Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 5. února 2008 ve 20:29® jarryn21
jarryn21
Revír: Cr | Způsob lovu: Plavaná

Dneska na plavačku samý mrnˇky. „Neni pekna ryba, neni foto“ :-)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 5. února 2008 v 19:00® crazykapr
    crazykapr
    Datum lovu: Minuly tyden | Revír: Tajne,feeder

Minulý týden s kamarádem zkouska feederu :-D Na zimu az moc teplo ale zadarilo se :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16193.jpg
      Pondělí 4. února 2008 v 17:14® kostnak
      kostnak
      Způsob lovu: Přívlač

dnesny krajsi jalec 40+.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16189.jpg
        Pondělí 4. února 2008 ve 12:32® HaD
        HaD
        Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Plavaná

Včera pokus o repete, ale voda byl dost zvýšená a tak jsme byli bez úlovku. Škoda, měl jsem sebou „profi“ fotografa, který mi občaso podržel prut. Snímek, kde jsem já, skutečně dělal s mou ohromnou zrcadlovkou můj šestiletý syn :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16188.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16187.jpg
          Pondělí 4. února 2008 ve 12:30® HaD
          HaD
          Datum lovu: 27.1.2008 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Plavaná

Minulý víken se synáčkem na rybách. PLavačka na rohlík se zadařila, celkem asi 8 tloušťů. Největší měl k 50 cm, ale než jsem ho stihl pořádně vyfotit, objel mi železnou rouru a urval mi to.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16186.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16185.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16184.jpg
            Pondělí 4. února 2008 v 9:53® indy
            Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: rybník Černá Hora | Způsob lovu: Přívlač

První letošní tahání sbirolina. Za 2 hodiny chyceno asi 15 duháků, největší 46cm. Měl jsem i mušák, ale zrovna když jsem si ho přinesl z auta, začal foukat silný vítr a neúspěšní rybičkoplavačkáři se svými kačenami mi mezitím obsadili fleka. Vzhledem k tomu, že se mi nechtělo žádného odvážet na operaci oka, tak jsem to vzdal. Sorry jiris

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16177.jpg
              Pondělí 4. února 2008 v 9:46® indy
              Datum lovu: leden 2008 | Revír: JM | Způsob lovu: Plavaná

První letošní lednová vycházka k vodě. Chyceno asi 6 kapříků, pár aspíků, jinak oukleje, cejni, cejnci, plotice, perlíni, okounci a malý jesen. Jen na ježdíka jsem čekal marně. Škoda.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16176.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16175.jpg
                Pondělí 4. února 2008 v 9:37® indy
                Datum lovu: listopad/prosinec 2007 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem našel propojovací kabel k mobilu… Poslední loňské lovy.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16174.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16173.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16172.jpg
                  Neděle 3. února 2008 ve 21:29® Salmo
                  Salmo
                  Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Jihlava 14 | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska bezrybka :-(( nevím jak to děláte :-D

Neděle 3. února 2008 ve 20:44® knedlik
                    knedlik
                    Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač

Paľovi išlo sbiro lepšie.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16169.jpg
                      Neděle 3. února 2008 ve 20:40® knedlik
                      knedlik
                      Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač

Dnes krásny den,pomocou obdobných pomôcok sme si zašantili

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16168.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16167.jpg
                        Neděle 3. února 2008 v 19:46® pipa
                        pipa
                        Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: labe | Způsob lovu: Klasická položená

tak ja dnes 1 kapřika + kolegove 2 kapřiky + 1 jelec Kamil o kus dale 5 cejnaku …

Neděle 3. února 2008 v 19:38® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder

Dnesni pocasi me „vyhnalo“ k vode, ovsem, mohl jsem si to odpustit. Po vcerejsi chytacce, kdy sla ryba temer na hod do 30sec to dnes vubec neslo. S kolegou M… jsme se trapili na feeder a on jeste na plavajdu. Potesil me alespon tento tloust 47cm se solidnim bachorem.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16166.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16165.jpg
                            Neděle 3. února 2008 v 18:30® Kuba V.
                            Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Plavaná

Dnes Loučná, 3hodiny chytání vítr docela velký záběry byly slabší, ale i tak se mi povedlo chytit 16 kousků bíle ryby jednoho krásného mini Okounka:) a opět malého Bolena, kterého jsem zvěčnil mobilem. Relax se povedl:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16161.jpg
                              Neděle 3. února 2008 v 18:12® piskot
                              piskot
                              Datum lovu: 3.2.08 | Revír: Vltava 7,Berounka 2 | Způsob lovu: Feeder

Kdybych se dneska rozsekal ,ani šupinka.To sem na Berounku přejížděl ve víře,alespoň hrouzků a ouklejí.Zkusil sem všechno a nevymyslel nic. Čuměl jsem tam jak HEIL:-(

