Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 5. března 2008 v 17:05® red
red

cestou na ryby som si vsimol pekne cislo na tachometeri a potom uz nasledovala rybacka s Mirom plna duhakov 9-) trnavs:-D ke masarky zas uradovali

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16803.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16804.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16805.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 4. března 2008 v 19:37® Sander
    Sander
    Datum lovu: 4.3.2008

Se vrátila zima nebo co… Snižuje se počet a velikost ryb, i razance záběrů. Voda je opět ledová a stále zhruba o metr vyšší. Dnes pouhé 2 kusy kapra, 4 neseklé záběry a spousta opatrných ochutnávaček.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16800.jpg
      Pondělí 3. března 2008 v 19:55® Sander
      Sander
      Datum lovu: 3.3.2008

Voda opět solidně stoupá, přesto se spletli čtyři slušní kapři a cejn. Počasí opět šílené, docela foukalo a pršelo téměř celou hodinu a půl lovu. Vymrzl jsem jak holubí hovno.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16794.jpg
        Pondělí 3. března 2008 v 16:01® cormoran
        cormoran
        Datum lovu: 3.března 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Tak do Ústí dorazila kalná voda, díky níž se nejspíš zvedla mníčí aktivita.....:-) Povedly se i 3 parmy (nej 59 cm) a 1 hrouzek… Pěkný den u vody…:-) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16786.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16787.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16788.jpg
          Pondělí 3. března 2008 v 10:42® Kobr
          Kobr
          Datum lovu: vikend vichřice EMA | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder

Zdravím, přech vichřicí jsme se s přátely jeli schovat do Nižbora na Berounce. Dostal jsem jako první ryby letos, tyhle dva krásný kousky :-D .

Obě dvě ryby vráceny vodě ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16781.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16782.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16783.jpg
            Neděle 2. března 2008 v 17:19® vascho
            vascho
            Datum lovu: 2.3.2008 | Revír: Striebornica

Dnes na 2 a pol hodiny trochu prívlače. Počasie nestálo za veľa, ale pár duhákov sa na mňa pozrieť prišlo.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16774.jpg
              Neděle 2. března 2008 v 17:15® Řízek
              Řízek
              Datum lovu: 2.3.08 | Revír: reka | Způsob lovu: Muškaření
              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
              foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16773.jpg
                Neděle 2. března 2008 v 16:52® Řízek
                Řízek
                Datum lovu: 2.3.08 | Revír: reka | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsme byli se strycem muskarit,byl hrozny vitr a prselo a presto jsem dostal 2 siveny:-)

Neděle 2. března 2008 v 16:50® cormoran
                  cormoran
                  Datum lovu: 2. břězna 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

I když jsem nad Olihňákem dneska prohrál:-( , taky se pochlubím (58 cm):-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16771.jpg
                    Neděle 2. března 2008 ve 14:06® Olihen
                    Olihen
                    Datum lovu: 2.3.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Dneska už lepší počasí ale opět nás vyhnal déšť a stoupající hladina Labe.Za 5 hodin lovu vystoupala voda asi o 10 metrů na břeh.Jinak ryby braly (4 cejni nej. 55cm,2 podoustve nej. 45cm,plotice a jeden proudník);-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16758.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16759.jpg
                      Neděle 2. března 2008 v 0:15® cormoran
                      cormoran
                      Datum lovu: 1. března 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsme po delší době zajeli na Labe a nevěděli jsme, jestli chytat ryby, nebo ostatní věci poletující kolem:-D
                      I přesto, že po 2 hodinách lovu přišla bouřka, jsme něco lapli… Celkem chyceno 5 ryb (2 cejni, plotice, podoustev 49 cm a nádherná parma 67 cm):-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16751.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16750.jpg
                        Sobota 1. března 2008 v 17:18® monaster
                        monaster
                        Datum lovu: 1.3.08 | Revír: 441001- podhoří, položená

nezkazil jsme si řadu a opět bezrybka. jen co dolétal kontajner u domu a strom za oknem se narovnal aspoň trochu vyrazil jsem. u vody krásně. jen jsem pruty občas přidržoval :-) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16727.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16728.jpg
                          Sobota 1. března 2008 ve 12:49® Alov
                          Alov

Páteční odpolední vzpomínka na stoják. Mraky cejnů, pak už mě to nebavilo, tak jsem na dráty dal rohlikové boilies s vědomím, že si dám v klidu cigárko a za půl hodky to zabalím. Najednou záběr jak v létě a na břeh se podíval tento skautík :-) Samo šel zpět za grupou…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16713.jpg
                            Pátek 29. února 2008 ve 22:46® cormoran
                            cormoran
                            Datum lovu: 29. 2. 2008 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska jsme s kamarádem Kraprasem vyrazili na karasy a zadařilo se. Každej jsme přemluvili 2 kousky…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16707.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16708.jpg
                              Pátek 29. února 2008 ve 22:06® cercer
                              cercer

