Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 4. února 2008 v 9:46® indy
Datum lovu: leden 2008 | Revír: JM | Způsob lovu: Plavaná

První letošní lednová vycházka k vodě. Chyceno asi 6 kapříků, pár aspíků, jinak oukleje, cejni, cejnci, plotice, perlíni, okounci a malý jesen. Jen na ježdíka jsem čekal marně. Škoda.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16176.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16175.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 4. února 2008 v 9:37® indy
    Datum lovu: listopad/prosinec 2007 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem našel propojovací kabel k mobilu… Poslední loňské lovy.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16174.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16173.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16172.jpg
      Neděle 3. února 2008 ve 21:29® Salmo
      Salmo
      Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Jihlava 14 | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska bezrybka :-(( nevím jak to děláte :-D

Neděle 3. února 2008 ve 20:44® knedlik
        knedlik
        Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač

Paľovi išlo sbiro lepšie.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16169.jpg
          Neděle 3. února 2008 ve 20:40® knedlik
          knedlik
          Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač

Dnes krásny den,pomocou obdobných pomôcok sme si zašantili

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16168.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16167.jpg
            Neděle 3. února 2008 v 19:46® pipa
            pipa
            Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: labe | Způsob lovu: Klasická položená

tak ja dnes 1 kapřika + kolegove 2 kapřiky + 1 jelec Kamil o kus dale 5 cejnaku …

Neděle 3. února 2008 v 19:38® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder

Dnesni pocasi me „vyhnalo“ k vode, ovsem, mohl jsem si to odpustit. Po vcerejsi chytacce, kdy sla ryba temer na hod do 30sec to dnes vubec neslo. S kolegou M… jsme se trapili na feeder a on jeste na plavajdu. Potesil me alespon tento tloust 47cm se solidnim bachorem.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16166.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16165.jpg
                Neděle 3. února 2008 v 18:30® Kuba V.
                Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Plavaná

Dnes Loučná, 3hodiny chytání vítr docela velký záběry byly slabší, ale i tak se mi povedlo chytit 16 kousků bíle ryby jednoho krásného mini Okounka:) a opět malého Bolena, kterého jsem zvěčnil mobilem. Relax se povedl:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16161.jpg
                  Neděle 3. února 2008 v 18:12® piskot
                  piskot
                  Datum lovu: 3.2.08 | Revír: Vltava 7,Berounka 2 | Způsob lovu: Feeder

Kdybych se dneska rozsekal ,ani šupinka.To sem na Berounku přejížděl ve víře,alespoň hrouzků a ouklejí.Zkusil sem všechno a nevymyslel nic. Čuměl jsem tam jak HEIL:-(

Neděle 3. února 2008 v 17:58® VODA
                    VODA

jarryn21>

Neděle 3. února 2008 v 17:53® LojzaRybka
                      LojzaRybka
                      Datum lovu: 3.2.08 | Revír: labe4-5 | Způsob lovu: Feeder

dnes jsem nic nechyt,akorát kluci chytili nějakou tu parmu a jednu ostroretkujinak počasí na opalování:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16160.jpg
                        Neděle 3. února 2008 v 17:17® Ftmči
                        Ftmči
                        Datum lovu: 3.2. | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná

Při dnešním 2,5 hodinovém posilování s boloňkou za vydatného větru, se na mě přijet podívat tenhle tloušť (cca 35cm). Nástrahou byli tři červíci.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16158.jpg
                          Neděle 3. února 2008 v 16:45® Kazan
                          Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná

Jo, tak dnes to nemělo chybu, konečně slušné počasí, byl jsem dopoledne i odpoledne, opět hlavně tloušti, nástraha hnojáček. Jen to ,,sanderovské focení,, mi vůbec nejde :-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16157.jpg
                            Neděle 3. února 2008 ve 12:41® farnas
                            farnas
                            Datum lovu: 3.2. 2008 | Revír: Kanál labe | Způsob lovu: Plavaná

Dnes na kanalu labe první zahajovací sezona hruza po hodině plavajdy ani tuk.

Neděle 3. února 2008 v 10:13® dam
                              dam
                              Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač

Kostnak, Red – o nic jste nepřišli. Změna počasí udělala své a moc to nešlo. V pátek to prý bylo fantastický. Největší úspěch měl Sokolík…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16155.jpg
                                Sobota 2. února 2008 v 19:41® skwor
                                skwor
                                Datum lovu: 2.2. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná

Povedlo se, takže slibovaný tloušť 43cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16145.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16144.jpg
                                  Sobota 2. února 2008 v 18:45® skwor
                                  skwor
                                  Datum lovu: 2.2. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná

Letos poprvé s matchkou od Vánoc na řece. Test prutu se zadařil, první ryba, kterou jsem zasekl byl krásný 43cm dlouhý tloušť. Bohužel se mi nedaří dostat fotku z foťáku do kompu, takže bez fota.

