Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.432 příspěvků, z toho 18432 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 12. února 2008 v 16:54profil byl smazán
Datum lovu: 12.2.2008 | Revír: Pařížov | Způsob lovu: Klasická položená

tak dnes na ú.n. Pařížova řeknu vám,nečekal jsem zázraky ale přes 10cm sem se nedostal.celkem 20 fišek ve složení tloušť,tloušť a zase jen tloušť :-|

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 10. února 2008 ve 21:15® adam
    adam
    Datum lovu: 10.2.2008 | Revír: feeder

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16295.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16294.jpg
      Neděle 10. února 2008 ve 20:12® Zauwi
      Zauwi

Dneska jsme s Jarrynem oprášili mušáky a šli potrápit rybky, dlouho jsme se trápili, ryby nebraly…nakonec jsme ale 3 ryby vydolovali:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16289.jpg
        Neděle 10. února 2008 v 17:56® Sander
        Sander
        Datum lovu: 10.2.2008 | Způsob lovu: Plavaná

Hezky stavěná 48čka, pak 51, + nějací menší. Brali i jeseni, plotice a proudníci. Začínající kolega, ačkoliv jsme se snažili oba dva, bohužel bezrybka :-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16285.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16284.jpg
          Neděle 10. února 2008 v 16:22® Scanix
          Scanix
          Datum lovu: 10.2.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Plavaná

Po obede jsem vzal malou a vyrazil k rece na smluvene misto s kolegou. Prvni nahoz tloustik, pak jsem se v melke vode dlouho trapil, 2× to urval zatim co kolega pekne chytal. Nakonec jsem par rybek dostal. Sli hlavne tlousti, proudnice, jeseni a tu a tam plota, kolega perfetkniho perlina.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16283.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16282.jpg
            Neděle 10. února 2008 v 15:40® Robur
            Robur
            Revír: Prygl

odpoledne jsem tam byl na procházce, dalekohledem jsem viděl nějaké rybáře, asi 5. Bobkaři. Aktivita nulová. Lidí jak na promenádě. Voda hodně nízko, ale do řeky se neupouštělo.

Neděle 10. února 2008 v 15:30® knedlik
              knedlik
              Datum lovu: 10.2.2008 | Revír: Váh

Dnes sme sa s Paľom trošku vystriekali,po Jestřabiciach sme to potrebovali:o)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16281.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16280.jpg
                Neděle 10. února 2008 ve 13:38® cormaxx
                cormaxx
                Datum lovu: 10.2.2008 | Revír: 441005/34 | Způsob lovu: Plavaná

Jeden prut s angličákem na dno.Zkoušel jsem žížalky i červíky a ani ťuk.Na druhej prut jsem dal průběžnej splávek,na háček žížalku a pocukával jsem s ní s tim ,že se snad splete nějakej okounek.Měl jsem 2 záběry.Jedna kudla tak 35cm mi to cvakla po pár vteřinách a druhá(40–45cm) mi spadla, pod nohama, z háčku:-( Asi 10háček nebyl na ně to pravý :-D Takže jako Robur,letos poprvé bezrybka…

Neděle 10. února 2008 v 11:16® Robur
                  Robur
                  Datum lovu: dnes a včera | Revír: Svratka 4

tož včera asi 3 potahy a vyšla z toho 1 ploťka, dnes totální 0, takže poprvé letos bezrybka. Na to jak je pěkně, tak slabota, prý je změna tlaku. Nevím, nesleduji to.

Neděle 10. února 2008 v 11:00® Davish
                    Davish
                    Datum lovu: 9.2.2008 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Včera první vycházka na řeku – na feeder jeden drbanec jinak za 2,5h nic. :-( :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16277.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16276.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16275.jpg
                      Sobota 9. února 2008 ve 22:24® Scanix
                      Scanix
                      Datum lovu: 9.2.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná

Neodolal jsem slunecnemu pocasi a spolu s kolegou jsme vyrazili nejprve na Vltavu pod papirny, kde to proste vubec neslo a pak na Malsi, kde jsme si oba spravili trochu chut. Par tloustu od 25 do 43 vesmes podobne viz foto. Par jich bylo extremne tmavych, zajimave to zbarveni.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16274.jpg
                        Sobota 9. února 2008 ve 20:52® Prutos
                        Prutos

A Kosťo mezitím… hulil :-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16273.jpg
                          Sobota 9. února 2008 ve 20:49® dam
                          dam

Občas zabrala i štika, tato šedesátka byla zdolána minutu před koncem, nějaký duháček už byl v břiše

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16272.jpg
                            Sobota 9. února 2008 ve 20:47® dam
                            dam

slovenský reprezentant Šaňo měl svůj den

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16271.jpg
                              Sobota 9. února 2008 ve 20:45® dam
                              dam

Nádherný duhák, který to nerozdýchal…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16270.jpg
                                Sobota 9. února 2008 ve 20:44® dam
                                dam

