubka | Způsob lovu: Feeder
tak dnes strýc na rybách avytách 4cejny kolem 25 a jednoho kapříka 45
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. února 2008 v 18:09® Ftmči
- Datum lovu: 24.2. | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná
Nedělní počasí nemohl snad žádný rybář prosedět doma, tak jsem i já vyrazil k řece. Byli z toho 3 tloušti, největší měl něco přes 40cm (na fotce). Nástrahou byla půlka rousnice. Vypadá to, že u nás se tloušti už konečně hnuli ze zimovišť.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. února 2008 v 17:31® Tomik
- Revír: Soukromá voda
Dnes jsem byl zkusit strýmry co jsem umotal na TVV a přišla jedna štíča tak 50..:) Ty moje obludy snad budou i fungovat..:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. února 2008 v 17:22® Kazan
- Datum lovu: 25.2.2008 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes konečně trochu slušnější tloušťák,49, rohlíček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.