Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 16. června 2005 ve 22:57® BoBo-Falknow
-
Ohře 16. Tak jsem večer zkusil řeku. Výsledek – 1× PO, 3× okyš a pět minut jsem vodil zapomenutou německou ponorku… Asi parma
Vše na eMTe 1 stříbrná. Díky Mirku, nebejt Tvejch rukou, tak jsem si dnes nezachytal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 22:19® Zlinsky_lovec
-
Zahajoval jsem klasicky na Dřefce- několik desítek menších tloušťů, pár větších a několik okounů. Večer jsem chtěl prubnout jeden rybníček, kde vím o štikách a candátech. Na rippera mi přišel jeden záběr, který jsem pros. al. ale jsem spokojenej. Zítra to vidim na Moravu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 22:18® TH
-
Otava 2 cca 21:50 Tak jsem vám byl na zelenýho twistera a schválně jestli poznáte z té rozmazané fotky co to bylo...... Ale můžu ujistit… Vrácen vzduchu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 21:57® Prichy
-
Jesenice: Rano s Bobem a Karlem ..... Ohre16: Vecer jsem to sel jeste jednou zkusit. Vysledek 1*upadla stika ±55, jeden okounek a na EmTe 0 stribrnou perlinek cca 6–7 cm. Mel bych dostat cenu za nejmensi rybu
(bohuzel nemam foto) Jinak zniceny zada .....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 v 15:38® ywan
-
53cm + wobler v papuli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 v 15:36® ywan
-
jedna mini
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 v 15:35® ywan
-
ešte jedna malá
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 v 15:33® ywan
-
dnes od 06:00 Istebné + Párnica, asi 12 šťúk od 25 do 53cm ( 53 už obzerá steny mrazáku ) a 2 dobidé granuláče – nemerané. Nástraha rotačka č.2 a wobler od Kovmasteru, gumy som nemal chuť skúšať
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 v 15:19® BoBo-Falknow
-
Tak jsme s Příchym a Karlem zahájili ve 4:00 na Jesenici. Na gumy nula bodů, pomohlo až nasazení rotačky eMTe 1 stříbrná. Vytáhl jsem 7 štíhlat, jednoho Candoše 57 (taky na rotajdu
a tři okounky. Příchy 2 štíhlata a jednoho okouna (mimo třpytky testoval popa a ještě to chce vyladit), Karel lapil tři okouny. Nejvíc mě těšilo, že vše bylo chyceno ze břehu a rybičkáři na lodích neměli potah (mimo protáhlých obličejů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 12:34® Petr2002
-
Nechranice : Jedna z kategorie big game of fishing.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 ve 12:21® Petr2002
-
Nechranice :Wobler jak jinak než modrý dvě ryby celkem od 4.30 do 9.00 štička 62 , bolen 73 cm 3,65kg jako ze sna zahájení ,takže celou sezónu zase nic, no uvidíme, jinak spousta smutných rybářů a pouze jeden candát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 v 9:54® jake
-
To dědek:Tak toto se stát mně, tak už trávím zbytek života na psychiatrii. Musíš ale věřit, že všechno zlé je pro něco dobré…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 v 9:29® Mike
-
Tak to bylo zahájení !!!! I když tedy není ještě konec dne. Ve 4.10 u vody, nešlo ani navázat karabinku jak byla tma. Nová řeka pod Špačkárnou pod jezem nic, asi 20 hodů. Stará řeka pod jezem – první okounek 15 cm. Po úpravách Povodí stará řeka totál v prdeli!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co vypadalo nadějně, je v kýblu. Veškeré díry a tůně srovnaný, všude tak do 50 cm vody!!!!!!!!!!!!!!!Nebudu to protahovat. Obešli jsme s Lerakem celý ostrov. Já celkem 4 candátky, nej. tak 35cm, 2 tlouště – jeden tak 45 cm, 2 okounci a na 4× jsem nedostal z vody štiku k 55–58 cm. Nevím. Nechápu. No a při odchodu dom jsem tak cvičně brodil řekou, až jsem v jedné jámě po bagru (zabít je je málo)zakopl a zmizel pod vodou!!! Pruty v ruce vydržely, ale jinak teď suším co se dá. Od povolenky po ponožky. Okolo poledního udeřím někde pod jezem na boleny!? A k večeru směr Hněvkovice.
