Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 25. února 2008 v 15:19® ART
ART

tak jsem byl chytat na splavek na rece ani hovno asi to neumim:-( :-( :-( :-( :-( :-(

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 24. února 2008 ve 23:35® CeP
    CeP
    Datum lovu: 24.2.2008 | Revír: 481501 | Způsob lovu: Feeder

letos poprve na oblibenem jarnim miste, v pozdnim odpoledni hodinka a pul s feederem. dnesni recept byl 0,08 navazec dost dlouhy a tri cervi; pak sly ryby spolehlive na hod malem jako v lete.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16530.jpg
      Neděle 24. února 2008 ve 22:23® vagi
      vagi

Dnes na mém domovském stojáku. Super chytačka, ostatně kde dnes nebyla,že? Na žížalku plotičky, cejni a do konce karas (toho jsem tu 5 let nechytil) a na rohíček a bílákem kapříci, nej 43.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16528.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16529.jpg
        Neděle 24. února 2008 ve 22:21® vagi
        vagi
        Datum lovu: 24.2. | Revír: Sedlec
        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
        foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16527.jpg
          Neděle 24. února 2008 ve 21:23® Padis
          Padis
          Datum lovu: 24.2.08 | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes na 2 hodinky u vody.Počasí naprosto super s braním to bylo slabší.Celkem 2 záběry chycen jeden cejn:-D

Neděle 24. února 2008 ve 21:22® Scanix
            Scanix
            Datum lovu: 24.2.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes se proste nedalo nejit k vode, pocasi proste temer letni a musim rict, ze voda o poznani ozila, sice prevazne mensimi rybami, ale videl jsem proplouvat hejna ostroretek a zaloveni pekne stiky. Na plavajdu a rohlik jsem vyzehlil cca 20ks tlouste, jinou rybu k tomu nepustili. Ryby prevazne od 25–35, par kusu kolem 40 a asi 2 ryby tesne pod 50. Nic jsem nemeril, pac jsem nechal metr doma :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16522.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16523.jpg
              Neděle 24. února 2008 ve 21:21® Sander
              Sander
              Datum lovu: 24.2.2008

Dnes jsem díky kolegovi s nickem hecht poznal novou vodu, a můžu říct, že byla překrásná. Ryby byly celkem aktivní, mezi úlovky bylo i několik tloušťů přes 40 (44 max), což je podle mého soudu na tuto vodu dost slušné. Ovšem vyfotit zde ve vodě nějaký úlovek, to je zhola nemožné :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16520.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16521.jpg
                Neděle 24. února 2008 ve 21:00® fishunter
                Datum lovu: 24.2.2008 | Revír: xxx

Dnes super chytačka u známého.Za 2 hodiny sem vyvláčel 24 štik od 50 do 80cm + jeden candoš.Potom jsem hoďku chytal na feeder(na rohlíček) a kapři kousali jak v létě. Parádní neděle!!!!!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16518.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16519.jpg
                  Neděle 24. února 2008 ve 20:52® dam
                  dam
                  Datum lovu: 24.2.2008 | Revír: V4

Sander – tak konečně jsem si šáhl i na větší než 25 cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16516.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16517.jpg
                    Neděle 24. února 2008 v 19:45® VODA
                    VODA
                    Datum lovu: 24.2.08 | Revír: krasna voda | Způsob lovu: Plavaná

krasne pocasi pekna rybačka okounek 15.cm karas 18.cm zacina to dobře proste krasne odpoledne u vody

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16511.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16512.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16513.jpg
                      Neděle 24. února 2008 v 19:32® LojzaRybka
                      LojzaRybka
                      Datum lovu: 24.02.08 | Revír: ohře | Způsob lovu: Muškaření

dnes jsem byl smočit mušák,ryy nic ale počasí nádhera:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16509.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16510.jpg
                        Sobota 23. února 2008 ve 20:25® Sander
                        Sander
                        Datum lovu: 23.2.2008

Tloušťobijcům gratuluji, krásné ryby. Se mnou to dnes cuklo, dostal jsem potřebu vidět lítající předšpičáky, takže jsem se rozvalil v křesílku a mydlil cokoli, co rádo rohlík. To je celá řada „bílé ryby“ a kapra. A byla toho spousta od všeho. Večer jsem zůstal u vody sám. Uklidnil se vítr, větší pohodu jsem nemohl zažít. To bylo přesně to, co jsem potřeboval. Krásnej den.

Sobota 23. února 2008 v 19:17® Vlaštovka
                          Vlaštovka
                          Datum lovu: 23.2 | Revír: 441 005-Benedikt | Způsob lovu: Feeder

Budu stručnej, na feeder a picker cca 20 kapříků a dvě ploťky, zítra měnim taktiku a du na bobkařinu abych vytáh i nějakýho toho většího…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16495.jpg
                            Sobota 23. února 2008 v 18:33® monaster
                            monaster
                            Datum lovu: 23.02.08 | Revír: 441022, feeder, položená

dnes opět jako včera bezrybka. njn jsme asi mizernej kormorán. Kamil na tom byl líp. 45 cm.

byl jsme i včera. bezrybka pod plážová. nejdřív jsme měl infarkt z Piranhy, pak jsem si pěkně pokecal s Blusharkem :-) takže pohoda.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16493.jpg
                              Sobota 23. února 2008 v 17:28® skwor
                              skwor
                              Datum lovu: 23.2. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná

