Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 3. února 2008 v 15:45® Kazan
- Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná
Jo, tak dnes to nemělo chybu, konečně slušné počasí, byl jsem dopoledne i odpoledne, opět hlavně tloušti, nástraha hnojáček. Jen to ,,sanderovské focení,, mi vůbec nejde

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. února 2008 v 11:41® farnas
- Datum lovu: 3.2. 2008 | Revír: Kanál labe | Způsob lovu: Plavaná
Dnes na kanalu labe první zahajovací sezona hruza po hodině plavajdy ani tuk.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. února 2008 v 9:13® dam
- Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač
Kostnak, Red – o nic jste nepřišli. Změna počasí udělala své a moc to nešlo. V pátek to prý bylo fantastický. Největší úspěch měl Sokolík…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 v 18:41® skwor
- Datum lovu: 2.2. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Povedlo se, takže slibovaný tloušť 43cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 v 17:45® skwor
- Datum lovu: 2.2. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Letos poprvé s matchkou od Vánoc na řece. Test prutu se zadařil, první ryba, kterou jsem zasekl byl krásný 43cm dlouhý tloušť. Bohužel se mi nedaří dostat fotku z foťáku do kompu, takže bez fota.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 v 17:34® hecht
- Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: řeka , plavaná
Dnes spolu se sanderem plavačka na řece.Fučelo jaxviňa a po prvních dvou hodinách oba bezrybka. Po změně místa se začalo trochu víc dařit, pár tloušťů a sander i pár plotic.No a na samotný závěr jsem dostal fešáka 46 cm.I přes zmrzlou dršku byla radost veliká

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 v 17:34® jarryn21
- Datum lovu: Dnes | Revír: Nepowim | Způsob lovu: Přívlač
Dneska s Tomikem cíleně na okouny.Bylo fakt hnusně,chumelilo a byla zima, ale jen do tý doby, než jsem vytáhl tohle.Pak už mně bylo krásně a teplo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 v 17:22® dvorak
- Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: Labe,feeder
Dnes za 2 hodiny čtyři kapříci do 40.cm,nějaké ty plotice a na závěr krásnej cejn. To vše za ledového větru a krátké sněhové přeháňky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 v 17:05® pipa
- Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: labe | Způsob lovu: Klasická položená
tak Kamil zas mel dnes touživou Kaprofila 50 cm… a jeden mu upadl … ja nula … ja byl od rana a on me pak stridal … vychcandira ..
..Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 ve 13:33® Kazan
- Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná
Odskočil jsem si na Bělu na 10 fišek, všechno tloušti. Nástraha hnojáček. Je hnusný studený vítr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 ve 12:10® cercer
-
mladej dnes byl na kroužku a zářil na rybníčku..než jsem přišel s foťákem,zdolal kapra 74cm!!Je po tátovi!!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 ve 12:07® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: Svratka 4
tak napřed top flek, kde jsem totálně vyhořel, poté přesun jinam a zde se nechali přemluvit dva cejni, jeden na feedr a druhý na plavačku, feedr měl tetokrát víc záběrů. Feedr obsluhoval synek, plavačku já, takže 1:1 .
:-/
:-'
prý mám dát na oslavu jeho
vítězství, že sice 1:1, ale na záběry vyhrál, všechny smailíky.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. února 2008 ve 23:54® HaD
-
Chcete si jen tak pokecat aniž by Vás někdo okřikoval, že jen tak hloupě plkáte? Nebo chcete rychlou odpověď na Váš dotaz? Máme pro Vás jako první „Rybářský chat“ www.chytej.cz . Zatím testujeme, proto vypněte ICQ, SKYPE a račte vstoupita pokecat!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. února 2008 ve 20:34® Olihen
- Datum lovu: 1.2.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Díky tomuto cejnu jsem vyhrál nad CORMORANEM naš dnešní souboj