Druhá fotka je Davidova, který se hlavně v prvním kole velmi snažil

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16269.jpg
                                  Sobota 9. února 2008 ve 20:43® dam
                                  dam
                                  Datum lovu: 9.2.2008 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač

Jak jistě víte, tak dnes proběhl závod na Jestřabicích. Tak jen tak pro zajimavost pár fotek. První je Kosťo s jeho prvním úlovkem, hulil a hulil:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16268.jpg
                                    Sobota 9. února 2008 v 19:14® Stroft
                                    Stroft
                                    Datum lovu: 9.2.2008 | Revír: Odra-Plavaná
                                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16267.jpg
                                      Sobota 9. února 2008 v 19:10® Stroft
                                      Stroft
                                      Datum lovu: 9.2.2008 | Revír: Odra-Plavaná

Plavka na Odře byla jen o Parmách.Kupo­divu,až na jednoho statečného bobkaře,všichni zůčatnění ryby pouštěli.To na Odře nebývá zvykem.Snad se blýská na lepší časy.

Sobota 9. února 2008 v 19:08® adam
                                        adam

Lofasz !!!!!!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16265.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16264.jpg
                                          Sobota 9. února 2008 v 18:49® vagi
                                          vagi

......i kříženci :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16262.jpg
                                            Sobota 9. února 2008 v 18:39® Vlaštovka
                                            Vlaštovka
                                            Datum lovu: 9.2 | Revír: 441 005-Benedikt | Způsob lovu: Feeder

Dneska opět a byl to větší mazec než včera, po hodině kdy sem dva feedery nedokázal uhlídat sem to přestal počítat většinu tvořili cejni, spíš lžičky něž lopaty, dále plotičky okolo 15cm a 4 kapříci do 41cm a jeden větší mi vytách asi 20m vlasce a pak se vyhák (aby taky né když sem tam měl 14ku hák a light/medium prut) :oP ale i tak spokojenost

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16261.jpg
                                              Sobota 9. února 2008 v 18:35® vagi
                                              vagi

a plotičky…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16260.jpg
                                                Sobota 9. února 2008 v 18:29® vagi
                                                vagi
                                                Datum lovu: 9.2. | Revír: Sedlec, plavačka

Dnes letos první regulérní rybačka. Bylo krásně. Nic velkého pouze „zrcátka“........

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16259.jpg
                                                  Sobota 9. února 2008 v 18:02® Zauwi
                                                  Zauwi
                                                  Datum lovu: 9.2.2008 | Revír: 451098 | Způsob lovu: Muškaření

Tak dneska poprvé na rybách, chyceni 2 lipánci, jeden pořádnej lipan spadnul, 3 záběry jsem prosral…toť vše…

Sobota 9. února 2008 v 17:55® LojzaRybka
                                                    LojzaRybka
                                                    Datum lovu: 9.02.08 | Revír: Nechranice

dnešní pochůzka stála zato,potkal jsem i okouna kterej zrovna honil rybku,bylo krásně:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16258.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16257.jpg
                                                      Sobota 9. února 2008 v 17:18® Ftmči
                                                      Ftmči
                                                      Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem vyrazil na tloušťe do mnou moc neprozkoumaných částí revíru. Chytal jsem na žížalu, Jaké bylo mé překvapení, když jsem měl záběr už asi 5 minut po příchodu k vodě a však když ryba po záseku vyskočila nad vodu a já viděl, že je to velký pstruh, tak už jsem byl ůplně vedle. Třásl jsem se jako osika, ale po 4 minutách jsem podebral nádherného pstruha potočního. Měl 42cm a po dvou rychlých fotkách, které jsou bohužel pouze z mobilu (měl jsem s sebou i normální foťák, ale někdo z něj doma vyndal baterky a zapomněl se mi o tom zmínit:-(( ), byl puštěn zpět.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16256.jpg
                                                        Sobota 9. února 2008 v 16:36® sharkcom
                                                        sharkcom
                                                        Datum lovu: 9.2.2008 | Revír: 431 039 | Způsob lovu: Muškaření

Zuřilo jaro, tak jsem dnes zahájil s mušákem v ruce. První ryba v tomto roce, tloušť 47 cm. Plave dál a příště bude mít půl metru :-D foto mobil

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16255.jpg
                                                          Sobota 9. února 2008 v 16:06® Kubah
                                                          Datum lovu: 9.2 2008 | Revír: Kon. potok | Způsob lovu: Plavaná

Dneska po obědě s plavačkou na potoce, tři tloušti mi spadli a tak první letošní ryba je hrouzek kolem 10 cm.Počasí nádherný:-)

Pátek 8. února 2008 ve 21:00® LOMCOVÁK
                                                            Datum lovu: 8.2.2008 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Muškaření

Dneska jsem byl mouchařit na stojáku a celkem to šlo. Chyceno nespočet perlínů, čtyři jeseni (největší měl okolo 40 cm) a jeden duhák 33cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16248.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16247.jpg