Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 4. února 2008 v 9:46® indy
- Datum lovu: leden 2008 | Revír: JM | Způsob lovu: Plavaná
První letošní lednová vycházka k vodě. Chyceno asi 6 kapříků, pár aspíků, jinak oukleje, cejni, cejnci, plotice, perlíni, okounci a malý jesen. Jen na ježdíka jsem čekal marně. Škoda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. února 2008 v 9:37® indy
- Datum lovu: listopad/prosinec 2007 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Konečně jsem našel propojovací kabel k mobilu… Poslední loňské lovy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. února 2008 ve 21:29® Salmo
- Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Jihlava 14 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska bezrybka
nevím jak to děláte
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. února 2008 ve 20:44® knedlik
- Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač
Paľovi išlo sbiro lepšie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. února 2008 ve 20:40® knedlik
- Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač
Dnes krásny den,pomocou obdobných pomôcok sme si zašantili
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. února 2008 v 19:46® pipa
- Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: labe | Způsob lovu: Klasická položená
tak ja dnes 1 kapřika + kolegove 2 kapřiky + 1 jelec Kamil o kus dale 5 cejnaku …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. února 2008 v 19:38® Scanix
- Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder
Dnesni pocasi me „vyhnalo“ k vode, ovsem, mohl jsem si to odpustit. Po vcerejsi chytacce, kdy sla ryba temer na hod do 30sec to dnes vubec neslo. S kolegou M… jsme se trapili na feeder a on jeste na plavajdu. Potesil me alespon tento tloust 47cm se solidnim bachorem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. února 2008 v 18:30® Kuba V.
- Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Plavaná
Dnes Loučná, 3hodiny chytání vítr docela velký záběry byly slabší, ale i tak se mi povedlo chytit 16 kousků bíle ryby jednoho krásného mini Okounka:) a opět malého Bolena, kterého jsem zvěčnil mobilem. Relax se povedl:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. února 2008 v 18:12® piskot
- Datum lovu: 3.2.08 | Revír: Vltava 7,Berounka 2 | Způsob lovu: Feeder
Kdybych se dneska rozsekal ,ani šupinka.To sem na Berounku přejížděl ve víře,alespoň hrouzků a ouklejí.Zkusil sem všechno a nevymyslel nic. Čuměl jsem tam jak HEIL
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. února 2008 v 17:58® VODA
-
jarryn21>
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. února 2008 v 17:53® LojzaRybka
- Datum lovu: 3.2.08 | Revír: labe4-5 | Způsob lovu: Feeder
dnes jsem nic nechyt,akorát kluci chytili nějakou tu parmu a jednu ostroretkujinak počasí na opalování
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. února 2008 v 17:17® Ftmči
- Datum lovu: 3.2. | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná
Při dnešním 2,5 hodinovém posilování s boloňkou za vydatného větru, se na mě přijet podívat tenhle tloušť (cca 35cm). Nástrahou byli tři červíci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. února 2008 v 16:45® Kazan
- Datum lovu: 3.2.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná
Jo, tak dnes to nemělo chybu, konečně slušné počasí, byl jsem dopoledne i odpoledne, opět hlavně tloušti, nástraha hnojáček. Jen to ,,sanderovské focení,, mi vůbec nejde
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. února 2008 ve 12:41® farnas
- Datum lovu: 3.2. 2008 | Revír: Kanál labe | Způsob lovu: Plavaná
Dnes na kanalu labe první zahajovací sezona hruza po hodině plavajdy ani tuk.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. února 2008 v 10:13® dam
- Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač
Kostnak, Red – o nic jste nepřišli. Změna počasí udělala své a moc to nešlo. V pátek to prý bylo fantastický. Největší úspěch měl Sokolík…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 v 19:41® skwor
- Datum lovu: 2.2. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Povedlo se, takže slibovaný tloušť 43cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 v 18:45® skwor
- Datum lovu: 2.2. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Letos poprvé s matchkou od Vánoc na řece. Test prutu se zadařil, první ryba, kterou jsem zasekl byl krásný 43cm dlouhý tloušť. Bohužel se mi nedaří dostat fotku z foťáku do kompu, takže bez fota.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 v 18:34® hecht
- Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: řeka , plavaná
Dnes spolu se sanderem plavačka na řece.Fučelo jaxviňa a po prvních dvou hodinách oba bezrybka. Po změně místa se začalo trochu víc dařit, pár tloušťů a sander i pár plotic.No a na samotný závěr jsem dostal fešáka 46 cm.I přes zmrzlou dršku byla radost veliká
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 v 18:34® jarryn21
- Datum lovu: Dnes | Revír: Nepowim | Způsob lovu: Přívlač
Dneska s Tomikem cíleně na okouny.Bylo fakt hnusně,chumelilo a byla zima, ale jen do tý doby, než jsem vytáhl tohle.Pak už mně bylo krásně a teplo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 v 18:22® dvorak
- Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: Labe,feeder
Dnes za 2 hodiny čtyři kapříci do 40.cm,nějaké ty plotice a na závěr krásnej cejn. To vše za ledového větru a krátké sněhové přeháňky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 v 18:05® pipa
- Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: labe | Způsob lovu: Klasická položená
tak Kamil zas mel dnes touživou Kaprofila 50 cm… a jeden mu upadl … ja nula … ja byl od rana a on me pak stridal … vychcandira ..
..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 ve 14:33® Kazan
- Datum lovu: 2.2.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná
Odskočil jsem si na Bělu na 10 fišek, všechno tloušti. Nástraha hnojáček. Je hnusný studený vítr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 ve 13:10® cercer
-
mladej dnes byl na kroužku a zářil na rybníčku..než jsem přišel s foťákem,zdolal kapra 74cm!!Je po tátovi!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 ve 13:07® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: Svratka 4
tak napřed top flek, kde jsem totálně vyhořel, poté přesun jinam a zde se nechali přemluvit dva cejni, jeden na feedr a druhý na plavačku, feedr měl tetokrát víc záběrů. Feedr obsluhoval synek, plavačku já, takže 1:1 .
:-/
:-'
prý mám dát na oslavu jeho vítězství, že sice 1:1, ale na záběry vyhrál, všechny smailíky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. února 2008 v 0:54® HaD
-
Chcete si jen tak pokecat aniž by Vás někdo okřikoval, že jen tak hloupě plkáte? Nebo chcete rychlou odpověď na Váš dotaz? Máme pro Vás jako první „Rybářský chat“ www.chytej.cz . Zatím testujeme, proto vypněte ICQ, SKYPE a račte vstoupita pokecat!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. února 2008 ve 21:34® Olihen
- Datum lovu: 1.2.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Díky tomuto cejnu jsem vyhrál nad CORMORANEM naš dnešní souboj
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. února 2008 ve 21:04® cormoran
-
omlouvám se za chybku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. února 2008 ve 21:00® cormoran
- Datum lovu: 1. 2. 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska to byl doslova boj o 1 rybu…
Zima a vítr nám to pěkně stěžovali, ale přesto se zadařilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. února 2008 v 17:40® Kazan
- Datum lovu: 1.2.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná
Po obídku chvilka venku s pejskem a matchkou, povodil jsem deset kousků bílých fišek a konečně se zadařil letos první jesen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. února 2008 v 17:14® Kuba V.
- Datum lovu: 1.2.08 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Plavaná
Dnes chytačka na bič za tři hodiny 24 kousků z toho jeden malý Bolen a okoun ostatní Plotice, Perlín fajnové odpoledne:) bohužel foták zůstal doma.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.