78cm. Jeho druhý-první měl,,jen" 73! Bohužel jsem u toho nebyl:-( jak to ty děti jenom dělaj???:-|

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16701.jpg
                                Pátek 29. února 2008 ve 22:01® cercer
                                cercer

muj synátor na rybách-jeho druhá vycházka:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16698.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16699.jpg
                                  Pátek 29. února 2008 ve 13:01® Kobr
                                  Kobr

:-' nějak mi sem ty fotky nejdou nandat, hazí mi to error

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16672.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16673.jpg
                                    Pátek 29. února 2008 ve 12:57® Kobr
                                    Kobr
                                    Datum lovu: leto 2007 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná

Jen tak zavzvpomínám na Berounku 2007. Na mýho nejbojovnějšího okouna co jsem na biči měl a pak fotečka švagra v zátiší s obědem :-D

Pátek 29. února 2008 ve 12:40® Kazan
                                      Datum lovu: 29.2.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem si konečně taky povodil padesátku

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16669.jpg
                                        Čtvrtek 28. února 2008 ve 22:11® Řízek
                                        Řízek
                                        Datum lovu: 28.2.08 | Revír: reka

Jeste ta fotecka:-) ,tady na Chytej mi nejak nejdou vkladat fotky,tak jsem ji musel dat z mrku.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16649.jpg
                                          Čtvrtek 28. února 2008 ve 22:06® Řízek
                                          Řízek
                                          Datum lovu: 28.2.08 | Revír: reka

Tak dnes jsem vyrazil se strycem provetrat musaky a zadarilo se siven 38cm:-)

Čtvrtek 28. února 2008 ve 20:35® Trsolois
                                            Trsolois
                                            Datum lovu: 28.2.2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Dnesni odpoledni feedrovacka na rece,jeden potocmen a nekolik parmich miminek :-)

Čtvrtek 28. února 2008 v 19:51® Sander
                                              Sander
                                              foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16636.jpg
                                                Čtvrtek 28. února 2008 v 19:50® Sander
                                                Sander
                                                Datum lovu: 28.2.2008

Dnes jsem opět zajel na řeku na kapřiska, scénář byl podobný jako v pondělí, jen časově mi to trochu nevyšlo. Kapři brali téměř hned po náhozu. Za hodinu a půl jsem vyndal 17ks kapra, největší se pohybovali okolo padesátky, nejmenší okolo 35. Dva jsem tam nechal i s háčkem a zhruba 10 ryb nesekl. Zajímavé je, že nebyly přítomny plotice, cejni a jim podobné fišky. Ovšem zhruba 25kg puštěného kapra mi to vynahradilo…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16635.jpg
                                                  Čtvrtek 28. února 2008 v 18:46® skwor
                                                  skwor
                                                  Datum lovu: 28.2. | Revír: Turyňský rybník | Způsob lovu: Feeder

Parádní rybačka, s kamarádem jsme poprvé zkoušeli dva feedery najednou a chvílemi to bralo na oba zároveň :-) Ryb se na břeh podívalo docela dost ve složení kapr, pelín, cejn a každému se povedl i jeden menší lín. Na fotce kamarádův lín a 40 cm kapr.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16629.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16630.jpg
                                                    Čtvrtek 28. února 2008 v 16:37® red
                                                    red
                                                    Datum lovu: 28.2. | Revír: striebornica | Způsob lovu: Přívlač

dnes zastavka na striebornici pekne pocasie aj par ryb … duhaky a sivone vcelku to slo 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16620.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16621.jpg
                                                      Úterý 26. února 2008 ve 21:05® Olihen
                                                      Olihen
                                                      Datum lovu: 26.2.08 | Revír: krásná voda | Způsob lovu: Feeder

Dneska jen okounek ale krásně naježenej a zbarvenej.:->

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16592.jpg
                                                        Úterý 26. února 2008 ve 20:13® cormoran
                                                        cormoran
                                                        Datum lovu: 26. 2. 2008 | Revír: krásná voda | Způsob lovu: Plavaná

Sumcaři zavezte bojky, začaly brát vousatý:-D Dnes na oblíbené vodě s výsledkem 2 kapříků a 1 sumečka…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16589.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16590.jpg
                                                          Pondělí 25. února 2008 ve 21:32® Zauwi
                                                          Zauwi
                                                          Datum lovu: 24.2. | Revír: 451019 | Způsob lovu: Muškaření

Po TVV jsem sednul do auta a valil vyzkoušet uvázané muchy,rybky moc nebraly, ale bylo nádherně, takže spokojenost nad nádherně stráveným víkendem…:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16583.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16584.jpg
                                                            Pondělí 25. února 2008 ve 21:12® Sander
                                                            Sander
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16575.jpg