Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 27. ledna 2008 v 15:09® cormoran
cormoran
Datum lovu: 27.1.2008 | Revír: "divoká voda" | Způsob lovu: Plavaná

Lucioperce69: Už ho mám:-P :-D :-D :-D :-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16029.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 27. ledna 2008 ve 13:47® red
    red
    Revír: cv

za intenzivneho dazda a vetra sa nam podarilo par stuciek. Belka ich strazila ani jednu nechcela pustit na breh :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16025.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16026.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16027.jpg
      Sobota 26. ledna 2008 ve 22:42® Damys
      Damys
      Datum lovu: 26.1.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Dnes konečně na správném místě a úspěch na sebe nenechal čekat. Parma se sice nezdařila,ale pár cejnů a karas potěšil.Všechno samozřejmě vráceno vodě.:-P :-D :->

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16018.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16019.jpg
        Sobota 26. ledna 2008 ve 21:36® Scanix
        Scanix
        Datum lovu: 26.1.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem s kolegou vyrazil nejprve na Vltavu na pro me zajimavy usek, bohuzel nase snazeni v plavane na zizalku ci rohlik vyznelo jalove a tak jsem se pokusili o stesti na Malsi. Ryby jsme nakonec nasli v jednom pomalu tekoucim hlubokem useku. Kde jsme chytli dohromady 9 tloustu 25–45cm. Pocasi uchazejici, jen bych ubral vitr a pridal vice zaberu. (Foto mobilem)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16016.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16017.jpg
          Sobota 26. ledna 2008 v 19:14® Jonny94

tak ja byl dneska s tatkou skusit uhore na zizalu jeden sme chytali na polozenou a jeden na plavanou spis to bralo na plavanou dohromady sme chytili 9 okounu velikosti dlane a toho vysneniho uhore zadnyho ale peknej a zabavnej lov

Sobota 26. ledna 2008 v 19:11® dvorak
            Datum lovu: 26.1.2008

První letošní lov se vydařil,zkusil jsem plavanou na Labi u Hradce Kralové. Zahájil jsem okounem,pak několik plotic,bolenů a ukončil jsem cejnem. Docela fučelo,ale šlo to přežít.

Sobota 26. ledna 2008 v 19:05® cormaxx
              cormaxx
              Datum lovu: 26.1.2008 | Revír: Srpina | Způsob lovu: Plavaná

Dneska tak 7–8 tlouštíků velkých jako dlaň,několik perlínků a pak jsem dostal z jedný díry u spadlýho stromu kolem 15 cejnků.Tak hoďku a půl se ten vítr dal snést,ale pak dost zesílil tak jsem utekl:-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16015.jpg
                Sobota 26. ledna 2008 v 17:48® pipa
                pipa
                Datum lovu: 23.1.2008 | Revír: labe | Způsob lovu: Klasická položená

Kamilovo touživá zahajovačka .. + eště dva cejnaci a švec …

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16010.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16011.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16012.jpg
                  Sobota 26. ledna 2008 v 17:42® Sander
                  Sander

Kurňa, 3 fotky najednou je holt moc.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16009.jpg
                    Sobota 26. ledna 2008 v 17:40® Sander
                    Sander
                    Datum lovu: 26.1.2008 | Způsob lovu: Plavaná

Padesátka tlouště se sice nekonala, ale ryby od 25 do 48cm byly odstupňovány snad po půl centimetru – tedy opravdu lupačka, i těch slušnějších ryb 40+. Potěšilo i několik jesenů a ani plotice se nenechaly zahanbit.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16007.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16008.jpg
                      Sobota 26. ledna 2008 ve 14:54® Kazan
                      Datum lovu: 26.1.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná

Tak opět klasika plavačka, tloušti, proudníci a pár plotiček, více jim chutnal hnojáček, na housku se moc nestrhly, chyceno 30 kousků, nakonec mě vyhnal vítr.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16003.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16004.jpg
                        Sobota 26. ledna 2008 ve 14:42® skwor
                        skwor
                        Datum lovu: 26.1. | Revír: Záplavy | Způsob lovu: Feeder

Zákon schválnosti nezklamal, když jsem měl u vody foťák, tak lín se ani neukázal:-) Foukal silný vítr a záběry byly hodně jemné, ale nakonec jsem pár cejnů do cca 35cm na břeh dostal.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15999.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16000.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img16001.jpg
                          Pátek 25. ledna 2008 ve 20:45® ART
                          ART

Tak dneska jsem vyrazil poprve a bezrybka chce to chodit jinam

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15994.jpg
                            Pátek 25. ledna 2008 v 19:08profil byl smazán

Tak letos poprvé na rybách a poprvé sem měl v ruce rybku..a + dva její kolagy va stejné velikosti:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15987.jpg
                              Pátek 25. ledna 2008 v 18:51® kostnak
                              kostnak
                              Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

dnes len chvila pri vode pred zotmenim. na snuru konecne prisla velka ryba, aj ked ina, ako som chcel. a este jedna fotka pre DaMa. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15984.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15985.jpg
                                Pátek 25. ledna 2008 v 17:28® Vlaštovka
                                Vlaštovka
                                Datum lovu: 25.10. 08 | Revír: 441 005-Benedikt | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska konečně letošní první rybka byla plotička cca 15cm a pak jedna spadla, na vodě plavaly ještě kusy ledu a záběry i na picker dost opatrný, háček 20, vlasec 0,10mm a rohlík. Celkem spokojenost

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15982.jpg
                                  Pátek 25. ledna 2008 v 17:22® Piranha
                                  Piranha
                                  Datum lovu: 25.1.2008 | Revír: Bilina | Způsob lovu: Plavaná

Dneska na zahrade asi hodinku jsem tam machal cerstvyho hnojaka a dostal jsem jedinyho tloustika asi 25cm.Pes se mi tam porad cpal tak sem sel.