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. února 2008 ve 20:04® cormoran
-
omlouvám se za chybku…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. února 2008 ve 20:00® cormoran
- Datum lovu: 1. 2. 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska to byl doslova boj o 1 rybu…
Zima a vítr nám to pěkně
stěžovali, ale přesto se zadařilo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. února 2008 v 16:40® Kazan
- Datum lovu: 1.2.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná
Po obídku chvilka venku s pejskem a matchkou, povodil jsem deset kousků bílých fišek a konečně se zadařil letos první jesen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. února 2008 v 16:14® Kuba V.
- Datum lovu: 1.2.08 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Plavaná
Dnes chytačka na bič za tři hodiny 24 kousků z toho jeden malý Bolen a okoun ostatní Plotice, Perlín fajnové odpoledne:) bohužel foták zůstal doma.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 17:12® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
dnes s redom a zbytkom teamu chytane prevazne na UL, ale privlacovu sezonu som zapichol zubacom na 10g hlavu a novu snuru. maly orgazmus.
pochytane veeeeeeeeela ryb poctom i druhovo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 16:58® red
-
dnes mensie stretnutie pri vode. nastava doba kedy budeme susit papule alebo chodit na sukromaky
… ale ze nam to dnes islo 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 16:53® Vlaštovka
- Datum lovu: 31,1 | Revír: stoják u Mostu | Způsob lovu: Plavaná
Dneska na hoďku u vody, byly asi tři stupňě a vítr jako kdyby mělo přijít tornádo ale rybkaám chutnalo na břeh se podívalo asi 7 plotic a 1 perlín vše okolo 10–15cm. Všechno na rohlík a malinkatý sousto. Foto pouze mobilem a rybka byla čiperná tak nic moc :o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 15:28® skwor
- Datum lovu: 31.1. | Revír: Turyňský rybník
Asi na hodinku u vody s feederem a matchovkou. Na feeder se pár cejnů povedlo, nej něco ke 40cm. Míry 90, 60 ani 90 žádná z ryb nesplňovala, takže jsem z nich modelky neudělal a pustil je bez focení
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. ledna 2008 v 18:24® Alov
- Datum lovu: 30.1.2008 | Revír: OPAVA 4 | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dneska dvouhodinová premiéra na říčce. Na moučne červy množství velice jemných (prokoučovaných) záběrů, ale nakonec si jeden skautík cestu na háček našel. Docela dnes kosa, ale vydržet se to dalo…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. ledna 2008 ve 12:43® osprey
- Datum lovu: 28.1. | Revír: pod vrbou na feeder
Musel jsem trochu potrénovat zimní feedrovačku a tak jsem věnoval půlden trápení plotiček a proudníků. Zkysnul jsem tam až do tmy a když jsem páčil z vody poslední čudli, zaútočila mi na ni vydra. Chvíli jsem sice nechápal, proč tak malá fišle dělá tak velké vlny, ale protože se s touhle hydromačkou setkávám pravidelně, tak mi docvaklo, tlouště jsem jí odtáhl a ona, jak jela za ním, vystrčila hlavu metr ode mě. Byl to zlomek vteřiny a zanechalo to ve mně jediný dojem – vydra je strašně fousatá… Nakonec jsem lapl i prvního letošního kapříka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. ledna 2008 v 11:15® Olihen
-
Snad v pátek budem mít taky štěstíčko.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. ledna 2008 v 10:36® lucioperce69
- Datum lovu: 28.1. 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Klasika-parmy parmy parmy a jedna výstavní ostroretka 53 cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. ledna 2008 ve 22:58® red
-
aj jalce nakoniec spolupracovali snad ete jednu vychadzku stihnem

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. ledna 2008 v 18:19® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
uz sa nam to krati.
dnes spolupracovali ostrireze
a zubace.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. ledna 2008 ve 20:21® Jonny94
-
dneska sem sel na rybnik tam u nas na polozenou na zizalu vitr jak svin ,ale ryba nikde po 1 a pul hodine lovu sem to zbalil a sel
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. ledna 2008 v 18:23® Sander
- Datum lovu: 26.1.2008
Dnes jsme s ospreyem a hechtem odrybnili závětrný úsek jedné menší říčky, ryb bylo poměrně dost, ale dle očekávání nic velkého. Nej tloušť asi 43cm, nějaké plotice a proudníci, a na mně se usmálo štěstí v podobě krásné ostroretky. Fotografem dne byl vyhlášen Míra, takže příspěvek v mém podání dnes bez fotky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.