Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 2. února 2008 v 0:54® HaD
HaD

Chcete si jen tak pokecat aniž by Vás někdo okřikoval, že jen tak hloupě plkáte? Nebo chcete rychlou odpověď na Váš dotaz? Máme pro Vás jako první „Rybářský chat“ www.chytej.cz . Zatím testujeme, proto vypněte ICQ, SKYPE a račte vstoupita pokecat!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 1. února 2008 ve 21:34® Olihen
    Olihen
    Datum lovu: 1.2.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Díky tomuto cejnu jsem vyhrál nad CORMORANEM naš dnešní soubojpivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16132.jpg
      Pátek 1. února 2008 ve 21:04® cormoran
      cormoran

omlouvám se za chybku…:-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16131.jpg
        Pátek 1. února 2008 ve 21:00® cormoran
        cormoran
        Datum lovu: 1. 2. 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska to byl doslova boj o 1 rybu…:-( Zima a vítr nám to pěkně stěžovali, ale přesto se zadařilo.:-) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16129.jpg
          Pátek 1. února 2008 v 17:40® Kazan
          Datum lovu: 1.2.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná

Po obídku chvilka venku s pejskem a matchkou, povodil jsem deset kousků bílých fišek a konečně se zadařil letos první jesen.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16124.jpg
            Pátek 1. února 2008 v 17:14® Kuba V.
            Datum lovu: 1.2.08 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Plavaná

Dnes chytačka na bič za tři hodiny 24 kousků z toho jeden malý Bolen a okoun ostatní Plotice, Perlín fajnové odpoledne:) bohužel foták zůstal doma.

Čtvrtek 31. ledna 2008 v 18:12® kostnak
              kostnak
              Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

dnes s redom a zbytkom teamu chytane prevazne na UL, ale privlacovu sezonu som zapichol zubacom na 10g hlavu a novu snuru. maly orgazmus. :-) pochytane veeeeeeeeela ryb poctom i druhovo.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16099.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16100.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16101.jpg
                Čtvrtek 31. ledna 2008 v 17:58® red
                red

dnes mensie stretnutie pri vode. nastava doba kedy budeme susit papule alebo chodit na sukromaky :-( … ale ze nam to dnes islo 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16096.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16097.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16098.jpg
                  Čtvrtek 31. ledna 2008 v 17:53® Vlaštovka
                  Vlaštovka
                  Datum lovu: 31,1 | Revír: stoják u Mostu | Způsob lovu: Plavaná

Dneska na hoďku u vody, byly asi tři stupňě a vítr jako kdyby mělo přijít tornádo ale rybkaám chutnalo na břeh se podívalo asi 7 plotic a 1 perlín vše okolo 10–15cm. Všechno na rohlík a malinkatý sousto. Foto pouze mobilem a rybka byla čiperná tak nic moc :o)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16095.jpg
                    Čtvrtek 31. ledna 2008 v 16:28® skwor
                    skwor
                    Datum lovu: 31.1. | Revír: Turyňský rybník

Asi na hodinku u vody s feederem a matchovkou. Na feeder se pár cejnů povedlo, nej něco ke 40cm. Míry 90, 60 ani 90 žádná z ryb nesplňovala, takže jsem z nich modelky neudělal a pustil je bez focení :-)

Středa 30. ledna 2008 v 19:24® Alov
                      Alov
                      Datum lovu: 30.1.2008 | Revír: OPAVA 4 | Způsob lovu: Klasická položená

Tak dneska dvouhodinová premiéra na říčce. Na moučne červy množství velice jemných (prokoučovaných) záběrů, ale nakonec si jeden skautík cestu na háček našel. Docela dnes kosa, ale vydržet se to dalo…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16086.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16087.jpg
                        Středa 30. ledna 2008 ve 13:43® osprey
                        osprey
                        Datum lovu: 28.1. | Revír: pod vrbou na feeder

Musel jsem trochu potrénovat zimní feedrovačku a tak jsem věnoval půlden trápení plotiček a proudníků. Zkysnul jsem tam až do tmy a když jsem páčil z vody poslední čudli, zaútočila mi na ni vydra. Chvíli jsem sice nechápal, proč tak malá fišle dělá tak velké vlny, ale protože se s touhle hydromačkou setkávám pravidelně, tak mi docvaklo, tlouště jsem jí odtáhl a ona, jak jela za ním, vystrčila hlavu metr ode mě. Byl to zlomek vteřiny a zanechalo to ve mně jediný dojem – vydra je strašně fousatá… Nakonec jsem lapl i prvního letošního kapříka.