Neděle 3. února 2008 v 17:58® VODA
                                VODA

jarryn21>

Neděle 3. února 2008 v 17:53® LojzaRybka
                                  LojzaRybka
                                  Datum lovu: 3.2.08 | Revír: labe4-5 | Způsob lovu: Feeder

dnes jsem nic nechyt,akorát kluci chytili nějakou tu parmu a jednu ostroretkujinak počasí na opalování:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16160.jpg
                                    Neděle 3. února 2008 v 17:17® Ftmči
                                    Ftmči
                                    Datum lovu: 3.2. | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná

Při dnešním 2,5 hodinovém posilování s boloňkou za vydatného větru, se na mě přijet podívat tenhle tloušť (cca 35cm). Nástrahou byli tři červíci.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16158.jpg
                                      Neděle 3. února 2008 v 16:45® Kazan
                                      Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná

Jo, tak dnes to nemělo chybu, konečně slušné počasí, byl jsem dopoledne i odpoledne, opět hlavně tloušti, nástraha hnojáček. Jen to ,,sanderovské focení,, mi vůbec nejde :-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16157.jpg
                                        Neděle 3. února 2008 ve 12:41® farnas
                                        farnas
                                        Datum lovu: 3.2. 2008 | Revír: Kanál labe | Způsob lovu: Plavaná

Dnes na kanalu labe první zahajovací sezona hruza po hodině plavajdy ani tuk.

Neděle 3. února 2008 v 10:13® dam
                                          dam
                                          Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač

Kostnak, Red – o nic jste nepřišli. Změna počasí udělala své a moc to nešlo. V pátek to prý bylo fantastický. Největší úspěch měl Sokolík…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16155.jpg
                                            Sobota 2. února 2008 v 19:41® skwor
                                            skwor
                                            Datum lovu: 2.2. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná

Povedlo se, takže slibovaný tloušť 43cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16145.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16144.jpg
                                              Sobota 2. února 2008 v 18:45® skwor
                                              skwor
                                              Datum lovu: 2.2. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná

Letos poprvé s matchkou od Vánoc na řece. Test prutu se zadařil, první ryba, kterou jsem zasekl byl krásný 43cm dlouhý tloušť. Bohužel se mi nedaří dostat fotku z foťáku do kompu, takže bez fota.

Sobota 2. února 2008 v 18:34® hecht
                                                hecht
                                                Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: řeka , plavaná

Dnes spolu se sanderem plavačka na řece.Fučelo jaxviňa a po prvních dvou hodinách oba bezrybka. Po změně místa se začalo trochu víc dařit, pár tloušťů a sander i pár plotic.No a na samotný závěr jsem dostal fešáka 46 cm.I přes zmrzlou dršku byla radost veliká :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16141.jpg
                                                  Sobota 2. února 2008 v 18:34® jarryn21
                                                  jarryn21
                                                  Datum lovu: Dnes | Revír: Nepowim | Způsob lovu: Přívlač

Dneska s Tomikem cíleně na okouny.Bylo fakt hnusně,chumelilo a byla zima, ale jen do tý doby, než jsem vytáhl tohle.Pak už mně bylo krásně a teplo. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16140.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16139.jpg
                                                    Sobota 2. února 2008 v 18:22® dvorak
                                                    Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: Labe,feeder

Dnes za 2 hodiny čtyři kapříci do 40.cm,nějaké ty plotice a na závěr krásnej cejn. To vše za ledového větru a krátké sněhové přeháňky.

Sobota 2. února 2008 v 18:05® pipa
                                                      pipa
                                                      Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: labe | Způsob lovu: Klasická položená

tak Kamil zas mel dnes touživou Kaprofila 50 cm… a jeden mu upadl … ja nula … ja byl od rana a on me pak stridal … vychcandira .. :-) ..

Sobota 2. února 2008 ve 14:33® Kazan
                                                        Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná

Odskočil jsem si na Bělu na 10 fišek, všechno tloušti. Nástraha hnojáček. Je hnusný studený vítr.

Sobota 2. února 2008 ve 13:10® cercer
                                                          cercer

mladej dnes byl na kroužku a zářil na rybníčku..než jsem přišel s foťákem,zdolal kapra 74cm!!Je po tátovi!!:-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16135.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16134.jpg
                                                            Sobota 2. února 2008 ve 13:07® Robur
                                                            Robur
                                                            Datum lovu: dnes | Revír: Svratka 4

tak napřed top flek, kde jsem totálně vyhořel, poté přesun jinam a zde se nechali přemluvit dva cejni, jeden na feedr a druhý na plavačku, feedr měl tetokrát víc záběrů. Feedr obsluhoval synek, plavačku já, takže 1:1 .:-) :-(( :-P :-1 :-( ;-) :-93; 8-( 9-) :-)) =-| :-x :-D :-/chrr :-> :-| pivo :-':-O prý mám dát na oslavu jeho vítězství, že sice 1:1, ale na záběry vyhrál, všechny smailíky.