Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 14. února 2008 ve 12:39® Kazan
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 14. února 2008 ve 12:36® Kazan
- Datum lovu: 14.2.2008 | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem si odskočil na dvě hoďky na Labe, čtyři fišky na rohlíček, tloušť 49 a jesen 48 viz.foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 13. února 2008 v 18:42® lucioperce69
- Datum lovu: 13.1. 2008 | Revír: Potůček v lesíku | Způsob lovu: Muškaření
Letos poprvý moucha, překecal sem jednoho tlouštíka kolem 25cm, no aspon sem pokřtil novej proutek(bez fota myslel sem že přijde něco lepšího)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 13. února 2008 v 17:58profil byl smazán
- Datum lovu: 13.2. | Revír: doubrava(tam někde v rákosí) | Způsob lovu: Plavaná
tak dnes plavka s žoužalou na Doubravě a vznikli z toho 4 jelci tloušti.cca 12,12,25,30 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 13. února 2008 ve 14:38® Vichrzhor
- Datum lovu: 9.2. | Revír: Labe 19 | Způsob lovu: Muškaření
Streamerovačka v sobotu na Labi přinesla překvapující úlovek – krásný potočák kolem 35 cm (zhojené zranění asi od štiky je vidět i na mizerné fotce z mobilu) ve výborné kondici! Můj první na Labi daleko v MP vodě…čekal bych spíš okouna nebo bolena, ale tohle
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. února 2008 ve 23:27® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Plavaná
Zdar.Plavačka.Jo jo, šlo to.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. února 2008 v 19:59® lucioperce69
- Datum lovu: 11.2. 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
tak opět na tý prokletý střekovský pláži nějaká ta parma se ete povede, ale je to spíš výjimka než pravidlo. Stejně sem jel spíš na ostroretky. Jedna se mi povedla moje první v životě,ale byla fakt vydřená
, a letos i první cejn přes 50 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. února 2008 v 19:18® Sander
- Datum lovu: 12.2.2008
Už by to chtělo oteplení, voda je stále „křišťálově chladná“ a na úlovcích je to znát. Semtam se něco povede, ale obecně vzato bída.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. února 2008 v 19:14® adam
-
otava, plavana, 52cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. února 2008 v 19:11® adam
- Datum lovu: 12.2.2008 | Revír: otava x
plavana, par ryb na cervi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. února 2008 v 17:57profil byl smazán
-
sorry tyhle jsou správné
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. února 2008 v 17:54profil byl smazán
- Datum lovu: 12.2.2008 | Revír: Pařížov | Způsob lovu: Klasická položená
tak dnes na ú.n. Pařížova řeknu vám,nečekal jsem zázraky ale přes 10cm sem se nedostal.celkem 20 fišek ve složení tloušť,tloušť a zase jen tloušť
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. února 2008 ve 22:15® adam
- Datum lovu: 10.2.2008 | Revír: feeder
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. února 2008 ve 21:12® Zauwi
-
Dneska jsme s Jarrynem oprášili mušáky a šli potrápit rybky, dlouho jsme se trápili, ryby nebraly…nakonec jsme ale 3 ryby vydolovali:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. února 2008 v 18:56® Sander
- Datum lovu: 10.2.2008 | Způsob lovu: Plavaná
Hezky stavěná 48čka, pak 51, + nějací menší. Brali i jeseni, plotice a proudníci. Začínající kolega, ačkoliv jsme se snažili oba dva, bohužel bezrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. února 2008 v 17:22® Scanix
- Datum lovu: 10.2.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Plavaná
Po obede jsem vzal malou a vyrazil k rece na smluvene misto s kolegou. Prvni nahoz tloustik, pak jsem se v melke vode dlouho trapil, 2× to urval zatim co kolega pekne chytal. Nakonec jsem par rybek dostal. Sli hlavne tlousti, proudnice, jeseni a tu a tam plota, kolega perfetkniho perlina.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. února 2008 v 16:40® Robur
- Revír: Prygl
odpoledne jsem tam byl na procházce, dalekohledem jsem viděl nějaké rybáře, asi 5. Bobkaři. Aktivita nulová. Lidí jak na promenádě. Voda hodně nízko, ale do řeky se neupouštělo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. února 2008 v 16:30® knedlik
- Datum lovu: 10.2.2008 | Revír: Váh
Dnes sme sa s Paľom trošku vystriekali,po Jestřabiciach sme to potrebovali:o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. února 2008 ve 14:38® cormaxx
- Datum lovu: 10.2.2008 | Revír: 441005/34 | Způsob lovu: Plavaná
Jeden prut s angličákem na dno.Zkoušel jsem žížalky i červíky a ani ťuk.Na druhej prut jsem dal průběžnej splávek,na háček žížalku a pocukával jsem s ní s tim ,že se snad splete nějakej okounek.Měl jsem 2 záběry.Jedna kudla tak 35cm mi to cvakla po pár vteřinách a druhá(40–45cm) mi spadla, pod nohama, z háčku
Asi 10háček nebyl na ně to pravý
Takže jako Robur,letos poprvé bezrybka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. února 2008 ve 12:16® Robur
- Datum lovu: dnes a včera | Revír: Svratka 4
tož včera asi 3 potahy a vyšla z toho 1 ploťka, dnes totální 0, takže poprvé letos bezrybka. Na to jak je pěkně, tak slabota, prý je změna tlaku. Nevím, nesleduji to.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. února 2008 ve 12:00® Davish
- Datum lovu: 9.2.2008 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Včera první vycházka na řeku – na feeder jeden drbanec jinak za 2,5h nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. února 2008 ve 23:24® Scanix
- Datum lovu: 9.2.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná
Neodolal jsem slunecnemu pocasi a spolu s kolegou jsme vyrazili nejprve na Vltavu pod papirny, kde to proste vubec neslo a pak na Malsi, kde jsme si oba spravili trochu chut. Par tloustu od 25 do 43 vesmes podobne viz foto. Par jich bylo extremne tmavych, zajimave to zbarveni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. února 2008 ve 21:52® Prutos
-
A Kosťo mezitím… hulil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. února 2008 ve 21:49® dam
-
Občas zabrala i štika, tato šedesátka byla zdolána minutu před koncem, nějaký duháček už byl v břiše
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. února 2008 ve 21:47® dam
-
slovenský reprezentant Šaňo měl svůj den
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. února 2008 ve 21:45® dam
-
Nádherný duhák, který to nerozdýchal…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. února 2008 ve 21:44® dam
-
Druhá fotka je Davidova, který se hlavně v prvním kole velmi snažil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. února 2008 ve 21:43® dam
- Datum lovu: 9.2.2008 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač
Jak jistě víte, tak dnes proběhl závod na Jestřabicích. Tak jen tak pro zajimavost pár fotek. První je Kosťo s jeho prvním úlovkem, hulil a hulil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. února 2008 ve 20:14® Stroft
- Datum lovu: 9.2.2008 | Revír: Odra-PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 9. února 2008 ve 20:10® Stroft
- Datum lovu: 9.2.2008 | Revír: Odra-Plavaná
Plavka na Odře byla jen o Parmách.Kupodivu,až na jednoho statečného bobkaře,všichni zůčatnění ryby pouštěli.To na Odře nebývá zvykem.Snad se blýská na lepší časy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.