Krásné počasí mě vytáhlo k řece a stálo to za to. Hned na prvním fleku šly ryby na hod, ale největší měl sotva 35cm. Po přesunu na klidnější vodu přišel opatrný záběr, a po záseku výpad do půli řeky. Po nádherném boji šel z vody tloušť rovných 50cm dlouhý. Letos jsem to prolomil brzo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16492.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16490.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16491.jpg
                                Sobota 23. února 2008 v 16:14® Davish
                                Davish
                                Datum lovu: 23.2.2008 | Revír: Jihlava 9

Vydařený lov na řece – na feeder 1 tloušť oklolo 30cm a na splávek 3 jelčíci, plotička a jeřdík

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16487.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16488.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16489.jpg
                                  Sobota 23. února 2008 v 7:58® lucioperce69
                                  lucioperce69
                                  Datum lovu: 21.2. | Revír: klášterák | Způsob lovu: Feeder

na feeder sem nasadil ultra light špičku a z vody sem tahal ploťky kolem 5cm, občas i větší nebo se splet okouník, docela foukalo a byla celkem kosa

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16483.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16484.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16485.jpg
                                    Sobota 23. února 2008 v 7:54® lucioperce69
                                    lucioperce69
                                    Datum lovu: myslim že 19.2. | Revír: labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

asi poslední parma z pláže, a spousty cejnů po zakrmení sme nestíhali obsluhovat dva pruty

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16481.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16482.jpg
                                      Pátek 22. února 2008 ve 21:23® Sander
                                      Sander
                                      Datum lovu: 22.2.2008

Necelá hodinka na fiškách, uloveno 10 druhů ryb. (Cejn, cejnek, plotice, ouklej, bolen, perlín, jesen, proudník, tloušť a téměř za tmy malý kapřík) Nebo 11? Posuďte sami.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16475.jpg
                                        Čtvrtek 21. února 2008 v 17:17® BlueShark
                                        BlueShark
                                        Datum lovu: 20.2.2008 | Revír: LABE 4,5 | Způsob lovu: Klasická položená

Ústí nad Labem – na pláži v zátoce, s kamarádem za 5 hodin 10 ryb. 7 cejnů a 2 karasy. Já na fotce nej cejn 52cm feeder. Vše žížala. Teplota vody 1.5°C hladina 225cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16457.jpg
                                          Čtvrtek 21. února 2008 v 16:51® adam
                                          adam
                                          Revír: plavana,mensi reka v JC

konecne chyceno 5 tloustu na plavanou,ted zas pro zmenu fouka vitr..

Středa 20. února 2008 ve 20:10® kostnak
                                            kostnak
                                            Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

slniecko konecne zobudilo ryby. na fotke krajsi jasen 40+.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16443.jpg
                                              Pondělí 18. února 2008 v 19:12® LojzaRybka
                                              LojzaRybka
                                              Datum lovu: 18.02.08 | Revír: 441042

teď jsem přijel od vody,ryby se semnou neba,ale našel jsem si tam kámošku,vždy když jedu k řece,tak tahle labuť jak vydí že jedu,tak mi utíká naproti a už jsem ji naučil i žrát z ruky,zejtra ji budu už učit mluvit:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16417.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16418.jpg
                                                Pondělí 18. února 2008 v 9:43® xyz
                                                Datum lovu: 17,2, | Revír: 411026 | Způsob lovu: Feeder

Super odpoledne, takova zima se mi libi.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16405.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16406.jpg
                                                  Neděle 17. února 2008 v 17:01® vagi
                                                  vagi
                                                  Datum lovu: 17.2. | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Plavaná

Dnes trapný pokus o plavačku na začátku Hracholusek. Naivně jsem se domníval, že tam zamrzlo nebude.:-O Samozřejmě bylo, takže jsem byl za klauna :-D Nejen bezrybka, ale bezchytka! :-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16401.jpg
                                                    Sobota 16. února 2008 ve 21:42® LojzaRybka
                                                    LojzaRybka
                                                    Datum lovu: 16.2.08 | Revír: 441042

dnes jsem byl u vody kouknout na dva zoufalce:-D ,na Ohře přijel Lucioperca a cormoran,byla zdolána jedna vranka cca 7cm:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16396.jpg
                                                      Sobota 16. února 2008 ve 13:37® Kubajs
                                                      Kubajs

Ted jsem akorát přišel jsem promrzlej alestálo toza to!Ikdyž jsembyl bezrybka užil jsemsi zasechvilku vody alejenchvilku protože hned zamrzla

Sobota 16. února 2008 v 10:56® xyz
                                                        Datum lovu: 15,2, | Revír: 411026 | Způsob lovu: Feeder

Super chytacka dve kapri mimina 42cm a nejake nepromenene zabery. Na unor spice.

Sobota 16. února 2008 v 10:25® monaster
                                                          monaster
                                                          Datum lovu: 15.2.08 | Revír: 441001-8

po práci na dvě hodinky na Střížáku. koukal jsme na splávek afeeder špičku prosebně ale nepomohlo to. takže bezrybka.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16392.jpg
                                                            Pátek 15. února 2008 ve 21:49® Zoles
                                                            Zoles
                                                            Datum lovu: 15.2.08 | Revír: Uhlava 6

Supr plavajda na uhlave. Jelci,lipani,prou­dnici a plotice.Velikost XL-L.Na tu zimu parada a o tom stadu kapru ktere sem tam objevil „raci“ ani nemluvim. Nojo cista voda je cista voda. Zatim bez fota.