V jádru pěkné zahájení,což?Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 v 8:29profil byl smazán
-
foto okounka zo včerajšieho lovu na rieke
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 v 8:22® Tom
-
Neves hlavu nejakej se tam urcite objesi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 v 7:46
-
15.6.05 čas 20:00–22:00 prší, ale hadi nejdou (1 slabý záběr)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 v 7:16® Kyslik
-
Stoják od 4 do 7 jeden záběr na rybku a had 70 cm jinak nic. Pod nohama se mě třou oukleje a najíždějí do nich candátci s bolenama a krásní okouni. Jestli nebude navečer chcat tak jdu na ně, ale ono asi bude.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. června 2005 v 6:56® Padis
-
451018 Chrudimka jeden okoun jinak nic. Od 5.00 zde prší a prší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. června 2005 ve 21:28® Dědek
-
> jaryn: jasně
))))))))))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. června 2005 ve 21:28® Dědek
-
Pánové, tak dneska to stálo za to. Zdrhnul jsem z práce s tím, že si udělám pěkné odpoledne. Vyrazil jsem z Brna asi ve tři a po 5km mě zastavili policajti a světe div se, dostal jsem pokutu za to, že nemám oranžovou vestu. Tak jo, pokračoval jsem dál a před Nedvědicema jsem píchnul. Smůla, ale stane se. Takže jsem nasadil rezervu, ujel asi 2km a píchnul znova!!!! To už je na posr… ,naštěstí jel okolo majitel servisu a na požádání mi asi za hodku přivez opravené kolo. Takže jsem pokračoval dál a dojel na určené místo. Začalo pršet, tak jsem si řek, že počkám a dám si cigáro. Málem jsem se v autě udusil, tak jsem si stáhnul okýnko. Ale ouhla, dolu šlo, nahoru ne… Do auta mi napršelo asi 100litrů vody, než jsem sundal čalounění a okno provizorně vytáh a podložil. To už ani nepočítám, že jsem při převlíkání upad do bahna. Ale mělo to pokračování. Chytal jsem asi 5minut pod splavem a při přesunu jsem v kalné vodě přehléd šutr a svalil se jako žok do vody. Paráda, v prsačkách jsem měl najednou několik hektolitrů vody. A pokračovalo to dál. Jak jí nikdy nepotkám, tak přišla RS. Nic jsem neudělal, až na ten problém, že místo Svratka jsem napsal Jihlava. Pánové, pokud bych mohl, tak se sám na místě zastřelím,málem jsem přišel o papíry, ale dobře, moje vina. A pokračovalo to dál. Totálně zmáčenej,potupenej a hodně nasranej jsem toho už chtěl nechat a vydal se k autu. Ale průser, jak jsem se tak máchal ve vodě, tak jsem ztratil klíčky. Co říct, už mi teklo ze zubů. Ale nedalo se nic dělat a volal jsem zoufale domů s nadějí, že mě pochopí. Nepochopili. po vyslechnutí informací, že jsem totálně neschopnej a úplně na hov… se přeci jenom vydali s nahradníma klíčema za mnou. Ted sedím u počítače,nasranej a hladovej jako vlk a nejraději bych dal někomu po tlamě. Ale jak to tak beru kolem a kolem, tak jsem asi jediný adept já
))))))))))))))))))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. června 2005 v 18:54® jaryn
-
Dědek – no já čumím ta fakt honíš mušky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. června 2005 v 11:00
-
> Petr:
kde jsi byl? chytat???
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. června 2005 v 9:43® Petr
-
> jarda – Labe: Já byl taky na hadech dva záběry a nic akorát jem pořádně zmoknul ale za to jsem po půlnoci nazbíral půl kyblíku rousnic. Dneska možná vyrazím.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. června 2005 v 9:34® Dědek
-
Krásnej lipánek, i míra vyhovující, trochu mi utek ze záběru Svitava 5
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. června 2005 v 8:53
-
Včear jsem videl u vody nedočkavého třpitkaře (kluk cca 14 let) za celou dobu co běhal po břehu nevytáhl z vody ani šupinu.
Tak nevím jestli se nedám na pletení košíků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. června 2005 v 8:49
-
Včera večer pokus o chycení hada (Roudnice n. Labem) 20:00–22:15 – zase nic
( Ani se to nehlo Plovoucí bordel s topolu potvrzuji: )) Uvidíme dneska večer
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. června 2005 ve 22:47® TH
-
Mirmene, v klidu, Labe v HK, na špici vtoku Trebešského ramena – viděl jsem pár útoků menších dravců na malé vodě, jinak na vodě téměř ani rybka, ani kolekčko..
, zkrátka totálně mrtvá hladina, akorát plaval ten bordel s topolu. Jeden prut plavačka v točáku, střídavě kuku, kosťák, žižala, houska.. krmení bohaté. Druhý prut na dno na kraji proudu žížala, kuku, houska. Do 21:00 ani záběr, pak jedno potáhnutí, dle charakteru asi cejnek. Tak jsem to vzdal a zabalil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. června 2005 ve 21:46® mirmen
-
řeka 16.21. hod, feeder, docela zklamání, nenatáhl jsem větší rybu, jen cca 12–15 cejnků 20–45 cm + 1 ježdík. Úplné zklamání z kompaktnějších nástrah, jednoznačně bodovaly extraměkké nástrahy ( pečivo, oplatek). Pokud záběry přes vnadění ustávaly, pomohlo jen dipování pečiva smáčkou. Asi jsem udělal nějakou chybu v krmení. Možná jsem měl jít do bílkovinného podílu a dát alespoň 10–15% rybí moučky nebo to dát nasladko nebo dosýrova. Uvidíme příště.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. června 2005 v 0:17® TH
-
Nejdříve stoják, tam prostě chuť neměly a to ani bílá na plavačku, absolutní selhání kostňáků, nakonec jedna plotička nade dnem. Když přijeli ti zasraní potápěči se rochnit jako atomový hroši (jednou je fakt zabiju !) tak jsem přešel asi v 21:00 na Labe v Hradci Králové. Klidná část, docela pomalý tok. Na rousnici nějaký cejni asi do setmění, pak už ani ťuk. I ti na začátku brali jak zpomalený film. Venku bylo cca 16 stupňů, ale voda byla tak studená, že jsem myslel že přijde rovnou mražené filé !
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. června 2005 ve 22:19profil byl smazán
-
rieka Kysuca,MO Čadca,dnes od 18.00 do 21.20. h plavačka,chytilo sa asi 30rýb,šli hlavne tloušte od 10 do 20cm,oukleje,nejaký pstruh a konečne nabehli aj podoustve,čo som bol prekvapený,kôli zdvihnutej a kalnej hladine. tá najväčšia mala asi 40cm,nebol čas merať-:)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.