Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 9. února 2008 ve 20:08® adam
adam

Lofasz !!!!!!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16264.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16265.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 9. února 2008 v 19:49® vagi
    vagi

......i kříženci :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16262.jpg
      Sobota 9. února 2008 v 19:39® Vlaštovka
      Vlaštovka
      Datum lovu: 9.2 | Revír: 441 005-Benedikt | Způsob lovu: Feeder

Dneska opět a byl to větší mazec než včera, po hodině kdy sem dva feedery nedokázal uhlídat sem to přestal počítat většinu tvořili cejni, spíš lžičky něž lopaty, dále plotičky okolo 15cm a 4 kapříci do 41cm a jeden větší mi vytách asi 20m vlasce a pak se vyhák (aby taky né když sem tam měl 14ku hák a light/medium prut) :oP ale i tak spokojenost

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16261.jpg
        Sobota 9. února 2008 v 19:35® vagi
        vagi

a plotičky…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16260.jpg
          Sobota 9. února 2008 v 19:29® vagi
          vagi
          Datum lovu: 9.2. | Revír: Sedlec, plavačka

Dnes letos první regulérní rybačka. Bylo krásně. Nic velkého pouze „zrcátka“........

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16259.jpg
            Sobota 9. února 2008 v 19:02® Zauwi
            Zauwi
            Datum lovu: 9.2.2008 | Revír: 451098 | Způsob lovu: Muškaření

Tak dneska poprvé na rybách, chyceni 2 lipánci, jeden pořádnej lipan spadnul, 3 záběry jsem prosral…toť vše…

Sobota 9. února 2008 v 18:55® LojzaRybka
              LojzaRybka
              Datum lovu: 9.02.08 | Revír: Nechranice

dnešní pochůzka stála zato,potkal jsem i okouna kterej zrovna honil rybku,bylo krásně:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16257.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16258.jpg
                Sobota 9. února 2008 v 18:18® Ftmči
                Ftmči
                Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem vyrazil na tloušťe do mnou moc neprozkoumaných částí revíru. Chytal jsem na žížalu, Jaké bylo mé překvapení, když jsem měl záběr už asi 5 minut po příchodu k vodě a však když ryba po záseku vyskočila nad vodu a já viděl, že je to velký pstruh, tak už jsem byl ůplně vedle. Třásl jsem se jako osika, ale po 4 minutách jsem podebral nádherného pstruha potočního. Měl 42cm a po dvou rychlých fotkách, které jsou bohužel pouze z mobilu (měl jsem s sebou i normální foťák, ale někdo z něj doma vyndal baterky a zapomněl se mi o tom zmínit:-(( ), byl puštěn zpět.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16256.jpg
                  Sobota 9. února 2008 v 17:36® sharkcom
                  sharkcom
                  Datum lovu: 9.2.2008 | Revír: 431 039 | Způsob lovu: Muškaření

Zuřilo jaro, tak jsem dnes zahájil s mušákem v ruce. První ryba v tomto roce, tloušť 47 cm. Plave dál a příště bude mít půl metru :-D foto mobil

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16255.jpg
                    Sobota 9. února 2008 v 17:06® Kubah
                    Datum lovu: 9.2 2008 | Revír: Kon. potok | Způsob lovu: Plavaná

Dneska po obědě s plavačkou na potoce, tři tloušti mi spadli a tak první letošní ryba je hrouzek kolem 10 cm.Počasí nádherný:-)

Pátek 8. února 2008 ve 22:00® LOMCOVÁK
                      Datum lovu: 8.2.2008 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Muškaření

Dneska jsem byl mouchařit na stojáku a celkem to šlo. Chyceno nespočet perlínů, čtyři jeseni (největší měl okolo 40 cm) a jeden duhák 33cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16247.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16248.jpg
                        Pátek 8. února 2008 ve 20:03® VODA
                        VODA

tak takhle brali nez sla voda nahoru ted uz jen cejni a ostroretky ale u vody je presto krasne tak se mnejte fotky posilejte zdravim kormorana olihen lucuoperku 68 a vsechny kdo rad sedi u vody

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16244.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16245.jpg
                          Pátek 8. února 2008 v 19:54® VODA
                          VODA

pak ze neberou RYBA vracena vode

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16243.jpg
                            Pátek 8. února 2008 v 19:12® Vlaštovka
                            Vlaštovka
                            Datum lovu: 8,2 | Revír: 441 005-Benedikt | Způsob lovu: Feeder

Dneska konečně dobrá rybařina, i když polovina malýho benediktu byla pod ledem. Na feeder 4cejni a jeden kapřík asi 37cm kterej měl enormě jemnej záběr a háček na kousíčku tlamky, to bylo překvápko :oP
                            A na picker 6 plotic, nejvíc to bralo na kombinaci rohlíku a červíka.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16241.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16242.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16240.jpg
                              Pátek 8. února 2008 v 18:58® čabi
                              čabi
                              Datum lovu: 8.2. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Feeder

Dneska poprvé na rybách.Během pár hodinek jsem vytáhl asi třicet plotiček,braly jen na jednom místě.Jinde ani ťuk.Taky mi během zdolávání zabraly dvě štiky,ale pustily to,škoda.