Pátek 25. ledna 2008 v 15:49® skwor
                                    skwor
                                    Datum lovu: 25.1. | Revír: Záplavy | Způsob lovu: Feeder

První lov v nové sezóně se docela vydařil. První rybou, která mi zacloumala feederovou špičkou byl nádherný asi 30cm dlouhý lín (můj první, na téhle vodě to je docela rarita). Potom zabral ještě jeden průměrný cejn.

Pátek 25. ledna 2008 ve 14:48® Kazan
                                      Datum lovu: 25.1.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná

Vytáhlo mě ven sluníčko, vzal psíka, matchku, a hnojáčky. skvělá chytačka, téměř na každé proplavení záběr, převažovali proudníci a tloušti, jednoho pro Sandera přidávám;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15975.jpg
                                        Pátek 25. ledna 2008 ve 14:09® HaD
                                        HaD

Náš tip na NOVOU DISKUZNÍ RUBRIKU PĚST NA OKO:

Po reportáži o chytání parem v Ústí nad Labem jsme pro Vás zřídili novou rubriku „Pěst na oko“ www.chytej.cz , ve které můžete upozorňovat na nešvary u vody, stěžovat si fóru, podávat náměty atd.

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:23® Zoles
                                          Zoles
                                          Datum lovu: 24.1.07 | Revír: Uslava u Plzne

Dnes super, parmicky papali jak divy, pocasi taky uslo. Za 3 hod. chyceno 11 parem,parmicek od 35–45cm ale náááááádhera. Miluju parmy a ktomu videu jen tolik ze uprimnou soustrast.11 ran do palice toho chlapka je malo.

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:42® miroTT

Aj male ryby su ryby:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15958.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15959.jpg
                                              Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:12® adam
                                              adam
                                              Datum lovu: 2roky z5 | Revír: kdesi v plzni ,plavaná
                                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15955.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15956.jpg
                                                Čtvrtek 24. ledna 2008 v 18:48® Piranha
                                                Piranha
                                                Datum lovu: 24.1.2008 | Revír: feeder

Dnes jsem byl na pytlaka, proste sem nevydrzel a musel jit na dve hodinky.3 mensi proudnici a jeden jesen asi 30.Nemam jeste papiry, ale je to nedostupnej flek.Fotak nebyl, tak zasilam misto, kde sem lapal. :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15952.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15953.jpg
                                                  Čtvrtek 24. ledna 2008 v 17:41® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 24.1.2008

Na počet bída, moc to nešlo, ale bylo opravdu nááádherně! Skoro na mě baflo jaro…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15951.jpg
                                                    Středa 23. ledna 2008 ve 21:44® Tomash
                                                    Tomash
                                                    Datum lovu: 23.1.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Dneska dobrá chytačka na Labi. Já jsem během 4 hodin lovu „chytal“ ryby jen 10min – v té chvílí jsem měl totiž 4 záběry a proměnilk jsem je ve 3 ryby – plotici, podoustev a parmu cca 55cm. Kámoš Lucioperca měl jeden, slovy jeden proměněný záběr, ale od špičkové ryby – řekněte sami, parma 62cm je SUPER ryba! Zdolávání i pouštění jsme si vychutnali oba (parmu lupnul na můj light feeder):-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15939.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15940.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15941.jpg
                                                      Středa 23. ledna 2008 ve 21:37® dam
                                                      dam

Red – taky jsem si dnes zachytal:-) Kosťo – nekuř tolik:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15938.jpg
                                                        Středa 23. ledna 2008 v 18:36® VODA
                                                        VODA
                                                        Datum lovu: 23.1 | Revír: LABE.4-5 | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes na labi vody spousta ryb malo ale par PAREM se povedlo kolega KAPRIKA 40 JEZDIKA ato vse ale bil krasnej den vse vraceno vode zdravim vsechny a hlavne Kormorana

Středa 23. ledna 2008 v 15:59® red
                                                          red

dnes rande s kostom kazdy po jednej rybke ale pekna vychadzka aj pocasko nam prialo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15929.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15930.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15931.jpg
                                                            Úterý 22. ledna 2008 v 15:56® Glein
                                                            Datum lovu: 20. 1. | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

Druha vyprava k Labi, podruhe cista nula. V Labi je hodne vody, priste asi necham splavky doma. Ale melnicka elektrarna vypada chvilemi malebne.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img15924.jpg