Středa 30. ledna 2008 ve 12:15® Olihen
                          Olihen

Snad v pátek budem mít taky štěstíčko.:-93; :-93;

Středa 30. ledna 2008 v 11:36® lucioperce69
                            lucioperce69
                            Datum lovu: 28.1. 2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Klasika-parmy parmy parmy a jedna výstavní ostroretka 53 cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16076.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16077.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16078.jpg
                              Úterý 29. ledna 2008 ve 23:58® red
                              red

aj jalce nakoniec spolupracovali snad ete jednu vychadzku stihnem

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16067.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16068.jpg
                                Úterý 29. ledna 2008 v 19:19® kostnak
                                kostnak
                                Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

uz sa nam to krati. :-(( dnes spolupracovali ostrireze a zubace.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16062.jpg
                                  Neděle 27. ledna 2008 ve 21:21® Jonny94

dneska sem sel na rybnik tam u nas na polozenou na zizalu vitr jak svin ,ale ryba nikde po 1 a pul hodine lovu sem to zbalil a sel

Neděle 27. ledna 2008 v 19:23® Sander
                                    Sander
                                    Datum lovu: 26.1.2008

Dnes jsme s ospreyem a hechtem odrybnili závětrný úsek jedné menší říčky, ryb bylo poměrně dost, ale dle očekávání nic velkého. Nej tloušť asi 43cm, nějaké plotice a proudníci, a na mně se usmálo štěstí v podobě krásné ostroretky. Fotografem dne byl vyhlášen Míra, takže příspěvek v mém podání dnes bez fotky.

Neděle 27. ledna 2008 v 16:09® cormoran
                                      cormoran
                                      Datum lovu: 27.1.2008 | Revír: "divoká voda" | Způsob lovu: Plavaná

Lucioperce69: Už ho mám:-P :-D :-D :-D :-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16029.jpg
                                        Neděle 27. ledna 2008 ve 14:47® red
                                        red
                                        Revír: cv

za intenzivneho dazda a vetra sa nam podarilo par stuciek. Belka ich strazila ani jednu nechcela pustit na breh :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16025.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16026.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16027.jpg
                                          Sobota 26. ledna 2008 ve 23:42® Damys
                                          Damys
                                          Datum lovu: 26.1.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Dnes konečně na správném místě a úspěch na sebe nenechal čekat. Parma se sice nezdařila,ale pár cejnů a karas potěšil.Všechno samozřejmě vráceno vodě.:-P :-D :->

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16018.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16019.jpg
                                            Sobota 26. ledna 2008 ve 22:36® Scanix
                                            Scanix
                                            Datum lovu: 26.1.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem s kolegou vyrazil nejprve na Vltavu na pro me zajimavy usek, bohuzel nase snazeni v plavane na zizalku ci rohlik vyznelo jalove a tak jsem se pokusili o stesti na Malsi. Ryby jsme nakonec nasli v jednom pomalu tekoucim hlubokem useku. Kde jsme chytli dohromady 9 tloustu 25–45cm. Pocasi uchazejici, jen bych ubral vitr a pridal vice zaberu. (Foto mobilem)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16016.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16017.jpg
                                              Sobota 26. ledna 2008 ve 20:14® Jonny94

tak ja byl dneska s tatkou skusit uhore na zizalu jeden sme chytali na polozenou a jeden na plavanou spis to bralo na plavanou dohromady sme chytili 9 okounu velikosti dlane a toho vysneniho uhore zadnyho ale peknej a zabavnej lov

Sobota 26. ledna 2008 ve 20:11® dvorak
                                                Datum lovu: 26.1.2008

První letošní lov se vydařil,zkusil jsem plavanou na Labi u Hradce Kralové. Zahájil jsem okounem,pak několik plotic,bolenů a ukončil jsem cejnem. Docela fučelo,ale šlo to přežít.

Sobota 26. ledna 2008 ve 20:05® cormaxx
                                                  cormaxx
                                                  Datum lovu: 26.1.2008 | Revír: Srpina | Způsob lovu: Plavaná

Dneska tak 7–8 tlouštíků velkých jako dlaň,několik perlínků a pak jsem dostal z jedný díry u spadlýho stromu kolem 15 cejnků.Tak hoďku a půl se ten vítr dal snést,ale pak dost zesílil tak jsem utekl:-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16015.jpg
                                                    Sobota 26. ledna 2008 v 18:48® pipa
                                                    pipa
                                                    Datum lovu: 23.1.2008 | Revír: labe | Způsob lovu: Klasická položená

Kamilovo touživá zahajovačka .. + eště dva cejnaci a švec …

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16010.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16011.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16012.jpg
                                                      Sobota 26. ledna 2008 v 18:42® Sander
                                                      Sander

Kurňa, 3 fotky najednou je holt moc.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16009.jpg
                                                        Sobota 26. ledna 2008 v 18:40® Sander
                                                        Sander
                                                        Datum lovu: 26.1.2008 | Způsob lovu: Plavaná

Padesátka tlouště se sice nekonala, ale ryby od 25 do 48cm byly odstupňovány snad po půl centimetru – tedy opravdu lupačka, i těch slušnějších ryb 40+. Potěšilo i několik jesenů a ani plotice se nenechaly zahanbit.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16007.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16008.jpg
                                                          Sobota 26. ledna 2008 v 15:54® Kazan
                                                          Datum lovu: 26.1.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná

Tak opět klasika plavačka, tloušti, proudníci a pár plotiček, více jim chutnal hnojáček, na housku se moc nestrhly, chyceno 30 kousků, nakonec mě vyhnal vítr.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16003.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16004.jpg
                                                            Sobota 26. ledna 2008 v 15:42® skwor
                                                            skwor
                                                            Datum lovu: 26.1. | Revír: Záplavy | Způsob lovu: Feeder

Zákon schválnosti nezklamal, když jsem měl u vody foťák, tak lín se ani neukázal:-) Foukal silný vítr a záběry byly hodně jemné, ale nakonec jsem pár cejnů do cca 35cm na břeh dostal.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15999.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16000.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16001.jpg