Pátek 8. února 2008 v 18:15® Alov
                                Alov
                                Datum lovu: 8.2.2008 | Revír: Celňák | Způsob lovu: Feeder

Tak dnešní chytačka docela super. Nejprve pár cejnů +/- 30 cm, pak 2 amurci +/- 40 cm a ve finále jsem dal na drát ze srandy kukuřici a tady máme výsledek…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16239.jpg
                                  Pátek 8. února 2008 v 8:46® osprey
                                  osprey
                                  Datum lovu: 7-2-2008 | Revír: plavaná

Letošní zimní plavaná pořád nějak není to ono. Chytají se různé ryby, ale pomyslné třešničky na dortu chybí. Tenhle vstup ale provádím hlavně proto, abych případné optimisty přesvědčil o tom, že vydra nežere jen malé ryby. Sumci na obrázku chybělo do 90 cm opravdu málo a zdaleka to není konečná.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16238.jpg
                                    Čtvrtek 7. února 2008 ve 21:35® Sander
                                    Sander
                                    Datum lovu: 7.2.2008 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem řeku zastihl až začátkem večera, na včerejší kaprové místo se nakvartýrovaly zástupy perlínů, takže bylo o zábavu postaráno. Ven se jich podívalo asi dvacet, pak nějací cejni, plotice a tloušti. Mile mě překvapilo to, že navzdory celkem chladnému večeru se daly obsluhovat dvě mačky najednou jen chvilkama.

Čtvrtek 7. února 2008 v 16:51® wj

dnes sme s kostom " skocili na mariu " . kosto pichal a ja som drzal sviecky. ale mati to nepovieme pivo

Čtvrtek 7. února 2008 v 16:41® kostnak
                                        kostnak
                                        Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

konecne 60+.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16226.jpg
                                          Středa 6. února 2008 v 18:49® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 6.2.2008 | Způsob lovu: Plavaná

Navzdory větru a dešti, kterému poručit nedovedu, jsem dnes na stojáku vyndal 7 kapříků, několik cejnů, plotic, červenoprcanic a tlouště.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16218.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16219.jpg
                                            Středa 6. února 2008 v 17:44® skwor
                                            skwor
                                            Datum lovu: 6.2. | Revír: Turyňský rybník | Způsob lovu: Feeder

Dnes poprvé u vody s novým feederem od Mivardi. Na záběr jsem docela dlouho čekal, ale první rybou na nový prut byl asi 40cm kapřík. Po něm zabral ještě jeden cejn. S prutem jsem po prvním lovu spokojen. A kurewsky to foukalo :-((

Středa 6. února 2008 v 15:03® Kazan
                                              Datum lovu: 6.2.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

Dnes na Labi na hnojáčka jediná vytažená rybka (jeden ještě spadl)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16214.jpg
                                                Úterý 5. února 2008 ve 22:38® red
                                                red

sbiro s kostom. kosto jalcek a ostriezik ja ploticu

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16207.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16208.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16209.jpg
                                                  Úterý 5. února 2008 ve 20:29® jarryn21
                                                  jarryn21
                                                  Revír: Cr | Způsob lovu: Plavaná

Dneska na plavačku samý mrnˇky. „Neni pekna ryba, neni foto“ :-)

Úterý 5. února 2008 v 19:00® crazykapr
                                                    crazykapr
                                                    Datum lovu: Minuly tyden | Revír: Tajne,feeder

Minulý týden s kamarádem zkouska feederu :-D Na zimu az moc teplo ale zadarilo se :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16193.jpg
                                                      Pondělí 4. února 2008 v 17:14® kostnak
                                                      kostnak
                                                      Způsob lovu: Přívlač

dnesny krajsi jalec 40+.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16189.jpg
                                                        Pondělí 4. února 2008 ve 12:32® HaD
                                                        HaD
                                                        Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Plavaná

Včera pokus o repete, ale voda byl dost zvýšená a tak jsme byli bez úlovku. Škoda, měl jsem sebou „profi“ fotografa, který mi občaso podržel prut. Snímek, kde jsem já, skutečně dělal s mou ohromnou zrcadlovkou můj šestiletý syn :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16187.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16188.jpg
                                                          Pondělí 4. února 2008 ve 12:30® HaD
                                                          HaD
                                                          Datum lovu: 27.1.2008 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Plavaná

Minulý víken se synáčkem na rybách. PLavačka na rohlík se zadařila, celkem asi 8 tloušťů. Největší měl k 50 cm, ale než jsem ho stihl pořádně vyfotit, objel mi železnou rouru a urval mi to.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16184.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16185.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16186.jpg
                                                            Pondělí 4. února 2008 v 9:53® indy
                                                            Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: rybník Černá Hora | Způsob lovu: Přívlač

První letošní tahání sbirolina. Za 2 hodiny chyceno asi 15 duháků, největší 46cm. Měl jsem i mušák, ale zrovna když jsem si ho přinesl z auta, začal foukat silný vítr a neúspěšní rybičkoplavačkáři se svými kačenami mi mezitím obsadili fleka. Vzhledem k tomu, že se mi nechtělo žádného odvážet na operaci oka, tak jsem to vzdal. Sorry jiris

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16177.jpg