Sobota 2. února 2008 v 18:34® hecht
                                    hecht
                                    Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: řeka , plavaná

Dnes spolu se sanderem plavačka na řece.Fučelo jaxviňa a po prvních dvou hodinách oba bezrybka. Po změně místa se začalo trochu víc dařit, pár tloušťů a sander i pár plotic.No a na samotný závěr jsem dostal fešáka 46 cm.I přes zmrzlou dršku byla radost veliká :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16141.jpg
                                      Sobota 2. února 2008 v 18:34® jarryn21
                                      jarryn21
                                      Datum lovu: Dnes | Revír: Nepowim | Způsob lovu: Přívlač

Dneska s Tomikem cíleně na okouny.Bylo fakt hnusně,chumelilo a byla zima, ale jen do tý doby, než jsem vytáhl tohle.Pak už mně bylo krásně a teplo. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16140.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16139.jpg
                                        Sobota 2. února 2008 v 18:22® dvorak
                                        Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: Labe,feeder

Dnes za 2 hodiny čtyři kapříci do 40.cm,nějaké ty plotice a na závěr krásnej cejn. To vše za ledového větru a krátké sněhové přeháňky.

Sobota 2. února 2008 v 18:05® pipa
                                          pipa
                                          Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: labe | Způsob lovu: Klasická položená

tak Kamil zas mel dnes touživou Kaprofila 50 cm… a jeden mu upadl … ja nula … ja byl od rana a on me pak stridal … vychcandira .. :-) ..

Sobota 2. února 2008 ve 14:33® Kazan
                                            Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná

Odskočil jsem si na Bělu na 10 fišek, všechno tloušti. Nástraha hnojáček. Je hnusný studený vítr.

Sobota 2. února 2008 ve 13:10® cercer
                                              cercer

mladej dnes byl na kroužku a zářil na rybníčku..než jsem přišel s foťákem,zdolal kapra 74cm!!Je po tátovi!!:-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16135.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16134.jpg
                                                Sobota 2. února 2008 ve 13:07® Robur
                                                Robur
                                                Datum lovu: dnes | Revír: Svratka 4

tak napřed top flek, kde jsem totálně vyhořel, poté přesun jinam a zde se nechali přemluvit dva cejni, jeden na feedr a druhý na plavačku, feedr měl tetokrát víc záběrů. Feedr obsluhoval synek, plavačku já, takže 1:1 .:-) :-(( :-P :-1 :-( ;-) :-93; 8-( 9-) :-)) =-| :-x :-D :-/chrr :-> :-| pivo :-':-O prý mám dát na oslavu jeho vítězství, že sice 1:1, ale na záběry vyhrál, všechny smailíky.

Sobota 2. února 2008 v 0:54® HaD
                                                  HaD

Chcete si jen tak pokecat aniž by Vás někdo okřikoval, že jen tak hloupě plkáte? Nebo chcete rychlou odpověď na Váš dotaz? Máme pro Vás jako první „Rybářský chat“ www.chytej.cz . Zatím testujeme, proto vypněte ICQ, SKYPE a račte vstoupita pokecat!

Pátek 1. února 2008 ve 21:34® Olihen
                                                    Olihen
                                                    Datum lovu: 1.2.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Díky tomuto cejnu jsem vyhrál nad CORMORANEM naš dnešní soubojpivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16132.jpg
                                                      Pátek 1. února 2008 ve 21:04® cormoran
                                                      cormoran

omlouvám se za chybku…:-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16131.jpg
                                                        Pátek 1. února 2008 ve 21:00® cormoran
                                                        cormoran
                                                        Datum lovu: 1. 2. 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska to byl doslova boj o 1 rybu…:-( Zima a vítr nám to pěkně stěžovali, ale přesto se zadařilo.:-) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16129.jpg
                                                          Pátek 1. února 2008 v 17:40® Kazan
                                                          Datum lovu: 1.2.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná

Po obídku chvilka venku s pejskem a matchkou, povodil jsem deset kousků bílých fišek a konečně se zadařil letos první jesen.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16124.jpg
                                                            Pátek 1. února 2008 v 17:14® Kuba V.
                                                            Datum lovu: 1.2.08 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Plavaná

Dnes chytačka na bič za tři hodiny 24 kousků z toho jeden malý Bolen a okoun ostatní Plotice, Perlín fajnové odpoledne:) bohužel foták zůstal doma.